Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mamama παίζει πάντα το σενάριο που είχα πει προ αποτελεσμάτων:

Δεν έχει σημασία πόσες είναι οι προσφερόμενες θέσεις αλλά πόσες μπορεί να στηριξει με το οικονομικό πακέτο που διαθέτει το πρόγραμμα. Δεν θα μπορούσε να μην δεχτεί προσφερόμενες γιατί δεν ήξερε εκ των προτέρων ποιες και που θα είναι οι ανάγκες (με βάση τα μόρια των μητέρων) και άρα δέχεται όλες τις προσφερόμενες και περνούν μέχρι το όριο της χρηματοδότησής του!

ΟΚ, λογικό αυτό που λες. Δεν θα έπρεπε όμως εξ' αρχής και στα πλαίσια της αξιοκρατίας και της διαφάνειας να απαιτήσουν από τις δομές να δώσουν λιγότερες θέσεις (όσες δλδ θα μπορούσαν οικονομικά να καλύψουν)? Γιατί πχ αν γίνει αυτό που λες και το κριτήριο είναι ΜΟΝΟ τα μόρια, δεν θα υπάρξουν ενστάσεις από τις δομές αφού είναι πιθανόν μια δομή που έχει δώσει 200 θέσεις να τις καλύψει όλες (οι ενδιαφερομενες για την συγκεκριμένη δομή έχουν όλες υψηλά μόρια) ενώ άλλη δομή να έχει δώσει 50 και να καλυφθούν πχ 20?

Κορίτσια, αυτοί οι πίνακες πάντως δεν μοιάζουν σωστοί όπως κι αν τους δω...

πραγματικα εαν διαβαζουν ας πουν τι γινεται,,,,και αν ειναι ακομη σε φαση διασταυρωσης,,,,,απο τις 74 θεσεις που δινειη πρωτη μου επιλογη εχει βγει μονο οι 7 στις ωφελουμενες με μορια τ ο χαμηλοτερο 65,72

και με μενα μεσα στις επιλαχουσες και πιο πανω (με δευτερες τριτες επιλογες μαζι ) ειμστε 19...και ξεκιναει η πρωτη επιλαχουσα με 57,64

δηλαδη 74-7 ισον αλλες 67 γυναικες μπηκανε αναμεσα ωφελουμενες???....μεταξυ 65,72 και 57,64...ΠΑΡΑΛΟΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ??????????

οταν μαλιστα τις βγαζαμε καμια σαρανταρια συνολο????

Εγώ θα κάνω μια παράκληση

Επειδή πέρυσι κ πρόπερσι μας διάβαζαν από την εεταα κ είμαι σίγουρη πως κ φέτος μας διάβαζαν

αν ....είναι κάποιος εκεί τώρα ας μπει να μας γράψει αν είναι τα τελικά ή όχι....

είναι κρίμα τέτοια αναμονή.... έχει πάει τρεις το πρωί.

συμφωνώ...είναι κρίμα να ξεροσταλιάζουμε μέσα στην αγωνία και να μην ξέρουμε τελικά μπήκαμε? δεν μπήκαμε?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια πιστευώ οτι είναι ακόμα στην επεξεργασία, βάλανε όσες περάσανε σίγουρα Στις πρώτες επιλογες και εκει που πρέπει να δουλέψουν με δευτερες τριτες ακόμα το δουλεύουν ....δεν γίνετε αυγές να είναι οι 17,000 γυναίκες για 17,900 θέσεις!!

κοίταξα τον σταθμό που είχα πρώτη επιλογή και έφτασα ως την μέση και βρήκα μόνο 2 θέσεις απο τις 135!!

δε χρειαζετε να το κοιτας εναν εναν...αμα βαλεις στην αναζητηση το κωδικο του σταθμου σου τα βγαζει κατευθειαν,,,αλλα με το μοζιλα κολλαει μπηκα με εξπλορερ

ετσι ειδα και ποσες ειμαστε μεσα επιλαχουσες για τον ιδιο σταθμο και εκανα το συλλογιμο...πεστε μου αν ειμια παραλογη παρακαλω

ΟΚ, λογικό αυτό που λες. Δεν θα έπρεπε όμως εξ' αρχής και στα πλαίσια της αξιοκρατίας και της διαφάνειας να απαιτήσουν από τις δομές να δώσουν λιγότερες θέσεις (όσες δλδ θα μπορούσαν οικονομικά να καλύψουν)? Γιατί πχ αν γίνει αυτό που λες και το κριτήριο είναι ΜΟΝΟ τα μόρια, δεν θα υπάρξουν ενστάσεις από τις δομές αφού είναι πιθανόν μια δομή που έχει δώσει 200 θέσεις να τις καλύψει όλες (οι ενδιαφερομενες για την συγκεκριμένη δομή έχουν όλες υψηλά μόρια) ενώ άλλη δομή να έχει δώσει 50 και να καλυφθούν πχ 20?

Κορίτσια, αυτοί οι πίνακες πάντως δεν μοιάζουν σωστοί όπως κι αν τους δω...

Μα πως θα απαιτήσουν κάτι τέτοιο; Πως μπορούν να γνωρίζουν τις πραγματικές ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ανάγκες αν δεν γίνουν οι αιτήσεις των μητέρων;

Εγώ ας πούμε βλέπω ότι στον δικό μας παιδικό σταθμό που ξέρω ότι έδωσε 14 θέσεις καλύφθηκαν με ιδιαίτερα υψηλή μοριοδότηση οι 11 θέσεις!

Κι όσο το σκέφτομαι Αερικό τόσο περισσότερο θεωρώ ότι δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό που λες (αν συμβαίνει δλδ, θα πηδηχτώ από το παράθυρο, ειλικρινά)!

Μπορεί να μην ήξερε εκ των προτέρων η εεταα πόσες αιτήσεις θα κατατεθούν, ήξερε όμως πόσες θέσεις μπορεί να προσφέρει ανα νομό.... Πόσο δίκαιο θα ήταν αν πχ πήγαινα εγω ως δομή και πρόσφερα όλες τις θέσεις μου να τις πάρει όλες και στο τέλος να έπαιρνα πχ 10 παιδιά επειδή οι μητέρες που δήλωσαν την δομή μου έχουν χαμηλά μόρια? Δεν θα έπρεπε, εφόσον είχαν πρώτα τις θέσεις που οι δομές προσφεραν να κανουν το ξεκαθάρισμα βάσει των οικονομικών τους?

Διαφημίσεις

Μα πως θα απαιτήσουν κάτι τέτοιο; Πως μπορούν να γνωρίζουν τις πραγματικές ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ανάγκες αν δεν γίνουν οι αιτήσεις των μητέρων;

Η λογική μου λέει ότι θα μπορούσαν να το πάνε στατιστικά...Δλδ, τάδε δήμος, τι πληθυσμό έχει, πόσες δομές, πόσες θέσεις η κάθε μια...

Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή, η ώρα είναι περασμένη και ο πονοκέφαλος από την ιγμορίτιδα με έχει πεθάνει...

Δεν θα ήταν δίκαιο (ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΜΙΛΑΩ, δλδ θα μπουν κι αυτες μετά στο παιχνίδι των ενστάσεων), στην ίδια περιοχή να δηλώσουν τρεις δομές πχ 300, 100 και 50 θέσεις... Και να περάσουν πχ οι 300 της μιας δομής...

Εγώ ας πούμε βλέπω ότι στον δικό μας παιδικό σταθμό που ξέρω ότι έδωσε 14 θέσεις καλύφθηκαν με ιδιαίτερα υψηλή μοριοδότηση οι 11 θέσεις!

Σε τόσο λίγες θέσεις δεν υπάρχει πρόβλημα, το πρόβλημα είναι στην Θεσ/νικη για παράδειγμα που οι περισσότεροι δήμοι έχουν δώσει όλες τις θέσεις στο πρόγραμμα...

Δεν ξέρω, μπορεί να λέω και βλακείες και όντως να είναι έτσι, δεν μου κολλάει όμως...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...