Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

irimoula εγώ βλέπω από την δουλειά μου παράδειγμα, έχουμε ενα παλικάρι από την Αλβανία, καλός ανθρωπος(δεν μιλάμε για χαρακτήρες), δουλεύουνε και οι 2 (το ζευγάρι), η σύζυγος μαύρα, συνολικό είσόδημα 26000 ?, εμ έλα που φαίνονται μόνο τα 14000, εγώ τι είμαι ο μπιπ της υπόθεσης.

εμενα παλι, η κολλητη μου -ελληνιδα!! απ του αγρινιου... σα κατ'....

η ιδια και ο συζυγος της ειναι επιχειρηματιες, με τρελα εισοδηματα.. και δηλωσαν 19 χιλιαρικα μονο.... και μπηκαν ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μορια απο μας, καθοτι ο συζυγος μου ειναι αστυνομικος... με αναγκαστικα δηλωθεντα εισοδηματα 25 χιλιαρικα και οι δυο μαζι ειμαστε ΤΡΕΛΑ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΙ.. :lol::lol::lol:

και ασφαλως μας κοροιδευουν, μας λενε πλουτοκρατες και τετοια :lol::lol::lol:

οι σταθμοι ειναι τιγκα στα ξενα παιδακια... αλλα αυτο μπορει να οφειλεται επισης, στο οτι κανουν ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ..

παντως, αμα μου βρεις βρε φιλεναδα ΕΛΛΗΝΑ, ελευθερο επαγγελματια, που να δηλωνει τα πραγματικα του εισοδηματα σε περιπτωση που βγαζει καλα λεφτα... θα παω στην ομονοια με φορεμενο πλακατ 'ΚΟΠΑΝΙΣΤΕ ΜΕ'

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άμα δεν δηλώνουν τα εισοδήματά τους δεν έχουν δικάιωμα αίτησης.

Για να μη σου πω πως η φοροδιαφυγή σε αυτόν τον τόπο δεν ξεκίνησε το 1991.

Υπήρχε και πριν γίνει ΥΠΕΞ ο Σαμαράς.

συγνώμη παρεξηγήθηκα, απλά εννοούσα ότι δουλέυουν μαύρα και δηλώνουν λίγο εισόδημα σε σχέση με εμάς που ότι πέρνουμε δηλώνουμε.

και ναι συμφωνώ ότι η φοροδιαφυγή είναι παλιό φαινόμενο και το πιο κακό είναι ότι θα συνεχίζει να υπάρχει δυστυχώσ...

συγνώμη παρεξηγήθηκα, απλά εννοούσα ότι δουλέυουν μαύρα και δηλώνουν λίγο εισόδημα σε σχέση με εμάς που ότι πέρνουμε δηλώνουμε.

και ναι συμφωνώ ότι η φοροδιαφυγή είναι παλιό φαινόμενο και το πιο κακό είναι ότι θα συνεχίζει να υπάρχει δυστυχώσ...

Άρα , δεν είναι θέμα εθνικότητας.

Διαφημίσεις

και κακώς ξεκίνησε.

Θα δεχτώ το κακώς. Αλλά σκεφτείτε και εσείς πως νιώθει μια μάνα/ πατέρας όταν του λένε στον παιδικό του δήμου του, "δεν ξέρω αν θα σας πάρουμε γιατί υπάρχουν πολλοί ξένοι με χαμηλά εισοδήματα" και το εισέπραξα και εγώ με οικογενειακό εισόδημα 28000 και φουλ εργαζόμενη.

Κόρες, σόρυ, είναι λίγο οφ, αλλά θα το πω.

Πήγα σήμερα στην αστυνομία να εκδώσω ταυτότητα. Μου έκλεψαν το πορτοφόλι.

Και μου λέει ο αστυνομικός, να, 2 βουλγάρες είναι που τα κλέβουν αλλά ο νόμος αυτές (με στόμφο) τις καλύπτει. Τι εννοείτε του ρωτάω και μου εξηγεί πως αν την πιάσουν και επιστρέψει τα κλοπιμαία, αθωώνεται.

Όταν λέτε αυτές, τον ρωτώ, εννοείται ότι ο νόμος μιλάει για συγκεκριμένη εθνικότητα? Σαστισμένος μου απαντά όχι όχι...

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Wktmp2.png

qIogp3.png

Όπως αισθάνομαι όταν βλέπω άτομα- μη μισθωτούς - να φαίνονται πιο χαμηλόμισθοι απο εμένα, επειδή δε δηλώνουν εισοδήματα.

Όπως είπε κι ο σεραφίνος, δεν ειναι θέμα εθνικότητας, άρα μη καταλήγουμε - έλεος - πάντα εκεί!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι επίσης παιδιά, το θέμα είναι για το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, όχι για να δηλώνει ο καθένας τα φιλελληνικά ή άλλα συναισθήματά του.

Τέσπα, δεν το συνεχίζω άλλο, ότι θέλετε να σχολιάσουμε για το πρόγραμμα (ή άλλα πιο ευχάριστα θέματα), εδώ είμαστε. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Θα δεχτώ το κακώς. Αλλά σκεφτείτε και εσείς πως νιώθει μια μάνα/ πατέρας όταν του λένε στον παιδικό του δήμου του, "δεν ξέρω αν θα σας πάρουμε γιατί υπάρχουν πολλοί ξένοι με χαμηλά εισοδήματα" και το εισέπραξα και εγώ με οικογενειακό εισόδημα 28000 και φουλ εργαζόμενη.

και τί διαφορά θα σου έκανε αν σου έλεγα πως υπάρχουν πολλοί έλληνες με χαμηλά εισοδήματα;

Αν αρχίσουμε , πήραν αυτή που είναι Αλβανή,πήραν αυτή που είναι μαύρη , πήραν αυτή που είναι χοντρή , πήραν αυτή που είναι ψηλή και αυτή που είναι ξανθιά ,δεν τελειώνουμε ποτέ και δεν θα μείνει κανείς εργαζόμενος/η με δικαιώματα.

Αντί να φωνάζουμε για δωρεάν παιδεία για όλους , ζητάμε πιστοποιητικά καθαρότητας φυλής.

Κόρες, σόρυ, είναι λίγο οφ, αλλά θα το πω.

Πήγα σήμερα στην αστυνομία να εκδώσω ταυτότητα. Μου έκλεψαν το πορτοφόλι.

Και μου λέει ο αστυνομικός, να, 2 βουλγάρες είναι που τα κλέβουν αλλά ο νόμος αυτές (με στόμφο) τις καλύπτει. Τι εννοείτε του ρωτάω και μου εξηγεί πως αν την πιάσουν και επιστρέψει τα κλοπιμαία, αθωώνεται.

Όταν λέτε αυτές, τον ρωτώ, εννοείται ότι ο νόμος μιλάει για συγκεκριμένη εθνικότητα? Σαστισμένος μου απαντά όχι όχι...

Τα συμπεράσματα δικά σας...

ε βέβαια , αφού το επάγγελμα του πορτοφολά γεννηθηκε στην Ελλάδα το 1991 με την άφιξη των αλλοδαπών και δεν πρόλαβε το κράτος να θεσπίσει νόμους γιάυτό.

Μόνο τους επίσημους μεγαλοπορτοφολάδες τραπεζίτες ξέρει να βάζει φυλακή αυτό το κράτος.

και στον δικό μου σταθμό ένας παίκτης πολύ γνωστός έχει κάνει αίτηση για την κόρη του... Και θα μπεί γιατί τα μόρια του είναι πολύ υψηλά.. Απλα επειδή έχει φύγει από τον αθλητισμό θα δηλώνει πολύ λίγο εισόδημα άσχετα αν ο λογαριασμός του είναι πολλών χιλιάδων ευρώ...

Ενώ οι αλλοδαποί που βγάζουν κάποια λεφτα μαύρα -καθαρίζοντας σπίτια και παρόμοιες δουλειές- μας πειράζουν...

ρε παίδες το θέμα είναι ποιός θα μπει μόνο ή ποιός δικαιούται να μπει;

γιατί αν πάλι το σύστημα ευνοεί τον πιο "μάγκα" που κρύβει, που κρύβεται, κι ας στρουθοκαμηλίζει, εκεί δεν μιλάμε για ρατσισμό ή για ανισότητα, αλλά για έλλειψη αξιοπρέπειας.

αλλά αν έχεις γλιτώσει 300 ευρά, γίνεσαι αξιοπρεπέστερος του αδικημένου;

γενικά ερωτήματα θέτω.

γιατί όποιος πιστεύει ότι αδικείται πρέπει να θεωρείται ρατσιστής; ή αντιδραστικός;

απο οτι ξέρω το forum είναι για να λέμε την προσωπική μας γνώμη είτε αρέσει σε κάποιον είτε οχι, εκτός αν δεν έχουμε πλέον ουτε την ελευθερία του λόγου maestria 77. Κι αν πρόσεξες αναφέρω οτι και εμενα η μητέρα μου δεν είναι ελληνιδα αλλα τα δικαιώματα που έχουνε δώσει στις 2 αυτές εθνικότητες ε λυπάμαι δεν τα έχει αντικρίσει ποτέ.

SWJ3p3.png80Fjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...