Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Χαχαχχα και εγώ παίρνω mentrol 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν μπορώ....την έχω την τάση....προς του μαλάκες χε χε χε

ε μα... αυτά τα λάθη κάνεις κι εσύ!

Διαφημίσεις

Εσείς οι πιο παλιές θυμάστε πέρυσι τι ώρα τα ανέβασαν?

Έχει και 24ωρη αύριο ο άντρας μου και θα είμαι μόνη με τον ταλιμπάν και νιώθω οτι δεν την παλεύω άλλο.................

fxwxp2.png

EKLUp2.png

δεν υπαρχει και αληθινο σκουνταγμα εδω ρε γαμωτο να κοιμομασταν με βαρδιεσ και οποια το εβλεπε πρωτη να μασ σκουνταγε

:D:D:D:D:D:D:D:D καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

α παναθεμά σε αφροδίτη

κόντεψα να πνιγώ με το τσιγάρο στο στόμα

ακου

ριλουέστ χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Χαχαχαχα γράφω απο ταμπλετ και εχει λεξικό τρομάρα του και δεν με αφήνει ν γράψω οτι θέλει ...με το ζόρι γράφει οτι θέλει αυτο χαχαχα

ρε καλαμαρι οταν εχεις ορεξη και δεν βαριεσαι φερε τιποτις απο εδω............

τα έφαγα τα ποπ κορν, τρεις κουταλιές έφτιαξα μόνο....

όσο για τα τσιγάρα...έχω άλλα 5.,..............στο τελευταίο θα φύγω να πάω να πάρω ακούω παραγγελίες

ε μα... αυτά τα λάθη κάνεις κι εσύ!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

it goes both ways :tongue::tongue::tongue:χαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω μαγνήτη όμως ρεεεεεεεεεε!!!

Διαφημίσεις

Εσείς οι πιο παλιές θυμάστε πέρυσι τι ώρα τα ανέβασαν?

Έχει και 24ωρη αύριο ο άντρας μου και θα είμαι μόνη με τον ταλιμπάν και νιώθω οτι δεν την παλεύω άλλο.................

μας εξοντωνουν μια μια...αυτος ειναι ο σκοπος τους.....

μας εξοντωνουν μια μια...αυτος ειναι ο σκοπος τους.....

χαχαχαχα σωστή σε βρίσκω!!:P

Μα πραγματικά δεν την παλεύω άλλο......

Το καμάρι μου είχε την φαεινή ιδέα οτι σήμερα δεν ήταν ανάγκη να κοιμηθεί το μεσημέρι(θα κοιμηθώ την Πέμπτη μου είπε:confused::rolleyes::rolleyes:) οπότε με έχει στο πόδι απο τις 7:evil:

fxwxp2.png

EKLUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...