Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι τα έχω πάρει άγρια μαζί τους..............

εισαι με τους ρατσιστες ή με τους μη....οχι δεν ξερω ποια εισαι και θα σκασω...τουλαχιστον να ορμιξω αν σε πειραζει καποια.........

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Καλύτερα που δεν πρόλαβες τα πρώτα... γιατί θα έτρωγες την ήττα άδικα :) Χαλάλι το ποτάκι :D

Γιατι βρε Αεριο εγω που ειδα τα πρωτα κ ειμαι οξω...υπαρχει περιπτωση να μην ισχυει...χλωμο το βλεπω!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

εισαι με τους ρατσιστες ή με τους μη....οχι δεν ξερω ποια εισαι και θα σκασω...τουλαχιστον να ορμιξω αν σε πειραζει καποια.........

Με τους μη...είναι και το καλαμαράκι κι εγώ...

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

ε με προσβάλεις ..........χαχαχαχα

είναι δυνατόν να σου έχω δώσει την εντύπωση οτι θα ήμουν ποτέ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ???

Καλαμαρού έτσι και χασομεράς με τις λειψές και δεν εργάζεσαι διά τον εεταα...δεν έχει μεροκάματο, στο λέγω!:tongue:

Nαι καλα....ένα φαγητό σπιτικό ειπα να φάω αυριο κ θα φύγεις με τον αντρούλη σου χε χε

οχι ρε κάνω μουλτιτάσκινγκ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...