Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

θα κάνω την ένσταση, αλλά με έχει αγχώσει το θέμα της διάστασης, γιατί στηρίζομαι πολύ σ' αυτό το πρόγραμμα

Mα, αφού έβαλες το σωστό αποδεικτικό, δεν έχουν λόγο να στην απορρίψουν, λάθος θα 'γινε!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! :D

Ελένη, άσε, το μάθανε πολλές! :tongue::tongue::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ρωτήσω κάτι κορίτσια: Δλδ, αν κατάλαβα καλά, κάθε έλλειψη δικαιολογητικών θεραπεύεται? Δλδ είτε λείπει κάποιο εντελώς (π.χ. δεν έχεις φέρει βεβαίωση εργοδότη), είτε είναι λάθος (π.χ. εκκαθαριστικό φετινό αντί περσινό), είτε ο,τιδήποτε άλλο? Άρα, η μόνη περίπτωση που δεν σώζεται είναι, π.χ., αν έκανες αίτηση και είσαι δημόσιος υπάλληλος, που δεν δικαιούσαι καν να κάνεις αίτηση. Αν είναι έτσι, οι τελικοί πίνακες δεν θα χουν καμία σχέση με τους προσωρινούς...

Να ρωτήσω κάτι κορίτσια: Δλδ, αν κατάλαβα καλά, κάθε έλλειψη δικαιολογητικών θεραπεύεται? Δλδ είτε λείπει κάποιο εντελώς (π.χ. δεν έχεις φέρει βεβαίωση εργοδότη), είτε είναι λάθος (π.χ. εκκαθαριστικό φετινό αντί περσινό), είτε ο,τιδήποτε άλλο? Άρα, η μόνη περίπτωση που δεν σώζεται είναι, π.χ., αν έκανες αίτηση και είσαι δημόσιος υπάλληλος, που δεν δικαιούσαι καν να κάνεις αίτηση. Αν είναι έτσι, οι τελικοί πίνακες δεν θα χουν καμία σχέση με τους προσωρινούς...

Όντως! Έχεις δίκιο...

Αν δεν κάνω λάθος είναι καμια 100 σελίδες με τις δυνειτικά ωφελούμενες

άρα τζάμπα κάθόμαστε και ψάχνουμε ποιες είναι πάνω από εμας!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Και σίγουρα όλων αυτών που η κάρτα ανεργία τους είναι μετά της 19/6 νομίζω.. Κοιτα και μενα μου είπαν οκ για το λάθος εκκαθαριστικό, αλλά αν δεν δω το ονομα μου την Παρασκευη (ασχετως αν πέρασα ή όχι) δεν είμαι σίγουρη.. Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν 100%, απ'ότι έχω καταλάβει....

Εκεί ήθελα να καταλήξω, ότι είναι τσάμπα κόπος να ψάχνουμε σε τί θέση είμαστε και ποιες μαμάδες έχουν πιο πολλά μόρια από εμάς. Διότι, αν συνυπολογίσεις τον παράγοντα 2η, 3η και 4η επιλογή (που, αν έχουν πιο πολλά μόρια απο σένα, ασχέτως αν εσύ έχεις το συγκεκριμένο σταθμό πρώτη επιλογή, προκρίνονται εκείνες με τα περισσότερα μόρια) και τον παράγοντα ενστάσεις, όπου τα περισσότερα διορθώνονται, τότε, και να είσαι μέσα τώρα, πιθανότατα θα είσαι έξω την Παρασκευή!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα,

Να κάνω μια ερώτηση? Η αίτηση μου βγήκε ελλιπής λόγω του ότι είχα βάλει το εκ. σημείωμα του 10 αλλά μετά κατάλαβα ότι θέλει του 09. Τεσπα.. Λεει ότι την ένσταση μπορώ να την υποβάλλω μεσω mail.. Οκ το εκκαθαριστικό θα το κάνω attach στο mail αφού το κατάβασα απο το ταχις.. Την αίτηση αφού πρέπει να την υπογράψω, θα την σκανάρω??? Θα είναι οκ ή λετε να μου δημιουργήσουν θέμα??

Μα το εκκαθαριστικό του 2010 θέλει , για τα εισοδήματα του 2009.

Εσύ έβαλες το εκκαθαριστικό του 2011 για τα εισοδήματα του 2010;Πότε πρόλαβε και σου ήρθε και το έβαλες στην αίτηση;

Γεια σας! Πηρα κι εγω τηλ. και ειπαν οτι αφαιρεθηκαν οι 2 απο τις 4 επιλογες μάλλον λογω λάθους ηλικίας. Εμενα τα παιδια 1/9 θα είναι 2,5 ετων αρα εχω επιλεξει απο τον πινακα με τις Δομες το Α2 και οι 2 παιδικοι σταθμοι που μου εβγαλαν ανηκουν σε αυτη την κατηγορια, οποτε θα στειλλω κι εγω Ενσταση.

l9Iop2.png

ειντζελ

οι κατω του 6000 εχουν εκκαθαριστικο?????

μαρη δεν εχεις περασει?

Το να μην κάνεις φορολογική δήλωση όταν έχεις κάτω των 6000€ δεν είναι υποχρεωτικό , αλλά προαιρετικό.

Εκτός αυτού, και κάτω των 6000€ να έχεις,είσαι υποχρεωμένη να κάνεις φορολογική δήλωση αν έχεις στην κατοχή σου αυτοκίνητο ή σπίτι ή δηλώνεις εισοδήματα και από ενοίκια κλπ.

Δεν γλιτώνεις ντε και καλά αν έχεις κάτω των 6000€.

Μα το εκκαθαριστικό του 2010 θέλει , για τα εισοδήματα του 2009.

Εσύ έβαλες το εκκαθαριστικό του 2011 για τα εισοδήματα του 2010;Πότε πρόλαβε και σου ήρθε και το έβαλες στην αίτηση;

αυτό ακριβώς έκανα.... Επειδή είναι μέσω Internet βγαίνει αμέσως

Διαφημίσεις

Serafinos κι εμένα μου 'χει έρθει το εκκαθαριστικό ήδη. Μικρή επιστροφή, μέσω ίντερνετ, έρχεται σε 3-4 εβδομάδες.

Ναι , δεν είναι κανόνας,απλά μου κάνει εντύπωση που γράφει πως απορρίφθηκε το εκκαθαριστικό του '10

αυτό ακριβώς έκανα.... Επειδή είναι μέσω Internet βγαίνει αμέσως

αρα το εκκαθαριστικό του '11 έβαλες και όχι του '10 που έγραψες.

Κάνε ένσταση , βάλε το σωστό και ό,τι γίνει.

Βλέπω πολλές ρωτάτε αν έχετε δικαίωμα στην ένσταση,σαν να λέμε αν έχουμε δικαίωμα στο όνειρο.

Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ένσταση,δεν διώκεται ποινικά.

Το πολύ πολύ να σας την απορρίψουν.

Τί είχατε , τί χάσατε.

καλησπέρα κορίτσια, θα πω την κακία μου κι ας με πει όποια θέλει ρατσίστρια, είμαστε πολίτες αυτής της χώρας, καθόμαστε σαν τους βλάκες και πληρώνουμε ικα, μικα, συκα και η λίστα είναι τίγκα στους αλβανους, ρώσους κλπ, έλεος... και μένα η μητέρα μου δεν είναι ελληνίδα αλλα ποτέ δεν πήρε καμία επιδότηση ούτε άτοκο δάνειο, άραγε για αυτό μπορούμε να κάνουμε ένσταση;;;;

SWJ3p3.png80Fjp3.png

οχι..

επισης, δεν εχουν ελπιδες οσοι δεν εχουν καρτα ανεργιας πριν την προσκληση για επιδοτηση, οσοι δεν εχουν εγκυρες καρτες παραμονης στην ελλαδα, οσοι τα παιδια τους ειναι τελικα πολυ μικρα για παιδικους, κλπ..

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...