Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

καλημερα!!παντως αν κανεις εχει καμια κατσικα (γιατι εγω δε το επιασα καθοτι ειμαι του ιεκ και οχι του πανεπιστημιου )παρακαλω πολυ για κατσικισιο γαλα,,,,οσο για τις διακοπες πονεμενη ιστορια ,,ε,γω εχω να παω δυο χρονια,,,ελπιζω φετος να βγουν τα κουκια να παω μεχρι το χωριο μου,,,αλλα και τα διοδια βενζινη πηγαινε ελα ενα 150 το θες,,ουφ,,,αντε καλη επιτυχια σε ολους

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα συμφωνησω.....δεν με νοιαζει αν φοροδιαφευγει καποιος...ας τον πιασουν οι αρμοδιοι!!!αλλά ακομα και αν ηξερα ,μπορω να κανω κατι????οχι!!!ρουφιανα δεν γινομαι!ας ειναι καλα και οι μεν και οι δε....απο πιτα που δεν τρωω τι με νοιαζει και αν καει!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

απο πιτα που δεν τρωω τι με νοιαζει και αν καει!!!!!

Συμφωνώ απόλυτα!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

καλημερα!!παντως αν κανεις εχει καμια κατσικα (γιατι εγω δε το επιασα καθοτι ειμαι του ιεκ και οχι του πανεπιστημιου )παρακαλω πολυ για κατσικισιο γαλα,,,,οσο για τις διακοπες πονεμενη ιστορια ,,ε,γω εχω να παω δυο χρονια,,,ελπιζω φετος να βγουν τα κουκια να παω μεχρι το χωριο μου,,,αλλα και τα διοδια βενζινη πηγαινε ελα ενα 150 το θες,,ουφ,,,αντε καλη επιτυχια σε ολους

εγω εχω να παω διακοπες 3 χρονια και ειχα και σε σπιτι συγγενη τοτε. δεν μιλαμε για ξενοδοχειο....

θα συμφωνησω.....δεν με νοιαζει αν φοροδιαφευγει καποιος...ας τον πιασουν οι αρμοδιοι!!!αλλά ακομα και αν ηξερα ,μπορω να κανω κατι????οχι!!!ρουφιανα δεν γινομαι!ας ειναι καλα και οι μεν και οι δε....απο πιτα που δεν τρωω τι με νοιαζει και αν καει!!!!!

και ρουφιανα να γινεις αν ο αλλος εχει τον τροπο του ( τροπος = ευρω) τσαμπα θα γινεις ρουφιανα. οπως το ειπες απο πιτα που δεν τρως...... βεβαια απο το προγραμμα θελουμε ολοι να φαμε για αυτο επαναλαμβανεται συνεχεια η συζητηση.

Διαφημίσεις

ναι καλε αλλο η συζητηση και αλλο η γκρινια ομως!!!!σιγα μην χαλασω φαια ουσια αν ο γειτονας δηλωνει 1000 ευρω και εχει 15 ακινητα.....ή μηπως αν ενας λογιστης πει σε καποιον μπορουμε να δηλωσουμε αντι για 10 5 θα πει καποιος οχι???????μονο ο Ξανθοπουλος θα το εκανε και παλι στις εποχες του ελληνικου κινηματογραφου ακομα και αυτος τωρα πια ναι θα ελεγε......χχαχαχαχα

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

γιατί έχει βγει η ανακοινωση ότι θα βγουν σήμερα τα αποτελέσματα από το www.eetaa.gr???

θα χει πλάκα να μην βγουν σήμερα!

Είχε βγει ανακοίνωση στις 26/7 στο σαιτ της εεταα κ ελεγε τα παρακάτω

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΏΝ 2011-2013

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ έως ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ώρα : 16.30

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ / ΣΥΖΕΥΞΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

.

εγω μονο για ενα σκαω μονο..... πως καταφερνετε και πατε διακοπες....

καλημερα

Εγώ πάω στης μητέρας μου το εξοχικό.......τα τελευταία 4 χρόνια δεν πληρώνω διαμονή, δεν πληρώνω φαγητό....κ δεν λέω κουβέντα κ ευχαριστώ την τύχη μου που έχουμε κ αυτό;):rolleyes:

Εγώ πάω στης μητέρας μου το εξοχικό.......τα τελευταία 4 χρόνια δεν πληρώνω διαμονή, δεν πληρώνω φαγητό....κ δεν λέω κουβέντα κ ευχαριστώ την τύχη μου που έχουμε κ αυτό;):rolleyes:

εγω δεν εχω καποιον με εξοχικο για ν παω γμτ. επαρχια ειμαι δεν λεω αλλα θες να αλλαξεις λιγο παραστασεις και δεν μπορεις....

τι έγινε; ακόμα δεν ψόφησε η κατσίκα του γείτονα;

Καθόλου λάδι στη φωτιά:rolleyes:

... Ετσι είναι... πάντα οι άλλοι φταίνε...

Για τελευταία φορά δηλώνω ότι είμαστε οι επιλογές μας και εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους...

Συμφωνώ απόλυτα!!!

Το βράδι βγαίνουν τα αποτελέσματα άφτερ 12!

Wktmp2.png

qIogp3.png

εγω δεν εχω καποιον με εξοχικο για ν παω γμτ. επαρχια ειμαι δεν λεω αλλα θες να αλλαξεις λιγο παραστασεις και δεν μπορεις....

Συμφωνώ μαζί σου....

κ μένα δεν είναι το καλύτερο μου να πηγαίνω με τον άντρα μου τη μικρή μου κ τους γονείς μου, στο ίδιο σπίτι, στο ίδιο μέρος τα τελευταία τέσσερα χρόνια....αλλά αφού δεν πληρώνω κ μου κρατάει κ τη μικρή η μητέρα μου δεν λέω κουβέντα κ λέω κ ευχαριστώ που έχω κ αυτό :rolleyes::D

Διαφημίσεις

Συμφωνώ μαζί σου....

κ μένα δεν είναι το καλύτερο μου να πηγαίνω με τον άντρα μου τη μικρή μου κ τους γονείς μου, στο ίδιο σπίτι, στο ίδιο μέρος τα τελευταία τέσσερα χρόνια....αλλά αφού δεν πληρώνω κ μου κρατάει κ τη μικρή η μητέρα μου δεν λέω κουβέντα κ λέω κ ευχαριστώ που έχω κ αυτό :rolleyes::D

και εγω στην θεση σου θα πηγαινα.... κατι ειναι και αυτο ;)

Για τελευταία φορά δηλώνω ότι είμαστε οι επιλογές μας και εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους...

καποτε ημασταν οι επιλογες μας κι αν δεν μας αρεσε ειχαμε κι αλλες επιλογες. πλεον οταν το αφεντικο σου λεει εγω 600 ευρω μπορω να σου δωσω αντε βρες αλλου δουλεια. τον αντρα μου τον εχουν κανει 3ημερη απασχοληση και ψαχνει για δουλεια και δεν βρισκει τπτ. ουτε ντελιβερι δεν υπαρχει κατι...

και εγω στην θεση σου θα πηγαινα.... κατι ειναι και αυτο ;)

Εννοείτε........ από το ολότελα καλή κ η παναγιώτενα!!

Είναι αγορασμένο με τα λεφτά του προικιό μου χαχαχαχα

ήθελε ο πατέρας μου τότε να μου αγοράσει μια γκαρσονιέρα να μείνω (εγώ τότε μισθό της πλάκας μειωμένου ωραρίου ωρομίσθια.. ακόμη κ με δωρεάν σπίτι δεν θα τα έβγαζα πέρα}....βρε μπαμπά ΄...άσε τις γκαρσονιέρες κ πάρε ένα εξοχικό να επωφεληθούμε όλοι να μπορούμε να πηγαίνουμε διακοπές να έχουμε μια βάση....

Και όποτε μου λέει κάτι.....τον απειλώ οτι θα τον διώξω γιατί ειναι "δικό" μου χαχαχαχαχα:tongue::tongue: κ με μουτζώνει χαχαχαχαχα :rolleyes::rolleyes::D:D

Εννοείτε........ από το ολότελα καλή κ η παναγιώτενα!!

Είναι αγορασμένο με τα λεφτά του προικιό μου χαχαχαχα

ήθελε ο πατέρας μου τότε να μου αγοράσει μια γκαρσονιέρα να μείνω (εγώ τότε μισθό της πλάκας μειωμένου ωραρίου ωρομίσθια.. ακόμη κ με δωρεάν σπίτι δεν θα τα έβγαζα πέρα}....βρε μπαμπά ΄...άσε τις γκαρσονιέρες κ πάρε ένα εξοχικό να επωφεληθούμε όλοι να μπορούμε να πηγαίνουμε διακοπές να έχουμε μια βάση....

Και όποτε μου λέει κάτι.....τον απειλώ οτι θα τον διώξω γιατί ειναι "δικό" μου χαχαχαχαχα:tongue::tongue: κ με μουτζώνει χαχαχαχαχα :rolleyes::rolleyes::D:D

καλαμαρακι εισαι θεα. σωστη κινηση τοτε. εγω λεω να πουλησω το προικιο μου για να ξεχρεωσω το στεγαστικο..... :oops:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...