Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Το τέλειο δεν υπάρχει...και στην τελική είναι πού θα τύχεις...έχει νηπιαγωγούς και βρεφονηπιοκόμους που αγαπάνε αυτό που κάνουνε και το κάνουνε με μεράκι και έχει άλλες που το κάνουνε κατά ανάγκη και δεν έχουνε καμμία μα καμμία σχέση με το αντικέιμενο ''παιδιά''....

Στα δικά μας τώρα,αύριο τί ώρα τα αποτελέσματα?Βράδυ πάλι θα το ξενυχτήσουμε?

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλέ τί ώρα θα βγουν αύριο τα αποτελέσματα; βράδυ, ξημερώματα κυριακής; να ξέρω τί να μαγειρέψω.

φιλιά

Ως συνήθως κατα τις 12 το βράδυ , ή μετά τις 12 . Πιο νωρίς χλωμό το κόβω :)

ωστοσο οταν εγω πηγα να παρω πρωτοκολλο γι την ενσταση αυτη τη φορα, κ ρωτησα τον μεσιε εκει, μου δωσε περιθωριο 4-6/8 (προφανως για να γλυτωσουν τις κλασικες γκρινιες οτι μας εχουν κ ξεροσταλιαζουμε , κ ειναι ψυχοβγαλτες κ μουμπλε μουμπλε ....)

εγω λοιπον φανταζομαι οτι καπου εκει γυρω στη 1 ξημερωματα προς κυριακη, θα ναι πανω οι περισσοτεροι πινακες....

Διαφημίσεις

Τελικά μάλλον έχετε δίκιο... Όσοι είναι υψηλόμισθοι στον ιδιωτικό τομέα είναι άχρηστοι μιας και οι επιχειρηματίες ως γνωστόν είναι φιλάνθρωποι και έχουν μαζέψει όλους τους ανίκανους να τους χρυσοπληρώνουν...

Οι άξιοι και ικανοί μαζεύονται στα φόρουμς (και μάλιστα εν ώρα εργασίας που κατά δήλωσή τους είναι απαιτητική και προσφέρουν τα μέγιστα) να βρίζουν και να κλαίγονται για την άδικη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζει κι άλλους τους κατεβάζει (κύριε Πετροχείλε μου)... Ετσι είναι... πάντα οι άλλοι φταίνε...

Δεν χρειάζεται πάντως να βγάζετε και να μετράτε τα πτυχία σας... Η τεράστια μόρφωσή σας, κοινωνική και πνευματική είναι ολοφάνερη...

Για τελευταία φορά δηλώνω ότι είμαστε οι επιλογές μας και εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους...

(υπάρχουν πολλές κατσίκες, πώς να ψοφήσουν όλες βρε Αερικό? Σήμερα μας ενοχλούν οι κατσίκες των υψηλόμισθων, σε λίγο που δεν θα υπάρχουν αυτές θα μας ενοχλήσουν οι κατσίκες των μεταναστών που μας πήραν τις ελάχιστες δουλειές, έχουμε πολλές κατσίκες να εξοντώσουμε δόξα τω Θεώ...)

Διαφημίσεις

Τελικά μάλλον έχετε δίκιο... Όσοι είναι υψηλόμισθοι στον ιδιωτικό τομέα είναι άχρηστοι μιας και οι επιχειρηματίες ως γνωστόν είναι φιλάνθρωποι και έχουν μαζέψει όλους τους ανίκανους να τους χρυσοπληρώνουν...

Οι άξιοι και ικανοί μαζεύονται στα φόρουμς (και μάλιστα εν ώρα εργασίας που κατά δήλωσή τους είναι απαιτητική και προσφέρουν τα μέγιστα) να βρίζουν και να κλαίγονται για την άδικη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζει κι άλλους τους κατεβάζει (κύριε Πετροχείλε μου)... Ετσι είναι... πάντα οι άλλοι φταίνε...

Δεν χρειάζεται πάντως να βγάζετε και να μετράτε τα πτυχία σας... Η τεράστια μόρφωσή σας, κοινωνική και πνευματική είναι ολοφάνερη...

Για τελευταία φορά δηλώνω ότι είμαστε οι επιλογές μας και εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους...

(υπάρχουν πολλές κατσίκες, πώς να ψοφήσουν όλες βρε Αερικό? Σήμερα μας ενοχλούν οι κατσίκες των υψηλόμισθων, σε λίγο που δεν θα υπάρχουν αυτές θα μας ενοχλήσουν οι κατσίκες των μεταναστών που μας πήραν τις ελάχιστες δουλειές, έχουμε πολλές κατσίκες να εξοντώσουμε δόξα τω Θεώ...)

:lol::lol::lol::lol:

θέλω να σε δω όταν έρθει η σειρά της δικής σου κατσίκας να ψοφήσει, τι θα έχεις για να βγαίνεις στα φόρα να περηφανεύεσαι:lol::lol::lol::lol:

ΥΓ. Καλέ αφού είσαι τόσο άξια και σου δίνουν τον ανάλογο μισθό γιατί δεν είσαι άξια να πληρώσεις έναν παιδικό σταθμό στο παιδάκι σου? Έχει όρια η αξιοσύνη?

Δεν νομίζω ότι είναι ωραίο να χρησιμοποιούνται τέτοιοι χαρακτηρισμοί απο κανέναν εδώ μέσα. Θα το ξαναπώ κανείς δεν ξέρει πως περνάει και τι ανάγκες έχει μια οικογένεια των 5000,10000,20000 , 30000 κλπ . Γιαυτό είναι άσχημο να υπάρχουν τέτοια σχόλια απο τον οποιοδήποτε.

αφηστε τις κατσικες και τα προβατα..... οτι εγινε εγινε. ολοι στειλαμε τα χαρτια μας με χ ψ εκκαθαριστικο. καλα αποτελεσματα να εχουμε!!!!

και στην τελικη εδω μεσα οτι θελει λεει ο καθενας, με την εννοια οτι μπορει να εχουμε αναμεσα μας κι αυτον που δηλωνει 10.000 και να ζει με 50.000 στην πραγματικοτητα αν φοροδιαφευγει.... λιγοι γνωριζονται μεταξυ τους προσωπικα. οποτε μην σκατε.....

εγω μονο για ενα σκαω μονο..... πως καταφερνετε και πατε διακοπες....

καλημερα

Γι' αυτό δεν θα πάμε ποτέ μπροστά!!! Γιατί πάντα θα ασχολούμαστε με τις κατσίκες και τα πρόβατα του διπλανού μας...Έλεος ρε κορίτσια...τί σας νοιάζει τί κάνει ο άλλος...κοιτάξτε τον εαυτό σας...και να κλείσω..''Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω''...καλά αποτελέσματα σε όλες και σε εμένα φυσικά!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...