Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

ααχαχαχαχαχα μερσι το χρειαζομουνα χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

παντως ετσι για να σας πω,,,για να σας φρικαρω δε ξερω,,,,στο δημοσιο καποια στιγμη που ειχαμε ελλειψη απο δασκαλες λογω ηλιθιοτητας του δημαρχου να ληγουν συμβασεις στη μεση της χρονιας :rolleyes::rolleyes::rolleyes: ειχε η κορη μου για καποιο διαστημα τη κα ρουλα,,,η οποια κυρια ρουλα ητανε ουσιαστικα βοηθητικο προσωπικο ειτοι καθαριστρια βεβαια μονιμη αλλα καμια εκπαιεδευση παιδαγωγικη,,,,πληροφορω λοιπον οτι εκεινη τη περιοδο η κορη μου δεν ηθελε με τιποτα να ξεκολησει αποτο σχολειο λογω της κυριας ρουλας,,,,,το τι τους εκανε ενας θεος ξερει μεχρι και κυλιοντουσαν κατω οτι θες,,,,ξετρελεμενα τα παιδια,,,,μετα ηρθε ευτυχως καλη δασκαλα και οκ δεν ειχαμε δραματα παλι γισα την αλλαγη,,,,,ετσι για το ινφο της υποθεσης τη περωτη χρονια η κορη μου αλλαξε 3 δασκαλες βασικες,,,,η μια ητανε απο τη προηγουμενη χρονια και εληγε η συμβαση της το δεκεμβριο:rolleyes: η αλλη ητανε απο το δεκεμβριο με τριμηνο μαρτη εληξε η συμβαση :rolleyes::rolleyes: και τελικα ηρθε μια τριτη που δε τρελαινομασταν για αυτη αλλα τουλαχιστον εμεινε μεχρι τελους,,,,και ητανε και φετος αυτυχως σε αλλο τμημα,,,απλα η κορη μου δε τη πηγαινε πολυ οχι οτι δεν ητανε καλη,,,ηθελε την προηγουμενη :rolleyes::rolleyes::rolleyes: φετος τη βγαλαμε αναιμακτα με μια δασκαλα απο την αρχη μεχρι τελους,,,,οι βοηθητικες αλλαξανε λιγο στη μεση της χρονιας,,,βασικα ειχαμε βοηθητικη τη κα ρουλα (ναι τη γνωστη ) και μετα ηρθανε κανονικες παιδαγωγοι,,,,τουλαχιστον στο ιδιωτικο ξεκινας και τελιεωνεις με αυτες που ξεκινησες,,,

Οκ. Εγώ κατέγραψα τις δικές μου εντυπώσεις και πάντα από τον δικό μου δήμο. Κάθε δήμος δίνει βάσεις σε διαφορετικούς τομείς. Στο δικό μου δήμο - αν και φτωχός δήμος (Αγία Βαρβάρα)- δίνει μεγάλη βάση σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά. Όσον αφορά τις παιδαγωγούς που χρησιμοποιεί αυτές είναι με 11μηνη σύμβαση που αρχίζει την 1/9 και λήγει στις 31/7, με κάποιους βοηθούς που έρχονται από ΙΕΚ και άλλες σχολές για πρακτική. Και συνήθως παίρνει τις ίδιες δοκιμασμένες παιδαγωγούς. Ημουν τόσο ευχαριστημένη στη κόρη μου, που εάν δεν έβαζαν συμμετοχή μέσω ΕΣΠΑ, δηλώνω ότι θα έκανα αίτηση μόνο στο δήμο, ακόμη κι αν χρειαζόταν να πληρώσω κάποια χρήματα. Αυτό νομίζω ότι τα λέει όλα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!

δεν αντεξα να δω το βιντεακι το πρωτο με τη μαμα και το μωρο ,,,ηδη αρχισα να κλαιω απο το πρωτο λεπτο,,,,(μαλλον πανσεληνιαστηκα και εγω και κολλησα απο τη fefi :tongue:) ,,,,

,,,,

γειά σου γιασεμάκι μου με τα ωραία σου!!!!!;)

εντζνι και εγω απο ιεκ ειμαι!!!!δεν εχει να κανει το πτυχιο...εχει να κανει η ορεξη το κεφι αλλα και η σωστη εκπαιδευση.....εγω δουλεψα σε σχολειο που το 8ωρο ηταν 8ωρο.....εβγαλα δουλεια τρελη καταφερα πολλα πραγματα γιατι γουσταρα.....εβλεπα το αποτελεσμα των κοπων μου και ενιωθα σαν το παγωνι που καμαρωνει τα φτερα του....καρτες και σημειωματα γονιων που με χιλιοευχαριστουσαν ακομα και για τις τιμωριες που ετρωγαν τα παιδια τους.....ειχα 2 παιδια με ειδικες δυνατοτητες.....που μαζι καναμε θαυματα....δεν εχω το κομπλεξ των αει ή τει ή ιεκ....εδωσα 10 χρονια το καλυτερο μου εαυτο σε σχολεια!!!περασαν απο τα χερια μου εκατονταδες παιδια.....μερακι να εχεις αυτο ειναι οχι πτυχιο!!!!!

με ολο τον σεβασμο σε ολους τους εργαζομενους

χριστινα

Συμφωνω απολυτα μαζι σου!! Και εγω απο ΙΕΚ ειμαι και εχω δουλεψει μονο σε δημοτικους σταθμους το οποιο τα εχω δει ολα.. Οι κοπελες απο ΤΕΙ μονο για αυτη τη δουλεια δεν ηταν και μιλαω για το συγκεκριμενο σταθμο που ειμουν εγω γιατι δεν ειναι ολες το ιδιο.. Βαριοντουσαν που ζουσαν, δε δινανε σημασια στα παιδια, δεν λεγανε ουτε τραγουδια,ουτε παραμυθια, ουτε δραστηριοτητες, ουτε τιποτα, παρα μονο πλαστελινη, ζωγραφιες και αν δεν καθοταν φρονιμα αντε και τιμωριες στη καρεκλα της σκεψης... Απαραδεκτος ο τροπος διαπαιδαγωγησης και το κακο ηταν οτι τα εβλεπαν οι διευθυντριες αλλα κανανε τα στραβα ματια.. ξερανε να κυνηγανε μονο τις συμβασιουχες που οι καημενες εκαναν και με το παραπανω το καθηκον τους. Ξεχασα να πω οτι οι κυριες απο ΤΕΙ ειναι μονιμες, εξου και οι βαρεμαρα (και οχι μονο) που τις ακολουθει...

Γιασεμί,

τουλαχιστον στο ιδιωτικο ξεκινας και τελειωνεις με αυτες που ξεκινησες,,,
,

σχετικό είναι και αυτό.

Εμείς στα μέσα της χρονιάς αλλάξαμε τμήμα και δασκάλες. Από την αρχή δεν τα πήγανε πολύ καλά μωρό και δασκάλα και κάποια στιγμή αποφασίστηκε (και για άλλους λόγους βέβαια) αλλαγή τμήματος που αποδείχτηκε εξαιρετική απόφαση.

Βέβαια από την άλλη με "χάλασε" πως μου είπαν από το σταθμό πως του χρόνου θα είχαμε πάλι άλλη δασκάλα και δεν ξέρω τελικά ποιό θα ήταν το όφελος να παραμένει ένα παιδί στο ίδιο σχολείο όταν τα πρόσωπα αλλάζουν κάθε μερικούς μήνες.

Τελικά δηλώσαμε άλλο σταθμό σαν πρώτη επιλογή και μάλλον περνάμε. Ιδιωτικός και αυτός (ο δημοτικός είχε ελάχιστες θέσεις). Όταν πήγα να τον δώ κράτησα, εκτός από τους χώρους που μου άρεσαν, κάτι που είπε ο ιδιοκτήτης και με σκλάβωσε. "Σε αυτή την ηλικία το παιδί σας δεν θα φέρνει χειροτεχνίες και κατασκευές επιπέδου, αν θέλετε την δική σας ευχαρίστηση θα πρέπει να απευθυνθείτε αλλού" και μου εξήγησε πως δίνουν βάση στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών χωρίς να τα πιέζουν και χωρίς να κάνουν τελικά οι δασκάλες τις εργασίες τους.

Ενθουσιάστηκα τόσο που, ενώ πήγα να δω τον σταθμό με την λογική να τον βάλω 2ο ή τρίτο τελικά τον έβαλα πρώτο!

Όσο για προσαρμογή σε νέο σχολείο, είπαμε, και στο παλιό η δασκάλα θα άλλαζε μάλλον οπότε δεν θα κερδίσουμε κάτι.

Υ.Γ.: Εκτός θέματος η παρατήρησή μου, αλλά σχετικά με το βιντεάκι δεν παύω να αναρωτιέμαι, όποτε βλέπω κάτι αντίστοιχο: "Αφού υπάρχει η δυνατότητα επιλογής, ποια θα ήταν άραγε η γνώμη των παιδιών για την επιλογή που έκαναν οι γονείς τους όταν τους δόθηκε;" Άλλο να έχει ένα παιδί κάποιο πρόβλημα υγείας και να το στηρίξεις και άλλο συνειδητά να επιλέξεις να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί με σοβαρή αναπηρία, γνωρίζοντας τον πόνο κυριολεκτικά και μεταφορικά που θα πρέπει να αντιμετωπίσει στην (σύντομη πολλές φορές) ζωούλα του....

Διαφημίσεις

Γιαυτο ειμαι και γω της αποψης οτι ειναι θεμα τυχης να σου κατσει μια καλη δασκαλα, δε παιζουνε σημασια ουτε τα πτυχια της , ουτε ο βαθμος της ουτε αν βρισκεται σε ιδιωτικο η δημοσιο παιδικο... Η το χει η δε το χει....

ειπα να μη μιλησω αλλα θα σκασω......... δεν εβαλα ουτε για πλακα τους δημοτικους σταθμους της καραχλιδατης κατα τα αλλα περιοχης μας (που να μην ητανε καλυτερα!) γιατι προπερσι το παιδι μου ειχε τραυματιστει τοσο που ακουγε το ονομα της δασκαλας και εκλαιγε........μηνες μετα!

η κυρια μας λοιπον (ξινη και με ολα τα στερητικα Α στη φυσιογνωμια της) οχι μονο τραβουσε μαλλια, οχι μονο εβαζε τα παιδακια τιμωρια μεσα στα ανεμβολιαστα βρεφη, ειχε και το θρασος να μου λεει οτι το παιδι ειχε υπερκιμητικοτητα απ το πρωτο διημερο που το γνωρισε και με ετρεχε σε ειδικους - που εβγαλαν τρελλη την ιδια!---

ο σταθμος μας επισης, μας εδινε χαρτακια με το τι φαγανε και με την σημειωση το εφαγε ΟΛΟ μεχρι που μια μερα πηρα το παιδι πριν το γευμα με το χαρτακι ετοιμο γραμμενο και ειχαν το θρασος να μας πουν οτι τα γραφουν απο πριν λεει!!!!!! επισης το παιδι μου μολις ειχε βαλει βρακακι και για να μην το ρωτανε για κακα --- ηταν 2.5 αλλα ηταν βρεφονηπιακος ο σταθμος--- με αναγκασαν να του ξαναβαλω πανα για να ειναι σιγουρες λεει!!!!!!!!

συμπεριφορα για αγριους, η μια βοηθος δασκαλα πιο ευγενικη αλλα κανονικα ΕΜΟ μαυρα αιλαινερ ως την ακρη και μαλλι ορθιο σα φαντασμα απορω πως εγινε εκπαιδευτικος μιλαμε τη βλεπαμε και σκιαζομασταν.........8 το πρωι σε τετοια κατασταση...........και η αλλη για την οποια λεω, απαραδεκτη........και εμενα ακομα με εχει αφησει στις σκαλες μεσα σε βροχη να καθομαι για να μη μπω ουτε στο χωλ που πηγαινοερχονταν οι αντρες απ τις τραπεζοκομους και παιρνανε τα μεριδια τους απο τα τροφιμα (αλλο και τουτο παλι) κι εμενα με τετραπληγια με ειχανε στα σκαλια μες τη βροχη..........λες και δε βλεπανε οτι σερνομαι να φτασω και ως εκει.........

γενικα το παιδι μου πολυ καιρο ακουγε το ονομα της και εκλαιγε, ευτυχως το καινουριο του ιδιωτικο σχολειο μας εκανε να ξεχασουμε συντομα τον εφιαλτη..........εγω εκανα μια ωραιοτατη αναφορα στο δημο με ολα οσα σας λεω κι αλλα πολλα, και η κυρια με πηρε τηλεφωνο να μου πει οτι δεν επρεπε να κανω παραπονα λεει γιατι το παιδι μου το ειχε αγαπημενο!!!!!!!! παντως απο τοτε μου εχουν πει καποιοι γονεις οτι αρχισε να χαμογελαει καμια φορα στα παιδια η ξινομουρα!!!!!!!!!!!! ουφ τα ειπα και ξεσκασα!!!!!!!!!!!!

mamalia

Γιαυτο ειμαι και γω της αποψης οτι ειναι θεμα τυχης να σου κατσει μια καλη δασκαλα, δε παιζουνε σημασια ουτε τα πτυχια της , ουτε ο βαθμος της ουτε αν βρισκεται σε ιδιωτικο η δημοσιο παιδικο... Η το χει η δε το χει....

Συμφωνώ, η διάθεση που έχει για δουλειά, η αγάπη για τα παιδιά και βέβαια η χημεία με κάθε παιδάκι είναι πολύ σημαντικά.

Για να μη το ισοπεδώνουμε όμως, η πτυχιούχος έχει κάποια βασικά εφόδια που λείπουν από την εμπειρική:

Ξέρει να στήσει ένα οργανωμένο πρόγραμμα που θα βοηθήσει το παιδάκι να αναπτυχθεί πολύπλευρα και αρμονικά και είναι ταυτόχρονα σε θέση να γνωρίζει πώς θα αντιμετωπίσει μικρές και μεγάλες δυσκολίες που θα προκύψουν με κατάλληλο τρόπο.

Με την προυπόθεση βέβαια πως κάνει σωστά τη δουλειά της :D

ειπα να μη μιλησω αλλα θα σκασω......... δεν εβαλα ουτε για πλακα τους δημοτικους σταθμους της καραχλιδατης κατα τα αλλα περιοχης μας (που να μην ητανε καλυτερα!) γιατι προπερσι το παιδι μου ειχε τραυματιστει τοσο που ακουγε το ονομα της δασκαλας και εκλαιγε........μηνες μετα!

η κυρια μας λοιπον (ξινη και με ολα τα στερητικα Α στη φυσιογνωμια της) οχι μονο τραβουσε μαλλια, οχι μονο εβαζε τα παιδακια τιμωρια μεσα στα ανεμβολιαστα βρεφη, ειχε και το θρασος να μου λεει οτι το παιδι ειχε υπερκιμητικοτητα απ το πρωτο διημερο που το γνωρισε και με ετρεχε σε ειδικους - που εβγαλαν τρελλη την ιδια!---

ο σταθμος μας επισης, μας εδινε χαρτακια με το τι φαγανε και με την σημειωση το εφαγε ΟΛΟ μεχρι που μια μερα πηρα το παιδι πριν το γευμα με το χαρτακι ετοιμο γραμμενο και ειχαν το θρασος να μας πουν οτι τα γραφουν απο πριν λεει!!!!!! επισης το παιδι μου μολις ειχε βαλει βρακακι και για να μην το ρωτανε για κακα --- ηταν 2.5 αλλα ηταν βρεφονηπιακος ο σταθμος--- με αναγκασαν να του ξαναβαλω πανα για να ειναι σιγουρες λεει!!!!!!!!

συμπεριφορα για αγριους, η μια βοηθος δασκαλα πιο ευγενικη αλλα κανονικα ΕΜΟ μαυρα αιλαινερ ως την ακρη και μαλλι ορθιο σα φαντασμα απορω πως εγινε εκπαιδευτικος μιλαμε τη βλεπαμε και σκιαζομασταν.........8 το πρωι σε τετοια κατασταση...........και η αλλη για την οποια λεω, απαραδεκτη........και εμενα ακομα με εχει αφησει στις σκαλες μεσα σε βροχη να καθομαι για να μη μπω ουτε στο χωλ που πηγαινοερχονταν οι αντρες απ τις τραπεζοκομους και παιρνανε τα μεριδια τους απο τα τροφιμα (αλλο και τουτο παλι) κι εμενα με τετραπληγια με ειχανε στα σκαλια μες τη βροχη..........λες και δε βλεπανε οτι σερνομαι να φτασω και ως εκει.........

γενικα το παιδι μου πολυ καιρο ακουγε το ονομα της και εκλαιγε, ευτυχως το καινουριο του ιδιωτικο σχολειο μας εκανε να ξεχασουμε συντομα τον εφιαλτη..........εγω εκανα μια ωραιοτατη αναφορα στο δημο με ολα οσα σας λεω κι αλλα πολλα, και η κυρια με πηρε τηλεφωνο να μου πει οτι δεν επρεπε να κανω παραπονα λεει γιατι το παιδι μου το ειχε αγαπημενο!!!!!!!! παντως απο τοτε μου εχουν πει καποιοι γονεις οτι αρχισε να χαμογελαει καμια φορα στα παιδια η ξινομουρα!!!!!!!!!!!! ουφ τα ειπα και ξεσκασα!!!!!!!!!!!!

Εμενα κατι μου θυμιζει αυτη τη περιγραφη.. Ειναι σα να μιλας για μια δασκαλα που ηξερα... Τελικα παντου τα ιδια, αλλου λιγοτερο αλλου περισσοτερο....ολο και καποια θα υπαρχει που δεν θα κανει σωστα τη δουλεια της...

Εμενα κατι μου θυμιζει αυτη τη περιγραφη.. Ειναι σα να μιλας για μια δασκαλα που ηξερα... Τελικα παντου τα ιδια, αλλου λιγοτερο αλλου περισσοτερο....ολο και καποια θα υπαρχει που δεν θα κανει σωστα τη δουλεια της...

παιδια βριστε με, πειτε οτι θελετε, αλλα στον ιδιωτικο ολες με το χαμογελο ειναι και κανενα προβλημα αν το παιδι δεν εχει καθαρισει απο πανες, και τα προσεχουν σαν τα ματια τους

μη μου πειτε τωρα οτι σ αυτο το κ----κρατος ειναι το ιδιο να εισαι σε εναν ιδιωτικο παιδικο και το ιδιο στο δημοσιο να μη σε κουναει κανενας απ τη θεση σου

η συγκεκριμενη καθε μερα στις 11 φευγει απ το σταθμο ειχα παρει ποσα τηλεφωνα και παντα, 11 φευγει μου λεγανε, και τη βλεπανε και οι γειτονες μια στο σουπερ, μια στο φουρνο, μια στο δημοτικο στο παιδι της, εδω ειναι μικρη περιοχη και βουιζε ο τοπος.........αφου 7 επιανε δουλεια πως γυρνοβολουσε στις 11???????

αντε ρε βρισκουν και τα κανουν.............

Διαφημίσεις

Κι εγώ παρόμοια εμπειρία με την Στέλλα έχω από δημοτικό σταθμό της περιοχής που μένω..απαράδεκτες οι κοπέλες..δίνανε ένα κουλούρι στα παιδιά και τα αφήνανε να περιφέρονται στην αίθουσα πέρα δώθε..καμμία απασχόληση δημιουργική...το τίποτα!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Κι εγώ παρόμοια εμπειρία με την Στέλλα έχω από δημοτικό σταθμό της περιοχής που μένω..απαράδεκτες οι κοπέλες..δίνανε ένα κουλούρι στα παιδιά και τα αφήνανε να περιφέρονται στην αίθουσα πέρα δώθε..καμμία απασχόληση δημιουργική...το τίποτα!!!

δεν ξερω πως ειναι σε δημοσιο παιδικο σταθμο γιατι ο γιος μου φετος ηταν σε ιδιωτικο. επειδη ομως εχω γνωστη σε δημοσιο μου εκανε εντυπωση που δουλευαν 6ωρο. οταν μια παιδαγωγος που ηταν στο ιδιωτικο σταθμο που παμε και εμεις διοριστηκε στο παιδικο της γνωστης μου, μου ελεγε η γνωστη μου οτι δεν μπορουσε να κατσει με τιποτα. ειχαν μαθει στον ιδιωτικο να μην στεκονται καθολου, να εχουν συνεχεια δραστηριοτητες και να απασχολουν τα παιδια και δεν της αρεσε που δεν ειχε τι να κανει. επισης μου η γνωστη μου απο το δημοσιο μου ειπε πως καθε χρονο εμπαιναν και στον παιδικο αλλα 10 παιδακια σφηνα απο τον δημαρχο ή τους παρατρεχαμενους του και οτι ποτε δεν εφτανε το προσωπικο για τοσα παιδια.

και η αληθεια ειναι πως στον ιδιωτικο θα δει ο υπευθυνος ποσα παιδακια εχει και θα προσλαβει το αντιστοιχο προσωπικο. γιατι μην ξεχναμε οτι δεν στελνουν ολοι τα παιδια τους σχολειο μεσω εσπα. υπαρχουν πολλοι γονεις που πληρωνουν κανονικα και δεν το εχουν σε τιποτα να αλλαξουν σχολειο αν κατι δεν τους αρεσει. στον δημοσιο δυστυχως κανεις δεν εχει επιλογη....

κοιτα οντως και οι δικες μας δασκαλες ητανε σε δυο βαρδιες απο οτι καταλαβαινα αποτο προγραμμα που ειχανε αναρτησει ,,,,πχ η μια ητανε πρωινη ερχοτανε 7 με 13¨00 η αλλη 9-4,,,,καπως ετσι,,,σε καθε ταξη,,, αυτο ομως που ειναι εξαωρες ειναι θεμα δημαρχου που κοβει κοστος,,,,ασε που και εμεις ειχαμε ντραβαλα για λιγ διαστημα περσυ που ητανε απληρωτοι οι προμηθευτες και πολλα κοπηκανε οπως τα φρουτα και καποια αλλα στο φαγητο του πρωινου (πχ ο χυμος ) για καποιο διαστημα,,,αλλα πηγανε οι γονεις και τριξανε δοντακια και ολα καλα,,,,οσο στελλα για τετοια δασκαλα που λες εχω ακουσει και εγω,,,σε ιδωτικο εδω στο μενιδι την ειχε η ανιψια μου πριν λιγα χρονια και ακομη τη θυμαται και παει δευτερα δημοτικου πια ετσι???μπραβο ομως που δε το αφησες,,,,

γενικα παντως ειναι που θα πεσεις,,,αλλα για να δικαιολογησω και λιγο τις δασκαλες ετσι??φετος η χρονια προς το τελος εκανε μια κοιλια να το πω,,,,οι δασκαλες δε μπορουσανε να κανουν τη δουλεια τους καλα οχι γιατι βαριοντουσαν αλλα γιατι ξαφνικα τα αγορια ειχανε αρχισει και αφηνιαζανε ολα μαζι,,,,και οταν σε ενα τμημα εχεις 24 παιδακια τα οποια ετυχε τα 2/3 να ειναι αγορια λες και τα τσιμπησε η οξεια αγριοτητα ολη μαζι,,,ερχοτανε σπιτι η μικρη και μου εκανε παραπαπονω που φωναζουνε συνεχεια αυτα τα χαζα και δεν ακουνε και δε μας αφηνουν να ζωγραφισουμε και φασαρια ακομη και στο πααραμυθι κανουνε ρε μαμα δε τα μπορω ειναι χαζα,,,,με επιασε το κεφαλι μου με αυτα τααγορια μαμα απο τις φωνες,,,,,αντε σε αυτη τη περιπτωση τι πρεπει να κανει μια δασκαλα???για πειτε οι δασκαλες???θα βαλεις φωνη να ακουστεις σιγουρα,,,,θα βαλει τιμωρια σιγα μη κατσουν σιγουρα θα πρεπει να βρεις τροπο αλλα τι???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...