Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Μην μου λές τέτοια.... Γιατί να μην μπορώ να το αλλάξω αυτό???? Και παίρνω στην εεταα είμαι ήδη 20 λεπτά αναμονή και τίποτα.... Τα νεύρα μου:evil::evil:

Γιατί έλεγε στην πρόσκληση ότι η υποβολή λάθος εκκαθαριστικού είναι λόγος αποκλεισμού κοριτσάκι, αν διαβάσεις την πρόσκληση θα το δεις.

Λογικά όμως, αφού επιτρέπονται ενστάσεις, θα μπορείς να το αλλάξεις. :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παιδια, με το φτωχο μυαλο μου, ενσταση σημαινει δε δεχομαι την απορριψη και θελω επανεξεταση, οχι εβαλα λαθος χαρτια και τα διορθωνω....

μακαρι να τα δεχτουν τι να πω

Μην μου λές τέτοια.... Γιατί να μην μπορώ να το αλλάξω αυτό???? Και παίρνω στην εεταα είμαι ήδη 20 λεπτά αναμονή και τίποτα.... Τα νεύρα μου:evil::evil:

παντως επεμενε κ κανε ενα τηλ πρωτα. μακαρι να χω αδικο! ναι κι εγω ετσι το χω παρει με τη στελλα γιαυτο ειπα πως δε θα μπορεις να αλλαξεις. τελοσπαντων γιαυτο λεω παρε τηλ πρωτα!

Γιατί έλεγε στην πρόσκληση ότι η υποβολή λάθος εκκαθαριστικού είναι λόγος αποκλεισμού κοριτσάκι, αν διαβάσεις την πρόσκληση θα το δεις.

Λογικά όμως, αφού επιτρέπονται ενστάσεις, θα μπορείς να το αλλάξεις. :confused:

Μόλις μίλησα μαζί τους και μου είπαν πως μπορώ να κάνω ένσταση και πως μπορώ και μέσω mail... Ούφ!!!!!!!

Διαφημίσεις

ειντζελ

οι κατω του 6000 εχουν εκκαθαριστικο?????

μαρη δεν εχεις περασει?

Μαρή περνάω... πιστεύω... σταμάτα...

Για να είμαι πιο σίγουρη λέμεεεεεε!!!!

Φεύγω και την Τετάρτη, πάω διακοπούλες... να είμαι άνετη.. κατάλαβες;;

παιδια, με το φτωχο μυαλο μου, ενσταση σημαινει δε δεχομαι την απορριψη και θελω επανεξεταση, οχι εβαλα λαθος χαρτια και τα διορθωνω....

μακαρι να τα δεχτουν τι να πω

Μα οι ενστάσεις είναι για αυτές που έχουν ελλιπη φάκελο - δηλαδή έχουν κάποιο λάθος στα χαρτιά ή τους λείπουν χαρτιά.. Από την στιγμή που δεν έχουν βγεί αποτελεσματα πως μιλάμε για απόρριψή??? Αφού καμία δεν ξέρει ουσιαστικά αν έχει μπεί...

Γεια σας. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση; Έκανα την αίτηση, έβαλα και τα χαρτιά που ζητούσαν και την Παρασκευή που βγήκαν τα αποτελέσματα είδα ότι με έχουν στον πίνακα με τα ελλιπή στοιχεία. Είμαι σε διάσταση και σύμφωνα με την ΕΕΤΑΑ εφόσον δεν έχω διαζύγιο μπορούσα να βάλω την φετική φορολογική δήλωση που έκανα μόνη μου λόγω διάστασης. Την έβαλα λοιπόν και μου λένε τώρα ότι δεν είναι εγκυρο αποδεικτικό έγγραφο διάστασης. Ενταξει να κάνω ένσταση, αλλα πως αλλιώς να αποδείξω την διάσταση;

l3tpp2.png 12Erp2.png

Μα οι ενστάσεις είναι για αυτές που έχουν ελλιπη φάκελο - δηλαδή έχουν κάποιο λάθος στα χαρτιά ή τους λείπουν χαρτιά.. Από την στιγμή που δεν έχουν βγεί αποτελεσματα πως μιλάμε για απόρριψή??? Αφού καμία δεν ξέρει ουσιαστικά αν έχει μπεί...

μακαρι να ειναι ετσι

λογικο ακουγεται οπως το λες

Διαφημίσεις

Μόλις μίλησα μαζί τους και μου είπαν πως μπορώ να κάνω ένσταση και πως μπορώ και μέσω mail... Ούφ!!!!!!!

ΤΕΛΕΙΑ! :D

Ενταξει να κάνω ένσταση, αλλα πως αλλιώς να αποδείξω την διάσταση;

Νομίζω ότι στην πρόσκληση και στην αίτηση έχει τι αποδεικτικό χρειάζεται για κάθε οικογενειακή κατάσταση. Δεν υπάρχει χαρτί απ' το δικαστήριο; Εκτός αν δεν ξεκινήσατε καποια διαδικασία ακόμα, οπότε μάλλον δεν μπορείς να την αποδείξεις. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Νομίζω ότι στην πρόσκληση και στην αίτηση έχει τι αποδεικτικό χρειάζεται για κάθε οικογενειακή κατάσταση. Δεν υπάρχει χαρτί απ' το δικαστήριο; Εκτός αν δεν ξεκινήσατε καποια διαδικασία ακόμα, οπότε μάλλον δεν μπορείς να την αποδείξεις. :rolleyes:

μα στην πρόσκληση ενδιαφέροντος αναφέρει ότι σε περίπτωση διάστασης, απαιτείται και αίτηση διαζυγίου ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο της διάστασης (π.χ. φορολογική δήλωση). Αυτό λοιπόν έκανα και μάλιστα όταν κατέθετα την αίτηση με ρώτησε η κοπέλα γιατί της δίνω τη φορολογική δήλωση και της εξήγησα και εκείνη στη συνέχεια αφού κοίταξε στην αίτηση αν έχω τσεκάρει το κουτάκι της διάστασης, έγραψε πάνω στη φορολογική μου δήλωση "αποδεικτικό διάστασης".

l3tpp2.png 12Erp2.png

μα στην πρόσκληση ενδιαφέροντος αναφέρει ότι σε περίπτωση διάστασης, απαιτείται και αίτηση διαζυγίου ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο της διάστασης (π.χ. φορολογική δήλωση). Αυτό λοιπόν έκανα και μάλιστα όταν κατέθετα την αίτηση με ρώτησε η κοπέλα γιατί της δίνω τη φορολογική δήλωση και της εξήγησα και εκείνη στη συνέχεια αφού κοίταξε στην αίτηση αν έχω τσεκάρει το κουτάκι της διάστασης, έγραψε πάνω στη φορολογική μου δήλωση "αποδεικτικό διάστασης".

Τότε θα κάνεις ένσταση κορίτσι και θα γράψεις ακριβώς ότι έγραψες κι εδώ! :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα!

Καλέ πότε προλάβατε και γεμίσατε τόσες σελίδες;:D

Οκ κι εμείς με τα μόρια και τα δικαιολογητικά και εν αναμονή των αποτελεσματων!

Φέτος βλέπω πιο πολλά μόρια ή είναι η ιδέα μου;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...