Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!

δεν αντεξα να δω το βιντεακι το πρωτο με τη μαμα και το μωρο ,,,ηδη αρχισα να κλαιω απο το πρωτο λεπτο,,,,(μαλλον πανσεληνιαστηκα και εγω και κολλησα απο τη fefi :tongue:) ,,,,

οσο για τις επιλογες που λετε,,,εγω παιδια εβαλα μονο δημοσιους που δινουνε πολλες θεσεις με γνωμονα οτι θελω το παιδι μου να μπει πρωτον δευτερον ιδιωτικο δεν υπηρχε περιπτωση εδεω στη περιοχη μου να στειλω γιατι εκτος των μεταφορικων που δεν εχω να πληρωσω απλα πραγαματα ειναι και ψιλομακρια να τη πηγαινοφερνω εγω οποτε αρκετα εξοδα βενζινης χωρις λογο συν οτι δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για αυτους,,,και εχουν λιγες θεσεις,,,δε μπορω να το διακινδυνεψω λοιπον να μεινω και εκτος ή να περασει το παιδι μου καπου που δε θελω,,,,οκ τη τριτη τεταρτη επιλογη μου δεν πηγα να τη δω να δω τους χωρους κλπ,,,πρσωπικα χεστηκα το πως ειναι ο σταθμος,,,για το προσωπικο ομως εχω μαθει για ολους τα καλυτερα ,,,και νομιζω αυτο ειναι και το θεμα ,,,,ενας χωρος μπορει να ειναι ''αφιλοξενος'' με λιγο κηπο με καγκελα δε ξερω εγω τι,,,,(ετσι αι αλλιως το μισο χρονο με τα κρυα και τις βροχες κηπο δε βγαινουνε ) το θεμα ειναι τι προσωπικο εχει ,,,,απο περιεργεια και εγω κοιταγα τι εχουν δηλωσει εδω τριγυρω αφου κοιταγα να δω για 5 κοπελες πανω κατω τι κανουμε,,,,ε οι περισσοτερες δηλωνανε ιδιωτικους με λιγες θεσεις,,,,και ειχανε και λιγα μορια,,,,δεν ειναι πολλες με δημοσιους αναλογικα,,,και αν θεωρησω αυτο που ειπε η γειτονισα οτι οι δημοσιοι οπως της ειπανε ειναι φυλαξη μονο (αχαχαχαααχχα τωρα πια γελαω χαχαχαχαχααχ) τοτε ολες αντι να σκεφτουνται στρατηγικα και να δηλωσουν να μπουνε καπου σκεφτηκανε απλα ελα μωρε στο ιδιωτικο που ειναι καλυτερα ,,,,μετα ομως θα ερχονται και θα κλαιγονται,,,πω πω δε μπηκα,,,,,

επισης ξυπνησα με εναν εφιλατη που ειδα (οτι γυρισε ο αντρας μου γιατι τον απολυσανε) και ειμαι απο το πρωι χωρις να συνελθω ακομη,,,,,,:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κανα χαστουκακι κανεις να συνελθω???ευχαριστω,,,

τα λεμε αργοτερα πακεταρω τη μικρη να παω λαϊκη σουπερ κρεοπωλη,,,,,σι γιου λεϊτερ :P

Καλημέρα!!!!

δεν αντεξα να δω το βιντεακι το πρωτο με τη μαμα και το μωρο ,,,ηδη αρχισα να κλαιω απο το πρωτο λεπτο,,,,(μαλλον πανσεληνιαστηκα και εγω και κολλησα απο τη fefi :tongue:) ,,,,

οσο για τις επιλογες που λετε,,,εγω παιδια εβαλα μονο δημοσιους που δινουνε πολλες θεσεις με γνωμονα οτι θελω το παιδι μου να μπει πρωτον δευτερον ιδιωτικο δεν υπηρχε περιπτωση εδεω στη περιοχη μου να στειλω γιατι εκτος των μεταφορικων που δεν εχω να πληρωσω απλα πραγαματα ειναι και ψιλομακρια να τη πηγαινοφερνω εγω οποτε αρκετα εξοδα βενζινης χωρις λογο συν οτι δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για αυτους,,,και εχουν λιγες θεσεις,,,δε μπορω να το διακινδυνεψω λοιπον να μεινω και εκτος ή να περασει το παιδι μου καπου που δε θελω,,,,οκ τη τριτη τεταρτη επιλογη μου δεν πηγα να τη δω να δω τους χωρους κλπ,,,πρσωπικα χεστηκα το πως ειναι ο σταθμος,,,για το προσωπικο ομως εχω μαθει για ολους τα καλυτερα ,,,και νομιζω αυτο ειναι και το θεμα ,,,,ενας χωρος μπορει να ειναι ''αφιλοξενος'' με λιγο κηπο με καγκελα δε ξερω εγω τι,,,,(ετσι αι αλλιως το μισο χρονο με τα κρυα και τις βροχες κηπο δε βγαινουνε ) το θεμα ειναι τι προσωπικο εχει ,,,,απο περιεργεια και εγω κοιταγα τι εχουν δηλωσει εδω τριγυρω αφου κοιταγα να δω για 5 κοπελες πανω κατω τι κανουμε,,,,ε οι περισσοτερες δηλωνανε ιδιωτικους με λιγες θεσεις,,,,και ειχανε και λιγα μορια,,,,δεν ειναι πολλες με δημοσιους αναλογικα,,,και αν θεωρησω αυτο που ειπε η γειτονισα οτι οι δημοσιοι οπως της ειπανε ειναι φυλαξη μονο (αχαχαχαααχχα τωρα πια γελαω χαχαχαχαχααχ) τοτε ολες αντι να σκεφτουνται στρατηγικα και να δηλωσουν να μπουνε καπου σκεφτηκανε απλα ελα μωρε στο ιδιωτικο που ειναι καλυτερα ,,,,μετα ομως θα ερχονται και θα κλαιγονται,,,πω πω δε μπηκα,,,,,

κι εγώ δημοτικούς σταθμούς δήλωσα στις πρώτες μου επιλογές γιατί γνωρίζω τις δασκάλες ( στον ένα ήδη πηγαίναμε και είναι εξαιρετικός) και μετά δύο ιδιωτικούς όχι τους τοπ, διότι αυτοί δίναν μεν πολλές θέσεις και θα είχα πιθανότητες, αλλά βρε παιδιά και να δίνεις 100 θέσεις σε επαρχιακό ιδιωτικό σταθμό μόνο για το πρόγραμμα συν τους υπόλοιπους που θα πάρεις εκτός προγράμματος ε αυτό δεν είναι παιδικός σταθμός είναι δημοτικό σχολείο!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Κι εγώ μόνο δημοτικό βρεφικό δήλωσα, γιατί ξέρω το προσωπικό και πως δουλεύουν με τα παιδιά. Εξ' άλλου να γνωρίζετε ότι επειδή οι δημοτικοί παιδικοί δεν είναι επιχειρήσεις με αυτοσκοπό το κέρδος (κονόμα), έχουν άλλα ποιοτικά κριτήρια. Όπως το προσωπικό που είναι εξαιρετικό και απόφοιτοι ΤΕΙ με χρόνια πείρας κλπ. Όχι ότι δεν υπάρχουν και ποιοτικοί ιδιωτικοί, αλλά θα πρέπει να το ψάξει κανείς πολύ καλά.

Κι εγώ μόνο δημοτικό βρεφικό δήλωσα, γιατί ξέρω το προσωπικό και πως δουλεύουν με τα παιδιά. Εξ' άλλου να γνωρίζετε ότι επειδή οι δημοτικοί παιδικοί δεν είναι επιχειρήσεις με αυτοσκοπό το κέρδος (κονόμα), έχουν άλλα ποιοτικά κριτήρια. Όπως το προσωπικό που είναι εξαιρετικό και απόφοιτοι ΤΕΙ με χρόνια πείρας κλπ. Όχι ότι δεν υπάρχουν και ποιοτικοί ιδιωτικοί, αλλά θα πρέπει να το ψάξει κανείς πολύ καλά.

δεν είναι απόλυτο αυτό, ουτε για την πείρα ούτε για τα τει , εμας πάντως όσες κοπέλες είχαν τύχει στην κόρη μου που πήγαινε σε δημοτικό παιδικό σταθμό ήταν απο ιεκ κ καινούργιες..... όχι οτι δεν έκαναν καλή δουλειά, άλλο αυτό, κάποιες ήταν πολύ καλές κ με πολύ όρεξη αλλά όπως παντού υπάρχουν κ κάποιες άλλες που βαριούνται κ δεν κάνουν σχεδόν τίποτα όλη μέρα εχουν τα παιδιά κ ζωγραφίζουν σε λευκές κόλλες... στον ιδιωτικό που πήγε η άλλη μου κόρη μεσω εσπα πέρυσι έμεινα πολύ ευχαριστημένη κ μακάρι κ φέτος να την πάρουν εκεί τουλάχιστον στον ιδιωτικό μπορείς να ξέρεις απο πριν τις δασκάλες στο δημοτικό δυστυχώς αυτό δε συμβαίνει... άρα είναι θεμα τύχης!!

εντζνι και εγω απο ιεκ ειμαι!!!!δεν εχει να κανει το πτυχιο...εχει να κανει η ορεξη το κεφι αλλα και η σωστη εκπαιδευση.....εγω δουλεψα σε σχολειο που το 8ωρο ηταν 8ωρο.....εβγαλα δουλεια τρελη καταφερα πολλα πραγματα γιατι γουσταρα.....εβλεπα το αποτελεσμα των κοπων μου και ενιωθα σαν το παγωνι που καμαρωνει τα φτερα του....καρτες και σημειωματα γονιων που με χιλιοευχαριστουσαν ακομα και για τις τιμωριες που ετρωγαν τα παιδια τους.....ειχα 2 παιδια με ειδικες δυνατοτητες.....που μαζι καναμε θαυματα....δεν εχω το κομπλεξ των αει ή τει ή ιεκ....εδωσα 10 χρονια το καλυτερο μου εαυτο σε σχολεια!!!περασαν απο τα χερια μου εκατονταδες παιδια.....μερακι να εχεις αυτο ειναι οχι πτυχιο!!!!!

με ολο τον σεβασμο σε ολους τους εργαζομενους

χριστινα

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

κι εγώ δημοτικούς σταθμούς δήλωσα στις πρώτες μου επιλογές γιατί γνωρίζω τις δασκάλες ( στον ένα ήδη πηγαίναμε και είναι εξαιρετικός) και μετά δύο ιδιωτικούς όχι τους τοπ, διότι αυτοί δίναν μεν πολλές θέσεις και θα είχα πιθανότητες, αλλά βρε παιδιά και να δίνεις 100 θέσεις σε επαρχιακό ιδιωτικό σταθμό μόνο για το πρόγραμμα συν τους υπόλοιπους που θα πάρεις εκτός προγράμματος ε αυτό δεν είναι παιδικός σταθμός είναι δημοτικό σχολείο!!

εμενα ο γιος μου περναει σε σχολειο που δινουν 100 θεσεις αλλα εχω δει στην πραξη οτι τα χωριζουν σε 5 ταξεις. ασε που πολλα παιδια ειναι προνηπιο και θα πανε σε αντιστοιχη ταξη, στα ιδιωτικα τουλαχιστον.

την χρονια που μας περασε ηταν στο βρεφικο τμημα και ενω ηταν στην καλυτερη 15 παιδακια δεν πηγα ποτε στην ταξη του και να δω την δασκαλα μονη της. παντα ειχε αλλη μια ή δυο κοπελες μαζι.... ειναι θεμα σχολειου

εντζνι και εγω απο ιεκ ειμαι!!!!δεν εχει να κανει το πτυχιο...εχει να κανει η ορεξη το κεφι αλλα και η σωστη εκπαιδευση.....εγω δουλεψα σε σχολειο που το 8ωρο ηταν 8ωρο.....εβγαλα δουλεια τρελη καταφερα πολλα πραγματα γιατι γουσταρα.....εβλεπα το αποτελεσμα των κοπων μου και ενιωθα σαν το παγωνι που καμαρωνει τα φτερα του....καρτες και σημειωματα γονιων που με χιλιοευχαριστουσαν ακομα και για τις τιμωριες που ετρωγαν τα παιδια τους.....ειχα 2 παιδια με ειδικες δυνατοτητες.....που μαζι καναμε θαυματα....δεν εχω το κομπλεξ των αει ή τει ή ιεκ....εδωσα 10 χρονια το καλυτερο μου εαυτο σε σχολεια!!!περασαν απο τα χερια μου εκατονταδες παιδια.....μερακι να εχεις αυτο ειναι οχι πτυχιο!!!!!

χριστινα

συμφωνω απολυτως. το οτι διαβασες και δεκα βιβλια παραπανω δεν σε καθιστα ικανη. η αγαπη και αφοσιωση στην δουλεια σου ομως σε κανουν ικανη.

χριστινα

αυτό λέω κ εγώ μπορεί να έχεις δασκάλα του τει κ να μην κάνει τίποτα ή δασκαλα απο ιεκ που να εχει τρομερή όρεξη, οπως μπορεί να εχει 20 χρόνια πείρας κάποια κ να έχει βαρεθεί ή να είναι νέα στη δουλειά αλλα να κάνει θαύματα τίποτα δεν είναι απόλυτο κ όλα είναι θέμα τύχης! αυτό μου λέει η πείρα μου ως τώρα.... κάνουμε λοιπόν το σταυρό μας να είναι τυχερά τα παιδάκια μας κ να πεσουν σε καλά χέρια!!!! απλά στους ιδιωτικούς το προσωπικό είναι πιο μόνιμο ενώ στους δημοτικούς πάνε κ έρχονται άτομα συνέχεια εκτός απο πολύ λίγο μόνιμο προσωπικό....

γιασεμακι!!!!!http://www.picgifs.com/graphics/h/hands/graphics-hands-728466.gif βαλε τα μαγουλακια σου εδω......

ααχαχαχαχαχα μερσι το χρειαζομουνα χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

παντως ετσι για να σας πω,,,για να σας φρικαρω δε ξερω,,,,στο δημοσιο καποια στιγμη που ειχαμε ελλειψη απο δασκαλες λογω ηλιθιοτητας του δημαρχου να ληγουν συμβασεις στη μεση της χρονιας :rolleyes::rolleyes::rolleyes: ειχε η κορη μου για καποιο διαστημα τη κα ρουλα,,,η οποια κυρια ρουλα ητανε ουσιαστικα βοηθητικο προσωπικο ειτοι καθαριστρια βεβαια μονιμη αλλα καμια εκπαιεδευση παιδαγωγικη,,,,πληροφορω λοιπον οτι εκεινη τη περιοδο η κορη μου δεν ηθελε με τιποτα να ξεκολησει αποτο σχολειο λογω της κυριας ρουλας,,,,,το τι τους εκανε ενας θεος ξερει μεχρι και κυλιοντουσαν κατω οτι θες,,,,ξετρελεμενα τα παιδια,,,,μετα ηρθε ευτυχως καλη δασκαλα και οκ δεν ειχαμε δραματα παλι γισα την αλλαγη,,,,,ετσι για το ινφο της υποθεσης τη περωτη χρονια η κορη μου αλλαξε 3 δασκαλες βασικες,,,,η μια ητανε απο τη προηγουμενη χρονια και εληγε η συμβαση της το δεκεμβριο:rolleyes: η αλλη ητανε απο το δεκεμβριο με τριμηνο μαρτη εληξε η συμβαση :rolleyes::rolleyes: και τελικα ηρθε μια τριτη που δε τρελαινομασταν για αυτη αλλα τουλαχιστον εμεινε μεχρι τελους,,,,και ητανε και φετος αυτυχως σε αλλο τμημα,,,απλα η κορη μου δε τη πηγαινε πολυ οχι οτι δεν ητανε καλη,,,ηθελε την προηγουμενη :rolleyes::rolleyes::rolleyes: φετος τη βγαλαμε αναιμακτα με μια δασκαλα απο την αρχη μεχρι τελους,,,,οι βοηθητικες αλλαξανε λιγο στη μεση της χρονιας,,,βασικα ειχαμε βοηθητικη τη κα ρουλα (ναι τη γνωστη ) και μετα ηρθανε κανονικες παιδαγωγοι,,,,τουλαχιστον στο ιδιωτικο ξεκινας και τελιεωνεις με αυτες που ξεκινησες,,,

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...