Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

εκατσα να ψαξω λιγο τις 2και 4επιλογες μου .

ειδα καποιες πως ειχαν βαλει τους παιδικους και αναρωτιεμαι με τι λογικη !!!

μια θυμαμαι καλα που εβαλε πρωτα ολα τα εκπεδευτ. της περιοχης μου (ιδιοτ.σχολεια) και 4 επιλογη εναν παιδικο της κακιας ωρας ...λυση αναγκης εντελως (τον εχω δει απο μεσα και εχω μιλησει )

μια αλλη πρωτο το πιο ακριβ εκπεδευτ. με 900 ευρω μεταφ. και μετα ολα τα φτηνα ....

αναρωτμαι ειδαν τους παιδικους καθολου ?διαβασαν τι μεταφ. θελει ο καθενας ?....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν όλες όσες δήλωσαν το σταθμό της 1ης σου επιλογής ασχέτως σειράς είναι 39 συν τις απορριπτέες 7 , κ ο σταθμός παίρνει 50 παιδάκια τότε 90% είσαι μέσα!!!

βάζω 90 μόνο γιατί ποτέ δεν ξέρεις ;)

και για Μεσσηνια αναποδα ηταν!

Στην αναμονη λοιπον,απλα με μεγαλυτερη αισιοδοξια!!!!!;)

r1OMp3.png KcCbp3.png

εκατσα να ψαξω λιγο τις 2και 4επιλογες μου .

ειδα καποιες πως ειχαν βαλει τους παιδικους και αναρωτιεμαι με τι λογικη !!!

μια θυμαμαι καλα που εβαλε πρωτα ολα τα εκπεδευτ. της περιοχης μου (ιδιοτ.σχολεια) και 4 επιλογη εναν παιδικο της κακιας ωρας ...λυση αναγκης εντελως (τον εχω δει απο μεσα και εχω μιλησει )

μια αλλη πρωτο το πιο ακριβ εκπεδευτ. με 900 ευρω μεταφ. και μετα ολα τα φτηνα ....

αναρωτμαι ειδαν τους παιδικους καθολου ?διαβασαν τι μεταφ. θελει ο καθενας ?....

δεν καταλαβαίνω γιατί κριτικάρεις χωρίς να ξέρεις......

εγώ πχ αν και με πήρανε πέρσυ σε σταθμό με free το λεωφορείο....δεν το χρησιμοποίησα γιατί ήθελα να τον πηγαίνω και να τον φέρνω εγώ ότι ώρα θέλω! οπότε και φέτος δεν με ενδιέφερε καθόλου το κόστος μεταφοράς....και εγώ έβαλα λοιπόν ένα πολύ καλό πρώτο (που θα έχει μεγάλη ζήτηση) και ένα χάλια στο τέλος για να αυξήσω τις πιθανότητες.......οπότε ο καθένας κάνει ότι νομίζει καλύτερο!

.....ΟΛΑ ΚΑΛΑ.......

εγώ πχ αν και με πήρανε πέρσυ σε σταθμό με free το λεωφορείο....δεν το χρησιμοποίησα γιατί ήθελα να τον πηγαίνω και να τον φέρνω εγώ ότι ώρα θέλω! οπότε και φέτος δεν με ενδιέφερε καθόλου το κόστος μεταφοράς....και εγώ έβαλα λοιπόν ένα πολύ καλό πρώτο (που θα έχει μεγάλη ζήτηση) και ένα χάλια στο τέλος για να αυξήσω τις πιθανότητες.......οπότε ο καθένας κάνει ότι νομίζει καλύτερο!

Το θέμα είναι αν το παιδί περάσει σε αυτόν που λές ''χάλια'' θα είσαι ευχαριστημένη ; Αν ναι , τότε κανένα πρόβλημα . :)

Η σωστή επιλογή , τουλάχιστον με τα δικά μου κριτήρια , είναι να είμαι ευχαριστημένος σε όποιον από τους 4 παιδικούς περάσει το παιδί μου . Και οι τέσσερις που βάλαμε πέρισυ , και οι τέσσερις που βάλαμε φέτος , πληρούν τα κριτήρια μου στο 100% . Έτσι όπου και να περάσει ευχαριστημένοι θα είμαστε και σίγουροι ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή .

Αυτό που θέλει να θίξει η αφροδίτη , και το έχουμε ξαναπεί και εδώ , είναι ότι ορισμένοι γονείς συμπληρώνουν τις δομές , μόνο και μόνο για να τις συμπληρώσουν . Χωρίς να έχουν πάει καν να δούν έστω και απέξω βρε παιδί μου , το μέρος που για 11 μήνες μπορεί να πηγαίνει το παιδί τους .

Για αυτό θυμάμαι και πέρισυ περιπτώσεις από μανάδες εδώ μέσα που μετά που βγήκαν τα τελικά αποτελέσματα , έλεγαν '' τελικά σε αυτόν που περάσαμε δεν μου αρέσουν οι δασκάλες , δεν έχει μεγάλη αυλή για να παίζουν , είναι σε όροφο πολυκατοικίας . Μπορώ μήπως να αλλάξω την επιλογή μου ; '' Τώρα σε αυτές τι να πείς ;;;;; :)

Ειλικρινά δε καταλαβαίνω γιατί συζητάτε ακόμα το θέμα με το εισόδημα και γιατί κρίνεται τόσο εύκολα....σαφώς και συμφωνώ ότι κάποιος με 40.000 το χρόνο δε μπορεί να κάνει όλα αυτά που λέτε, μπουζούκια κάθε βράδυ, κότερα και πόρσε. Δεν είναι και εκατομυριούχος αυτός με 40.000, μη τρελαθούμε κιόλας. Ο καθένας κάνεις τις επιλογές του και φτιάχνει τη ζωή του με το εισόδημα που παίρνει, ας μη βγάζουμε τόση χολή.

Φυσικά και είναι σε καλύτερη θέση από εμένα που έχω 14.000 αλλά δε μου αρέσει και όπως το θέτετε το θέμα.

Γιατί στη τελική αυτός που έχει 39.999 και θα κάνει αίτηση στο σταθμό μου πιθανότατα δε μου πάρει τη θέση....αλλά γνωστή μου που δήλωσε το κατώτατο (6000) και μόνο το ενοίκιο του σπιτιού της αυτή τη στιγμή είναι 700 ευρώ και ο παιδικός της μικρής 320 θα μου τη πάρει τη θέση...και θα είναι άδικο γιατί με απλές αριθμητικές πράξεις δε βγαίνουν τα νούμερα που έχει δηλώσει....

Και εγώ λοιπόν δεν έχω πρόβλημα με αυτόν που δηλώνει 40.000 και πληρώνει νόμιμα τους φόρους και παίρνει τα νόμιμα μόρια αλλά με αυτόν που δηλώνει το κατώτατο εισόδημα και ζει καλύτερα και από αυτόν με 40.000.

Διαφημίσεις

δεν κριτικαρω και εγω το ιδιο εκανα εβαλα εν πολυ καλο πρωτα αλλα οι μετεπτα επιλογες μου ηταν μια μια πρως την λυση αναγκης ...απλα με παρεξενεψε πολυ που βλεπω 3 εκπεδευτρια και στο τελος ενα οτι νανε με μονο 25 θεσεις ...υπηρχαν και αλλες επιλογες πιο καλυτερες και με περισσοτερες θεσεις ...ισως εγω το εψαξα παρα πολυ και εχω καποιες αποψεις στο μυαλο μου Χ ...φυσικα καποια αλλη σκευτετ διαφορετικα .εισαι και απο θεσσαλονικη και να σπθα ξερεις αλλα τι ειναι σαν να επιλεγεις για διακοπες 3 ξενοδοχεια 5 αστερων καιστην 4 επιλογη ενα 1 αστερων και με πολυ λιγες θεσεις !!υπαχουν αναμεσα και αλλα πολλα που εχουν και περισσοτερες θεσεις και καλυτερα ...και οκ απο την στιγμη που βλεπω να επιλεγει τα περισσοτερα εκπεδευτηρια παει να πει οτι κοιταζει την ποιοτητα (κατα καποιον τροπο μην το παρετε σκοινι κορδονι ) ε η τελευταια ....και ξανα λεω τον ειδα τον παιδικο εχω αποψη και δεν τον εβαλα καν ...εβαλα αλλη λυση αναγκης .

δεν με ενδιαφερει θα περασει στις πρωτες επιλογες γιατι στα εκπεδευτηρια στην περιοχη μου κανουν λιγοτεες αιτισεις απλα πααξενευτηκα

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΛΕΥΤΕΡΗ????????

αμαν μ αυτο το εισοδημα ρε παιδια

δεν ειπαμε γιατι βγαζει ο αλλος 40 η 100 χιλιαρικα

καλα κανει και μαγκια του δεν τα κλεβει (λεμε- δεν παιρνω και ορκο για ολους)

ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΜΕΣ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!

δε μπορω να μετραω τις πανες και τα γαλατα και να μου κλαιγεσαι με 3 χιλιαρικα το μηνα

αυτο ειπαμε μονο!!!!!!!!!!!!!!!

Νομίζω πως το σοφότερο είναι να ασχολούμαστε με τον εαυτό μας και την οικογένειά μας...το τί κάνουνε οι άλλοι προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου...κι αν μου ''πάρουνε'' την θέση στον παιδικό...ειλικρινά χαλάλι τους...ίσως να την είχανε στην πραγματικότητα περισσότερη ανάγκη από εμένα..δεν είναι τόσο άδικη η ζωή δεν νομίζετε? Στο κάτω κάτω όλες λίγο πολύ την ''παρανομία'' μας την έχουμε κάνει..οπότε μην κρίνεις για να μην κριθείς....

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

νατασσα μου τσακισες τα ματια με το πρασινο χρωμα ...τυφλωθηκα !!!χαχαχα

χαχαχαχαχαχ παρε κατι σε σιελ τότε!!χαχαχαχαχαχ

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

Νομίζω πως το σοφότερο είναι να ασχολούμαστε με τον εαυτό μας και την οικογένειά μας...το τί κάνουνε οι άλλοι προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου...κι αν μου ''πάρουνε'' την θέση στον παιδικό...ειλικρινά χαλάλι τους...ίσως να την είχανε στην πραγματικότητα περισσότερη ανάγκη από εμένα..δεν είναι τόσο άδικη η ζωή δεν νομίζετε? Στο κάτω κάτω όλες λίγο πολύ την ''παρανομία'' μας την έχουμε κάνει..οπότε μην κρίνεις για να μην κριθείς....

ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....

αν και εγω θυμωνω με ολα οσα μπορει να κανει ο καθενας για να κερδισει οτιδηποτε...και μολονοτι κι εγω πολλες φορες στη ζωη μου εχω σκεφτει τη λαμογια κι οτι καποια στιγμη θα ηθελα κι εγω να "βολευτω" σε οποιαδηποτε κατασταση...τελικα στη ζωη ολα αυτα δεν εχουν σημασια...ας κοιταμε καλυτερα οπως λες την οικογενεια μας..ειναι το πιο σωστο και το πιο υγιες....ομως πραγματικα ειναι δυσκολο ..ειναι στην ανθρωπινη φυση να μην μπορει να κοιταει μονο τον εαυτο του...

θα σας δωσω ενα λινκ..ισως σας ριξει λιγο και συγνωμη...δεν το κανω εσκεμμενα...απλα καθε φορα που βλεπω τα ματια και τις εκφρασεις αυτης της κοπελας-ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ-λεω θεε μου ναμαστε γεροι..τιποτα αλλο....σαν την υγεια δεν εχει...υγεια.....

και πλαι απο την αρχη φυσικα....ανθρωπος ειμαι κι εγω......οποτε ξαναβλεπω κατι τετοιο για να ξαναπαιρνω το ισιο δρομο...;)

http://www.youtube.com/watch?v=vcVYFxGixkU

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

το ειχα ξαναδει............μεγαλη υποθεση αυτη η αποφαση της

να τους εχει ο θεος καλα τιποτε αλλο δε θα πω............

ναι στελλα πραγματικα αποφαση ζωης!!!!!!!!

ποση δυναμη ψυχης να ειχε αυτη η κοπελα που προφανως ηξερε οτι θα γεννησει ενα παιδακι με προβλημα αλλα δεν ηξερε ποιο ακριβως θα ειναι αυτο????ειναι συγκλονιστικη πραγματικα...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΛΕΥΤΕΡΗ????????

αμαν μ αυτο το εισοδημα ρε παιδια

δεν ειπαμε γιατι βγαζει ο αλλος 40 η 100 χιλιαρικα

καλα κανει και μαγκια του δεν τα κλεβει (λεμε- δεν παιρνω και ορκο για ολους)

ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΜΕΣ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!

δε μπορω να μετραω τις πανες και τα γαλατα και να μου κλαιγεσαι με 3 χιλιαρικα το μηνα

αυτο ειπαμε μονο!!!!!!!!!!!!!!!

Εδώ είμαι, βλέπω αλλά δεν μιλάω :-)

Απλώς ελπίζω ότι τώρα που έχουν σφίξει τα πράγματα, και θα σφίξουν και άλλο τα επόμενα χρόνια, κάποιοι να καταλάβουν και να νιώσουν το ότι κάποιοι άλλοι συνάνθρωποι τους τόσα χρόνια τι βγάζουν με πολύ λιγότερα αλλά κυρίως χωρίς κλάψα.

Αυτά από εμένα, τέλος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...