Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

φεφι αυτο ειναι το λαθος μας...υποκυπτουμε.......ενα διαστημα ειχε δει μαλλον απο τον σταθμο το πεφτω κατω και κοιλιεμαι και σπαραζω γιατι δεν μου κανεις το χατηρι....ξερεις τι εκανα περναγα απο πανω του ανενοχλητη και ελεγα σε παρακαλω πηγαινε παιδι μυο πιο εκει να κλαψεις γιατι εχω δουλεια...το εκανε 2 φορες ειδε οτι δεν τον παίρνει και σταματησε....και βεβαια και εμενα δεν καθοταν στην τιμωρια αλλα του ελεγα μην τολμησεις να σηκωθεις γιατι η τιμωρια θα διαρκεσει ολη μερα και σηκωνοταν και χωρις να βγαλω αχνα παλι τον εβαζα μεχρι που δεν τολμουσε να σηκωθει και ρωταγε να σηκωθω????ελεγε συγνωμη τον εκανα μια αγκλαλια και ολα καλα.

συνήθως μιλάμε κ συνήθως με καταλαβαίνει!μετά από πολλά...

αααααααα κ όταν παραλογίζεται, αν δεν με ακούει...απλά την αγνοώ αν έχω δουλειά, αλλιώς την αποπροσανατολίζω! μου έλλειψε!!!!!!

τωρα το να μην δει η δασκαλα το δαγκωμα θα το χαψω(εμενα τετοια δεν ξεφευγανε αλλα και αν ακουγα το παιδι πυ εκλαιγε αρα ψιλιαζομουν και ειδοποιουσα την μαμα)αλλα αμα σου λεω οτι ειναι δαγκωματια και εγινε εδω αφου σπιτι δεν εχω αλλο παιδακι μην με αμφισβητείς....και της ελεγα κοπελα μου δεν σε μαλωνω θελω να ξερω μονο....ποιος καιγιατι απλα...μπορει και ο δικος μου να δαγκωσε και να ανταπόδωσε ο αλλος ΝΑ ΞΕΡΩΩΩΩΩ!!!

σαν να τα έγραψα εγώ!!!!!

την πρώτη φορά 3 οδοντοστοιχίες στο δεξί χέρι ...μόνο τα δόντια που δεν είχε το χεράκι της αγαπούλας μου!

κ μου είπε την άλλη μέρα που την ρώτησα για το πώς έγινε "αποκλείεται, δεν έκλαψε!"

την άλλη φορά με γρατσουνιά κοντά στο μάτι!!!!!

την άλλη καρούμπαλο στο κεφάλι πίσω!

την άλλη....

ε, μα παιδί στέλνω, όχι φάντασμα να μην το βλέπουν!!!!!:evil:

δεν το πρόλαβαν, ο.κ.

δεν το είδαν; ποτέ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε ναι! αυτό λεω

αν έβαζες εκει που εκδόθηκε η ταυτότητα σου θα εμπαινες στην αθήνα.

εβαλες εκει που μένεις τώρα κ μπήκες στη λιστα που ηθελες.

σας λεωωω.......θα έχει πολλές που βρίσκονται σε αλλες λιστες.

Δεν τους πειράζει λεει αφου εχουν σωστά τις δομές δηλωμένες.........

ε ναι αλλά εγώ για να σιγουρευτώ θα κάτσω να δω οοοοοοοοοοολους τους νομούς???

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ...............:evil::cry:

Πω-πω ανατροπές που θα έχουμε...

σαν να τα έγραψα εγώ!!!!!

την πρώτη φορά 3 οδοντοστοιχίες στο δεξί χέρι ...μόνο τα δόντια που δεν είχε το χεράκι της αγαπούλας μου!

κ μου είπε την άλλη μέρα που την ρώτησα για το πώς έγινε "αποκλείεται, δεν έκλαψε!"

την άλλη φορά με γρατσουνιά κοντά στο μάτι!!!!!

την άλλη καρούμπαλο στο κεφάλι πίσω!

την άλλη....

ε, μα παιδί στέλνω, όχι φάντασμα να μην το βλέπουν!!!!!:evil:

δεν το πρόλαβαν, ο.κ.

δεν το είδαν; ποτέ;

Θυμάμαι την μικρή μου που μου είχε πει ότι την δάγκωσε ένα κοριτσάκι και δεν έδωσα βάση. Είπα παιδάκια είναι. Το βράδυ που πήγα να την κάνω μπάνιο και είδα την πλάτη της τρόμαξα κορίτσια. Ήταν χειμώνας και φορούσε χοντρά ρούχα, παρόλα αυτά η δαγκωματιά ήταν τεράστια. Την επόμενη μέρα μίλησα με την δασκάλα της και μου είπε ότι υπάρχει πρόβλημα με αυτό το κοριτσάκι κι ότι έχουν ενημερώσει τους γονείς ότι χρειάζεται παιδοψυχολόγο, αλλά αυτοί δεν το παραδέχονταν. Όταν είδα την μητέρα του κοριτσιού από κοντά σε μια γιορτή του παιδικού, συνειδητοποίησα ότι και η μητέρα χρειαζόταν ψυχολόγο......

Διαφημίσεις

μιλας μια δυο στην δασκαλα και μετα πας στην διευθηντρια απλα.....

τα έχω πει στη διευθύντρια την ώρα που την διέγραφα από τον σταθμό του δήμου!

κατέληξα μετά από συζήτηση με φίλη μου νηπιαγωγό κ την αδερφή της που έστελνε το παιδί της εκεί...ότι είναι τακτική του σταθμού!

τα ήξερε η διευθύντρια! εκεί ούτε δωρεάν δεν την στέλνω ξανά την κόρη μου! γι' αυτό κ δεν δήλωσα σταθμό του δήμου.

μιλας μια δυο στην δασκαλα και μετα πας στην διευθηντρια απλα.....

Και μετά τι γίνεται; Έχουν δικαίωμα να διώξουν το παιδάκι αν υπάρχει πρόβλημα μη αντιμετωπίσημο;

κρίμα δεν είναι ρε σιούλα;

κ παρόλα αυτά το παιδί μου ήταν χαρούμενο με το σχολείο, γιατί είχε παιδάκια!

ίσως κ να έπρεπε να το τραβήξω το θέμα πιο μακριά...δεν ξέρω.

τα έχω πει στη διευθύντρια την ώρα που την διέγραφα από τον σταθμό του δήμου!

κατέληξα μετά από συζήτηση με φίλη μου νηπαγωγό κ την αδερφή της που έστελνε το παιδί της εκεί...ότι είναι τακτική του σταθμού!

τα ήξερε η διευθύντρια! εκεί ούτε δωρεάν δεν την στέλνω ξανά την κόρη μου! γι' αυτό κ δεν δήλωσα σταθμό του δήμου.

Υπάρχουν και κάποιοι μεγάλοι και πολύ γνωστοί Παιδικοί σταθμοί της Αθήνας, που έβαζαν ειδικό σπρέι στα παιδάκια, για να μην φαίνονται οι μελανιές κλπ. Άστο καλύτερα. Μην το ψάχνεις. Εγώ από την άλλη δεν αλλάζω με τίποτα τους παιδικούς του δήμου μου...

κρίμα δεν είναι ρε σιούλα;

κ παρόλα αυτά το παιδί μου ήταν χαρούμενο με το σχολείο, γιατί είχε παιδάκια!

ίσως κ να έπρεπε να το τραβήξω το θέμα πιο μακριά...δεν ξέρω.

Κρίμα είναι, αλλά δεν ξέρω αν θα το έφτανα μέχρι εκεί.

Διαφημίσεις

Υπάρχουν και κάποιοι μεγάλοι και πολύ γνωστοί Παιδικοί σταθμοί της Αθήνας, που έβαζαν ειδικό σπρέι στα παιδάκια, για να μην φαίνονται οι μελανιές κλπ. Άστο καλύτερα. Μην το ψάχνεις. Εγώ από την άλλη δεν αλλάζω με τίποτα τους παιδικούς του δήμου μου...

αυτο με το σπρει το εχω ακουσει και δεν υπαρχει....πες μου πιο ειναι γιατι μελανιαζω ευκολα και εγω....(χιουμορ)στις μελανιες βαζαμε παντα βουτηρο και τπτ αλλο.....

τωρα αν εχει διακιωμα να φυγει το παιδι????μιλας με τον γονιο που εχει θεμα το παιδι και αν δεν βρεις ακρη το παιδι ολη μερα ειναι τιμωρια!!!!!δεν μου εχει τυχει αλλα λεω.......

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Υπάρχουν και κάποιοι μεγάλοι και πολύ γνωστοί Παιδικοί σταθμοί της Αθήνας, που έβαζαν ειδικό σπρέι στα παιδάκια, για να μην φαίνονται οι μελανιές κλπ. Άστο καλύτερα. Μην το ψάχνεις. ...

όσο γράφεις με τρομάζεις!!!!!!!

τί σπρέυ;:shock:

έλα κ είμαι σε κρίσιμη ηλικία...δεν τα λέμε απότομα....:P

Μεγάλο και ατελείωτο το θέμα περί σωστού ή λάθους στο πρόγραμμα...

μητέρα άεργη που ανοίγει μια ψεύτικη εταιρεία στο όνομα της - χωρίς γάμο, επίτηδες για τα καλά που της δίνει το κράτος - φορολογική κάτω από 6000 και δεν ξέρω τι ακόμη φαικ δηλώνει - έρχεται με ύφος και μου λέει "ε! μη μου μήπως ότι πάλι δεν περνάς?" .

Μου ήρθε να ........ Γιατί κυρά μου δεν κρατάς το παιδί σου σπίτι σου κ το στέλνεις από 1 χρονών στον παιδικό.... είναι κούραση ?

Άλλο θέμα, μητέρα τρίτεκνη με φορολογική στο όριο των 40.000?, αλλά τα 2 παιδιά στο δημοτικό μπαίνει με το εσπα, ενώ μητέρα 2 με φορολογική 15.000 δεν μπαίνει.....

Ατελείωτο θέμα.........

όσο γράφεις με τρομάζεις!!!!!!!

τί σπρέυ;:shock:

έλα κ είμαι σε κρίσιμη ηλικία...δεν τα λέμε απότομα....:P

Δεν γνωρίζω πως το λένε. Στον παιδικό που πήγαινε η κόρη μου βουτυράκι βάζανε (δημοτικός σταθμός). Εκείνη την εποχή όμως (πριν 4-5 χρόνια περίπου) είχε γίνει μεγάλος ντόρος με έναν πολύ μεγάλο ιδιωτικό παιδικό σταθμό.

Μεγάλο και ατελείωτο το θέμα περί σωστού ή λάθους στο πρόγραμμα...

μητέρα άεργη που ανοίγει μια ψεύτικη εταιρεία στο όνομα της - χωρίς γάμο, επίτηδες για τα καλά που της δίνει το κράτος - φορολογική κάτω από 6000 και δεν ξέρω τι ακόμη φαικ δηλώνει - έρχεται με ύφος και μου λέει "ε! μη μου μήπως ότι πάλι δεν περνάς?" .

Μου ήρθε να ........ Γιατί κυρά μου δεν κρατάς το παιδί σου σπίτι σου κ το στέλνεις από 1 χρονών στον παιδικό.... είναι κούραση ?

Άλλο θέμα, μητέρα τρίτεκνη με φορολογική στο όριο των 40.000?, αλλά τα 2 παιδιά στο δημοτικό μπαίνει με το εσπα, ενώ μητέρα 2 με φορολογική 15.000 δεν μπαίνει.....

Ατελείωτο θέμα.........

μητέρα τρίτεκνη με περιπου 20000 εισοδημα δηλωμενη ανεργη με ταμειο αλλα δουλευει ημιαπασχολιση* τα παιδια ηλικιας 6, 4 κ 2 κ το μικρο δεν μπαινει πουθενα... ααα 52,5 μορια ο καθε ενας εχει τα δικά του κ ολοι οσοι το προσπαθουμε σιγουρα εχουμε τους λογους μας.... άντε να ερθει το σαββατο προς κυριακή να τελειώνει κ αυτο

*εννοω τωρα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...