Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε σιουλα ήταν πολύ μικρός για να μιμιθει κατι τέτοιο!!!

το τραβιγμα των μλιων είναι κατι που το κάνουν πολλά παιδάκια -μωρακια πρέπει να βρεις τον τρόπο να του το κόψεις δεν φτάνει μόνο να τον μαλώσεις εκείνη την ωρα αλλα να έχει κάποια κύρωση πχ τον παίρνεις και φεύγεις και δεν παίζει η να τον επιβραβευεις όταν παίζει καλά με ενα παιZάκι ....σοφό που παίρνω το θαρος ....

Μα σου λέω ότι δεν το είχε ξανακάνει. Το έχω συζητήσει και με τον παιδίατρο. Στα μεγαλύτερα γιατί δεν το κάνει; Τον μαλώνω και το συζητάω πολλές φορές μαζί του. Τα παιδιά είναι σφουγγάρια..

εμενα τον γιο μου στο σχολειο τον δαγκωσαν ουκ ολιγες φορες.....ερχοταν με σημαδια και μαλιστα ματωμενα σημαδια.....δεν την ειπα ποτε στην δασκαλα γιατι ημουν εκει και εγω καποτε....αλλα ειπα αν καποια στιγμη δαγκωσει το δικο μου παιδι ενα αλλο μην μου κανεις παραπονο....ή μην ερθει η αλλη μαμα να μου την πει γιατι θα γινουμε ποπος(το λεω κομψα)

Το δικο μου παιδι ομως ουδεποτε δαγκωσε...οποτε εκανε κινηση εκανα οτι εκλαιγα και οτι ποναει αυτο ....οτι δεν ειναι σκυλακι και τετοια χαζα....δεν εβγαλε ποτε βια και ποτε δεν εκανε οτι του εκαναν....κοριτσια μου θελει υπομονη.....να καθεσαι με τις ωωωωωωωωρες να εξηγεις γιατι.....γιατι δεν κανει γιατι καιει γιατι ποναει.......

Αχ παιδακια οοοοοολου του κοσμου να εχετε την υγεια σας.....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

στο δημοσιο ΦΕΤΟς μας πηραν τηλ να παμε να παρουμε το παιδι φετος 2-3 φορες λογω ασθενειας και μας ειπαν απο την αρχη πως δε δινουν ουτε μια σταγονα ντεπον απο μονοι τους,απαγορευεται. Μια γιατι εκανε εμετο κ διαρροια, μια γιατι ειδαν κατι σπυρακια ( ιδρωτασ τους ελεγα πως ειναι δεν ακουγανε, με χωσανε να παρω αδεια ...) και μια γιατι επαιζε μαλλον στις βρυσες κ βραχηκε πολυ κ ηταν χειμωνας...

Βαλτε και αλλεσ 2-3 που μια ειχαν απολυμανση μια γιορτες και σχολαγαν στις 12 και δυο εβδομαδες στην αρχη διαβολο-προσαρμογη (οπως λεμε διαβολοβδομαδα) ...

Βαλτε και 4-5 απεργιες παλι καλα τη βγαλαμε τη χρονια...

Στον ιδιωτικο περσι ειχαμε μια απεργια(!!!!) και καθε φορα που αρρωσταινε το παιδι με πυρετο ( ειχαμε συχνα τετοια περσι) της δινανε ντεπον κ μαλιστα τη 1η φορα δε με ειχαν παρει να με ενημερωσουν, ηταν η παγια τακτικη τους να μην ενημερωνουν για αυτα!!!!δινανε μονοι τους και σου γραφανε μετα στο χαρτακι ειχε τοσο πυρετο πηρε τοσο ντεπον. Πραγματικα αν ειχα καπου αλλου να τη παω δε θα την αφηνα εκει με τετοιες ωραιες πρωτοβουλιες!Γιαυτο και δε ξαναδηλωσα ιδιωτικους τουλαχιστον σα 1η-2η επιλογη (και ειδικα αυτον!!!)

η τιμωρια με εχει σωσει!!!!!!λυπαμαι μιχαηλ-μαριε αλλα στο ειπα ηδη 2 φορες....τωρα θα πρεπει να παμε στην τιμωρια.....κλααααααααααααααμαααααααα ο μικρος σπαραγμος!!!!!!!!ποσες τιμωριες.....τωρα αν κανει κατι μου λεει εκανα ζημια να παω τιμωρια???χαχαχα!!!!αλλα αν κανει κατι και του πω λυπαμαι αλλα την επομενη φορα πρεπει να πας τιμωρια ειναι σουζα...μηπως δεν σπαραζα οταν τον ακουγα στην τιμωρια να χτυπιεται????

αλλα εχουμε αλλαξει θεμα!!!!χαχαχα....παρασουρωμαστε!!!!ζητω συγνωμη απο τα υπολοιπ[α μελη...

wg46ge0puogpbep1.png

Διαφημίσεις

Καλέ τι να ειχε προλάβει να κανει 1 ετών μωρό!! (Αλήθεια τωρα Ποσο είναι?) Άπλα πολλά μωρά κάνουν πράγματα χωρις λόγο ...μωρα είναι! Και το τραβιγμα είναι απο τα πιο διαδεδομενα.

δεν πιστεύω να ήταν ο δικο σου αυτους που τράβηξε χθές τα μαλια του Μανώλη μου? Χαχαχα

Οκ υπάρχει μιμιση αλλα σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία απο 1 ...τι να πει ο μικρός μου 14 μηνών που ειχει μεγαλύτερο αδερφό κιι όσο και να τον αγαπάει και να τα πάνε καλά ε καμοια ψιλή πέφτει που και που ...αλλα οχι δεν φωβαμαι οτι επειδει ο Μανώλης θα του ρίξει μια φόρα μια μπουφλα θα το κανει το μικρό συνέχεια ....παίζει μεγάλο ρολο πως θα αντίδραση η μαμά καινστον έναν και στον άλλον ...δες αυτα που σου είπα ειδικά για την επιβραβευση. Μια φίλη μου περυση στα καλά του καθουμενου το παιδάκι της αρχίσει να χτυπάει μωρακια (η μαμά απο τις καλύτερες σε θέμα διαπαιδαγωγισης) ετσι σιγά σιγά με κουβεντούλα και επιβραβευση το έκοψε μαχαίρι.

άπλα να έχεις στο μυαλό οτι τα παιδάκια δεν ξέρουν τι κάνουν δεν είναι ανάγκη πάντα να το βλέπουν για να το κάνουν ....

Καλέ τι να ειχε προλάβει να κανει 1 ετών μωρό!! (Αλήθεια τωρα Ποσο είναι?) Άπλα πολλά μωρά κάνουν πράγματα χωρις λόγο ...μωρα είναι! Και το τραβιγμα είναι απο τα πιο διαδεδομενα.

δεν πιστεύω να ήταν ο δικο σου αυτους που τράβηξε χθές τα μαλια του Μανώλη μου? Χαχαχα

Οκ υπάρχει μιμιση αλλα σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία απο 1 ...τι να πει ο μικρός μου 14 μηνών που ειχει μεγαλύτερο αδερφό κιι όσο και να τον αγαπάει και να τα πάνε καλά ε καμοια ψιλή πέφτει που και που ...αλλα οχι δεν φωβαμαι οτι επειδει ο Μανώλης θα του ρίξει μια φόρα μια μπουφλα θα το κανει το μικρό συνέχεια ....παίζει μεγάλο ρολο πως θα αντίδραση η μαμά καινστον έναν και στον άλλον ...δες αυτα που σου είπα ειδικά για την επιβραβευση. Μια φίλη μου περυση στα καλά του καθουμενου το παιδάκι της αρχίσει να χτυπάει μωρακια (η μαμά απο τις καλύτερες σε θέμα διαπαιδαγωγισης) ετσι σιγά σιγά με κουβεντούλα και επιβραβευση το έκοψε μαχαίρι.

άπλα να έχεις στο μυαλό οτι τα παιδάκια δεν ξέρουν τι κάνουν δεν είναι ανάγκη πάντα να το βλέπουν για να το κάνουν ....

Τώρα είναι 2 ετών. Της κουμπάρας μου πήγαινε από πέρυσι παιδικό και είχε μάθει πολλά κόλπα. Ο δικός μου ένα έμαθε και καλό και δεν μπορώ να του το κόψω. Που θα πάει όμως;

Χθες δεν τραβήξαμε μαλάκια....

μηπως εισαι εγκυος ??:tongue::tongue::tongue:

Είναι αυτό που λέμε νο μέρσυ!:cool:

εγω ειμαι λιγο τραλαλο τραλαλα σε αυτην την πανσεληνο,,,συνηθως εχω νευρααααααααααααααα πολλα νευρααααααααααααααααααα,,,

από αυτό έχω κάθε μέρα!

απλα με εχει πιασει οξεια τεμπελιτιδα γιατι λειπει και η μεγαλη μου κορη και εχω τη μικρη που με εχει χεσμενη σημερα ,,,,το σιδερο μου κλεινει το ματι εγω κανω ναζακια οτι δε το βλεπω,,,,να μαγειρεψω δεν εχω,,,,ουφ,,,,,,αυτα

οξεία κ εγώ αλλά για άλλους λόγους, νο μάνευ, νο χάνευ!!!!!!

Τι είχαν δει τα μάτια μου όταν πήγαινε η μικρή παιδικό...! Ανεύθυνες μανούλες που φέρνουν σε δύσκολη θέση το προσωπικό των σταθμών. ...

τί εννοείς;

Οκ κορίτσια κατι περισσότερο ξέρετε, εγω τον μεγάλο ειδικά που είναι 3,5 δεν τον έχω στείλει ακόμα πουθενά ...ευτυχώς μέχρι τωρα μόνο μια γαστρεντεριτιδα πέρασε και 2 πυρετούς της μιάς μετρας ....πέρυσι ήθελα να κάνω τα χαρτιά μου για τον εσπα πάλη αλλα είχα πολύ μικρό τον δεύτερο και δεν ήθελα να μου κουβαλάει αρρωστειες ...φέτος όμως ευχωμαι με όλη την ψυχή μου να πάει κάπου γιατι και το παιδι δεν έχει τι να κανει όλη μερα (παππούδες δεν παίζουν είμαι μόνη ...και ο μπαμπάς συνεχώς λυπεί ταξίδια) και με τον μικρό και τον μεγάλο δεν θα αντέξω ενα χρόνο ακόμη μόνη εγκλοβισμενη στο σπίτι ....υπάρχει και η περίπτωση για δουλειά και αν ο ένας πάει με τον εσπα θα μπορέσω τον μικρο να τον στείλω και αυτον και ας φεύγει οτι παίρνω εκει για ενα χρόνο ....αυτα ...τα έβγαλα απο μεσα μου

μακάρι να τα καταφέρετε!

τί καλά που κράτησες τα παιδιά σου η ίδια!!!!!! μπράβο σου που τα κατάφερες!!!!!

χμ,,,,δηλαδη???εγω το μονο που ειδα περσυ και εκνευριστηκα αφανταστα αλλα ευτυχως πηγανε κατευθειαν στη διευθυντρια πριν προλαβω να πω τιποτα ητανε μια μανουλα που το παιδακι της πολυ ζωηρο εφτυσε ενα αλλο αγορι και της εκανε οχι παρατηρηση η δασκαλα αλλα της ειπε για αυτο και γενικα οτι η συμπεριφορα του γιου της ειναι ετσι και ετσι και γιουβετσι και ηθελε να βοηθησει η γυναικα και πηγε να βρει και το μπελας της,,,εσεις κυρια μου γιατι ειστε εδω???να του μαθετε τα ορια,,,δε θα κανω εγω τη δουλεια σας στο σπιτι ,,,,και αστραφτει και μια σφαλιαριτσα στο γιο απο την αλλη του τυπου καλα δε σου ειπα ν ακαθεσαι καλα βρε παλιοπαιδο??παλι ρεζιλι με εκανες,,,,:shock::shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil::evil:σηκωτη στη διευθυντρια πηγανε,,,,
δημοτικο παιδικο,,,,εμαθα την αλλη μερα οτι της βαλανε χερι της μανας με το γαντι αλλα η δασκαλα ειπε μπενακης βγενακης η κυρια μαμα και ειχε στεναχωρηθει πολυ για το παιδακι γιατι τουλαχιστον καταλαβαινε απο που προερχοτανε η ολη συμπεριφορα του

:shock:

Εγώ θυμάμαι μία που της είπαν να πάει να πάρει το παιδί της κι έκανε μια φασαρία, γιατί τόλμησαν και της το είπαν!!!!! Εμένα με πήραν μια φορά για να με ενημερώσουν και θυμάμαι τον δισταγμό που είχε η παιδαγωγός όταν μου έλεγε να πάω να την πάρω, λες κι έκανε κάτι κακό η ίδια και θα την μάλωνα.

εμένα σε δημοτικό με πήρε η δασκάλα κ μου είπε μήπως είχε μεγάλο καρούμπαλο στο κεφάλι από το σπίτι;;;;;;;;;;:shock::(:evil:

να φάω τα σίδερα ήθελα!

Τις περισσότερες φορές η βίαιη συμπεριφορά ενός παιδιού, πηγάζει από βία στην οικογένεια. ..

συμφωνώ!

κανενας με 60...+ δεν πηρε τη θεση κανενος με 60.000 -

προφανως επειδη εκεινος με τα λιγοτερα χρηματα, ειχε περισσοτερα μορια..

ξαναλεω.. ειναι καθαρα θεμα θεσεων σταθμου.... αν ο παιδικος ειναι στην κυψελη ας πουμε, και δινει 10 θεσεις.. ε,ναι θα γινει σφαγη....

υπαρχουν σταθμοι που δινουν 50 και 90 θεσεις, σε αραιοκατοικημενες περιοχες και τους πηραν ΟΛΟΥΣ περυσι.. ανεξαρτητως μοριων.... φετος προφανως, θα παρουν παλι ολους.. μονο που θα λειπουν απο την επιδοτηση οι ανω των 40.000

αν όμως η 60.000άρα μάνα έχει χαρτάκια με μοριάκια, ξέρεις όσα ορίζει η προκήρυξη, μερική απασχόληση, ανεργία, ορισμένου χρόνου, αμεα, χήρα, ζωντοχήρα, κλπ αυτά τα μοριάκια δεν είναι εισοδηματικά!

κ κατά πόσο είναι αληθινά τα χαρτάκια!!!!!!!!!

κ κατά πόσο μας έχουν πρήξει με τη μίρλα τους φίλη φιστίκι...άστο! χαλάσαμε ένα πρωί! μη χαλάσουμε κ το μεσημέρι!

εμενα τον γιο μου στο σχολειο τον δαγκωσαν ουκ ολιγες φορες.....ερχοταν με σημαδια και μαλιστα ματωμενα σημαδια.....δεν την ειπα ποτε στην δασκαλα γιατι ημουν εκει και εγω καποτε....αλλα ειπα αν καποια στιγμη δαγκωσει το δικο μου παιδι ενα αλλο μην μου κανεις παραπονο....ή μην ερθει η αλλη μαμα να μου την πει γιατι θα γινουμε ποπος(το λεω κομψα)

Το δικο μου παιδι ομως ουδεποτε δαγκωσε...οποτε εκανε κινηση εκανα οτι εκλαιγα και οτι ποναει αυτο ....οτι δεν ειναι σκυλακι και τετοια χαζα....δεν εβγαλε ποτε βια και ποτε δεν εκανε οτι του εκαναν....κοριτσια μου θελει υπομονη.....να καθεσαι με τις ωωωωωωωωρες να εξηγεις γιατι.....γιατι δεν κανει γιατι καιει γιατι ποναει.......

Αχ παιδακια οοοοοολου του κοσμου να εχετε την υγεια σας.....

συγνώμη ρε Χριστίνα. το ίδιο είχε πάθει κ το δικό μου παιδί. κ ο.κ. δεν το πρόλαβε η δασκάλα, αλλά δεν το είδε; εγώ αυτό της ζήτησα να μου πει. πώς έγινε; κ αυτή μου έλεγε δεν ξέρω, δεν είδα τίποτα, μήπως έγινε στο σπίτι!!!!!!αποκλείεται, δεν έκλαψε!

εκεί ήταν που τα πήρα με τις δασκάλες.

κ εμένα στο σπίτι μπορεί να πέσει, να χτυπήσει, αλλά θα είμαι εκεί κ θα δω πώς τί κ γιατί!

δνε θα κάνω την πάπια!

στο δημοσιο ΦΕΤΟς μας πηραν τηλ να παμε να παρουμε το παιδι φετος 2-3 φορες λογω ασθενειας και μας ειπαν απο την αρχη πως δε δινουν ουτε μια σταγονα ντεπον απο μονοι τους,απαγορευεται. Μια γιατι εκανε εμετο κ διαρροια, μια γιατι ειδαν κατι σπυρακια ( ιδρωτασ τους ελεγα πως ειναι δεν ακουγανε, με χωσανε να παρω αδεια ...) και μια γιατι επαιζε μαλλον στις βρυσες κ βραχηκε πολυ κ ηταν χειμωνας...

Βαλτε και αλλεσ 2-3 που μια ειχαν απολυμανση μια γιορτες και σχολαγαν στις 12 και δυο εβδομαδες στην αρχη διαβολο-προσαρμογη (οπως λεμε διαβολοβδομαδα) ...

Στον ιδιωτικο περσι ειχαμε μια απεργια(!!!!) και καθε φορα που αρρωσταινε το παιδι με πυρετο ( ειχαμε συχνα τετοια περσι) της δινανε ντεπον κ μαλιστα τη 1η φορα δε με ειχαν παρει να με ενημερωσουν, ηταν η παγια τακτικη τους να μην ενημερωνουν για αυτα!!!!δινανε μονοι τους και σου γραφανε μετα στο χαρτακι ειχε τοσο πυρετο πηρε τοσο ντεπον. Πραγματικα αν ειχα καπου αλλου να τη παω δε θα την αφηνα εκει με τετοιες ωραιες πρωτοβουλιες!Γιαυτο και δε ξαναδηλωσα ιδιωτικους τουλαχιστον σα 1η-2η επιλογη (και ειδικα αυτον!!!)

απαράδεκτο! αυτό είναι μηνύσιμο! με ποιό δικαίωμα;

η τιμωρια με εχει σωσει!!!!!!λυπαμαι μιχαηλ-μαριε αλλα στο ειπα ηδη 2 φορες....τωρα θα πρεπει να παμε στην τιμωρια.....κλααααααααααααααμαααααααα ο μικρος σπαραγμος!!!!!!!!ποσες τιμωριες.....τωρα αν κανει κατι μου λεει εκανα ζημια να παω τιμωρια???χαχαχα!!!!αλλα αν κανει κατι και του πω λυπαμαι αλλα την επομενη φορα πρεπει να πας τιμωρια ειναι σουζα...μηπως δεν σπαραζα οταν τον ακουγα στην τιμωρια να χτυπιεται????

αλλα εχουμε αλλαξει θεμα!!!!χαχαχα....παρασουρωμαστε!!!!ζητω συγνωμη απο τα υπολοιπ[α μελη...

τί τιμωρία έπιασε; να κάθεται σε ένα μέρος;

το έχω δοκιμάσει 1-2 φορές. δεν έπιασε, γιατί δεν καθόταν κ επιστρατευε τη μαλαγανιά της στην οποία υπέκυπτα!

Εκτύπωσέ το σε ένα ίντερνετ καφέ, πήγαινε ΕΛΤΑ κ στείλτο συστημένο για αν είσαι σίγουρη πως θα το παραλάβουν κ γράψε σε ένα χαρτί εξτρά ότι αφορά την τάδε αίτηση της τάδε υποψήφιας με αριθμό πρωτοκόλλου τάδε προς αντικατάσταση του ενδεικτικού που είχα καταθέσει. Υπέγραψέ το κ στείλτο.

Και όταν με το καλό γυρίσεις πάρτους τηλέφωνο να τσεκάρεις ότι το έλαβαν.

Το συστημένο σου δίνει επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσεις μέσω του τράκινγκ αν το έλαβαν κ πότε.

οκκ αντε επιτελους σηκωσαν το τηλ... μου ειπαν πως δεν υπαρχει προβλημα να το στειλω τωρα και να κανω μια επιστολη που να εχει πανω τον αρ. πρωτοκολου μου και να λεει στοιχεια και προς αντικατασταση ενδεικτικου με οριστικο εκκαθαριστικο.

Όπως ακριβώς σου είπα ;)

Και μένα εκκαθαρίστηκε η δήλωσή μας κ πήγα κ τους κατέθεσα το τελικό εκκαθαριστικό μας.

Μπορεί να είναι και στρατιωτικός ( αλήθεια οι στρατιωτικοί θεωρούνται δημόσιοι υπάλληλοι ; ) . Το σφάλμα είναι στα αρχεία και στα προγράμματα της ΕΕΤΑΑ .

Φαντάσου όμως την έκπληξη κάποιας μάνας στην Ορεστιάδα , που ενώ μπορεί να υπολόγιζε ότι θα περάσει τελευταία σε ένα σταθμό , να χασει την θέση της από κάποια που δεν ήταν στους πίνακες της Ορεστιάδας , αλλά του Ηρακλείου . :)

Ίσως η μητέρες που το έκαναν αυτό ( να δηλώνουν άλλο νομό εντελώς ) να είναι τόσο λίγες , που πέρασε στο ''ντούκου'' στην ΕΕΤΑΑ , και να μην το έχουν πάρει χαμπάρι και οι ιδιοι .

Όσον αφορά αυτές τις μαμάδες που βρίσκονται σε "άσχετες" λίστες νομών....

Μπήκαν εκει γιατί τα στοιχεία της ταυτότητας τους είναι διαφορετικά με της κατοικίας...............ω γιες.............:evil::evil::evil::evil:

Δεν φταίνε οι μαμάδες.......... φταίει το λογισμικό τους που θα έπρεπε να βλέπει τους κωδικούς επιλογής κ οχι που έβγαλε η μητέρα ταυτότητα.....

Οπότε αν μετρήσατε........ξαναμετρήστε .....γιατί μπορεί να υπάρχουν μαμάδες με τις επιλογές σας σε λίστες άλλων νομών....γιες γιες...

εγώ δεν θα το κάνω....είναι του ματσ για μένα:rolleyes::evil::|

Χαλκιδική; Χλίδα...

Ε ναι....όταν δουλεύεις επί 40 χρόνια στο εξωτερικό/ ή μακριά από την οικογένεια σου κ φρόντισες να κάνεις καλή διαχείριση των εσόδων σου ε τότε δικαιούσαι να έχεις κ ένα εξοχικό στη Χαλκιδική ;)

Όχι, γιατί θα πρέπει να είναι σε άλλο χώρο, που δεν υπάρχει στο δημόσιο...

Στον δικό μας παιδικό υπάρχει ;)

Και δεν μιλάω για βήχα και μιξούλες. Μιλάω για πυρετό, εμετούς κλπ.

Εμάς μας φώναζαν κ αν οι μυξούλες ήταν πράσινες.....που σημαίνει λοίμωξη.

Για τις διάφανες δεν μας έλεγαν τιποτις.

και τι να κανεις, να γινεις ρουφιανος? να φωτογραφιζεις τα τζηπ και τις βιλλες και να τα στελνεις στην εφορια? να γινεις παπαρατσι, και να τους την πεφτεις στα κοτερα?

Ναι άμεεεεεεεεεεεεεεεε έτοιμη παπαράτσι είμαι

ερχομαι να φωτογραφίσω την τζιπάρα που κρυβεις στο γκαράζ σου ρε κ βγαίνεις με τον Τσόλιν :tongue::tongue::tongue::cool:

Απαγορεύεται αυτό..............υπάρχει νόμος...........

Μπορείς να τους κάνεις καταγγελία ανώνυμη για αυτή την τακτική.

Θα το κοιτάξω κ θα σε ενημερώσω.

Διαφημίσεις

φεφι αυτο ειναι το λαθος μας...υποκυπτουμε.......ενα διαστημα ειχε δει μαλλον απο τον σταθμο το πεφτω κατω και κοιλιεμαι και σπαραζω γιατι δεν μου κανεις το χατηρι....ξερεις τι εκανα περναγα απο πανω του ανενοχλητη και ελεγα σε παρακαλω πηγαινε παιδι μυο πιο εκει να κλαψεις γιατι εχω δουλεια...το εκανε 2 φορες ειδε οτι δεν τον παίρνει και σταματησε....και βεβαια και εμενα δεν καθοταν στην τιμωρια αλλα του ελεγα μην τολμησεις να σηκωθεις γιατι η τιμωρια θα διαρκεσει ολη μερα και σηκωνοταν και χωρις να βγαλω αχνα παλι τον εβαζα μεχρι που δεν τολμουσε να σηκωθει και ρωταγε να σηκωθω????ελεγε συγνωμη τον εκανα μια αγκλαλια και ολα καλα.

τωρα το να μην δει η δασκαλα το δαγκωμα θα το χαψω(εμενα τετοια δεν ξεφευγανε αλλα και αν ακουγα το παιδι πυ εκλαιγε αρα ψιλιαζομουν και ειδοποιουσα την μαμα)αλλα αμα σου λεω οτι ειναι δαγκωματια και εγινε εδω αφου σπιτι δεν εχω αλλο παιδακι μην με αμφισβητείς....και της ελεγα κοπελα μου δεν σε μαλωνω θελω να ξερω μονο....ποιος καιγιατι απλα...μπορει και ο δικος μου να δαγκωσε και να ανταπόδωσε ο αλλος ΝΑ ΞΕΡΩΩΩΩΩ!!!

wg46ge0puogpbep1.png

καλαμαρακι και εμενα η ταυτοτητα αθηνα λεει αλλα στην δηλωση εγραψα στοιχεια της εδω κατοικιας.....

ναι ...αλλά αν συμπλήρωνες σωστά την αίτηση βάση αυτών που ελεγε θα σε έβαζαν στη λιστα της αθήνας ;)

λες???????????ομως οταν πηρα τηλ και ρωτησα μου ειπαν να γραψω στα στοιχεια τοπο κατοικιας που διαμενω τωρα!!!

ε ναι! αυτό λεω

αν έβαζες εκει που εκδόθηκε η ταυτότητα σου θα εμπαινες στην αθήνα.

εβαλες εκει που μένεις τώρα κ μπήκες στη λιστα που ηθελες.

σας λεωωω.......θα έχει πολλές που βρίσκονται σε αλλες λιστες.

Δεν τους πειράζει λεει αφου εχουν σωστά τις δομές δηλωμένες.........

ε ναι αλλά εγώ για να σιγουρευτώ θα κάτσω να δω οοοοοοοοοοολους τους νομούς???

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ...............:evil::cry:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...