Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

για καλο εκανα την ερωτηση????παλι θα σφαχτουμε ;ΡΡΡ ,,,,,απο οτι καταλαβα ζητω που καηκαμε,,,θα πρεπει να επιστρατευω ολο το συμπαν για βοηθεια,,,,,αμα τη βρω,,,ετσι τυπικα στο δημοσιο δικο μας δε δεχονταν τα παιδακια αρρωστα,,και αμα αρρωσταινανε εκει περνανε τηλεφωνο,,,εγω φετος που ητανε η δευτερη χρονια για τη μεγαλη τη περασαμε αρκετα καλα ,,,η μικρη ομως τα ειδε ολα,,,,και ας μη πηγαινε παιδικο,,,,τα επιανε αυτη αντι της μεγαλης,,,,απο τη μεγαλη,,,ενω οταν ητανε μωρο τη πρωτη χρονια μαλλονλογω θηλασμου δεν ειχε παθει τιποτα,,,,ελπιζω να εχουμε εναν σχετικα ηρεμο χειμωνα και να μη χρειαστει παλι να τρεχουμε στο παιδων,,,,,και να κολλαμε ενα σωρο αλλα ετσι την πατησαμε περσυ,,,,,φτου φτου μακρια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κακα τα ψεμματα δε μπορω να φανταστω τι θα νοιωθει μια μανα που το στελνει στο παιδικο αρρωστο γιατι δε μπορει αλλιως γιατι πρεπει να δουλεψει,,,:oops:αστα βραστα

σιουλα μου, κανεις λαθος στον σταθμο που εργαζομουν ηταν στο συμβολαιο που ειχαν υπογραψει οτι οταν το παιδι ειναι εμπυρετο θα ερχονατι να το παρουν....τωρα ο νοος λεει οτι καθε σταθμος πρεπει να εχει αναρωτηριο δηλ ενα δωματιο καραντινας σαν να λεμε.....κανενας δεν το εχει....εγω που τον πηγαινα 7 μηνων στο σταθμο οπου δουλευα κιολας εκει....ηταν ενα παιδακι που ειχε 39 πυρετο επι 2 βδομαδες η μαμα δουλευε οκ και το καταλαβαινω αλλα το δικο μου παιδι κολλαγε με την μια!!!!!εκανα παρατηρηση στην διευθηντρια μου λεγοντας οτι δεν μιλαω ως υπαλληλος σου αλλα σαν μητερα (πληρωνα εεεε!!!)απαιτω το παιδι να ερθει να το παρει η μαμα ή να κανεις αναρρωτηριο!!!!!!!!το συμβολαιο αυτο λεει!!!!!!!!!!!και σε μαι τελικη χεσε το παιδι μου,δεν σε νοιαζει....το παιδι σου που με αντιβιωση και πυρετο δεν το λυπασαι???παρε αδεια κανε κατι....ψηνεται το παιδι.....δεν θελω να φανω κακια αλλα οταν τα παιδακια της ταξης μου ειχαν πυρετο και κουρνιαζανε αλληθωρίζοντας στην αγκαλια μου ψιθυρίζοντας μανουλα....σπαραζε το μεσα μου......

είσαι μια υπέροχη μαμά! με έναν υπέροχο, αλλά και τυχερό γιο, τυχερός που έχει τέτοια μαμά!!!!!!!!

ή η πενσέληνος με έχει κάνει μάρθα βούρτση ή θα κόψω τα τούρκικα, σας δίνω το λόγο μου! απ' το πρωί δεν μπορώ να συνέλθω...μονίμως βουρκώνω!:cool:

Ο μπέμπης μου είναι 2 ετών και δεν έχει πιεί ποτέ του αντιβίωση. Μόνο κανά depon για τα δοντάκια του κλπ. Η μεγάλη μου δεν με κούρασε επίσης με αρρώστιες όταν πήγαινε παιδικό. Τώρα, εάν είμαι τυχερή φέτος.....

βρε γιατι να σφαχτουμε?????εγω μιλαω σαν μαμα και σαν δασκαλα που εχω μπει στα σχολεια!!!!!σιγα μην σφαχτω!!!!

φεφι σου εκανα αιτημα στο φβ (ειναι ονομα παραξενο εγω ειμαι ομως το αλλαξα το παλιο)

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

είσαι μια υπέροχη μαμά! με έναν υπέροχο, αλλά και τυχερό γιο, τυχερός που έχει τέτοια μαμά!!!!!!!!

ή η πενσέληνος με έχει κάνει μάρθα βούρτση ή θα κόψω τα τούρκικα, σας δίνω το λόγο μου! απ' το πρωί δεν μπορώ να συνέλθω...μονίμως βουρκώνω!:cool:

μηπως εισαι εγκυος ??:tongue::tongue::tongue: εγω ειμαι λιγο τραλαλο τραλαλα σε αυτην την πανσεληνο,,,συνηθως εχω νευρααααααααααααααα πολλα νευρααααααααααααααααααα,,,απλα με εχει πιασει οξεια τεμπελιτιδα γιατι λειπει και η μεγαλη μου κορη και εχω τη μικρη που με εχει χεσμενη σημερα ,,,,το σιδερο μου κλεινει το ματι εγω κανω ναζακια οτι δε το βλεπω,,,,να μαγειρεψω δεν εχω,,,,ουφ,,,,,,αυτα

Τι είχαν δει τα μάτια μου όταν πήγαινε η μικρή παιδικό...! Ανεύθυνες μανούλες που φέρνουν σε δύσκολη θέση το προσωπικό των σταθμών. Οι ίδιες ανεύθυνες μανούλες που κάνουν μεγάλη φασαρία στους παιδότοπους για το τσιγάρο (εκτός θέματος, αλλά έχω θέμα και με αυτό)....

Οκ κορίτσια κατι περισσότερο ξέρετε, εγω τον μεγάλο ειδικά που είναι 3,5 δεν τον έχω στείλει ακόμα πουθενά ...ευτυχώς μέχρι τωρα μόνο μια γαστρεντεριτιδα πέρασε και 2 πυρετούς της μιάς μετρας ....πέρυσι ήθελα να κάνω τα χαρτιά μου για τον εσπα πάλη αλλα είχα πολύ μικρό τον δεύτερο και δεν ήθελα να μου κουβαλάει αρρωστειες ...φέτος όμως ευχωμαι με όλη την ψυχή μου να πάει κάπου γιατι και το παιδι δεν έχει τι να κανει όλη μερα (παππούδες δεν παίζουν είμαι μόνη ...και ο μπαμπάς συνεχώς λυπεί ταξίδια) και με τον μικρό και τον μεγάλο δεν θα αντέξω ενα χρόνο ακόμη μόνη εγκλοβισμενη στο σπίτι ....υπάρχει και η περίπτωση για δουλειά και αν ο ένας πάει με τον εσπα θα μπορέσω τον μικρο να τον στείλω και αυτον και ας φεύγει οτι παίρνω εκει για ενα χρόνο ....αυτα ...τα έβγαλα απο μεσα μου

Τι είχαν δει τα μάτια μου όταν πήγαινε η μικρή παιδικό...! Ανεύθυνες μανούλες που φέρνουν σε δύσκολη θέση το προσωπικό των σταθμών. Οι ίδιες ανεύθυνες μανούλες που κάνουν μεγάλη φασαρία στους παιδότοπους για το τσιγάρο (εκτός θέματος, αλλά έχω θέμα και με αυτό)....

χμ,,,,δηλαδη???εγω το μονο που ειδα περσυ και εκνευριστηκα αφανταστα αλλα ευτυχως πηγανε κατευθειαν στη διευθυντρια πριν προλαβω να πω τιποτα ητανε μια μανουλα που το παιδακι της πολυ ζωηρο εφτυσε ενα αλλο αγορι και της εκανε οχι παρατηρηση η δασκαλα αλλα της ειπε για αυτο και γενικα οτι η συμπεριφορα του γιου της ειναι ετσι και ετσι και γιουβετσι και ηθελε να βοηθησει η γυναικα και πηγε να βρει και το μπελας της,,,εσεις κυρια μου γιατι ειστε εδω???να του μαθετε τα ορια,,,δε θα κανω εγω τη δουλεια σας στο σπιτι ,,,,και αστραφτει και μια σφαλιαριτσα στο γιο απο την αλλη του τυπου καλα δε σου ειπα ν ακαθεσαι καλα βρε παλιοπαιδο??παλι ρεζιλι με εκανες,,,,:shock::shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil::evil:σηκωτη στη διευθυντρια πηγανε,,,,

Διαφημίσεις

Γιασεμακι αυτο σε δημοτικο η σε ιδιοτηκο παιδικό?

δημοτικο παιδικο,,,,εμαθα την αλλη μερα οτι της βαλανε χερι της μανας με το γαντι αλλα η δασκαλα ειπε μπενακης βγενακης η κυρια μαμα και ειχε στεναχωρηθει πολυ για το παιδακι γιατι τουλαχιστον καταλαβαινε απο που προερχοτανε η ολη συμπεριφορα του

χμ,,,,δηλαδη???εγω το μονο που ειδα περσυ και εκνευριστηκα αφανταστα αλλα ευτυχως πηγανε κατευθειαν στη διευθυντρια πριν προλαβω να πω τιποτα ητανε μια μανουλα που το παιδακι της πολυ ζωηρο εφτυσε ενα αλλο αγορι και της εκανε οχι παρατηρηση η δασκαλα αλλα της ειπε για αυτο και γενικα οτι η συμπεριφορα του γιου της ειναι ετσι και ετσι και γιουβετσι και ηθελε να βοηθησει η γυναικα και πηγε να βρει και το μπελας της,,,εσεις κυρια μου γιατι ειστε εδω???να του μαθετε τα ορια,,,δε θα κανω εγω τη δουλεια σας στο σπιτι ,,,,και αστραφτει και μια σφαλιαριτσα στο γιο απο την αλλη του τυπου καλα δε σου ειπα ν ακαθεσαι καλα βρε παλιοπαιδο??παλι ρεζιλι με εκανες,,,,:shock::shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil::evil:σηκωτη στη διευθυντρια πηγανε,,,,

Εγώ θυμάμαι μία που της είπαν να πάει να πάρει το παιδί της κι έκανε μια φασαρία, γιατί τόλμησαν και της το είπαν!!!!! Εμένα με πήραν μια φορά για να με ενημερώσουν και θυμάμαι τον δισταγμό που είχε η παιδαγωγός όταν μου έλεγε να πάω να την πάρω, λες κι έκανε κάτι κακό η ίδια και θα την μάλωνα.

Εγώ θυμάμαι μία που της είπαν να πάει να πάρει το παιδί της κι έκανε μια φασαρία, γιατί τόλμησαν και της το είπαν!!!!! Εμένα με πήραν μια φορά για να με ενημερώσουν και θυμάμαι τον δισταγμό που είχε η παιδαγωγός όταν μου έλεγε να πάω να την πάρω, λες κι έκανε κάτι κακό η ίδια και θα την μάλωνα.

Τις περισσότερες φορές η βίαιη συμπεριφορά ενός παιδιού, πηγάζει από βία στην οικογένεια. Να σας πω και κάτι για τον μπέμπη μου, που με έχει φέρει πολλές φορές σε δύσκολη θέση και δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Όταν ήταν περίπου ενός, τον είχα βάλει στο πάρκο μαζί με τον μπέμπη της κουμπάρας μου, ο οποίος ήταν συνομίλικος για να δούμε αντιδράσεις. Ο μπέμπης της κουμπάρας μου του τράβηξε τα μαλλιά. Ο δικός μου δεν είχε κάνει ποτέ κάτι τέτοιο. Από τότε, όποτε δει μικρό παιδάκι, κάνει ακριβώς το ίδιο. Έχει εγγραφεί στο υποσυνείδητό του ότι αυτή είναι μια φυσιολογική πρακτική. Το κάνει ακόμη και στα πολύ μωρά (νεογέννητα) και δεν μπορώ να του το κόψω με τίποτα. Σκέφτομαι από τώρα τι θα γίνει στο βρεφικό και με πιάνει τρόμος!!! Κι αν με πάρουν τηλέφωνο και μου πουν έλα να πάρεις κυρά μου το παιδί σου; Τι θα κάνω τότε; Γιατί θα έχουν δίκιο.

Όταν βλέπει δε τον γιό της κουμπάρας μου τρέχει και του το κάνει, του πετάει πράγματα στο κεφάλι κλπ. Ώρες ώρες το μάτι της κουμπάρας μου γυαλίζει (τον βάφτισε κιόλας). Αυτά...

Μοριοδότηση υπήρχε και πέρισυ ( και ακριβώς η ίδια ) , αλλά μπήκαν παιδάκια που οι γονείς τους έβγαζαν 60.000+ εισόδημα και μείναν έξω σίγουρα γονείς που έβγαζαν λιγότερα και είχαν περισσότερη ανάγκη . Είναι δίκαιο αυτό ;

.

φιλε λευτερη, σε βρισκω αδιαβαστο...

κανενας με 60...+ δεν πηρε τη θεση κανενος με 60.000 -

προφανως επειδη εκεινος με τα λιγοτερα χρηματα, ειχε περισσοτερα μορια..

ξαναλεω.. ειναι καθαρα θεμα θεσεων σταθμου.... αν ο παιδικος ειναι στην κυψελη ας πουμε, και δινει 10 θεσεις.. ε,ναι θα γινει σφαγη....

υπαρχουν σταθμοι που δινουν 50 και 90 θεσεις, σε αραιοκατοικημενες περιοχες και τους πηραν ΟΛΟΥΣ περυσι.. ανεξαρτητως μοριων.... φετος προφανως, θα παρουν παλι ολους.. μονο που θα λειπουν απο την επιδοτηση οι ανω των 40.000

αυτη η καραμελλα του 'μου πηρε τη θεση αυτος με μεγαλυτερο εισοδημα' εχει παραγινει...

τωρα, το αν ο αλλος ειναι ειλικρινης στην δηλωση του... αλλο καπελο... εμεις με 25χιλιαρικα εισοδημα, εχουμε γυρω στα 27 μορια... αλλα δεν μπορουμε να κρυψουμε ουτε ενα ευρω... υποθετω οτι υπαρχουν ανθρωποι με λιγοτερα απο 25 χιλιαρικα στο εκκαθαριστικο τους, που εννοειται εχουν περισσοτερα μορια, ενω η πραγματικη οικονομικη τους κατασταση ειναι σαφως καλυτερη...

και τι να κανεις, να γινεις ρουφιανος? να φωτογραφιζεις τα τζηπ και τις βιλλες και να τα στελνεις στην εφορια? να γινεις παπαρατσι, και να τους την πεφτεις στα κοτερα?

Parents are the last people on earth who ought to have children

Βρε σιουλα ήταν πολύ μικρός για να μιμιθει κατι τέτοιο!!!

το τραβιγμα των μλιων είναι κατι που το κάνουν πολλά παιδάκια -μωρακια πρέπει να βρεις τον τρόπο να του το κόψεις δεν φτάνει μόνο να τον μαλώσεις εκείνη την ωρα αλλα να έχει κάποια κύρωση πχ τον παίρνεις και φεύγεις και δεν παίζει η να τον επιβραβευεις όταν παίζει καλά με ενα παιZάκι ....σοφό που παίρνω το θαρος ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...