Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Η χρονιά που έκλεισε (που ήταν η 2η που πάνε σταθμό) ήταν πολύυυυυυυυυυ καλήτερη από την 1η μας χρονιά..... δεν πήραν όλο τον χειμώνα αντιβίωση, μόνο κάτι μασκούλες κάναμε και ζήτημα είναι να τα έστειλα 1-2 φορές με πυρετό για 1-2 ημέρες...

Αντίθετα, ΕΓΩ η μουλάρα 3 φορές πήρα αντιβίωση λόγω ωτίτιδας και μια φορά έκατσα σερί στο κρεββάτι 3 μέρες με λόίμωξη του αναπνευστικού και ακατέβατο πυρετό .........

Δεν μπορώ να αναλύσω το πόσο πολύ σε πονάει το να τα στέλνεις άρρωστα στον σταθμό έτσι ????? χώρια οι ενοχές και για τις δασκάλες και για τα άλλα παιδάκια .... τα αυτονόητα δεν γράφονται...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτο θα έλεγα (έβαλα τα παιδιά να φάνε και άργησα ) πολλές τα στέλνουν στον παιδικό γιατι δεν έχουν χέρια η τα χέρια και αυτα δουλεύουν ...ετσι τα παιδάκια είναι πάντα άρρωστα ...κακό αυτο αλλα τι να κανει και η έρμη μανα ...

Αυτό απ' όσο ξέρω ισχύει μόνο στους ιδιωτικούς, γιατί όταν πήγαινα την μεγάλη μου στου δήμου δεν την δεχόντουσαν άρρωστη κι αν αρρώσταινε στον παιδικό με έπαιρναν τηλέφωνο να παώ να την πάρω. Στον ιδιωτικό όμως δεν μπορούν να σου το πουν αυτό, γιατί πληρώνεις...

Εγώ έκανα το δεύτερο πριν 2 χρόνια (προ κρίσης). Αν δεν το είχα κάνει τότε, δεν θα έκανα άλλο...

Κι εγώ !

Το δεύτερο, η μικρή μας, γεννήθηκε 10/2009 και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον Θεό που μας την έστειλε τότε... γιατί... μετά κρίσης... δεν θα το τολμούσα !!!!;)

γίνονται δεκτές δηλώσεις και όχι εκκαθαριστικά;

εχεις δικιο, το εθεσα λαθος- εννουσα ενδεικτικο εκκαθ σημειωμα, το οποιο ομως συνοδευεται απο υπευθυνη δηλωση για το γνησιο της υπογραφης, πραγμα που εκ των πραγματων δηλωνει οτι το ενδεικτικο εκκαθ. σημειωμα θεωρειται ως ιδιωτικο εγγραφο(εξου κ η υπευθυνη δηλωση) μεχρι να ερθει το τελικο, που εχει ελεγχθει απ την υπηρεσια. αλλως, κ τα εκκαθαριστικα του 11 θα επρεπε να τα συνοδευουμε απο υπευθυνες δηλωεις, πραγμα που ορθως δε γινεται αφου θεωρουνται δημοσια εγγραφα

Διαφημίσεις

Αυτό απ' όσο ξέρω ισχύει μόνο στους ιδιωτικούς, γιατί όταν πήγαινα την μεγάλη μου στου δήμου δεν την δεχόντουσαν άρρωστη κι αν αρρώσταινε στον παιδικό με έπαιρναν τηλέφωνο να παώ να την πάρω. Στον ιδιωτικό όμως δεν μπορούν να σου το πουν αυτό, γιατί πληρώνεις...

έτσι είναι κορίτσια, στο δημόσιο πέρα από ένα απλό βήχα, δεν δέχονται άρρωστα παιδιά, με εμετούς , κλπ, και επίσης δεν δίνουν κανενός είδους φάρμακο, πέρα από κάποιες χρόνιες παθήσεις ή αλλεργίες

εχεις δικιο, το εθεσα λαθος- εννουσα ενδεικτικο εκκαθ σημειωμα, το οποιο ομως συνοδευεται απο υπευθυνη δηλωση για το γνησιο της υπογραφης, πραγμα που εκ των πραγματων δηλωνει οτι το ενδεικτικο εκκαθ. σημειωμα θεωρειται ως ιδιωτικο εγγραφο(εξου κ η υπευθυνη δηλωση) μεχρι να ερθει το τελικο, που εχει ελεγχθει απ την υπηρεσια. αλλως, κ τα εκκαθαριστικα του 11 θα επρεπε να τα συνοδευουμε απο υπευθυνες δηλωεις, πραγμα που ορθως δε γινεται αφου θεωρουνται δημοσια εγγραφα

ναι σωστά τα λες (και από νομικής άποψης :D) απλά εμένα είχε εκδοθεί το έγκυρο εκκαθαριστικό του 2012 , οπότε δεν είχα δώσει σημασία στα λοιπά (ΥΔ, κλπ):D

Δεν μπορώ να αναλύσω το πόσο πολύ σε πονάει το να τα στέλνεις άρρωστα στον σταθμό έτσι ????? χώρια οι ενοχές και για τις δασκάλες και για τα άλλα παιδάκια .... τα αυτονόητα δεν γράφονται...

αν κ εχω τσλαιπωρηθει πολυ αυτο το χειμωνα απο γυναικες που στελναν αρρωστα τα παιδια τους παιδικο, ειναι προς τιμην σου αυτο που λες, γιατι εχω ακουσει μαναδες να μου λενε, σιγα, εγω το στελνω με λιγο πυρετο ,δε θα παθει κατι.....ε το πολυ πολυ να κολλησει κ κανενα..κ κολλουουουουουσε η δικια μου- κ καθομασταν 3 βδομαδες σερι , μεσα, γιατι εχουμε καποια προβληματα υγειας που μας ταλαιπωρουν , κ που που μας κανουν την καθε ιωση να την περναμε πολυ βαρια.....

αλλα ας την αφησουμε αυτη τη συζητηση γιατι ειναι πολυ μεγαλη κ ποναει κ πολυ.

Διαφημίσεις

Αναλογος την περίπτωση sioula εγω απο φίλη μου ξέρω οτι παανε άρρωστα ..αν η μαμά λέει πρέπει να πάω δουλειά και δεν έχω τι να το κάνω τι θα γίνει δεν θα το πάρουν?

Όχι, γιατί θα πρέπει να είναι σε άλλο χώρο, που δεν υπάρχει στο δημόσιο...

σιουλα μου, κανεις λαθος στον σταθμο που εργαζομουν ηταν στο συμβολαιο που ειχαν υπογραψει οτι οταν το παιδι ειναι εμπυρετο θα ερχονατι να το παρουν....τωρα ο νοος λεει οτι καθε σταθμος πρεπει να εχει αναρωτηριο δηλ ενα δωματιο καραντινας σαν να λεμε.....κανενας δεν το εχει....εγω που τον πηγαινα 7 μηνων στο σταθμο οπου δουλευα κιολας εκει....ηταν ενα παιδακι που ειχε 39 πυρετο επι 2 βδομαδες η μαμα δουλευε οκ και το καταλαβαινω αλλα το δικο μου παιδι κολλαγε με την μια!!!!!εκανα παρατηρηση στην διευθηντρια μου λεγοντας οτι δεν μιλαω ως υπαλληλος σου αλλα σαν μητερα (πληρωνα εεεε!!!)απαιτω το παιδι να ερθει να το παρει η μαμα ή να κανεις αναρρωτηριο!!!!!!!!το συμβολαιο αυτο λεει!!!!!!!!!!!και σε μαι τελικη χεσε το παιδι μου,δεν σε νοιαζει....το παιδι σου που με αντιβιωση και πυρετο δεν το λυπασαι???παρε αδεια κανε κατι....ψηνεται το παιδι.....δεν θελω να φανω κακια αλλα οταν τα παιδακια της ταξης μου ειχαν πυρετο και κουρνιαζανε αλληθωρίζοντας στην αγκαλια μου ψιθυρίζοντας μανουλα....σπαραζε το μεσα μου......

fefaki ανταποδιδω....ειμαι ηρωας του εαυτου μου!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

αν κ εχω τσλαιπωρηθει πολυ αυτο το χειμωνα απο γυναικες που στελναν αρρωστα τα παιδια τους παιδικο, ειναι προς τιμην σου αυτο που λες, γιατι εχω ακουσει μαναδες να μου λενε, σιγα, εγω το στελνω με λιγο πυρετο ,δε θα παθει κατι.....ε το πολυ πολυ να κολλησει κ κανενα..κ κολλουουουουουσε η δικια μου- κ καθομασταν 3 βδομαδες σερι , μεσα, γιατι εχουμε καποια προβληματα υγειας που μας ταλαιπωρουν , κ που που μας κανουν την καθε ιωση να την περναμε πολυ βαρια.....

αλλα ας την αφησουμε αυτη τη συζητηση γιατι ειναι πολυ μεγαλη κ ποναει κ πολυ.

:oops::oops::oops::oops::oops: φαύλος κύκλος. έχεις χίλια δίκια . δεν αναλύεται και δεν είναι ευχάριστο για κανέναν εμπλεκόμενο...

σιουλα μου, κανεις λαθος στον σταθμο που εργαζομουν ηταν στο συμβολαιο που ειχαν υπογραψει οτι οταν το παιδι ειναι εμπυρετο θα ερχονατι να το παρουν....τωρα ο νοος λεει οτι καθε σταθμος πρεπει να εχει αναρωτηριο δηλ ενα δωματιο καραντινας σαν να λεμε.....κανενας δεν το εχει....εγω που τον πηγαινα 7 μηνων στο σταθμο οπου δουλευα κιολας εκει....ηταν ενα παιδακι που ειχε 39 πυρετο επι 2 βδομαδες η μαμα δουλευε οκ και το καταλαβαινω αλλα το δικο μου παιδι κολλαγε με την μια!!!!!εκανα παρατηρηση στην διευθηντρια μου λεγοντας οτι δεν μιλαω ως υπαλληλος σου αλλα σαν μητερα (πληρωνα εεεε!!!)απαιτω το παιδι να ερθει να το παρει η μαμα ή να κανεις αναρρωτηριο!!!!!!!!το συμβολαιο αυτο λεει!!!!!!!!!!!και σε μαι τελικη χεσε το παιδι μου,δεν σε νοιαζει....το παιδι σου που με αντιβιωση και πυρετο δεν το λυπασαι???παρε αδεια κανε κατι....ψηνεται το παιδι.....δεν θελω να φανω κακια αλλα οταν τα παιδακια της ταξης μου ειχαν πυρετο και κουρνιαζανε αλληθωρίζοντας στην αγκαλια μου ψιθυρίζοντας μανουλα....σπαραζε το μεσα μου......

fefaki ανταποδιδω....ειμαι ηρωας του εαυτου μου!!!!!

Συμφωνώ, δεν αντιλέγω. Εγώ ποτέ δεν την έστειλα άρρωστη, γιατί κατ' αρχήν την λυπόμουνα. Αλλά είχα και την μαμά μου να την κρατήσει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...