Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

και καλημερα και σε ολους της παρεας,,,,,

εγω το μονο που εχω να καταθεσω στην συζητηση που εχετε περι εισοδηματων κλπ,,,,ειανι τα εξης,,,,

ειμαι μια μανα που κατεθεσα εκκαθαριστικο των 5000 και κατι,,,,γιατι ο αντρας μου εκεινητ χρονια εμεινε ανεργος και ειχε βρει κανα 4μηνο απο το δεκα δουλεια,,,,εγω ανεργη λογω του οτι δεν ειχαμε κανεναν μα κανεναν να μας κραταει τα παιδια,,,,και μαλιστα εκεινη τη περιοδο ειχα βρει μια δουλιτσα η μικρη ητανε 3 μηνων αλλα η μανα μου το ειχε κανει παλι το θαυμα της τη κρατησε λιγο μια βδομαδα και ειπε μετα το θεϊκο,,,,ωχου δε μπορω,,,,δεν αντεχω 4 ωρες την ημερα να τη κραταω,,,(ητανε 4 ωρες) οποτε αναγκαστικα να παραιτηθω ακομη δε πηγα,,,το πλαφον που βαλανε στα χαμηλα εισοδηματα ποτε δε το κατηγορησα ισα ισα που το θεωρω και δικαιο,,,,,τωρα το πως ζουμε με χιλια δυο χιλιαρικια τρια ή μηδενικο εκκαθαριστικο μη ξεχνατε οτι το επιδομα ανεργιας δε μπαινει στο εισοδημα πρωτον,,,και δευτερον ναι θες δε θες με 400 και 500 αναγκαζεσαι να ζησεις το μηνα,,,εδω τωρα εχουμε φτασει να ζουμε ενω εγαζεται ο συζυγος μου με 700 το μηνα (και μας θεωρουνε και ουαου εχετε καλο μισθο :rolleyes::rolleyes::rolleyes:) και τα κουκια δε βγαινουν με τιποτα,,,ναναι καλα τα πεθερικα μου που τσονταρουν οταν μπορουν οπως μπορουν γιατι και αυτοι εχουν υποστει τρελες μειωσεις,,,ο καθενας για τους λογους του θελει να μπει στο προγραμμα αλλοι γιατι ειναι θεμα επιβιωσης αλλοι γιατι θα θελανε να τους μενουνε παραπανω λεφτα να εχουν μια ποιοτικη ζωη ζωη,,,,εγω ενισταμαι στο οτι καποιοι αποψη μου παντα κυνηγανε το απιαστο (δηλαδη να μπουνε μεσα καπου ενω τους λενε δε μπορεις να μπεις ) και στο οτι κλαιγονται,,,,και το κλαιγομαι το εχω δει παντου εξω στο κοσμο,,,οχι μονο εδω,,,ζουμε οπως μπορουμε να ζησουμε με αυτες τις καταστασεις που μας εχουν φερει στο αμην αλλοι κλαιγοντας μια ζωη και αλλοι κοιτωντας αισιοδοξα μπροστα,,,εγω προτιμω να ειμαι στη δευτερη κατηγορια και για αυτο αγχωνομαι αν θα μπω,,,,γιατι νοιωθω οτι ανοιγει μια πορτα επιτελους ξανα για μενα υστερα απο την ηττα που εφαγα περσυ που η μια εμεινε απεξω,,,,δε μπορει καποιος να καταλαβει πως αισθανομαι πχ εγω οταν βλεπω καποιον να κλαιγεται (δεν αναφερομαι προσωπικα πουθενα ) οτι εχουμε μειωσεις δεν εχω λεφτα για βολτα κλπ,,,,εγω δεν εχω για τα βασικα οπως γιατρο για τα παιδια μου πχ,,,,γιατι μονο μεσω ικα μπορω να κανω οτι κανω,,,τουλαχιστον εμενε αυτο με εχει κανει πιο δυνατη και ευελικτη και να κοιταω με αισιοδοξια μπροστα και να μου δινει δυναμη να συνεχισω,,,ευχομαι και αυτοι που κλαιγονται και φαγανε κατραπακιες να τους δωσει αυτο δυναμη και να συνελθουν λιγο και να πορευτουν πιο καλα και δυνατα και με συνεση πια και να φυγει η κουτοπονηρια και η λαμογια κλπ,,,αν κοτιαξουμε ολοι λιγο διπλα μας και αρχισουμε να σκεφτομαστε και τον διπλα θα γινουμε καλυτεροι ανρθωποι,,,παρα να τρωγομαστε,,,,,και επειδη καποιος αναρωτηθηκε πως μπορεις να ζεις με λιγα λεφτα,,,,οκ δε ζεις επιβιωνεις απλα οσο μπορεις ,,,,,

εγώ σου βγάζω το καπέλο κ σου εύχομαι ολόψυχα να σας έρθουν όλα τέλεια από εδώ κ στο εξής κ κυρίως να μπείτε εκεί που έχετε δηλώσει 1η επιλογή.

γιασεμακι μου και εγω δημοσιο πηγα τοτε.....(πριν πολλαααααααα χρονια)και εκαναν εξαιρετική δουλεια!!!!!!!!!εχω δουλεψει σε ιδιωτικα που επρεπε 4 χρονων παιδια να τα στειλω στο νηπιο και να ξερουν να διαβαζουν και να γραφουν!!!!!!!!! επισης εξαιρετικη δουλεια!!!!!!!!!!!ολα ειναι στην δασκαλα αγαπη μου αν εχει κεφι και στοχο!!!!!!!!ολα τα αλλα ειναι κουκουρουκου!!!!

να σας πω οτι εχω 2 αυτοκινητα 2 μοτορια(μηχανακια)και ενα σκαφος!!!!!!

τα απόχτησα με τα χρηματα απο το γαμο μου(750 ατομα σε καλες εποχες)

δεν κλεβω την εφορια και παλι δεν δηλωσα 40000 αλλα ημουν στο οριο των 6000......δεν πειναω δεν τα βγαζω ομως και περα στερουμε για να ειναι καλα το παιδι μου....δεν ειμαι κικιρικου ψωναρα αντε παμε κολωνακι να παρουμε ρουχα....ψωνιζω απο κινεζους και δεν ντρεπομαι δουλευω εποχιακα πλεον στο αντικειμενο μου(βρεοφοκομος)οταν εκανα τα χαρτια μου στο ξενοδοχειο ειπα παιδια και καμαριερα παω και λαντζα αν χρειαστει.....απλα το μυαλο μου ειναι εντος κρανιου(32 ετων)

θεά!!!!!!:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αληθεια επι του πρακτικου θεματος,,,στις εργαζομενες μιλαω γιατι ειναι ενα μεγαλο μου αγχος αυτο,,,οταν αρρωσταινουν τα παιδια τι κανετε???

χρεώνομαι άδεια σαν να πήγα διακοπές!

εκτός αν δεν μου δώσουν καν, επειδή καίγονται για υποθέσεις, οπότε...

ο άντρας μου γίνεται κ μάνα κ πατέρας κ τρέχουν γιαγιάδες για βοήθεια!

κ εγώ να τρώω τα λυσσακά μου στη δουλειά................:(:evil:

χρεώνομαι άδεια σαν να πήγα διακοπές!

εκτός αν δεν μου δώσουν καν, επειδή καίγονται για υποθέσεις, οπότε...

ο άντρας μου γίνεται κ μάνα κ πατέρας κ τρέχουν γιαγιάδες για βοήθεια!

κ εγώ να τρώω τα λυσσακά μου στη δουλειά................:(:evil:

Κι εγώ μία από τα ίδια. Κρατάω πάντα μέρες από την Κανονική μου (έχω υπόλοιπο από το 2011 ακόμα). Όταν χειρούργησα την μεγάλη μου στα 4χρ. έκατσα μόνο 3 ημέρες για να μην δώσω δικαίωμα στη δουλειά και χώσω άλλους και μου την πουν. Έτσι είναι η ζωή....

αληθεια επι του πρακτικου θεματος,,,στις εργαζομενες μιλαω γιατι ειναι ενα μεγαλο μου αγχος αυτο,,,οταν αρρωσταινουν τα παιδια τι κανετε???

οταν αρρωσταινε το παιδι μου εμενα σπιτι με αδεια....αν ηταν η μαμα εδω το κραταγε η μαμα!!!!οταν δουλευα στο σχολειο και τον ειχα και αυτον μαζι (σε βρεφικο τμημα) ανεβοκατεβαινα να δω πως ειναι ......μια ζωη αγχος.....κλαμα....τρελα.....να ειναι καλα τα παιδια μας πανω απο ολα!!!!1

fefi μαι απο τα ιδια θα ηθελα 2ο παιδι αλλα πλεον ειναι πολυτελεια!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

εγω εχω την μανα μου και μονο. οταν αρρωστησε η μανα μου φετος και εκανε επεμβαση πηρε αδεια ο αντρας μου. στην τριτη μερα αδειας ο βοηθος του σπαει τον αστραγαλο!!!! οποτε πηρα εγω αδεια 3 βδομαδες περιπου ( την μιση την ζητησα ανευ αποδοχων γιατι ενιωθα ασχημα που ελειψα τοσο). ειναι να μην σου τυχει και εμεις φετος μεχρι τον μαρτιο ολο αρρωστοι ημασταν. ελπιζω σε μια καλυτερη σχολικη χρονια με μπολικα αντισωματα...

Διαφημίσεις

παλιότερα παρακαλούσα τον άντρα μου να αγνοήσει την πραγματικότητα κ να παλέψουμε για ένα ακόμα παιδί. τώρα; το έχω πάρει απόφαση εγώ κ προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, γιατί αλλιώς θα πάρω τα βουνά!

Δόξα τω Θεώ έχω μια αγαπούλα που μου δίνει δύναμη, αξιώθηκα να γίνω μάνα!

άντε κλείνω γιατί θα βάλω τα κλάματα σήμερα...την πανσέληνό μου μέσα........

παλιότερα παρακαλούσα τον άντρα μου να αγνοήσει την πραγματικότητα κ να παλέψουμε για ένα ακόμα παιδί. τώρα; το έχω πάρει απόφαση εγώ κ προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, γιατί αλλιώς θα πάρω τα βουνά!

κλαιω οταν το παιδι μου μου λεει θελω μπεμπα ή οταν λεει μαμα θελω παρεα και καθομαι και γινομαι και εγω παιδι στην αμμο στα χαλικια .....αλλα αυτο το κρατος μου στερησε και μου στερει ευκολα πραγματα....και αν κλεψω το κρατος θα το κανω με ευκολια γιατι 10 χρονια προϋπηρεσίας με εκλεψε μια χαρα και χωρις τυψεις!!!!!!δεν θα μου στερησει ομως κανεις την αξιοπρεπεια μου!!!!!καλημερα σε ολους γιατι οπως λεει η fefi εχει πανσεληνο αποψε....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Εντάξει, υπάρχουν κι εξαιρέσες. Εγώ είμαι 15 χρόνια σε αυτή τη δουλειά και παίρων ότι δικαιούμαι. Αλλά κι εγώ κρατάω μόνη μου το γραφείο και είμαι εδώ σε ότι μου ζητήσουν..

και εγω μονη μου κραταω το μαγαζι, ειδικα το καλοκαιρι που εχουμε δουλεια αλλά μειωμενο το καλοκαιρι παιρνω μιση ωρα και με το ζορι και την πιανω για μια ωρα. ειναι δυσκολο να ζητησεις καποια πραγματα οταν βλεπεις πως παει η δουλεια και γενικοτερα με την ανεργια που επικρατει. την δουλεια μου δεν την κανεις ευκολα. ειναι σοβαρη, απαιτει πολλη προσοχη και δεν μαθαινεται ευκολα αλλά για τον καθε εργοδοτη ουδεις αναντικαταστατος.

αυτο παντως που εχει συντελεστει , να πεφτει να φαει ο ενας τον αλλον-ο μεν γιατι εχει ο δε, ο δε γιατι δεν εχει ο μεν, ειναι μεγαλη επιτυχια του κρατους (μη) προνοιας που εχουμε.

για μενα ειναι λυπηρο.

εξεταζοντας το παντα απ τη σκοπια του προγραμματος, υπαρχουν οντως γυναικες που ,γυρω στο 40αρι εκκαθαριστικο,με 4 παιδια ειναι σε δεινοτερη θεση απο μια γυναικα γυρω στο 30αρι αλλα με 1 παιδι, η το 40αρι να χει υποχρεωσεις ή δανεια που το 30αρι δεν εχει ή ή ή...... υπαρχουν τοσες παραμετροι οσες και υποψηφιες στο προγραμμα.

κ δυστυχως παντα καποιος θα αδικηθει.

ολοι χαλια ειμαστε, κ ολοι κοιταμε να επωφεληθουμε απο κατι που στην τελικη μας αξιζει.

η νοοτροπια βεβαια οτι αν και οι οροι της προκηρυξης ρητα με αποκλειουν, εγω θα κανω αιτηση κ θα τρυπωσω, με απωθει, αλλα απ την αλλη, δε μπορω να κανω κ πολλα παρα να περιμενω τους οριστικους πινακες να δω τι γινεται κ αν ειμαι μεσα.

γιατι δυστυχως η λαμογια παει πολλα βηματα μακρυα........

κ αυτην την θρεφει κ η προκηρυξη που στα σημεια που χωλαινει, αφηνει χωρο για αναλογες συμπεριφορες....-

α)που ακουστηκε εν τω μεσω των αιτησεων να γινονται αλλαγες? οταν ο αλλος εχει ηδη καταθεσει, κ εχει βαλει συγκεκριμενη σειρα δομων, στρατηγικα σκεπτομενος, ή οταν ο αλλος εχει καταθεσει κ εχει ξενοιασει, περιμενοντας μονο τα αποτελεσματα, χωρις να τσεκαρει καθημερινα μηηηηηηπως κ αλλαξαν οι οροι της προκηρυξης?

β) που ακουστηκε να γινονται δεκτες φορολογικες δηλωσεις, που στην τελικη ο καθενας δηλωνει οτι γουσταρει, ή απο αγνοια εχει κανει λαθη?στην τελικη ειναι απλα ενα ιδιωτικο εγγραφο, κ ετσι παραμενει, απλα αντικαθισταται απ το επισημο πια, απο δημοσια υπηρεσια, εκκαθαριστικο σημειωμα.(εμενα κατι τετοιες δηλωσεις μ εκαψαν, κ καποιες εξυπνες που καναν χωριστες δηλωσεις απ τους αντρες τους υποστηριζοντας οτι ειναι σε διασταση-αλλα ειπαμε, στη δηλωση βαζεις ο,τι θες-αφου ομως ελεγχθει απο τη δου, κ σου ρθει εκκαθαριση, τελος αυτα-δε μπορεις να κανεις χωριστη δηλωση αν δεν ισχυονυ καποιες προυποθεσεις)

γ)που ακουστηκε να γινεται λοιπον ενα τετοιο ιδιωτικο εγγραφο αποδεκτο, κ αντ αυτου ολοκληρο εκκαθαριστικο σημειωμα να μη γινεται αποδεκτο?

δ)που ακουστηκε να σε απορριπτουν κ να σου ζητανε εγγραφο που δεν αναφερεται στην προκηρυξη, ωστε να μπορεσεις να κανεις ενσταση, κ σε σχετικη ερωτηση γιατι δεν το συμπεριλαβαν στην προκηρυξη ή εστω συμπληρωματικα, να σου λενε, γι αυτο ειναι οι ενστασεις, για να ζηταμε εξτρα εγγραφα:shock:

οταν λοιπον βλεπεις οτι το συστημα μπαζει......καποιοι βλεπουν τρυπα να τρυπωσουν- τοσο απλα.

κ αυτη που εχει 60000, θα θελησει να κανει αιτηση κ ας μην το δικαιουται

κ αυτη που εχει λιγα μορια θα προσπαθησει με πλαγιους τροπους να μαζεψει κ αλλα

κ ο καθενας θα βρει τροπους να τρυπωσει σ ενα ξεφραγο αμπελι.......

ειναι στη φυση των ανθρωπων....κ το τζαμπα ολοι το θελουν .

και μακαρι εδω που τα λεμε, κ ολοι να μπορουσαν να το εχουν, για να μην εχουμε φαινομενα του τυπου "να ψοφησει η κατσικα του διπλανου"

εμενα με παρακαλαει ακομη για 2ο παιδι και ας εχει αυτος πανω του ολα το αγχος..... και εγω θελω και το λεω σε ολους πως αν ειχα οικονομικη ανεση θα εκανα και 3 και 4 παιδια. δεν προβλεπεται ομως

Διαφημίσεις

....Τώρα θα ακουστεί "τραγικό" αυτό που θα σου πω αλλά είναι η αλήθεια ...

επειδή εδώ που δουλεύω -μεγάλη εταιρία τονίζω- με τις άδειες έχουν τσακωθεί γ ε ν ι κ ά και σε κοιτάνε με 1/2 μάτι (δεν βρίσκω και το κατάλληλο εμότικον...) προσπαθώ όσο γίνεται να μην ζητήσω άδεια (ιδίως αν μιλάμε να σου τύχει Δευτέρα ή Παρασκευή η ασθένεια του παιδιού μπάινεις σε μπλακ λιστ) οπότε.... πάμε στην λύση αυτή....

του ότι το στέλνεις άρρωστο με πυρετό με διάρροια με εμετούς κι εσύ κάθεσαι και βουρλίζεις εκεί ωραία ωραία στην καρέκλα του γραφείου σου !!!!!!!

Είμαι από αυτές τις μαμάδες που δεν έχουν παππού/γιαγιά πάντοτε διαθέσιμους... :| τί να κάνουμε ?

αυτο παντως που εχει συντελεστει , να πεφτει να φαει ο ενας τον αλλον-ο μεν γιατι εχει ο δε, ο δε γιατι δεν εχει ο μεν, ειναι μεγαλη επιτυχια του κρατους (μη) προνοιας που εχουμε.

για μενα ειναι λυπηρο.

εξεταζοντας το παντα απ τη σκοπια του προγραμματος, υπαρχουν οντως γυναικες που ,γυρω στο 40αρι εκκαθαριστικο,με 4 παιδια ειναι σε δεινοτερη θεση απο μια γυναικα γυρω στο 30αρι αλλα με 1 παιδι, η το 40αρι να χει υποχρεωσεις ή δανεια που το 30αρι δεν εχει ή ή ή...... υπαρχουν τοσες παραμετροι οσες και υποψηφιες στο προγραμμα.

κ δυστυχως παντα καποιος θα αδικηθει.

ολοι χαλια ειμαστε, κ ολοι κοιταμε να επωφεληθουμε απο κατι που στην τελικη μας αξιζει.

η νοοτροπια βεβαια οτι αν και οι οροι της προκηρυξης ρητα με αποκλειουν, εγω θα κανω αιτηση κ θα τρυπωσω, με απωθει, αλλα απ την αλλη, δε μπορω να κανω κ πολλα παρα να περιμενω τους οριστικους πινακες να δω τι γινεται κ αν ειμαι μεσα.

γιατι δυστυχως η λαμογια παει πολλα βηματα μακρυα........

κ αυτην την θρεφει κ η προκηρυξη που στα σημεια που χωλαινει, αφηνει χωρο για αναλογες συμπεριφορες....-

α)που ακουστηκε εν τω μεσω των αιτησεων να γινονται αλλαγες? οταν ο αλλος εχει ηδη καταθεσει, κ εχει βαλει συγκεκριμενη σειρα δομων, στρατηγικα σκεπτομενος, ή οταν ο αλλος εχει καταθεσει κ εχει ξενοιασει, περιμενοντας μονο τα αποτελεσματα, χωρις να τσεκαρει καθημερινα μηηηηηηπως κ αλλαξαν οι οροι της προκηρυξης?

β) που ακουστηκε να γινονται δεκτες φορολογικες δηλωσεις, που στην τελικη ο καθενας δηλωνει οτι γουσταρει, ή απο αγνοια εχει κανει λαθη?στην τελικη ειναι απλα ενα ιδιωτικο εγγραφο, κ ετσι παραμενει, απλα αντικαθισταται απ το επισημο πια, απο δημοσια υπηρεσια, εκκαθαριστικο σημειωμα.(εμενα κατι τετοιες δηλωσεις μ εκαψαν, κ καποιες εξυπνες που καναν χωριστες δηλωσεις απ τους αντρες τους υποστηριζοντας οτι ειναι σε διασταση-αλλα ειπαμε, στη δηλωση βαζεις ο,τι θες-αφου ομως ελεγχθει απο τη δου, κ σου ρθει εκκαθαριση, τελος αυτα-δε μπορεις να κανεις χωριστη δηλωση αν δεν ισχυονυ καποιες προυποθεσεις)

γ)που ακουστηκε να γινεται λοιπον ενα τετοιο ιδιωτικο εγγραφο αποδεκτο, κ αντ αυτου ολοκληρο εκκαθαριστικο σημειωμα να μη γινεται αποδεκτο?

δ)που ακουστηκε να σε απορριπτουν κ να σου ζητανε εγγραφο που δεν αναφερεται στην προκηρυξη, ωστε να μπορεσεις να κανεις ενσταση, κ σε σχετικη ερωτηση γιατι δεν το συμπεριλαβαν στην προκηρυξη ή εστω συμπληρωματικα, να σου λενε, γι αυτο ειναι οι ενστασεις, για να ζηταμε εξτρα εγγραφα:shock:

οταν λοιπον βλεπεις οτι το συστημα μπαζει......καποιοι βλεπουν τρυπα να τρυπωσουν- τοσο απλα.

κ αυτη που εχει 60000, θα θελησει να κανει αιτηση κ ας μην το δικαιουται

κ αυτη που εχει λιγα μορια θα προσπαθησει με πλαγιους τροπους να μαζεψει κ αλλα

κ ο καθενας θα βρει τροπους να τρυπωσει σ ενα ξεφραγο αμπελι.......

ειναι στη φυση των ανθρωπων....κ το τζαμπα ολοι το θελουν .

και μακαρι εδω που τα λεμε, κ ολοι να μπορουσαν να το εχουν, για να μην εχουμε φαινομενα του τυπου "να ψοφησει η κατσικα του διπλανου"

γίνονται δεκτές δηλώσεις και όχι εκκαθαριστικά;

Αυτο θα έλεγα (έβαλα τα παιδιά να φάνε και άργησα ) πολλές τα στέλνουν στον παιδικό γιατι δεν έχουν χέρια η τα χέρια και αυτα δουλεύουν ...ετσι τα παιδάκια είναι πάντα άρρωστα ...κακό αυτο αλλα τι να κανει και η έρμη μανα ...

εμενα με παρακαλαει ακομη για 2ο παιδι και ας εχει αυτος πανω του ολα το αγχος..... και εγω θελω και το λεω σε ολους πως αν ειχα οικονομικη ανεση θα εκανα και 3 και 4 παιδια. δεν προβλεπεται ομως

Εγώ έκανα το δεύτερο πριν 2 χρόνια (προ κρίσης). Αν δεν το είχα κάνει τότε, δεν θα έκανα άλλο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...