Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

οκκ αντε επιτελους σηκωσαν το τηλ... μου ειπαν πως δεν υπαρχει προβλημα να το στειλω τωρα και να κανω μια επιστολη που να εχει πανω τον αρ. πρωτοκολου μου και να λεει στοιχεια και προς αντικατασταση ενδεικτικου με οριστικο εκκαθαριστικο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επειδη δε ξερουμε του καθενος τα δωσε βαλε βγαλε

καλο θα ηταν να μη ειμαστε τοσο αρνητικοι στο μεγαλο εισοδημα

αυτος πληρωνει φορο και αλληλεγγυη πολλαπλασια απο τον χαμηλομισθο

θα πεις παλι του μενουν περισσοτερα

εσυ με τα τρια παιδια (παραδειγμα) μπορει να εχεις και 2 γιαγιαδες στο δυναμικο σου

καποιος αλλος να μην εχει ανθρωπο να τα αφησει ουτε για μια ωρα και να τα σκαει

και σε ανθρωπο γιατι απλα δουλευει

γιατι και ο ανεργος φωναζει παρτε και το δικο μου αλλα ειναι σπιτι και μπορει να το κρατησει αλλα απο την αλλη πως θα βρει δουλεια

αυτο το θεμα ειναι φαυλος κυκλος και απο παντου μπαζει

δε μαρεσει το μενος σε αυτη τη κατηγορια

και εγω τη βρισκω αρνητικα με δηλωθεν εισοδημα 5000, καποιοι δεν εχουν σιγουρα αλλα το 90% δε μπορω να το πιστεψω

Έχεις δίκιο, αλλά σήμερα που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν όλοι, βάζεις στη ζυγαριά ποιος έχει μεγαλύτερη ανάγκη. Αυτός που ζορίζετε για να βάλει γυναίκα να φυλάει το παιδί τους ή αυτός που δεν έχει να φάει και να πληρώσει το ενοίκο ή το χαράτσι της ΔΕΗ;

Πάλι το κουμπί "Like" δεν βρίσκω!! ψ:cool:

ας μην ειμαστε αφελεις. ειναι πολλα τα θεματα στον ιδιωτικο τομεα οσον αφορα τις μητερες. δεν μπορουν ολες να παρουν το εξαμηνο. αν το παρουν οι εργοδοτες (που μαλλον δεν τους γεννησε καποια μανα αλλα φυτρωσαν) απολυουν μετα το χρονο την μητερα γιατι τολμησε να παρει αυτη την αδεια. δεν μιλαμε για το μειωμενο ωραριο που δικαιουμαστε.....

γενικοτερα στον ιδιωτικο τομεα δεν μπορεις να κανεις ουτε αυτα που οριζει ο νομος. και μιας και λεμε για αδειες ας μου πειτε ποιος εχει τολμησει να ζητησει αδεια για παρακολουθηση επιδοσης παιδιου στο σχολειο και να εγινε δεκτη....

οσο πιο μικρη ειναι μια επιχειρηση τοσο πιο δυσκολα μπορεις να απαιτησεις αυτα που δικαιουσε.

οσο για την εφορια.... εχω αντρα με αναπηρια, αρκετα ιατρικα εξοδα του μικρου την περσινη χρονια αλλα και παλι το πεντακοσαρικακι πρεπει να το πληρωσω..... απο που δεν ξερω αλλα ειναι αλλη κουβεντα αυτο...

εγω μια σχολη τελειωσα εντελως ασχετη απο την δουλεια μου. δουλευω 12 χρονια σαν υπαλληλος γραφειου (ο-λα-λα) και ειμαι 4 χρονια ηδη στην ιδια δουλεια. το κρατος αποφασισε οτι η εργασια μου καθαρα κοστολογειται στα 615 ευρω και μαντεψε.... για τον Ιουλιο πηρα λιγοτερα γιατι αυξηθηκε ο ΦΜΥ (μην χεσω).

καταληγω στο οτι ο καθενας τραβαει τα ζορια του και οτι και να λεμε παντα θα πιστευουμε (δικαια ή αδικα) οτι αξιζουμε περισσοτερα και καλυτερα πραγματα. αλιμονο κι αν δεν το πιστευαμε ομως...

Παιδιά (μου το επιτρέπεται το παιδιά) είναι απλό ...όποιος έχει 40+ μπορεί να κανει εκπωσεις στην ζωη του, να πάει σε χαμηλωτερο νοίκι να κόψει τα πολλά τηλέφωνα, να κατεβάσει το σουπερ μάρκετ ...μπορεί να κατεβάσει το κοστός ζωής του ...οκ υπάρχουν και περιπτώσεις με δανεια σπιτιού καρτες κτλ που ολα αγά είχανε υπολογιστεί με άλλο εισοδιμα κιι τωρα τούς έπνιξαν .....οκ όλοι μας είχαμε υπολογίσει αλλιώς την ζωη μας και μας επνίξαν οτι ανοιγματα κάναμε αυτα θα τα πληρώσουμε τωρα κλαυτουμε δεν κλαυτουμε ...αλλα είναι πολύ διαφορετικά να έχει κάποιος δάνειο αυτοκίνητου για μερσεντες 500 το μηνα και 2 αυτοκίνητα και αλλιώς δάνειο 300 για πεζό και ενα αυτοκίνητο ...ο πρωτος την πουλάει την μπέμπα και παίρνει ενα πιο μικρό στην τελική ο δεύτερος τι να κανει?

οκ καταλαβαίνω οτι όσοι είχανε μάθει με πολλά ζοριζονται τωρα γιατι είχανε κανει αλλιώς τούς υπολογισμους τούς ....αλλα όλοι όπως στρωσαμε κοιμωμαστε και εγω που τωρα έχουμε 15 (και θα κατεβεί) κάποτες που ήταν 20 κάναμε τα ανοιγματα μας και τωρα τρώμε χοντρό παλούκι γιατι δεν μπορούμε να κάνουμε εκπωσεις στην ζωη μας άλλες οτι κάναμε κάναμε δεν παίρνει τιποτα άλλο ....

Μπορεί να είναι και στρατιωτικός ( αλήθεια οι στρατιωτικοί θεωρούνται δημόσιοι υπάλληλοι ; ) . Το σφάλμα είναι στα αρχεία και στα προγράμματα της ΕΕΤΑΑ .

Φαντάσου όμως την έκπληξη κάποιας μάνας στην Ορεστιάδα , που ενώ μπορεί να υπολόγιζε ότι θα περάσει τελευταία σε ένα σταθμό , να χασει την θέση της από κάποια που δεν ήταν στους πίνακες της Ορεστιάδας , αλλά του Ηρακλείου . :)

Ίσως η μητέρες που το έκαναν αυτό ( να δηλώνουν άλλο νομό εντελώς ) να είναι τόσο λίγες , που πέρασε στο ''ντούκου'' στην ΕΕΤΑΑ , και να μην το έχουν πάρει χαμπάρι και οι ιδιοι .

Οι στρατιωτικοί είναι εκτός ΕΣΠΑ, μπορούν μόνο στους παιδικούς του Στρατού, σε συμβεβλημένους ή σο δήμο...

Διαφημίσεις

και καλημερα και σε ολους της παρεας,,,,,

εγω το μονο που εχω να καταθεσω στην συζητηση που εχετε περι εισοδηματων κλπ,,,,ειανι τα εξης,,,,

ειμαι μια μανα που κατεθεσα εκκαθαριστικο των 5000 και κατι,,,,γιατι ο αντρας μου εκεινητ χρονια εμεινε ανεργος και ειχε βρει κανα 4μηνο απο το δεκα δουλεια,,,,εγω ανεργη λογω του οτι δεν ειχαμε κανεναν μα κανεναν να μας κραταει τα παιδια,,,,και μαλιστα εκεινη τη περιοδο ειχα βρει μια δουλιτσα η μικρη ητανε 3 μηνων αλλα η μανα μου το ειχε κανει παλι το θαυμα της τη κρατησε λιγο μια βδομαδα και ειπε μετα το θεϊκο,,,,ωχου δε μπορω,,,,δεν αντεχω 4 ωρες την ημερα να τη κραταω,,,(ητανε 4 ωρες) οποτε αναγκαστικα να παραιτηθω ακομη δε πηγα,,,το πλαφον που βαλανε στα χαμηλα εισοδηματα ποτε δε το κατηγορησα ισα ισα που το θεωρω και δικαιο,,,,,τωρα το πως ζουμε με χιλια δυο χιλιαρικια τρια ή μηδενικο εκκαθαριστικο μη ξεχνατε οτι το επιδομα ανεργιας δε μπαινει στο εισοδημα πρωτον,,,και δευτερον ναι θες δε θες με 400 και 500 αναγκαζεσαι να ζησεις το μηνα,,,εδω τωρα εχουμε φτασει να ζουμε ενω εγαζεται ο συζυγος μου με 700 το μηνα (και μας θεωρουνε και ουαου εχετε καλο μισθο :rolleyes::rolleyes::rolleyes:) και τα κουκια δε βγαινουν με τιποτα,,,ναναι καλα τα πεθερικα μου που τσονταρουν οταν μπορουν οπως μπορουν γιατι και αυτοι εχουν υποστει τρελες μειωσεις,,,ο καθενας για τους λογους του θελει να μπει στο προγραμμα αλλοι γιατι ειναι θεμα επιβιωσης αλλοι γιατι θα θελανε να τους μενουνε παραπανω λεφτα να εχουν μια ποιοτικη ζωη ζωη,,,,εγω ενισταμαι στο οτι καποιοι αποψη μου παντα κυνηγανε το απιαστο (δηλαδη να μπουνε μεσα καπου ενω τους λενε δε μπορεις να μπεις ) και στο οτι κλαιγονται,,,,και το κλαιγομαι το εχω δει παντου εξω στο κοσμο,,,οχι μονο εδω,,,ζουμε οπως μπορουμε να ζησουμε με αυτες τις καταστασεις που μας εχουν φερει στο αμην αλλοι κλαιγοντας μια ζωη και αλλοι κοιτωντας αισιοδοξα μπροστα,,,εγω προτιμω να ειμαι στη δευτερη κατηγορια και για αυτο αγχωνομαι αν θα μπω,,,,γιατι νοιωθω οτι ανοιγει μια πορτα επιτελους ξανα για μενα υστερα απο την ηττα που εφαγα περσυ που η μια εμεινε απεξω,,,,δε μπορει καποιος να καταλαβει πως αισθανομαι πχ εγω οταν βλεπω καποιον να κλαιγεται (δεν αναφερομαι προσωπικα πουθενα ) οτι εχουμε μειωσεις δεν εχω λεφτα για βολτα κλπ,,,,εγω δεν εχω για τα βασικα οπως γιατρο για τα παιδια μου πχ,,,,γιατι μονο μεσω ικα μπορω να κανω οτι κανω,,,τουλαχιστον εμενε αυτο με εχει κανει πιο δυνατη και ευελικτη και να κοιταω με αισιοδοξια μπροστα και να μου δινει δυναμη να συνεχισω,,,ευχομαι και αυτοι που κλαιγονται και φαγανε κατραπακιες να τους δωσει αυτο δυναμη και να συνελθουν λιγο και να πορευτουν πιο καλα και δυνατα και με συνεση πια και να φυγει η κουτοπονηρια και η λαμογια κλπ,,,αν κοτιαξουμε ολοι λιγο διπλα μας και αρχισουμε να σκεφτομαστε και τον διπλα θα γινουμε καλυτεροι ανρθωποι,,,παρα να τρωγομαστε,,,,,και επειδη καποιος αναρωτηθηκε πως μπορεις να ζεις με λιγα λεφτα,,,,οκ δε ζεις επιβιωνεις απλα οσο μπορεις ,,,,,

αχ ναι......

άφησα τη μικρή να πάει Χαλκιδική με τους παππούδες της

χαζμπαντ στην αθήνα για ένα μήνα να βγάλει δουλειά καθότι άνεργος από τον Δεκέμβρη του 11....:rolleyes:

κ εγώ μόνη τώρα σα το λεμόνι............για 9 ολάκερες μέρες....χε χε

Θα πάω κ εγώ Χαλκιδική στο εξοχικό των παππούδων {γιατί λεφτά για αλλού δεν παίζουν έτσι κ αλλιώς} στις 10 που θα αριβάρει φιλενάδα εξ Αθήνας μετά της οικογένειας της :D:D:D

Χαλκιδική; Χλίδα...

α και τελος εχω ενα πτυχιο ιεκ και προυπηρεσια καλη για την ηλικια μου αλλα στο κλαδο μου ειναι ολα πεθαμενα (τουριστικο γραφειο)οποτε εγω τωρα που κοιταω να ''τρουπωσω'' οεο????:rolleyes:

γιασεμακι εσυ εισαι απο αυτους που ναι δηλωνουν 5 και ειναι 5

αλλα δυστυχως ειναι παρα πολυ που μονο 5 δεν ειναι

ω ναι σιγουρα,,,,απλα καταθετω και μια αποψη απο αυτους που δηλωνουν αυτα που εχουν,,,,να μη πω για τα χαρατσια και εφοριες που καλουμαστε και εμεις να πληρωσουμε,,,αποπου δε ξερω,,,,:rolleyes:

σιγουρα θα υπρχουν παντα αυτοι που πανε με την πονηρια,,,σε ολους τους τομεις,,,θελω να πιστευω οτι ο τροχος θα γυρισει και θα την πληρωσουν και αυτοι καπως,,,

Διαφημίσεις

αυτο να το καταλαβω,,,αλλα η συγκεκριμενη οκ θες το παιδι σου να παει παιδικο οπως ειπες γιατι το πρωι δεν εχεις τι να το κανεις πια,,,τοαπογευμα το πας κολυμβητηριο σκατηριο δε ξρω και εγω που και λες εχω τι να το κανω ,,,,πας να ψαξειςλ δινεις χρονο να ψαξεις ,,,εχεις 7 ιδιωτικους και 6 δημοσιους,,,,και το παιζεις και υπερανω και δε ρωτας κανεναν αλλο απο περιεργεια πως ειναι οι αλλοι σταθμοι και βασιζεσαι σε αυτα που σου λενε οι ιδιοκτητες,,,,και μονο,,,,και με τη λογικη οτι ειναι φυλαξη ο παιδικος ενω στον ιδιωτικο γινοντααααιιιιιιιιιιι τοσααααααα πραγματα μας ελεγε και εμεις με την αλλη κοπελα την κοιταγαμε καλα καλα,,,,τι να πεις ,,,,καθομαι και ασχολουμε με βλακες,,,,καποτε μου δημιουργουσε κομπλεξ η συγκεκριμενη κοπελα με αυτα που ελεγε,,,τελικα βλεπω οτι τσαμπα ενιωθα ετσι,,,γιατι τελικα ειναι αλλου για αλλου,,,,:rolleyes:

γιασεμακι μου και εγω δημοσιο πηγα τοτε.....(πριν πολλαααααααα χρονια)και εκαναν εξαιρετική δουλεια!!!!!!!!!εχω δουλεψει σε ιδιωτικα που επρεπε 4 χρονων παιδια να τα στειλω στο νηπιο και να ξερουν να διαβαζουν και να γραφουν!!!!!!!!! επισης εξαιρετικη δουλεια!!!!!!!!!!!ολα ειναι στην δασκαλα αγαπη μου αν εχει κεφι και στοχο!!!!!!!!ολα τα αλλα ειναι κουκουρουκου!!!!

να σας πω οτι εχω 2 αυτοκινητα 2 μοτορια(μηχανακια)και ενα σκαφος!!!!!!

τα απόχτησα με τα χρηματα απο το γαμο μου(750 ατομα σε καλες εποχες)

δεν κλεβω την εφορια και παλι δεν δηλωσα 40000 αλλα ημουν στο οριο των 6000......δεν πειναω δεν τα βγαζω ομως και περα στερουμε για να ειναι καλα το παιδι μου....δεν ειμαι κικιρικου ψωναρα αντε παμε κολωνακι να παρουμε ρουχα....ψωνιζω απο κινεζους και δεν ντρεπομαι δουλευω εποχιακα πλεον στο αντικειμενο μου(βρεοφοκομος)οταν εκανα τα χαρτια μου στο ξενοδοχειο ειπα παιδια και καμαριερα παω και λαντζα αν χρειαστει.....απλα το μυαλο μου ειναι εντος κρανιου(32 ετων)

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

λεφτά βγάζει όποιος έφαγε τα καλύτερά του χρόνια στα θρανία κ πήρε πτυχία;

σώωωωωωωωωωωωωωωωπα!!!!!!!!!!!! ή φάνηκε τυχερός;;;;;;;;;;;;;;;

αν τα βάζαμε κάτω κ τα μετρούσαμε τα πτυχία, πιθανόν αυτή που το έγραψε ( δεν την θυμάμαι ) να ζητούσε συγνώμη....θα έπρεπε να ντρέπεται αυτός που το έγραψε, εκτός κ αν αστειευόταν, που με συγχωρείτε, αλλά δεν γελάω καθόλου!

τύχη;

μερικοί δεν είχαν μπάρμπα στην Κορώνη ούτε έμαθαν να λαδώνουν κ δεν πήραν προυπηρεσία από δημόσιο ή νπδδ ή έργα-προγράμματα επιδοτούμενα από ΕΕ κ έτσι η προυπηρεσία τους ήταν μόνο βάση του ιδρώτα τους κ όχι της γνωριμίας! κ δεν διπλασιαζόταν στην προσμέτρηση μορίων!!!!!

δεν μπήκαν στο δημόσιο, γιατί οι προκηρύξεις, τότε που έβγαιναν μία φορά κ έναν καιρό ήταν από παράνομες έως φωτογραφικά παράνομες!!!!!! αλλά για να τις προσβάλεις, έπρεπε να πας δικαστικά! πού καιρός κ χρήμα για τέτοια πολυτέλεια!

μερικοί προτιμήσαμε το διάβασμα ξανά!

που φάγαμε χρόνια για μεταπτυχιακά, γλώσσες, η/υ κ δώστου εξετάσεις, γιατί είχαμε όνειρα για τα οποία παλεύαμε, αλλά... κάπου στα 30 βάλαμε μυαλό, ξυπνήσαμε από την ψευδαίσθηση της αξιοκρατίας κ μας έκατσε στον ιδιωτικό.

κ τότε παντρευτήκαμε κ κάναμε παιδί!

γιατί μερικοί δηλώνουν κάποια εισοδήματα ως μισθωτοί στον ιδιωτικό κ όμως δεν τα παίρνουν ούτε αυτά! γιατί ο εργοδότης είναι μάγκας! τόσο άδικος είναι ο κόσμος! μην κλείνετε τα μάτια σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας! η αδικία χτυπάει τους πάντες, όχι μόνο τους γύρω μας!

γιατί υπάρχουν γυναίκες που εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα οι εργοδότες τους δεν τους έχουν πληρώσει καν την ασφάλεια του 2011!!!!!!!

γιατί πολυ απλά δεν ασφαλίζονται όλα τα επαγγέλματα στο ικα, που ελέγχεται αυτεπάγγελτα!

κ όμως σπούδασαν, άργησαν να βγάλουν λεφτά, ξέρουν τους νόμους κ τα δικαιώματά τους κ όμως σφίγγουν τα δόντια γιατί πρέπει να δουλέψουν για να ζήσει η οικογένεια! κ το βουλώνουν όταν τα αφεντικά τους απαξιώνουν λεκτικά κ έμπρακτα την εργασία που προσφέρουν! γιατί εκεί έξω υπάρχει ανεργία!

υπάρχουν γυναίκες που δεν τολμούν να σκεφτούν να κάνουν 2ο παιδί κ ας άργησαν να κάνουν κ το πρώτο τους, γιατί είδαν πώς είναι να είσαι μάνα εργαζόμενη στον ιδιωτικό, ιδίως αν δεν έχεις ικα, αλλά άλλο ταμείο κ δεν παρέχεις εξαρτημένη εργασία όπως την ορίζει ο νόμος! σκύλα μάνα γίνεσαι στον ιδιωτικό τομέα!

κ χαζή που ονειρευόσουν αξιοκρατία!

αν γύριζα το χρόνο...θα ξανασπούδαζα κ θα έκανα πάλι τα ίδια από την αρχή!

μόνο που θα ήθελα να μου έδιναν οι γονείς μου γονίδια θράσους να αντιμετωπίζω πιο δυναμικά τα σούργελα που έχω συναντήσει στη ζωή μου που φάνηκαν πιο τυχερά από εμένα κ που "λένε" πως εχουν πιο πολλά πτυχία από εμένα!

Κι εγώ έχω 3 πτυχία και 2 γλώσσες, αλλά στα 40 μου παίρνω 1.000?.

ας μην ειμαστε αφελεις. ειναι πολλα τα θεματα στον ιδιωτικο τομεα οσον αφορα τις μητερες. δεν μπορουν ολες να παρουν το εξαμηνο.

ποιό εξάμηνο αγάπη μου; ούτε λοχεία ούτε ασθένεια, τίποτα!

αν το παρουν οι εργοδοτες (που μαλλον δεν τους γεννησε καποια μανα αλλα φυτρωσαν) απολυουν μετα το χρονο την μητερα γιατι τολμησε να παρει αυτη την αδεια.

απλά της λέει ο εργοδότης "δεν βγαίνω μάνα μου", δεν δουλεύεις, δεν πληρώνεσαι!

δεν μιλαμε για το μειωμενο ωραριο που δικαιουμαστε.....

γενικοτερα στον ιδιωτικο τομεα δεν μπορεις να κανεις ουτε αυτα που οριζει ο νομος. και μιας και λεμε για αδειες ας μου πειτε ποιος εχει τολμησει να ζητησει αδεια για παρακολουθηση επιδοσης παιδιου στο σχολειο και να εγινε δεκτη....

γουάτ ιζ δις;:cool:

οσο πιο μικρη ειναι μια επιχειρηση τοσο πιο δυσκολα μπορεις να απαιτησεις αυτα που δικαιουσε.

μην το λες! κ σε όμιλο ...τα ίδια χαλιαμπάλια είναι! σέσε μέσα!

οσο για την εφορια.... εχω αντρα με αναπηρια, αρκετα ιατρικα εξοδα του μικρου την περσινη χρονια αλλα και παλι το πεντακοσαρικακι πρεπει να το πληρωσω..... απο που δεν ξερω αλλα ειναι αλλη κουβεντα αυτο...

εγω μια σχολη τελειωσα εντελως ασχετη απο την δουλεια μου. δουλευω 12 χρονια σαν υπαλληλος γραφειου (ο-λα-λα) και ειμαι 4 χρονια ηδη στην ιδια δουλεια. το κρατος αποφασισε οτι η εργασια μου καθαρα κοστολογειται στα 615 ευρω και μαντεψε.... για τον Ιουλιο πηρα λιγοτερα γιατι αυξηθηκε ο ΦΜΥ (μην χεσω).

καταληγω στο οτι ο καθενας τραβαει τα ζορια του και οτι και να λεμε παντα θα πιστευουμε (δικαια ή αδικα) οτι αξιζουμε περισσοτερα και καλυτερα πραγματα. αλιμονο κι αν δεν το πιστευαμε ομως...

το να πιστεύεις κ να αγωνίζεσαι γι το καλύτερο είναι ό,τι πιο όμορφο!

το να μιρλίζεις για την αδικία που λες ότι ζεις είναι μια περίπτωση, αλλά πού τα λες μαρή; πες τα στους ομοίους σου!

όχι σε ανθρώπους που παλεύουν την κάθε μέρα!

Παιδιά (μου το επιτρέπεται το παιδιά) είναι απλό ...όποιος έχει 40+ μπορεί να κανει εκπωσεις στην ζωη του, να πάει σε χαμηλωτερο νοίκι να κόψει τα πολλά τηλέφωνα, να κατεβάσει το σουπερ μάρκετ ...μπορεί να κατεβάσει το κοστός ζωής του ...οκ υπάρχουν και περιπτώσεις με δανεια σπιτιού καρτες κτλ που ολα αγά είχανε υπολογιστεί με άλλο εισοδιμα κιι τωρα τούς έπνιξαν .....οκ όλοι μας είχαμε υπολογίσει αλλιώς την ζωη μας και μας επνίξαν οτι ανοιγματα κάναμε αυτα θα τα πληρώσουμε τωρα κλαυτουμε δεν κλαυτουμε ...αλλα είναι πολύ διαφορετικά να έχει κάποιος δάνειο αυτοκίνητου για μερσεντες 500 το μηνα και 2 αυτοκίνητα και αλλιώς δάνειο 300 για πεζό και ενα αυτοκίνητο ...ο πρωτος την πουλάει την μπέμπα και παίρνει ενα πιο μικρό στην τελική ο δεύτερος τι να κανει?

οκ καταλαβαίνω οτι όσοι είχανε μάθει με πολλά ζοριζονται τωρα γιατι είχανε κανει αλλιώς τούς υπολογισμους τούς ....αλλα όλοι όπως στρωσαμε κοιμωμαστε και εγω που τωρα έχουμε 15 (και θα κατεβεί) κάποτες που ήταν 20 κάναμε τα ανοιγματα μας και τωρα τρώμε χοντρό παλούκι γιατι δεν μπορούμε να κάνουμε εκπωσεις στην ζωη μας άλλες οτι κάναμε κάναμε δεν παίρνει τιποτα άλλο ....

έτσι ακριβώς κ πολύ κομψά τα λες!

άντε έχουμε κ πανσέληνο σήμερα.....;)

ας μην ειμαστε αφελεις. ειναι πολλα τα θεματα στον ιδιωτικο τομεα οσον αφορα τις μητερες. δεν μπορουν ολες να παρουν το εξαμηνο. αν το παρουν οι εργοδοτες (που μαλλον δεν τους γεννησε καποια μανα αλλα φυτρωσαν) απολυουν μετα το χρονο την μητερα γιατι τολμησε να παρει αυτη την αδεια. δεν μιλαμε για το μειωμενο ωραριο που δικαιουμαστε.....

Εντάξει, υπάρχουν κι εξαιρέσες. Εγώ είμαι 15 χρόνια σε αυτή τη δουλειά και παίρων ότι δικαιούμαι. Αλλά κι εγώ κρατάω μόνη μου το γραφείο και είμαι εδώ σε ότι μου ζητήσουν..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...