Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Έκανα μια ευθεία ερώτηση , στην οποία δεν δίνεις ευθεία απάντηση . Δεν θες ; Δικαίωμά σου , δεν μπορώ να το επιβάλω ( βλέπεις πόσο δημοκρατικός είμαι ) :)

Εξακολουθείς και θεωρείς πως ότι λέω εγώ και πολλοί άλλοι , το λέμε επειδή έχουμε κόμπλεξ που δεν παίρνουμε τόσα λεφτά . ΛΑΘΟΣ . Κανένας δεν νομίζω να είπε κάτι τέτοιο . Όλοι σχεδόν κριτικάρουν την ΣΤΑΣΗ αυτού που ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ γιατί βγάζει μόνο 60.000 και δεν του φτάνουν . Χωρίς να σκέφτεται καν ότι κάποιοι άλλοι καταφέρνουν και ζουν με τα μισά αυτά λεφτά ή και πολύ λιγότερα . Κανένας δεν είπε ότι το μισθό του τον κλέβει . Την ΚΛΑΨΑ δεν μπορώ και δεν την αντέχω !!!!

Μοριοδότηση υπήρχε και πέρισυ ( και ακριβώς η ίδια ) , αλλά μπήκαν παιδάκια που οι γονείς τους έβγαζαν 60.000+ εισόδημα και μείναν έξω σίγουρα γονείς που έβγαζαν λιγότερα και είχαν περισσότερη ανάγκη . Είναι δίκαιο αυτό ;

Δεν ξέρω επίσης αν έχεις προσέξει , αλλά έχουν γραφτεί πολλά θετικά σχόλια για το πλαφόν των 6.000 που υπάρχει . Και οι περισσότεροι μάλλον , το θεωρούμε σωστό . Το θέμα είναι ότι κανένας από αυτούς που έχουν υποβάλει δήλωσει με λιγότερο από 6000 , δεν βγήκε να κλάψει και να πει ότι είναι άδικο το πλαφόν αυτό ( τουλάχιστον εγώ δεν θυμάμαι ) . Πιθανον δεν το έκανε γιατί έχει λερωμένη την φωλιά του , και έκανε την πάπια . Αλλά τουλάχιστον δεν βγήκε να κλαφτεί στο forum .

Καταλάβετε ότι η όποια κριτική πηγαίνει στον ΤΡΟΠΟ με τον οποίο λες και απαιτείς κάποια πράγματα ( όχι εσύ προσωπικά , γενικά μιλάω ) , και όχι στον ΤΡΟΠΟ με τον οποίο ο άλλος βγάζει τα λεφτά του .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εφόσον δεν ζεί πλουριοπάροχα κάποιος με 3000 ? το μήνα , αλλά απλώς αξιοπρεπώς και νορμάλ , τότε αυτός που βγάζει 1500 ? το μήνα πως ακριβώς θα τον χαρακτήριζες ότι ζει ;;;

Γιατί και αυτός φαντάζομαι ότι πληρώνει ενοίκιο , και αυτός πληρώνει κοινόχρηστα , και αυτός πληρώνει βενζίνες , και αυτός πληρώνει ασφάλιστρα αυτοκινήτου , και αυτός ψωνίζει από το super-market , και αυτουνού τα παιδιά αρρωσταίνουν , και αυτός πληρώνει ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΕΥΔΑΠ , και αυτός πάει τα παιδιά του σε παιδότοπους , και αυτός έχει κοινωνικές υποχρεώσεις , και και και .

Αυτός λοιπόν ο κακομοίρης τι πρέπει να πει ; Που έχει φάει τα χρόνια του στα θρανία , που έχει τελειώσει πανεπιστήμια και master ( και αυτός και η γυναίκα του ) ; Και τόσα χρόνια προσπαθεί να τα φέρει βόλτα με 1500 ? το μήνα ( αν όχι λιγότερα ) .

Αυτός ο κακομοίρης λοιπόν μάθαμε σήμερα πως δεν πρέπει να μιλάει γιατί αν ήταν ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ή πιο τυχερός, θα έβγαζε τις 3000 το μήνα. Τώρα που δεν είναι, ας προσπαθήσει να ζήσει αξιοπρεπώς με τα μισά.

καλημερα

κακα τα ψεμματα. ο καθενας μας εκανε κουμαντο με αυτα που εβγαζε. οι πιο φιλοδοξοι εκαναν κουμαντο και με λεφτα που δεν ειχαν. εγω το λεω ματαιοδοξια.

οπως αυτος με τα 3000 θα πρεπει να μαθει να ζει με τα 2000 ή τα 1500 ετσι κι εγω πρεπει να προσαρμοστω στα 1050. και ακομη δεν εχει ερθει ο χειμωνας. εκει θα κλαψουμε και θα κρυωσουμε μαζι.

και εγω επαναλαμβανω την γνωμη μου οτι με ενοχλει πιο πολυ αυτος που δηλωνει 5000 και ζει σα να βγαζει 50.000 και οχι αυτος που στην τελικη τα 40.000 τα δηλωνει.

αυτο ομως δεν σημαινει οτι αυτος με 40.000 δεν πρεπει να δεχτει καποιους ορους που εβαλε το εεταα.

οι περισσοτεροι απο εμας χρειαζονται πραγματικα την βοηθεια του προγραμματος. καποιοι την χρειαζονται ομως γιατι ετσι θα τους βγουν τα κουκια για να πανε διακοπες, για να συνεχισουν να φτιαχνουν τα νυχια τους, να πηγαινουν κομμωτηριο...... και αυτες τις περιπτωσεις τις ζω καθε μερα.....

Εφόσον δεν ζεί πλουριοπάροχα κάποιος με 3000 ? το μήνα , αλλά απλώς αξιοπρεπώς και νορμάλ , τότε αυτός που βγάζει 1500 ? το μήνα πως ακριβώς θα τον χαρακτήριζες ότι ζει ;;;

Γιατί και αυτός φαντάζομαι ότι πληρώνει ενοίκιο , και αυτός πληρώνει κοινόχρηστα , και αυτός πληρώνει βενζίνες , και αυτός πληρώνει ασφάλιστρα αυτοκινήτου , και αυτός ψωνίζει από το super-market , και αυτουνού τα παιδιά αρρωσταίνουν , και αυτός πληρώνει ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΕΥΔΑΠ , και αυτός πάει τα παιδιά του σε παιδότοπους , και αυτός έχει κοινωνικές υποχρεώσεις , και και και .

Αυτός λοιπόν ο κακομοίρης τι πρέπει να πει ; Που έχει φάει τα χρόνια του στα θρανία , που έχει τελειώσει πανεπιστήμια και master ( και αυτός και η γυναίκα του ) ; Και τόσα χρόνια προσπαθεί να τα φέρει βόλτα με 1500 ? το μήνα ( αν όχι λιγότερα ) .

Δεν μπήκα στην διαδικασία να γράψω όλο αυτό το κατεβατό για να συγκρίνω, εσύ το κάνεις. Βάζω τελεία, τέρμα... Δεν είναι αυτό που έγραψα σε αντίθεση με κάτι άλλο! Σαφέστατα υπάρχουν πολλά προβλήματα, πάντα υπήρχαν απλά πλέον η κατάσταση έχει γίνει δυσβάσταχτη! Οι συνταξιούχοι, από τα χρήματα που ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ πληρώσει προκαταβολικά, παίρνουν χαρτζηλίκι και μάλιστα ελεημοσύνης! Δεν διαφωνούμε επί της ουσίας...

Όχι όμως να στάζουμε δηλητήριο προς κάποιους ικανότερους ή τυχερότερουςαν θέλεις απλά επειδή εμείς δεν είμαστε στην θέση τους! Γιατί, για να παίρνεις καλό μισθό στον ιδιωτικό τομέα υπάρχει λόγος! Δεν στα χαρίζουν, τα δουλεύεις! Αντί λοιπόν να τρωγόμαστε, μπορούμε να δούμε εμείς τι μπορούμε να κάνουμε για να φτιάξουμε την δική μας ζωή! Όχι να κατασπαράξουμε κάποιον που έχει καταφέρει να ζει πιο άνετα από εμάς!

Δεν μπορώ και την ισοπέδωση, ότι δλδ κάποιος που βγάζει 40000 τον χρόνο είναι εξ' ορισμού πλούσιος με φεράρι και σκάφος, μένει σε βίλα, έχει κάνει λάθος επιλογές στα οικονομικά του και προτιμάει να χαλάει τα λεφτά του στα μπουζούκια παρά στους παδικούς σταθμούς των παιδιών του και καταλήγουμε μάλιστα στην φοβερή πρόταση "ΛΥΠΑΜΑΙ τα παιδιά του"!

Μόνο και μόνο επειδή έχει ένα καλό εισόδημα, με αυτό ως μοναδικό κριτήριο, φτάσαμε να τον κατηγορούμε επειδή στην τελική τόλμησε να απορήσει γιατί να μπει το όριο φέτος μιας και υπάρχει η μοριοδότηση που βασίζεται σε οικονομικά κριτήρια!

Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε... Και στην τελική τα δηλώνει και φορολογείται για αυτό... Δεν είδα όμως να λέτε τίποτα για αυτούς που δηλώνουν 1000 ευρώ τον χρόνο, άνεργοι και τα μόρια τους φτάνουν στο ταβάνι! Γιατί με 1000 ευρώ τον χρόνο, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ζεις...

Να με συγχωρείς Ελένη αλλά ο Λευτέρης απάντησε στο δικό σου πόστ. Και εγώ αυτό θα έγραφα. Και εσύ με τα 40.000 και εγώ με τα 19 και η άλλη με τα 10, όλοι μας έχουμε έξοδα δανείου ή ενοικίου (και όσοι έχουν δάνειο έχουν και χαράτσι ε...), λογαριασμούς, κοινόχρηστα ή πετρέλαιο, αυτοκίνητο, ασφάλιση, βενζίνες και συντήρηση. Όλοι έχουμε παιδιά που αρρωσταίνουν και χρειάζονται γιατρό, εξετάσεις και φάρμακα. Όλων τα παιδιά χρειάζονται ρούχα (για τα δικά μας, ας μη το συζητήσουμε καλύτερα...). Σε ότι με αφορά, γιοκ παιδότοποι, γιόκ ταβερνούλες. Πολύ καιρό τώρα... Α! Και πάρα πολλοί ΔΕΝ έχουν παππούδες κοντά... Ας αφήσουμε τις συγκρίσεις λοιπόν επιτέλους, δεν οδηγούν πουθενά!

YqE6p2.png

IqItp3.png

λεφτά βγάζει όποιος έφαγε τα καλύτερά του χρόνια στα θρανία κ πήρε πτυχία;

σώωωωωωωωωωωωωωωωπα!!!!!!!!!!!! ή φάνηκε τυχερός;;;;;;;;;;;;;;;

αν τα βάζαμε κάτω κ τα μετρούσαμε τα πτυχία, πιθανόν αυτή που το έγραψε ( δεν την θυμάμαι ) να ζητούσε συγνώμη....θα έπρεπε να ντρέπεται αυτός που το έγραψε, εκτός κ αν αστειευόταν, που με συγχωρείτε, αλλά δεν γελάω καθόλου!

τύχη;

μερικοί δεν είχαν μπάρμπα στην Κορώνη ούτε έμαθαν να λαδώνουν κ δεν πήραν προυπηρεσία από δημόσιο ή νπδδ ή έργα-προγράμματα επιδοτούμενα από ΕΕ κ έτσι η προυπηρεσία τους ήταν μόνο βάση του ιδρώτα τους κ όχι της γνωριμίας! κ δεν διπλασιαζόταν στην προσμέτρηση μορίων!!!!!

δεν μπήκαν στο δημόσιο, γιατί οι προκηρύξεις, τότε που έβγαιναν μία φορά κ έναν καιρό ήταν από παράνομες έως φωτογραφικά παράνομες!!!!!! αλλά για να τις προσβάλεις, έπρεπε να πας δικαστικά! πού καιρός κ χρήμα για τέτοια πολυτέλεια!

μερικοί προτιμήσαμε το διάβασμα ξανά!

που φάγαμε χρόνια για μεταπτυχιακά, γλώσσες, η/υ κ δώστου εξετάσεις, γιατί είχαμε όνειρα για τα οποία παλεύαμε, αλλά... κάπου στα 30 βάλαμε μυαλό, ξυπνήσαμε από την ψευδαίσθηση της αξιοκρατίας κ μας έκατσε στον ιδιωτικό.

κ τότε παντρευτήκαμε κ κάναμε παιδί!

γιατί μερικοί δηλώνουν κάποια εισοδήματα ως μισθωτοί στον ιδιωτικό κ όμως δεν τα παίρνουν ούτε αυτά! γιατί ο εργοδότης είναι μάγκας! τόσο άδικος είναι ο κόσμος! μην κλείνετε τα μάτια σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας! η αδικία χτυπάει τους πάντες, όχι μόνο τους γύρω μας!

γιατί υπάρχουν γυναίκες που εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα οι εργοδότες τους δεν τους έχουν πληρώσει καν την ασφάλεια του 2011!!!!!!!

γιατί πολυ απλά δεν ασφαλίζονται όλα τα επαγγέλματα στο ικα, που ελέγχεται αυτεπάγγελτα!

κ όμως σπούδασαν, άργησαν να βγάλουν λεφτά, ξέρουν τους νόμους κ τα δικαιώματά τους κ όμως σφίγγουν τα δόντια γιατί πρέπει να δουλέψουν για να ζήσει η οικογένεια! κ το βουλώνουν όταν τα αφεντικά τους απαξιώνουν λεκτικά κ έμπρακτα την εργασία που προσφέρουν! γιατί εκεί έξω υπάρχει ανεργία!

υπάρχουν γυναίκες που δεν τολμούν να σκεφτούν να κάνουν 2ο παιδί κ ας άργησαν να κάνουν κ το πρώτο τους, γιατί είδαν πώς είναι να είσαι μάνα εργαζόμενη στον ιδιωτικό, ιδίως αν δεν έχεις ικα, αλλά άλλο ταμείο κ δεν παρέχεις εξαρτημένη εργασία όπως την ορίζει ο νόμος! σκύλα μάνα γίνεσαι στον ιδιωτικό τομέα!

κ χαζή που ονειρευόσουν αξιοκρατία!

αν γύριζα το χρόνο...θα ξανασπούδαζα κ θα έκανα πάλι τα ίδια από την αρχή!

μόνο που θα ήθελα να μου έδιναν οι γονείς μου γονίδια θράσους να αντιμετωπίζω πιο δυναμικά τα σούργελα που έχω συναντήσει στη ζωή μου που φάνηκαν πιο τυχερά από εμένα κ που "λένε" πως εχουν πιο πολλά πτυχία από εμένα!

Διαφημίσεις

καλημερα

αυτος με τις 40000 εχει φορο που καταληγει καθαρο 2000! ναι ακουμπαει τα κ@ρ@τ@ του στην εφορια (14 μηνιατικα βαζω για τους ακομα προυχοντες χεχχεχεε) αυτος με τα 30000 παει στα 1700 (κατα προσεγγιση τα βαζω ε)

αυτος με 20000 παει στα 1200

3000 πουθενα.......

λεφτά βγάζει όποιος έφαγε τα καλύτερά του χρόνια στα θρανία κ πήρε πτυχία;

σώωωωωωωωωωωωωωωωπα!!!!!!!!!!!! ή φάνηκε τυχερός;;;;;;;;;;;;;;;

αν τα βάζαμε κάτω κ τα μετρούσαμε τα πτυχία, πιθανόν αυτή που το έγραψε ( δεν την θυμάμαι ) να ζητούσε συγνώμη....θα έπρεπε να ντρέπεται αυτός που το έγραψε, εκτός κ αν αστειευόταν, που με συγχωρείτε, αλλά δεν γελάω καθόλου!

τύχη;

μερικοί δεν είχαν μπάρμπα στην Κορώνη ούτε έμαθαν να λαδώνουν κ δεν πήραν προυπηρεσία από δημόσιο ή νπδδ ή έργα-προγράμματα επιδοτούμενα από ΕΕ κ έτσι η προυπηρεσία τους ήταν μόνο βάση του ιδρώτα τους κ όχι της γνωριμίας! κ δεν διπλασιαζόταν στην προσμέτρηση μορίων!!!!!

δεν μπήκαν στο δημόσιο, γιατί οι προκηρύξεις, τότε που έβγαιναν μία φορά κ έναν καιρό ήταν από παράνομες έως φωτογραφικά παράνομες!!!!!! αλλά για να τις προσβάλεις, έπρεπε να πας δικαστικά! πού καιρός κ χρήμα για τέτοια πολυτέλεια!

μερικοί προτιμήσαμε το διάβασμα ξανά!

που φάγαμε χρόνια για μεταπτυχιακά, γλώσσες, η/υ κ δώστου εξετάσεις, γιατί είχαμε όνειρα για τα οποία παλεύαμε, αλλά... κάπου στα 30 βάλαμε μυαλό, ξυπνήσαμε από την ψευδαίσθηση της αξιοκρατίας κ μας έκατσε στον ιδιωτικό.

κ τότε παντρευτήκαμε κ κάναμε παιδί!

γιατί μερικοί δηλώνουν κάποια εισοδήματα ως μισθωτοί στον ιδιωτικό κ όμως δεν τα παίρνουν ούτε αυτά! γιατί ο εργοδότης είναι μάγκας! τόσο άδικος είναι ο κόσμος! μην κλείνετε τα μάτια σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας! η αδικία χτυπάει τους πάντες, όχι μόνο τους γύρω μας!

γιατί υπάρχουν γυναίκες που εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα οι εργοδότες τους δεν τους έχουν πληρώσει καν την ασφάλεια του 2011!!!!!!!

γιατί πολυ απλά δεν ασφαλίζονται όλα τα επαγγέλματα στο ικα, που ελέγχεται αυτεπάγγελτα!

κ όμως σπούδασαν, άργησαν να βγάλουν λεφτά, ξέρουν τους νόμους κ τα δικαιώματά τους κ όμως σφίγγουν τα δόντια γιατί πρέπει να δουλέψουν για να ζήσει η οικογένεια! κ το βουλώνουν όταν τα αφεντικά τους απαξιώνουν λεκτικά κ έμπρακτα την εργασία που προσφέρουν! γιατί εκεί έξω υπάρχει ανεργία!

υπάρχουν γυναίκες που δεν τολμούν να σκεφτούν να κάνουν 2ο παιδί κ ας άργησαν να κάνουν κ το πρώτο τους, γιατί είδαν πώς είναι να είσαι μάνα εργαζόμενη στον ιδιωτικό, ιδίως αν δεν έχεις ικα, αλλά άλλο ταμείο κ δεν παρέχεις εξαρτημένη εργασία όπως την ορίζει ο νόμος! σκύλα μάνα γίνεσαι στον ιδιωτικό τομέα!

κ χαζή που ονειρευόσουν αξιοκρατία!

αν γύριζα το χρόνο...θα ξανασπούδαζα κ θα έκανα πάλι τα ίδια από την αρχή!

μόνο που θα ήθελα να μου έδιναν οι γονείς μου γονίδια θράσους να αντιμετωπίζω πιο δυναμικά τα σούργελα που έχω συναντήσει στη ζωή μου που φάνηκαν πιο τυχερά από εμένα κ που "λένε" πως εχουν πιο πολλά πτυχία από εμένα!

Πάλι το κουμπί "Like" δεν βρίσκω!! ψ:cool:

ΠΑΙΔΙΑ SOS!!!!

Eιμαι εδω και 20 λεπτα στο τηλ και με εχουν απο εεταα στην αναμονη.

ειχα στειλει το ενδεικτικο εκκαθ/κο γιατι δεν ειχε βγει το τελικο μου στο gsis. εμπαινα καθε μερα να βλεπω 2 φορες αν εχει ανεβει το κανονικο για να το τυπωσω να το στειλω. μπαινω εχθες και ειχε ακομα το ενδεικτικο. μπαινω πριν λιγο και εχει βγει to τελικο με ημερομηνια 26/7 !!!!!! μαλλον δε μου το χαν ανεβασει η περιμεναν να ανεβασουν πολλων μαζι στο συστημα...και τωρα εγω τι κανω? οι 5 μερες που καναμε υπ. δηλωση οτι δεσμευομαστε κ πρεπει να τους το στειλουμε περασαν και σημερα ειναι η 5η εργασιμη κ εγω ειμαι κρητη....και δεν απαντα κανεις?

να το παιξω ασχετη και να περιμενω να μου ερθει ταχυδρομικα να το επικυρωσω κ να το στειλω οοοταν ερθει? να περιμενω στο τηλ κι αλλο μπας κ το σηκωσουν να ρωτησω τι γινεται?

ΠΑΙΔΙΑ SOS!!!!

ειχα στειλει το ενδεικτικο εκκαθ/κο γιατι δεν ειχε βγει το τελικο μου στο gsis. εμπαινα καθε μερα να βλεπω 2 φορες αν εχει ανεβει το κανονικο για να το τυπωσω να το στειλω. μπαινω εχθες και ειχε ακομα το ενδεικτικο. μπαινω πριν λιγο και εχει βγει to τελικο με ημερομηνια 26/7 !!!!!! μαλλον δε μου το χαν ανεβασει η περιμεναν να ανεβασουν πολλων μαζι στο συστημα...και τωρα εγω τι κανω? οι 5 μερες που καναμε υπ. δηλωση οτι δεσμευομαστε κ πρεπει να τους το στειλουμε περασαν και σημερα ειναι η 5η εργασιμη κ εγω ειμαι κρητη....και δεν απαντα κανεις?

να το παιξω ασχετη και να περιμενω να μου ερθει ταχυδρομικα να το επικυρωσω κ να το στειλω οοοταν ερθει? να περιμενω στο τηλ κι αλλο μπας κ το σηκωσουν να ρωτησω τι γινεται?

Ηρέμησε καλέ!!!

Έχεις 5 ημέρες από την ημερομηνία που θα το παραλάβεις με το ταχυδρομείο.

Κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ποιά ημερομηνία το παρέλαβες όμως , διότι κανείς δεν μπορεί να απόδείξει ΠΟΤΕ έστειλε η εφορία το φάκελλο!!!

Τα μόρια σου τα υπολόγισαν σωστά? Τότε είσαι ΟΚ.

ΠΑΙΔΙΑ SOS!!!!

καλημερα

αποψη μου παντα ε??απο την στιγμη που δεν εισαι υποχρεωμενη να εισαι εξοικοιωμενος με το gsis και να ξερεις απο αυτα και δεδομενου οτι στη τελικη εισαι και διακοπες δε μπορεις συνεχεια να εχεις στο νου σου αυτο το πραγμα να περιμενεις ταχυδρομικα να το παρεις και να τους το δωσεις,,,δεν αλλα ζει και κατι ετσι και αλλιως αν τους το πας τωρα ή μετα,,,αυτοι σε υποχρεωνουν με τη δηλωση να τους το πας ,,,ΟΤΑΝ ΤΟ παραλαβεις,,,εγω πχ δε ξερω να το κανω αυτο με το gsis γιατι τους κωδικους μου τους εχει η λογιστρια,,,,

Διαφημίσεις

O Λευτέρης έχει (όπως πάντα) δίκιο :

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν απευθύνεται σε όλες τις μαμάδες.

Όπως δεν γίνονται δεκτές οι αιτήσεις από μπαμπάδες ή από υπαλλήλους του δημοσίου , έτσι δεν γίνονται δεκτές και αιτήσεις από μαμάδες με εισόδημα πάνω από 40.000 ? .

Το πόσο δίκαιο ή άδικο είναι αυτό δεν είναι θέμα συζήτησης. Ο καθένας μας το βλέπει από το δική του σκοπιά και με βάση το δικό του συμφέρον. Απλά προσωπικά για μένα είναι πολύ κουραστικό να διαβάζω γκρίνια (γιατί για γκρίνια πρόκειται) γιατί έμειναν απ έξω οι άνω των 40 (χιλιάδων)...

Αν είναι άδικο που δεν συμπεριλαμβάνονται οι μανούλες με 40.000? εισόδημα, πόσο άδικο είναι να μην μπαίνουν μανούλες με 15 ή 20 χιλιάδες; Εγώ πάντως τις καλές εποχές που βγάζαμε φράγκα με τον άντρα μου, το θεωρούσα αυτονόητο ότι θα πληρώσω για την μεγάλη μου (όταν πήγαινε παιδικό). Το καμάρωνα κιόλας που μπορούσα να πληρώσω. Τώρα που έσφιξαν τα ''κω.....κια" δεν το σκέφτομαι καν....

ετσι το σκεφτηκα κι εγω...απλα επειδη κ το προηγουμενο το εστειλα απο το ιντερνετ ελεγα να το κανω παλι ετσι και προφανως εχει γινει πατατα με αυτο...οποτε λετε να περιμενω του ταχυδρομειου?

ΠΑΙΔΙΑ SOS!!!!

Φαίνεται κάπου όταν εκτυπώνεις το εκκαθαριστικό από το taxis , το πότε έγινε η τελική εκκαθάριση ; Γιατί δεν το βλέπω κάπου . Αυτό που βλέπω , είναι στο κάτω μέρος τις σελίδας που δείχνει πότε έκανες την εκτύπωση . Η ΕΕΤΑΑ ζητάει μέσα σε 5 ημέρες που το πήρες στα χέρια σου .

edit : Επίσης στην τροποποίηση της ΕΕΤΑΑ , λέει για παραλαβή του εκκαθαριστικού . Οπότε μάλλον εννοεί ότι θέλουν αυτό που έχει έρθει με το ταχυδρομείο .

ΠΑΙΔΙΑ SOS!!!!

Εκτύπωσέ το σε ένα ίντερνετ καφέ, πήγαινε ΕΛΤΑ κ στείλτο συστημένο για αν είσαι σίγουρη πως θα το παραλάβουν κ γράψε σε ένα χαρτί εξτρά ότι αφορά την τάδε αίτηση της τάδε υποψήφιας με αριθμό πρωτοκόλλου τάδε προς αντικατάσταση του ενδεικτικού που είχα καταθέσει. Υπέγραψέ το κ στείλτο.

Και όταν με το καλό γυρίσεις πάρτους τηλέφωνο να τσεκάρεις ότι το έλαβαν.

Το συστημένο σου δίνει επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσεις μέσω του τράκινγκ αν το έλαβαν κ πότε.

ετσι το σκεφτηκα κι εγω...απλα επειδη κ το προηγουμενο το εστειλα απο το ιντερνετ ελεγα να το κανω παλι ετσι και προφανως εχει γινει πατατα με αυτο...οποτε λετε να περιμενω του ταχυδρομειου?

Επίσης για να μην αγχώνεσαι , όταν πήγα ένα απόγευμα για να τους ρωτήσω διάφορα κ τους ρώτησα για το τελικό κ πως θα εκκαθαριστεί όταν θα λειπω διακοπές μου ειπε ο διευθυντής να μην αγχώνομαι κ όταν με το καλό γυρίσω να τους το πάω...............κ ας έχουν περάσει 10 μέρες πχ. ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...