Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Καλημέρα σας!

Συγχαρητήρια σε όσες μπήκανε, υπομονή σε εμάς που απορριφθήκαμε.

Παιδιά χρειάζομαι τα φώτα σας..Με απορρίψανε για τον εξής λόγω, στο εκκαθαριστικό που κάνω μαζί με τον σύζυγο δεν φαίνεται το όνομά μου, παρότι φαίνεται το εισόδημά μου, λόγω βλακείας δικής μας (δεν είχαμε δηλώσει έγκαιρα το γάμο στην εφορία:-(). Μετά από ώρες αναμονής στο τηλέφωνο το σηκώνει μια από την εεταα, της λέω το πρόβλημα και μου λέει να στείλω ένα αποδεικτικό του γάμου και να γράψω και "κάτι σχετικό" στην ένσταση για το λάθος στην εφορία. Οκ θα στείλω ληξιαρχική πράξη γάμου. Τι να γράψω όμως πάνω στην ένσταση???Πρώτη φορά κάνω τα χαρτιά και δεν ξέρω..την ρώτησα την υπάλληλο αλλά μόνο που δεν με έβρισε..Αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει σας παρακαλώ..

Θα γράψεις ότι στέλνεις συμπληρωματικό χαρτί, ώστε να φαίνεται ότι είσαι όντως παντρεμένη και κάνεις φορολογική δήλωση μαζί με το σύζυγο. Τι άλλο να γράψεις βρε κορίτσι; Τα αυτονόητα! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Έχω κι εγώ ερωτησούλα...

Ο σταθμός που έχω επιλέξει έχει 5 θέσεις.

Υπάρχουν 3 κοπέλες με περισσότερα μόρια και 1η επιλογή και άλλες 2 με περισσότερα μόρια και 2η επιλογή. Παίζει να μπαίνουμε?

DPYUp2.png EYukp3.png

κοριτσια σας παρακαλω οποια ξερει...εκανα βλακεια κ δεν ειδα πως πρεπει να βαλω ημερομηνια για 1/9/2011 που η μικρη θα ειναι 2 ετων κ 4 μηνων. αυτο σημαινει πως δεν μπορω να κανω αιτηση πουθενα?μπορει καποια κοπελα να μου πει τι κωδικο να επιλεξω?θα κανω ενσταση κ θα ξαναβαλω την αιτηση κ οτι γινει.

ευχαριστω πολυ εκ των προτερων οποια κοπελα εχει την ευγενη καλοσυνη να μου απαντησει.

Η θα επιλεξεις μονο ιδιωτικους οποτε δε χρειαζεται να αλλαξεις κατηγορια γιατι στους ιδιωτικους πρεπει να εισαι 2,5 ετων στις 31-12-11.

Η θα επιλεξεις μονο δημοσιους απο τις κατηγοριες Α1.1 ΚΑΙ Α1.2.

Ενα απο τα 2 μπορεις να κανεις.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Έχω κι εγώ ερωτησούλα...

Υπάρχουν 3 κοπέλες με περισσότερα μόρια και 1η επιλογή και άλλες 2 με περισσότερα μόρια και 2η επιλογή. Παίζει να μπαίνουμε?

Λογικά μόνο αν οι δυο, που τον έχουν σαν δεύτερη επιλογή, μπουν στην πρώτη τους επιλογή. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα!

Έχω κι εγώ ερωτησούλα...

ειδες αν υπαρχουν απορριπτεες με περισσοτερα μορια απο σενα που ισως να γινουν ωφελουμενες? (βαση του λαθους που εχουν κανει μπορεις να το συμπερανεις πανω κατω). αυτη τη στιγμη ετσι οπως το λες εισαι στη θεση 4 αν τον εχεις α επιλογη κι εσυ.

EDIT ακυρο λαθος, η μαεστρια εχει δικιο...Oποτε πρεπει να δεις κ αυτο που λεει η μαεστρια και αυτο που σου γραφω παραπανω

Κορίτσια καλημέρα,

Να κάνω μια ερώτηση? Η αίτηση μου βγήκε ελλιπής λόγω του ότι είχα βάλει το εκ. σημείωμα του 10 αλλά μετά κατάλαβα ότι θέλει του 09. Τεσπα.. Λεει ότι την ένσταση μπορώ να την υποβάλλω μεσω mail.. Οκ το εκκαθαριστικό θα το κάνω attach στο mail αφού το κατάβασα απο το ταχις.. Την αίτηση αφού πρέπει να την υπογράψω, θα την σκανάρω??? Θα είναι οκ ή λετε να μου δημιουργήσουν θέμα??

Κορίτσια καλημέρα,

Να κάνω μια ερώτηση? Η αίτηση μου βγήκε ελλιπής λόγω του ότι είχα βάλει το εκ. σημείωμα του 10 αλλά μετά κατάλαβα ότι θέλει του 09. Τεσπα.. Λεει ότι την ένσταση μπορώ να την υποβάλλω μεσω mail.. Οκ το εκκαθαριστικό θα το κάνω attach στο mail αφού το κατάβασα απο το ταχις.. Την αίτηση αφού πρέπει να την υπογράψω, θα την σκανάρω??? Θα είναι οκ ή λετε να μου δημιουργήσουν θέμα??

Γι' αυτό καλύτερα να κάνεις ένα τηλέφωνο στην ΕΕΤΑΑ κορίτσι. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Μόλις πήρα ΕΕΤΑΑ.

Λέει για τον υπολογισμό των μορίων βάζουμε ακριβώς όσο είναι το εκκαθαριστικό.

Δεν ισχύει δλδ αυτό που λέμε για τα 6.000 ?.

Πρέπει να κάνουμε ένσταση!

Αν σας έχουν πει κάτι άλλο, ενημερώστε...

Καλά ότι να 'ναι..

Ξαναπήρα να ρωτήσω αν θέλουν πάλι το εκκαθαριστικό μου για την ένσταση και λένε να μη κάνω γιατί το σύστημα βάζει minimum 6.000 ?........

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ..

Και μίλησα με τον ίδιο υπάλληλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να κάνω ή να μη κάνω;; ΣΚΑΤΑ... αν πάει καμιά φίλη για λογαριασμό της θα της την στείλω...

σιλια παρε τηλ να ρωτησεις αν μπορεις να αλλαξεις εκκαθαριστικο μη κανεις τσαμπα δουλεια. νομιζω πως δε μπορεις να αλλαξεις αυτο το δικαιολογητικο στην ενσταση.

Μην μου λές τέτοια.... Γιατί να μην μπορώ να το αλλάξω αυτό???? Και παίρνω στην εεταα είμαι ήδη 20 λεπτά αναμονή και τίποτα.... Τα νεύρα μου:evil::evil:

Καλά ότι να 'ναι..

Ξαναπήρα να ρωτήσω αν θέλουν πάλι το εκκαθαριστικό μου για την ένσταση και λένε να μη κάνω γιατί το σύστημα βάζει minimum 6.000 ?........

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ..

Και μίλησα με τον ίδιο υπάλληλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να κάνω ή να μη κάνω;; ΣΚΑΤΑ... αν πάει καμιά φίλη για λογαριασμό της θα της την στείλω...

Προφανώς δεν το 'ξερε, και ΑΦΟΥ τον ρώτησες το τσέκαρε και ο ίδιος. Άσχετο που σου 'δωσε αρχικά ΛΑΘΟΣ απάντηση, τουλάχιστον στην επόμενη που θα' παιρνε θα δινε τη σωστή. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...