Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Το ξέρω κοπέλα μου απλά στεναχωριέμαι όταν βλέπω εδώ μέσα κάποιους να μιλάνε έτσι για κάποιους άλλους. Σίγουρα κάποιοι είναι σε πιο δύσκολη θέση απο΄κάποιους άλλους αλλά αυτός δεν είναι λόγος να μιλάνε έτσι. Και απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα δεν θα ξανασχοληθώ με το θέμα αυτό.

οι καιροι ειναι τετοιοι που θα μας κανουν σε λιγο ακομα πιο σκληρους με τους γυρω μας

δε μπορεις να τα φερνεις βολτα τσιμα τσιμα και να εχεις να σου κλαιγονται μες τη μουρη σου

δε μιλαω για σενα ετσι? αλλα σκεψου το λιγο..........ο κοσμος υποφερει εκει εξω..........αλλη πχ λεω τωρα μπορει να εμεινε απ εξω και να εχει 4 παιδια με το δικο σου εισοδημα, δεν ειναι αδικο???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχεις δίκιο συμφωνώ. Αλλά δεν φταίω σε τίποτα επειδή δουλεύω και πληρώνομαι κάποιοι να μιλάνε με αυτόν τον τρόπο. Δεν τα κλέβω. Και ούτε κλαίγομαι. Απλά θέτω το θέμα και εξηγώ για ποιον λόγο τον θεωρώ άδικο. Ακούω τον άλλο και δεν τον κρίνω. Αυτό πρέπει να μάθουμε να κάνουμε όλοι μας.

Δεν παίζει αυτό , γιατί οι αιτήσεις του Ηρακλείου στέλνονται στην Αθήνα . Δεν υπάρχει παράρτημα της ΕΕΤΑΑ στην Κρήτη . Εκτός και αν στην ΕΕΤΑΑ βλέπουν μόνο την διέυθυνση που έχεις βάλει έξω από το φάκελο . Αλλά δεν το νομίζω , τι διάολο την διεύθυνση που έχεις μέσα στην αίτηση δεν την βλέπουν ;;

Δεν μπορώ να το εξήγησω . Μόνο αν η βάση δεδομένων που περνάνε όλα τα στοιχεία στην ΕΕΤΑΑ κάνει την κατάταξη σύμφωνα με την διεύθυνση κατοικίας και όχι με την διεύθυνση των δομών .

Όσο για την άλλη κοπέλα που βρέθηκε στην Αθήνα αντί για Ηράκλειο , κάποια πατάτα πρέπει να έχει κάνει η γνωστή της που κατέθεσε την αίτηση :)

λεφτερ........πιστευω οτι η πατατα που εκανε ειναι στην δηλωση....εκει που ελεγε συμπληρωστε βαση ταυτοτητας,θυμασαι?????καπου ελεγε νομος και δημος....εγω πχ που ειμαι απο αθηνα προβληματιστηκα λεω τι να βαλω???εβαλα λασιθι και αγιο νικολαο ομως μιας και η ταυτοτητα δεν λεει τπτ τετοιο....πιστευω λοιπον οτι εβαλε νομο αττικης ή κατι τετοιο!!!!καλα δεν θα σκασω κιολας......παντως 7-8 ατομα που εκαναν τα χαρτια τους τα οποια καθοδηγησα περασαν και αυτο μου φτανει,που δεν τους εκανα εγω πατατα!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Σε κανονικό πληκτρολόγιο άνετα κάνουμε ένα διαγωνισμό. :wink: για το κινητό τώρα το μαθαίνω.έχω και μεγάλα δάκτυλα και πατάω δύο δύο τα πλήκτρα.

Αν βαριέσαι τόσο πολύ να μου φτιάξεις και εμένα ένα εξελ ; :-P

επειδή αργεί το πρώτο μου μηνιάτικο από το επιδομα ανεργίας μου....10-12 αυγούστου θα μπει ειπαν...

ρίξε ένα 50αράκι σε λογαριασμό κ στα κάνω απόψε κιόλας χαχαχαχα :tongue:

Διαφημίσεις

καλησπερα,,,,

για δοκιμαστε να ζειτε με 700 το μηνα γιατι πολυ απλα δεν εχεις που να αφησεις ταπαιδια σου και μετα ελα να μου πεις ,,,τι μου λετε τωρα για 40000 50000 60000,,,,

στοπ

χριστινα και εμενα ευτυχως ολες που κανανε αιτησεις μεσω εμου βγηκανε οκ,,,,προς το παρον,,,,,τωρα η συγκεκριμενη μια σημερα που σας ειπα οτι δε ρωταγε που ειχα εκενυριστει και μας το επαιζε υπερανω και εβαλε μονο ενα παιδικο ιδιωτικο ειπε σε μενα και στην φιλημου που πανε τα παιδια μας δημοσιο μα μου ειπανε οι δημοσιοι ειναι μονο φυλαξη:shock::shock::shock::shock:και της λεω ποιος στο ειπε???σε οσους σταθμους ρωτησα (ιδιωτικους) ε της λεω εισαι αγαθη,,,τι θα σου πουνε????οχι οι δημοσιοι ειναι καλοι και να χασουν τα λεφτα σου???και ξερεις σε τετοιες περιπτωσεις που το ψαχνεις κιολας πολυ οπως λες ρωτανε μανες αυτες εχουν καλυτερη εμπειρια,,,και ποσο μαλλονοταν εχεις μπροστα σου δυο που πανε τα παιδια τους σε δημοσιο,,,,

εγινα τουρκος παλι,,,,καλα ηλιθια ειναι??

αν καποιος εχει μαθει να ζει με 20 χιλιαρικα το χρονο, και τα κουτσοκαταφερνει...

ειναι σε πιο προνομιακη θεση απο τον υψηλομισθο ή εισοδηματια, που με 100.000 το χρονο, πλεον ζοριζεται..

θεωρουσα αδικο περυσι, οτι ανθρωποι μεγαλης οικονομικης επιφανειας εβαλαν τα παιδια τους σε ιδιωτικους παιδικους και δεν πληρωσαν διδακτρα, ενω μπορει χαμηλομισθοι ή ανεργοι να εμειναν απ εξω..

όμως,

με το χερι στην καρδια σας το λεω... και γω το ιδιο θα εκανα, ακομα κι αν ειχα την οικονομικη ανεση να στειλω το παιδι μου σε παιδικο και να πληρωσω απο την τσεπη μου τα διδακτρα, αν ΝΟΜΙΜΑ μπορουσα να το γλυτωσω.. ναι, θα το εκανα!

στα νοτιοανατολικα προαστεια αττικης, που δεν ειναι τοσο πυκνοκατοικημενα και παραδοξως υπαρχει και μεγαλη προσφορα παιδικων, σχεδον ολοι μπαινουν ανεξαρτητως εισοδηματος, αν το δικαιουνται..

περυσι ειχα πολλα μορια ως εργαζομενη, φετος ως ανεργη εχω ελαχιστα... ομως, κατα πασα πιθανοτητα ειμαι παλι μεσα, επειδη ο σταθμος μας εχει 92 θεσεις... και περυσι απ οσο ξερω τους πηρε ολους..

εχω στεναχωρεθει για φιλαρακια που την παλευουν δυσκολα και εμειναν απ εξω για διαφορους λογους..

αλλα, και να τα βαζουμε με οσους μπηκαν.. ειναι ακυρο......

ακομα πιο ακυρο, ειναι στους καιρους που ζουμε, να τρωμε τις σαρκες μας..

δυστυχως εχει καταντησει πλεον το εθνικο μας σπορ...... κοιταμε ποιον θα συμπαρασυρουμε στην πτωση μας, μην τυχον και μεινει κανας ορθιος:?

Parents are the last people on earth who ought to have children

ποτε δεν κλαφτηκα σε κανεναν ειτε επαιρνα λιγα ειτε και λιγα περισσοτερα....σαφως το εισοδημα μας ΠΟΤΕ δεν ανεβηκε πανω απο τα 30000 αν θυμαμαι καλα.....αν βγαζαμε πανω απο 40 η 50 χιλιαρικα..δεν ξερω ..ΙΣΩΣ και να εκανα χαρτια για να κερδισω μια θεση εφοσον υπαρχει τυπος που βασει εισοδηματος "δινει" μορια στους χαμηλομισθους....

αλλα αν ειχα τετοιο εισοδημα και η καθε εεταα μου βαζε πλαφον τα 40 χιλιαρικα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν θα κλαιγομουν....με τιποτα ομως....ειναι κριμα....

και κατι ψιλοσχετικο.....για να δειξω πως ειμαστε σαν ανθρωποι τελικα....

πηγα σημερα στον οαεδ..να ανανεωσω καρτα ανεργιας...

εννοειται οτι ειχε ουριτσα..αλλα ανεκτη...8 τζαστ ανοιξαν οι πορτες..χαλασμενο μηχανημα για αριθμο προτεραιοτητας...μια κυρια που ηρθε μετα απο μενα κοιτουσε να τρουπωσει...με περασε ...δε μιλησα...ουτε κι οταν κατηγορουσε μια αλλη κυρια που μπηκε μπροστα της....θου κυριε λεω μεσα μου.....σε καποια φαση δωσαν αριθμο σε χαρτακια...και παλι ηταν μετα απο μενα αλλα δε μιλησα...την αφησα να στεκεται μπροστα μου....ελα ομως που ειχαμε μια εγκυο μπροστα μας που η κοπελα ηταν ντροπαλη και δεν την αφηναν οι πρωτοι να περασει αυτη μπροστα...της κανω νοημα να προχωρησει...εδειξε να μην καταλαβαινει.....μετα τη φωναξε μια κυρια που ηταν πισω της να περασει γιατι εχει προτεραιτητα...αα λεει..σας ευχαριστω....ερχεται και μια κοπελα με το παιδακι της...της λεω ειστε κι εσεις για ανανεωση?περαστε κι εσεις μετα την κοπελα...

και τι γυριζει η μουχριτσα που ειχα μπροστα μου να μου πει λετε?

"εσυ εισαι εδω για να κανονιζεις τη σειρα??????"

ενας θεος ξερει πως κρατηθηκα και δεν την τσουρομαδησα και με στομα και με χερια.....

κρατηθηκα και πολυ απλα της ειπα....

"εγκυομονουσες και παιδακια παντα εχουν προτεραιοτητα κυρια μου..λιγη ευγενεια δεν βλαπτει....."

το βουλωσε και οι αλλοι την κοιτουσαν με μειδιαμα....

αη σηχτηρ πρωινιατικα με συγχυσε.....

οσο για το νιτρο.....ακομη δεν καταφερα να το δουλεψω...προφανως και κει οι δομες μου δεν επιτρεπουν να τις βρουμε!!!!!:confused:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Ρε κορίτσια μην βιάζεστε δεν ξέρουμε τι έξοδα έχει ο καθένας. Εμεις για παράδειγμα έχουμε ετήσιο εισόδημα λίγο πιο κάτω από 40000, ευτυχώς δηλαδή. Θα μπορούσαμε όμως να είμαστε και στο όριο ή και λίγο παραπάνω. Ο δικός μου μισθός πηγαίνει ολόκληρος στο δάνειο για το σπίτι και ο άντρας μου έχει 900 ευρώ το δίμηνο στο ΤΕΒΕ. Νομίζετε πως περισσεύουν για να στείλουμε τα παιδιά στον παιδικό? Εδώ δεν ξέρω αν καταφέρουμε να πληρώνουμε την μετακίνηση του μικρού, και μάλλον θα τον πηγαινοφέρνουμε εμείς. Μην βιάζεστε να μιλήσετε για μεγάλα εισοδήματα, ο καθένας ξέρει τα έξοδα και τα έσοδά του.

Αυτό για να δείτε ότι δεν ζει πλουσιοπάροχα κάποιος με 3000 τον μήνα... Ζει αξιοπρεπώς και νορμαλ...

Μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα και το κυριότερο, ΜΗΝ βγάζετε χολή!

Εφόσον δεν ζεί πλουριοπάροχα κάποιος με 3000 ? το μήνα , αλλά απλώς αξιοπρεπώς και νορμάλ , τότε αυτός που βγάζει 1500 ? το μήνα πως ακριβώς θα τον χαρακτήριζες ότι ζει ;;;

Γιατί και αυτός φαντάζομαι ότι πληρώνει ενοίκιο , και αυτός πληρώνει κοινόχρηστα , και αυτός πληρώνει βενζίνες , και αυτός πληρώνει ασφάλιστρα αυτοκινήτου , και αυτός ψωνίζει από το super-market , και αυτουνού τα παιδιά αρρωσταίνουν , και αυτός πληρώνει ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΕΥΔΑΠ , και αυτός πάει τα παιδιά του σε παιδότοπους , και αυτός έχει κοινωνικές υποχρεώσεις , και και και .

Αυτός λοιπόν ο κακομοίρης τι πρέπει να πει ; Που έχει φάει τα χρόνια του στα θρανία , που έχει τελειώσει πανεπιστήμια και master ( και αυτός και η γυναίκα του ) ; Και τόσα χρόνια προσπαθεί να τα φέρει βόλτα με 1500 ? το μήνα ( αν όχι λιγότερα ) .

Διαφημίσεις

καλησπερα,,,,

για δοκιμαστε να ζειτε με 700 το μηνα γιατι πολυ απλα δεν εχεις που να αφησεις ταπαιδια σου και μετα ελα να μου πεις ,,,τι μου λετε τωρα για 40000 50000 60000,,,,

στοπ

χριστινα και εμενα ευτυχως ολες που κανανε αιτησεις μεσω εμου βγηκανε οκ,,,,προς το παρον,,,,,τωρα η συγκεκριμενη μια σημερα που σας ειπα οτι δε ρωταγε που ειχα εκενυριστει και μας το επαιζε υπερανω και εβαλε μονο ενα παιδικο ιδιωτικο ειπε σε μενα και στην φιλημου που πανε τα παιδια μας δημοσιο μα μου ειπανε οι δημοσιοι ειναι μονο φυλαξη:shock::shock::shock::shock:και της λεω ποιος στο ειπε???σε οσους σταθμους ρωτησα (ιδιωτικους) ε της λεω εισαι αγαθη,,,τι θα σου πουνε????οχι οι δημοσιοι ειναι καλοι και να χασουν τα λεφτα σου???και ξερεις σε τετοιες περιπτωσεις που το ψαχνεις κιολας πολυ οπως λες ρωτανε μανες αυτες εχουν καλυτερη εμπειρια,,,και ποσο μαλλονοταν εχεις μπροστα σου δυο που πανε τα παιδια τους σε δημοσιο,,,,

χαχαχα!!!!!!!!

και εγω ενα σταθμο δηλωσα!!!!ιδιωτικο....ξερεις γιατι??????????δεν εχουμε αλλο ενας ειναι μονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσο για το δημοσιο δεν εβαλα γιατι πρεπει να κανω 40 χιλιομετρα ημερησιως(απο 10 πηγαινε 10 ελα και ξανα)δε με επαιρνε οικονομικα η βενζινη!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

λεφτερ........πιστευω οτι η πατατα που εκανε ειναι στην δηλωση....εκει που ελεγε συμπληρωστε βαση ταυτοτητας,θυμασαι?????καπου ελεγε νομος και δημος....εγω πχ που ειμαι απο αθηνα προβληματιστηκα λεω τι να βαλω???εβαλα λασιθι και αγιο νικολαο ομως μιας και η ταυτοτητα δεν λεει τπτ τετοιο....πιστευω λοιπον οτι εβαλε νομο αττικης ή κατι τετοιο!!!!καλα δεν θα σκασω κιολας......παντως 7-8 ατομα που εκαναν τα χαρτια τους τα οποια καθοδηγησα περασαν και αυτο μου φτανει,που δεν τους εκανα εγω πατατα!!!!!

χμμμμ μάλλον κάτι τέτοιο έκαναν , σωστός ο συλλογισμός σου . Αν και βέβαια , αν έχεις κάνει μερικές αιτήσεις στην ζωή σου ( για διάφορα θέματα ) , τότε καταλαβαίνεις κατευθείαν τι ακριβώς στοιχεία είναι αυτά που ζητάνε .

Για να καταλάβεις τώρα πρόσεξα ότι γράφει πάνω στην αίτηση και με bold , ότι θέλει τα στοιχεία όπως στην ταυτότητα και με κεφαλαία . Στάνταρ εγώ με κεφαλαία συμπληρώνω όλες μου τις αιτήσεις , και το θεωρώ αυτονόητο πλέον ότι αυτό θα ζητάνε . :)

Ηλίθια όχι , αγαθή όπως είπες και εσύ είναι . Προφανώς δεν έχει ασχοληθεί ποτέ σοβαρά με τέτοια θέματα . Προφανώς δεν έχει πάει ποτέ να κάνει μια αίτηση για ένα πιστοποιητικό . Ίσως δεν γνωρίζει κάν τι είναι δημοτολόγιο και τι ληξιαρχείο .

:) :) :)

χαχαχα!!!!!!!!

και εγω ενα σταθμο δηλωσα!!!!ιδιωτικο....ξερεις γιατι??????????δεν εχουμε αλλο ενας ειναι μονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσο για το δημοσιο δεν εβαλα γιατι πρεπει να κανω 40 χιλιομετρα ημερησιως(απο 10 πηγαινε 10 ελα και ξανα)δε με επαιρνε οικονομικα η βενζινη!!!!!!

αυτο να το καταλαβω,,,αλλα η συγκεκριμενη οκ θες το παιδι σου να παει παιδικο οπως ειπες γιατι το πρωι δεν εχεις τι να το κανεις πια,,,τοαπογευμα το πας κολυμβητηριο σκατηριο δε ξρω και εγω που και λες εχω τι να το κανω ,,,,πας να ψαξειςλ δινεις χρονο να ψαξεις ,,,εχεις 7 ιδιωτικους και 6 δημοσιους,,,,και το παιζεις και υπερανω και δε ρωτας κανεναν αλλο απο περιεργεια πως ειναι οι αλλοι σταθμοι και βασιζεσαι σε αυτα που σου λενε οι ιδιοκτητες,,,,και μονο,,,,και με τη λογικη οτι ειναι φυλαξη ο παιδικος ενω στον ιδιωτικο γινοντααααιιιιιιιιιιι τοσααααααα πραγματα μας ελεγε και εμεις με την αλλη κοπελα την κοιταγαμε καλα καλα,,,,τι να πεις ,,,,καθομαι και ασχολουμε με βλακες,,,,καποτε μου δημιουργουσε κομπλεξ η συγκεκριμενη κοπελα με αυτα που ελεγε,,,τελικα βλεπω οτι τσαμπα ενιωθα ετσι,,,γιατι τελικα ειναι αλλου για αλλου,,,,:rolleyes:

Εφόσον δεν ζεί πλουριοπάροχα κάποιος με 3000 ? το μήνα , αλλά απλώς αξιοπρεπώς και νορμάλ , τότε αυτός που βγάζει 1500 ? το μήνα πως ακριβώς θα τον χαρακτήριζες ότι ζει ;;;

Γιατί και αυτός φαντάζομαι ότι πληρώνει ενοίκιο , και αυτός πληρώνει κοινόχρηστα , και αυτός πληρώνει βενζίνες , και αυτός πληρώνει ασφάλιστρα αυτοκινήτου , και αυτός ψωνίζει από το super-market , και αυτουνού τα παιδιά αρρωσταίνουν , και αυτός πληρώνει ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΕΥΔΑΠ , και αυτός πάει τα παιδιά του σε παιδότοπους , και αυτός έχει κοινωνικές υποχρεώσεις , και και και .

Αυτός λοιπόν ο κακομοίρης τι πρέπει να πει ; Που έχει φάει τα χρόνια του στα θρανία , που έχει τελειώσει πανεπιστήμια και master ( και αυτός και η γυναίκα του ) ; Και τόσα χρόνια προσπαθεί να τα φέρει βόλτα με 1500 ? το μήνα ( αν όχι λιγότερα ) .

Δεν μπήκα στην διαδικασία να γράψω όλο αυτό το κατεβατό για να συγκρίνω, εσύ το κάνεις. Βάζω τελεία, τέρμα... Δεν είναι αυτό που έγραψα σε αντίθεση με κάτι άλλο! Σαφέστατα υπάρχουν πολλά προβλήματα, πάντα υπήρχαν απλά πλέον η κατάσταση έχει γίνει δυσβάσταχτη! Οι συνταξιούχοι, από τα χρήματα που ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ πληρώσει προκαταβολικά, παίρνουν χαρτζηλίκι και μάλιστα ελεημοσύνης! Δεν διαφωνούμε επί της ουσίας...

Όχι όμως να στάζουμε δηλητήριο προς κάποιους ικανότερους ή τυχερότερουςαν θέλεις απλά επειδή εμείς δεν είμαστε στην θέση τους! Γιατί, για να παίρνεις καλό μισθό στον ιδιωτικό τομέα υπάρχει λόγος! Δεν στα χαρίζουν, τα δουλεύεις! Αντί λοιπόν να τρωγόμαστε, μπορούμε να δούμε εμείς τι μπορούμε να κάνουμε για να φτιάξουμε την δική μας ζωή! Όχι να κατασπαράξουμε κάποιον που έχει καταφέρει να ζει πιο άνετα από εμάς!

Δεν μπορώ και την ισοπέδωση, ότι δλδ κάποιος που βγάζει 40000 τον χρόνο είναι εξ' ορισμού πλούσιος με φεράρι και σκάφος, μένει σε βίλα, έχει κάνει λάθος επιλογές στα οικονομικά του και προτιμάει να χαλάει τα λεφτά του στα μπουζούκια παρά στους παδικούς σταθμούς των παιδιών του και καταλήγουμε μάλιστα στην φοβερή πρόταση "ΛΥΠΑΜΑΙ τα παιδιά του"!

Μόνο και μόνο επειδή έχει ένα καλό εισόδημα, με αυτό ως μοναδικό κριτήριο, φτάσαμε να τον κατηγορούμε επειδή στην τελική τόλμησε να απορήσει γιατί να μπει το όριο φέτος μιας και υπάρχει η μοριοδότηση που βασίζεται σε οικονομικά κριτήρια!

Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε... Και στην τελική τα δηλώνει και φορολογείται για αυτό... Δεν είδα όμως να λέτε τίποτα για αυτούς που δηλώνουν 1000 ευρώ τον χρόνο, άνεργοι και τα μόρια τους φτάνουν στο ταβάνι! Γιατί με 1000 ευρώ τον χρόνο, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ζεις...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...