Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

εμενα παντως με ενοχλουν πιο πολυ αυτοι που δηλωνουν 10.000 στην εφορια και τους βλεπεις ρε φιλε με τι ανεση ζουν. πραγματικα εχω τοσα πολλα παραδειγματα στον κυκλο μου που εχω πει στον αντρα μου να μην γκρινιαζει για τα οικονομικα μας γιατι αυτοι θα βγουν και απο πανω σε λιγο....

και εννοειται θα βαλουν τα παιδια τους σε παιδικο μεσω εσπα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τελικα ειμαστε πολυ σκληροι ελληναρες

μα καλα δεν καταλαβαινετε οτι αυτος που βγαζει 3 χιλιαρικα το μηνα

σπουδασε πιο πολυ απο σας και εφαγε παντελονια στα θρανια

εκανε τα κουμαντα του με βαση οσα βγαζει αρα τωρα εχει δοσεις για αυτοκινητο, σπιτι, σκαφος

ηξερε οτι τοσα θα παιρνει (δημοσιο) και τωρα οι απονοι του τα κοψανε.........

για να γινει τι ?????? ισος κι ομοιος με σενα και με μενα που στο κατω κατω ειμαστε πιο αγραμματοι (λεμε τωρα) και μαθαμε με τα λιγα???? αφου μαθαμε με τα λιγα πρεπει να κατανοουμε τον καημενο που εμαθε με τα πολλα τι δυσκολα τωρα τα φερνει βολτα

στο κατω κατω ειπαμε πως κλινεται το ρημα

εγω πειναω?????

εσυ πεινας!!!!!!

ενα θα πω..........και γι αυτους μιλαω οχι για εκεινους των 40000 τελικα

σε παιδικο στην περιοχη μου με παρα πολλες θεσεις μπηκε περυσι μαμα με εισοδημα 117.000

τα λογια ειναι περιττα............

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!

Να με συγχωράει η αφεντία σου......

αλλά κ εγώ έφαγα τα μάτια μου στα θρανία, κ εγώ σπούδασα σε πανεπιστήμιο 5 χρόνια η σχολή μου κ εγώ δουλευω από 18 χρονών αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς το επάγγελμα που διάλεξα να κάνω δεν πληρώνει....κ το΄χω τώρα το πτυχίο μου για ωλόχαρτο.....

ειρωνικο ηταν καλαμαρι μου

εγω να δεις ποσα πτυχια χρησιμοποιω με τον ιδιο τροπο με σενα

!!!!!!!!!!!!

μα για αυτό το έγραψα

το να βγάζεις λεφτά πια .....γνώμη μου πάντα

ΔΕΝ παίζουν ρόλο μόνο τα πτυχία σου

Να με συγχωράει η αφεντία σου......

αλλά κ εγώ έφαγα τα μάτια μου στα θρανία, κ εγώ σπούδασα σε πανεπιστήμιο 5 χρόνια η σχολή μου κ εγώ δουλευω από 18 χρονών αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς το επάγγελμα που διάλεξα να κάνω δεν πληρώνει....κ το΄χω τώρα το πτυχίο μου για ωλόχαρτο.....

Νομίζω ότι το λέει αστειευομενη η στέλλα, και όχι σοβαρά. :-)

Διαφημίσεις

βαρεθηκα παιδια να κλαιγονται μες τα μουτρα μου

κατι θειοι του συζυγου εφοριακοι, κατι γνωστοι μας με μισθο 2500, χωρια οι γυναικες τους, κατι αλλοι με κατι συνταξεις τρελλες

αντε αφηστε μας στην ησυχια μας

μεχρι και ο υπαλληλος της δημοτικης αστυνομιας που ηρθε για κατι χαρτια μου κλαιγοτανε προχτες- και ηρθε σε ΑΜΕΑ ε???- βγαζει λεει 650......... απο 1400.....κι εγω επειδη εχω φιλο στην δημοτικη, του λεω κανε ενα παιδι να κατσεις 9 μηνες και να πληρωνεσαι (ο αντρας, ναι, ναι παρακαλω!)

το βουλωσε

καλα κανατε και μπηκατε, καλα κανατε και νομιζατε οτι αυτο το κρατος μονιμως θα σας ταιζει, καλα εκαναν και σας γαλουχησαν ετσι, εχετε ΔΙΚΙΟ

παντε να κλαφτειτε ομως αλλου, γιατι θα παρω τα βουνα μ αυτα που ακοιω κι εχω και παιδια να μεγαλωσω..........

Επειδή απο αυτά που έγραψα ξεκίνησαν θέλω να πω κάτι γιατί κάποια πράγματα που γράφετε δεν ισχύουν. Βγάζουμε 40100 μαζί με τον άντρα μου και δουλεύουμε όλη μέρα. Μένουμε σε ενοίκιο, δεν έχουμε δικό μας σπίτι, 2 παιδιά με έξοδα που όσες έχετε ξέρετε πόσα είναι, πληρώνω και για τα 2 παιδικό και μετά γυναίκα για να μου τα κρατάει γιατί δεν έχω ούτε παπού ούτε γιαγιά. Πληρώνω τα πάντα απο κρέας μέχρι τον μαιντανό (κανείς δεν μου δίνει τίποτα) και δεν κάνω έξοδα τρελά ούτε έχω σκάφος. Και είμαστε Ιδ. Υπάλληλοι για να το ξεκαθαρίσω και αυτό. Και το θεωρώ άδικο γιατί εγώ που δεν μπορώ να κρύψω τον μισθό μου αποκλείομαι ενώ πάρα πολύ μεγάλος αριθμός δεν δηλώνουν αυτά που πραγματικά έχουν και είναι μέσα. Εμένα αυτό με έχει θυμώσει πολύ και τίποτα άλλο. Καταλαβαίνω ότι προτεραιότητα έχουν οι άνεργες και με χαμηλότερα εισοδήματα. Δεν το παίζω έξυπνη.

Γράφω από κινητό καλέ τώρα και καθυστερώ λίγο.δεν σας προλαβαίνω πριν απαντήσετε :-P

αργείς αργείς θέλει εξάσκηση το δαχτυλάκι σου στο τυφλό σύστημα χαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Οκ είμαι μαζώχα ....απόψε θα κατσω να βάλω όοοοοοολες τις μαμάδες που έβαλαν τις επιλογές μου σε εξελάκι...................

δεν έχω να περάσει η ώρα μου ντε....κ θέλω να σιγουρευτώ για τις μετρήσεις μου

Διαφημίσεις

Επειδή απο αυτά που έγραψα ξεκίνησαν θέλω να πω κάτι γιατί κάποια πράγματα που γράφετε δεν ισχύουν. Βγάζουμε 40100 μαζί με τον άντρα μου και δουλεύουμε όλη μέρα. Μένουμε σε ενοίκιο, δεν έχουμε δικό μας σπίτι, 2 παιδιά με έξοδα που όσες έχετε ξέρετε πόσα είναι, πληρώνω και για τα 2 παιδικό και μετά γυναίκα για να μου τα κρατάει γιατί δεν έχω ούτε παπού ούτε γιαγιά. Πληρώνω τα πάντα απο κρέας μέχρι τον μαιντανό (κανείς δεν μου δίνει τίποτα) και δεν κάνω έξοδα τρελά ούτε έχω σκάφος. Και είμαστε Ιδ. Υπάλληλοι για να το ξεκαθαρίσω και αυτό. Και το θεωρώ άδικο γιατί εγώ που δεν μπορώ να κρύψω τον μισθό μου αποκλείομαι ενώ πάρα πολύ μεγάλος αριθμός δεν δηλώνουν αυτά που πραγματικά έχουν και είναι μέσα. Εμένα αυτό με έχει θυμώσει πολύ και τίποτα άλλο. Καταλαβαίνω ότι προτεραιότητα έχουν οι άνεργες και με χαμηλότερα εισοδήματα. Δεν το παίζω έξυπνη.

τανια σε καταλαβαινω εγω τουλαχιστον δεν το ειπα για σενα

ξεκαθαρισα οτι δε μιλαω για τα 40 χιλιαρικα

εχω κι εγω γνωστη που με τρεις δουλειες δυο ο αντρας μια αυτη εβαλε 12000 εισοδημα

μπορουν και κρυβουν τι να κανουμε

ειναι αυτο που ελεγε ο λευτερης νομιζω το ειπε

ναι για 100 ευρω κοβεσαι

η μαμα μου για 150 ευρω το χρονο εχασε το εκας και παιρνει συνταξη 460

δικαιο αδικο αυτο ειναι

Το ξέρω κοπέλα μου απλά στεναχωριέμαι όταν βλέπω εδώ μέσα κάποιους να μιλάνε έτσι για κάποιους άλλους. Σίγουρα κάποιοι είναι σε πιο δύσκολη θέση απο΄κάποιους άλλους αλλά αυτός δεν είναι λόγος να μιλάνε έτσι. Και απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα δεν θα ξανασχοληθώ με το θέμα αυτό.

αργείς αργείς θέλει εξάσκηση το δαχτυλάκι σου στο τυφλό σύστημα χαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Οκ είμαι μαζώχα ....απόψε θα κατσω να βάλω όοοοοοολες τις μαμάδες που έβαλαν τις επιλογές μου σε εξελάκι...................

δεν έχω να περάσει η ώρα μου ντε....κ θέλω να σιγουρευτώ για τις μετρήσεις μου

Σε κανονικό πληκτρολόγιο άνετα κάνουμε ένα διαγωνισμό. :wink: για το κινητό τώρα το μαθαίνω.έχω και μεγάλα δάκτυλα και πατάω δύο δύο τα πλήκτρα.

Αν βαριέσαι τόσο πολύ να μου φτιάξεις και εμένα ένα εξελ ; :-P

τελικα ειμαστε πολυ σκληροι ελληναρες

μα καλα δεν καταλαβαινετε οτι αυτος που βγαζει 3 χιλιαρικα το μηνα

σπουδασε πιο πολυ απο σας και εφαγε παντελονια στα θρανια

εκανε τα κουμαντα του με βαση οσα βγαζει αρα τωρα εχει δοσεις για αυτοκινητο, σπιτι, σκαφος

ηξερε οτι τοσα θα παιρνει (δημοσιο) και τωρα οι απονοι του τα κοψανε.........

για να γινει τι ?????? ισος κι ομοιος με σενα και με μενα που στο κατω κατω ειμαστε πιο αγραμματοι (λεμε τωρα) και μαθαμε με τα λιγα???? αφου μαθαμε με τα λιγα πρεπει να κατανοουμε τον καημενο που εμαθε με τα πολλα τι δυσκολα τωρα τα φερνει βολτα

στο κατω κατω ειπαμε πως κλινεται το ρημα

εγω πειναω?????

εσυ πεινας!!!!!!

ενα θα πω..........και γι αυτους μιλαω οχι για εκεινους των 40000 τελικα

σε παιδικο στην περιοχη μου με παρα πολλες θεσεις μπηκε περυσι μαμα με εισοδημα 117.000

τα λογια ειναι περιττα............

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!

μπα, αυτά Στέλλα μου είναι ψιλά γράμματα... και μην γελιέστε με 3000 τον μήνα (όχι τώρα, μιλάμε για τον καλό καιρό) ΔΕΝ παίρνεις σκάφος, φεράρι ή πληρώνεις μπουζούκια κάθε βράδυ (Ήμαρτον δλδ)...

Ένα ζευγάρι με ΔΥΟ παιδιά (δεν θα μπω καν στην διαδικασία των τριών ή περισσοτέρων) με μία δουλειά εκαστος των 1500 που ΔΕΝ εχει γονεις και συγγενεις κοντα και δεδομενου ότι δεν είχε βοηθεια απο τους γονεις (κληρονομια σπιτι ή μετρητά)...

Θέλει τουλάχιστον 500 τον μήνα για ενοίκιο ή δόση ενός διαμερισματος (όχι καμμία μεζονέτα ή βίλα, μην παραλογίζεστε)...

200 μέσο ορο κοινόχρηστα ( δεν βαζω τα 500ρια του χειμώνα με το πετρέλαιο)

τουλάχιστον αλλα 500 για σουπερ μαρκετ/χασαπη/μαναβη κτλ...

300 τουλάχιστον μέσο όρο για έξοδα κίνησης/σέρβις αυτ/των (εδώ στην Αθήνα τουλάχιστον που σπάνια η δουλειά είναι δίπλα στο σπίτι σου)

περιπου 200 ευρω/μήνα ασφαλεια αυτοκινήτου/των και λογαριασμοί ΔΕΗ/ΟΤΕ κτλ...

Επειδή λοιπόν δουλεύει και καλοπληρώνεται, σπάνια επιστρέφει στο σπίτι του στο οκτάωρο, οπότε άλλα 400 τουλάχιστον για μια κοπέλα που θα παραλαμβάνει τα παιδιά από τα σχολεία και θα τα προσέχει μέχρι να επιστρέψει κάποιος στο σπίτι.

100 μηνιαίως για φάρμακα/γιατρούς

100 μηνιαίως για ρουχισμό οικογένειας ...

100 μηνιαίως για εξωσχολικές δραστηριότητες παιδιών...

150 μηνιαίως για οικογενειακές υποχρεώσεις (δώρα, γάμους, γιορτές)...

150 μηνιαίως για διασκέδαση (καμμία ταβερνούλα λέμε Φιλικά Λευτέρη 2 φορές τον μήνα, όχι λουλουδούδες στα μπουζούκια)...

καιιιιιι

φυσικά του περισσεύουν και 300 ευρώ για τον παιδικό του ενός παιδιού... That's it! Ούτε Φεράρι, ούτε σκάφος, ούτε τίποτα... Δεν έβαλα καν δόση αυτοκινήτου, είναι πλούσιος και το έχει αγοράσει μετρητοίς!:P

Και φυσικά μιλάμε για μικρά παιδιά, δεν βάζουμε ξένες γλώσσες και φροντιστήρια στο παιχνίδι...

Αυτό για να δείτε ότι δεν ζει πλουσιοπάροχα κάποιος με 3000 τον μήνα... Ζει αξιοπρεπώς και νορμαλ...

Μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα και το κυριότερο, ΜΗΝ βγάζετε χολή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...