Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

το καλαμάρι είναι ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ρε, μες στα ερκοντίσια την έχει ο άντρας της

σκάσε ρε.............κρύβε λόγια ρε λαμόγιο..............

θα νομίζουν πως έχω χρήματα αφού πληρώνω δεή :rolleyes::rolleyes::cool::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ ναι......

άφησα τη μικρή να πάει Χαλκιδική με τους παππούδες της

χαζμπαντ στην αθήνα για ένα μήνα να βγάλει δουλειά καθότι άνεργος από τον Δεκέμβρη του 11....:rolleyes:

κ εγώ μόνη τώρα σα το λεμόνι............για 9 ολάκερες μέρες....χε χε

Θα πάω κ εγώ Χαλκιδική στο εξοχικό των παππούδων {γιατί λεφτά για αλλού δεν παίζουν έτσι κ αλλιώς} στις 10 που θα αριβάρει φιλενάδα εξ Αθήνας μετά της οικογένειας της :D:D:D

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!

σκάσε ρε.............κρύβε λόγια ρε λαμόγιο..............

θα νομίζουν πως έχω χρήματα αφού πληρώνω δεή :rolleyes::rolleyes::cool::tongue:

Εντάξει η ΔΕΗ πληρώνεται . Αυτό που δεν ξέρω πως θα το δικαιολογήσεις είναι το που βρίσκεις τα λεφτά και βάζεις παραπάνω βενζίνη για να έχεις ανοικτό το air-condition στο αμάξι . Γιατί όσο να είναι κάτι παραπάνω θα καίει με ανοικτό τον κλιματισμό . ;)

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!

το ξέρω.........το ξερω............

αυτή τη στιγμή είμαι πολύ ΠΛΟΥΣΙΑ !!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

πω πω σα φοιτήτρια κάνω που πινει πρώτη φορά σίβας.............

Εντάξει η ΔΕΗ πληρώνεται . Αυτό που δεν ξέρω πως θα το δικαιολογήσεις είναι το που βρίσκεις τα λεφτά και βάζεις παραπάνω βενζίνη για να έχεις ανοικτό το air-condition στο αμάξι . Γιατί όσο να είναι κάτι παραπάνω θα καίει με ανοικτό τον κλιματισμό . ;)

οχι ρε δε καιει πολυ............ 1200cc είναι με έκο κινητήρα...........

κρυβε λόγιααααααααααααα

Διαφημίσεις

από το a/c σου καλέεεεε!!!

(εμείς τώρα έχουμε περάσει στα βαράκια :lol::lol::lol::lol: )

ααα οκκκκ

σόρυ ΚεΛΛυ με θόλωσε η μοναξιά μου χοχοχοχοο

όσο για τα βαράκια................... έλεος ρε φίλε λυπήσου τον τον άνθρωπο

χαχαχαχαχαχαχα

Μιας και το αλλάξαμε το θέμα : Χαριλάου μεριά ρίχνει τέτοια βροχή που ετοιμάζομαι να βγω με βάρκα , άσε που βαράει ένας συναγερμός από τις βροντές, 1η Αυγούστου και να απλώσω το πλυντήριο μέσα δεν μου ξαναέτυχε...

Διαφημίσεις

Μιας και το αλλάξαμε το θέμα : Χαριλάου μεριά ρίχνει τέτοια βροχή που ετοιμάζομαι να βγω με βάρκα , άσε που βαράει ένας συναγερμός από τις βροντές, 1η Αυγούστου και να απλώσω το πλυντήριο μέσα δεν μου ξαναέτυχε...

xaxaxaxaxaxaxa πέρνα από εδώ για καφέ μόλις κατηφορίσεις στο δρόμο σου είμαι :tongue::tongue::tongue:

Δεν λυπάμαι καμία που δεν φρόντισε να ενημερωθεί εν έτη 2012 και να καταθέσει έναν πληρέστατο φάκελο.

Δεν καταλαβαίνω καμία που δεν μπορεί να δεχτεί ότι υπάρχουν προυποθέσεις.

Δεν τα ισοπεδώνω όλα αλλά είναι απλό... Οι 40 είναι περισσότερες απ τις δικές μου 19 και ακόμα και με τη φορολογία που αναφέρθηκε (και ποιος είπε ότι εγώ δεν φορολογούμαι εις διπλούν παρακαλώ;;;) εξακολουθούν να υπάρχουν 3.000 για ιδιωτικό παιδικό σταθμό...

Ο καθένας μόνο ξέρει τι συμβαίνει στη φαμίλια του και πως τα βγάζει πέρα...

Ναι, καταλαβαίνω ότι κάποια που έχει 40000 εισόδημα θίγεται γιατί έχει επιλέξει έναν τρόπο ζωής με πολλά έξοδα αλλά να καταλάβει και εκείνη εμένα πως θίγομαι όταν μου λέει μες τα μούτρα ότι είμαστε ίσα κι όμοια.

Όπως εγώ αναγκάστηκα να δεχτώ ότι για 100 ευρώ πλήρωσα περισσότερη εφορία πέρυσι, να καταλάβει και εκείνη των 40.100 ότι είναι εκτός για 100 ευρώ. Τέλος.

Και τον συλλογισμό του Λευτέρη περί ντροπής τον αντιλαμβάνομαι ακριβώς όπως τον εξήγησε. Γιατί 2000 μανάδες σκέφτηκαν κουτοπόνηρα και υπέβαλλαν αίτηση ενώ δεν δικαιούνταν! Πως λοιπόν δικαιούνται ένστασης; Μη σαλέψουμε τελείως...

Σχετικά με τις γκάφες της ΕΕΤΑΑ δεν θα πω τίποτα παραπάνω, απλά καλό κουράγιο και καλά αποτελέσματα σε όσες ταλαιπωρήθηκαν εξαιτίας άλλων...

YqE6p2.png

IqItp3.png

τελικα ειμαστε πολυ σκληροι ελληναρες

μα καλα δεν καταλαβαινετε οτι αυτος που βγαζει 3 χιλιαρικα το μηνα

σπουδασε πιο πολυ απο σας και εφαγε παντελονια στα θρανια

εκανε τα κουμαντα του με βαση οσα βγαζει αρα τωρα εχει δοσεις για αυτοκινητο, σπιτι, σκαφος

ηξερε οτι τοσα θα παιρνει (δημοσιο) και τωρα οι απονοι του τα κοψανε.........

για να γινει τι ?????? ισος κι ομοιος με σενα και με μενα που στο κατω κατω ειμαστε πιο αγραμματοι (λεμε τωρα) και μαθαμε με τα λιγα???? αφου μαθαμε με τα λιγα πρεπει να κατανοουμε τον καημενο που εμαθε με τα πολλα τι δυσκολα τωρα τα φερνει βολτα

στο κατω κατω ειπαμε πως κλινεται το ρημα

εγω πειναω?????

εσυ πεινας!!!!!!

ενα θα πω..........και γι αυτους μιλαω οχι για εκεινους των 40000 τελικα

σε παιδικο στην περιοχη μου με παρα πολλες θεσεις μπηκε περυσι μαμα με εισοδημα 117.000

τα λογια ειναι περιττα............

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!

εμενα παντως με ενοχλουν πιο πολυ αυτοι που δηλωνουν 10.000 στην εφορια και τους βλεπεις ρε φιλε με τι ανεση ζουν. πραγματικα εχω τοσα πολλα παραδειγματα στον κυκλο μου που εχω πει στον αντρα μου να μην γκρινιαζει για τα οικονομικα μας γιατι αυτοι θα βγουν και απο πανω σε λιγο....

Σχετικά με τις γκάφες της ΕΕΤΑΑ δεν θα πω τίποτα παραπάνω, απλά καλό κουράγιο και καλά αποτελέσματα σε όσες ταλαιπωρήθηκαν εξαιτίας άλλων...

τι να κανουν και αυτοι οταν λενε οχι δημοσιοι υπαλληλοι, οχι πανω απο 40.000 και τελικα εκαναν αιτησεις. και αυτοι ειναι υποχρεωμενοι να τις καταχωρησουν, δηλαδη να ασχοληθουν μαζι τους και να χασουν χρονο οπως διαβασα και πριν εδω μεσα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...