Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

με σενα λευτερη με χαλασε μια λεξη σου ....ντροπη που κανουν αιτηση?

δικαιωμα τους και μονο

Ντροπή γιατί ενώ έχεις πχ 60.000 εισόδημα , που το ξέρεις ότι σε αποκλείει , εσύ επιμένεις να στέλνεις αίτηση , γιατί στο πίσω ( ή στο μπροστά ) μέρος του μυαλού σου , έχεις την κουτοπονηριά ότι κάτι θα γίνει , κανένα μέσο θα βάλεις , και τελικά θα μπεί το παιδί στον παιδικό .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε λευτερη δε μπορω να σε καταλαβω

γιατι το γενικευεις ετσι

και πες εγω εβγαζα ως μονογονεας τα 50

δεν εχω δικαιωματα?

δε θα τα δωσω σε μερσεντες

θα τα δωσω στην εφορια

θα τα δωσω στην αλλυλεγγυη

δε παιρνω τιποτα επιδομα (καλα σκαω θα με φατε....ειπαμε 50 θελω και επιδομα? ΕΛΕΟΣ)

θα τα δωσω σε ανθρωπο να μου τα φυλαξει που δεν εχω

θα τα φυλαξω για το μελλον (το κανουν μερικοι)

δε θα κλαφτω αλλα μην πετας ετσι τα δανειακια και οποιον παρει ο χαρος

τα μονα δανεια που εκανα ηταν για τη μανα μου στο νοσοκομειο

γιατι και τα 25 χωρις δανεια με ενα σπιτι (ακομα καλυτερα ενοικιο δεν εχεις και χαρατσι, δε πληρωνεις καθε χρονο ζημιες και αλλαγες) και με τη γιαγια διπλα θα ειμαι πιο ανετη

ειναι και αυτο ενα σεναριο

και στα 50000 εχει φορολογια και αλληλεγγυη 16-17χιλιαρικακια

τα καθαρα σου! τα δινει στο κρατος .....μετα δε ξερω που πηγανε.......σιτττττ

Ντροπή γιατί ενώ έχεις πχ 60.000 εισόδημα , που το ξέρεις ότι σε αποκλείει , εσύ επιμένεις να στέλνεις αίτηση , γιατί στο πίσω ( ή στο μπροστά ) μέρος του μυαλού σου , έχεις την κουτοπονηριά ότι κάτι θα γίνει , κανένα μέσο θα βάλεις , και τελικά θα μπεί το παιδί στον παιδικό .

λιγο χρονο και χαρτι χασαμε

η λεξηκαι μονο με χαλαει επιμενω

είσαι πολύ απολυτος |Λευτερη|. δν ειναι ετσι τα πραγματα για ολους κ το παρουσιαζεις σαν ολοι να ειναι ετσι.. Ειναι πολυ αδικος ο συλλογισμος σου πραγματικα λυπαμαι που σκεφτεσαι ετσι για ολους. Δν πρεπει κατ εμε να ξεχωρισουμε κανεναν. Παντου υπαρχουν οι πονηροι αυτοι που θελουν να εποφεληθουν ενω εχουν αλλα δν ειναι ετσι ολοι.

Και συμφωνω με γατα γιατι μιλαμε μονο για τους 40000+ που μπορει να δηλωνουν κ το τελευταιο ευρω επειδη ειναι μισθωτοι πχ κ δν μιλαμε για τους 5000 που στην πραγματικοτητα μπορει να ειναι κ 50000 κ μπαινουν θριαμβευτηκα πρωτοι στους σταθμούς?

Να βγουμε λιγο απο τα | |. Για μενα τα σχολια ντροπη κ τα σχετικα δν ειναι σωστα. Ναι δν θα τον λυπηθω αν εχει μερσεντες κ σπιτι στην εκαλη αλλα δν ειναι ολοι ετσι αυτοι ειναι το 10% κ πολυ λεω. Επισης κ αυτος με τα 20000 αν εχει τετοιο μυαλο κ κανει λαθος οικονομικους προγραμματισμους κ κλαιγεται παλι δν θα τον λυπηθω.....

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Αυτός που βγάζει αυτά τα λεφτά και κάνει ζωή σαν αυτή που ανάφερα προηγουμένως , είναι και αυτός ο οποίος κλαίγεται και χτυπιέται και θεωρεί ότι αδικείται .

Αυτός ο οποίος είναι μετρημένος και πατάει στην γη , και ξέρει τι του γινεται , ακόμα και αν βγάζει πολύ περισσότερα μπορεί να καταλάβει το σκεπτικό μιας προκύρηξης και να την δεχτεί χωρίς πολλά πολλά παράπονα χωρίς να απειλεί ότι θα φτάσει μέχρι το Δικαστήριο της Χάγης για να καταργήσει τα κριτήρια και ένα σωρό άλλα τραγικά .

Τα παράπονα τα ακούς από αυτούς που μέχρι πριν από χρόνια ζούσαν χλιδάτη ζωή και άνετη , αλλά τα τελευταία χρόνια με τις μειώσεις τους ήρθε ο ουρανός σφοντύλι και δεν ξέρουν τι να πρωτοκόψουν . Ανάθεμα όμως αν διερωτήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια που αυτοί ζούσαν με 60.000 το χρόνο , πως ζουσαν και ζούν άλλοι με 15 και 20.000 .

Διαφημίσεις

Αυτός που βγάζει αυτά τα λεφτά και κάνει ζωή σαν αυτή που ανάφερα προηγουμένως , είναι και αυτός ο οποίος κλαίγεται και χτυπιέται και θεωρεί ότι αδικείται .

Αυτός ο οποίος είναι μετρημένος και πατάει στην γη , και ξέρει τι του γινεται , ακόμα και αν βγάζει πολύ περισσότερα μπορεί να καταλάβει το σκεπτικό μιας προκύρηξης και να την δεχτεί χωρίς πολλά πολλά παράπονα χωρίς να απειλεί ότι θα φτάσει μέχρι το Δικαστήριο της Χάγης για να καταργήσει τα κριτήρια και ένα σωρό άλλα τραγικά .

Τα παράπονα τα ακούς από αυτούς που μέχρι πριν από χρόνια ζούσαν χλιδάτη ζωή και άνετη , αλλά τα τελευταία χρόνια με τις μειώσεις τους ήρθε ο ουρανός σφοντύλι και δεν ξέρουν τι να πρωτοκόψουν . Ανάθεμα όμως αν διερωτήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια που αυτοί ζούσαν με 60.000 το χρόνο , πως ζουσαν και ζούν άλλοι με 15 και 20.000 .

Συμφωνω απολυτα.. Με εχει καλυψει πληρως με τα παραπανω ο Λευτερης..

και παλι απολυτος είσαι χαχαχα

κ αυτοι που δν εκαναν τη χλιδατη ζωη παλι για μενα εχουν λόγους να παραπονεθουν..ο καθενας για τους δικους του..

Αυτά που λέω , τα λέω γιατί αυτά γνωρίζω και αυτά καταλαβαίνω από τους ανθρώπους που έχω συναναστραφεί είτε εδώ στο forum είτε στην υπόλοιπη μου ζωή .

Σε αυτούς που γνωρίζω και έχουν λεφτά , το 90% αυτών εντάσεται σε μια από αυτές τις 2 κατηγορίες ( ορίστε για να μην είναι απόλυτος και πω 100% ) . :)

Ίσως έχω γνωρίσει τα λάθος άτομα . Δεν ξέρω . Απόλυτος ή ξε-απόλυτος αυτή την γνώμη έχω . :)

-Αναχώρηση από σπίτι μετά τέκνου κ τσιμπράκαλων του κ ένστασης γραμμένης αλλά γαλλικά κ υπογεγραμμένης :tongue:17:04

-Άφιξη κ εναπόθεση τέκνου στους παππούδες για να κάνει διακοπές κ αυτό στο εξοχικό των παππούδων 17:10

-Aναχώρηση από σπίτι παππούδων 17:20 με κατεύθυνση Εεταα στην άλλη άκρη της πόλης

-Άφιξη κ παρκάρισμα κάτω από την Εεταα 17:35

-Κατάθεση αίτησης κ διάλογος ερωταπαντήσεων με προϊστάμενο διάρκειας 5 λεπτά {χαλαρή κατάσταση 5-6 νοματαίοι κ εγώ, καλά...τα λάθη συνεχίζονται....υπάρχουν άτομα που ακόμη κ τώρα δεν υπέγραψαν την ενσταση...:rolleyes::shock:}

-Αναχώρηση από Εεταα 17:42

-Άφιξη στο δροσερό σπιτάκι μου 18:00!!!!!!!!!!!!!!!!

Λατρεύω την πόλη μου όταν είναι άδεια!!

Τύφλα να έχει ο Σουμάχερ χοχοχοχοχο

Eat my dustttttttttttttttt!!!!!

Διαφημίσεις

-Αναχώρηση από σπίτι μετά τέκνου κ τσιμπράκαλων του κ ένστασης γραμμένης αλλά γαλλικά κ υπογεγραμμένης :tongue:17:04

-Άφιξη κ εναπόθεση τέκνου στους παππούδες για να κάνει διακοπές κ αυτό στο εξοχικό των παππούδων 17:10

-Aναχώρηση από σπίτι παππούδων 17:20 με κατεύθυνση Εεταα στην άλλη άκρη της πόλης

-Άφιξη κ παρκάρισμα κάτω από την Εεταα 17:35

-Κατάθεση αίτησης κ διάλογος ερωταπαντήσεων με προϊστάμενο διάρκειας 5 λεπτά {χαλαρή κατάσταση 5-6 νοματαίοι κ εγώ, καλά...τα λάθη συνεχίζονται....υπάρχουν άτομα που ακόμη κ τώρα δεν υπέγραψαν την ενσταση...:rolleyes::shock:}

-Αναχώρηση από Εεταα 17:42

-Άφιξη στο δροσερό σπιτάκι μου 18:00!!!!!!!!!!!!!!!!

Λατρεύω την πόλη μου όταν είναι άδεια!!

Τύφλα να έχει ο Σουμάχερ χοχοχοχοχο

Eat my dustttttttttttttttt!!!!!

Η αναπόθεση του τέκνου έγινε μέσα από το παράθυρο ή άνοιξες και την πόρτα ;

Επίσης μήπως έτρεχες γιατί το αυτοκίνητο δεν έχει ίσως air-condition και για αυτό βιαζόσουν να επιστρέψεις σπίτι ;;;

Λέω τώρα εγώ :)

Η αναπόθεση του τέκνου έγινε μέσα από το παράθυρο ή άνοιξες και την πόρτα ;

Επίσης μήπως έτρεχες γιατί το αυτοκίνητο δεν έχει ίσως air-condition και για αυτό βιαζόσουν να επιστρέψεις σπίτι ;;;

Λέω τώρα εγώ :)

Οχι ρε .....

εφτασα άνοιξα πόρτα κατέβασα τσιμπράγκαλα κατέβασα τέκνο , φιληθήκαμε δώσαμε υποσχέσεις αγάπης :rolleyes::tongue:

Έκανα κ ένα γρήγορο τσιγαράκι , εδωσα κατευθυντήριες στον πατέρα μου

ένα παγωτό η μικρή την ημέρα

οχι βρώμικα σαντουιτς

βάζε αντιλιακό ειναι ξανθια θα καεί

τα γνωστά :rolleyes::cool::D

Έφυγα για εεταα με φουλ γκάζι , δρόμος άδειοοοοοοοοοοοοος

έχω κλιματιστικό στο αμάξι........τι με πέρασες οπελ κορσα μοντέλο 2001 :tongue:

κ ξανα μανά πίσω!!! :tongue::tongue::D:D:D

Είπα κι εγώ!!! Αναφέρθηκε το αστρονομικό ποσό των 40.000? ετησίως και ΔΕΝ αναφέρθηκε η Φεράρι??? Αλλά ΟΚ, σήμερα μιλήσαμε για Μερσεντες... Γιατί εμείς, που τα ξέρουμε ΟΛΑ, γνωρίζουμε ότι ΟΛΟΙ οι κροίσοι των 40.000 ετησίως δεν κοιμούνται μιας και δεν τους φτάνει το 24ωρο για να ξοδεύουν!!!

Εγώ πάλι άλλα παιδάκια λυπάμαι.. Που οι γονείς τους είναι εκτός πραγματικότητας... κι όχι μόνο δεν το ξέρουν, ούτε καν το υποψιάζονται!

Μια μαμά με εκκαθαριστικό 40.000 δεν θα φάει την θέση μιας εργαζόμενης με μικρότερο εισόδημα... Οπότε μην βγάζετε χολή...

Χειρότερο ήταν για μένα που εν μέσω αιτήσεων άλλαξαν τα δικαιολογητικά! Αχαρακτήριστο! Με την ίδια λογική, μπορεί και τώρα να αλλάξουν τα δικαιολογητικά και να επιτρέπεται πχ να κανουν ένσταση και οι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ μανούλες που δηλώνουν μέχρι 60.000 τον χρόνο...

Καλαμαράκι, είσαι μόνη χωρίς παιδί??? Ξεκίνησαν οι διακοπές σας?

Καλαμαράκι, είσαι μόνη χωρίς παιδί??? Ξεκίνησαν οι διακοπές σας?

αχ ναι......

άφησα τη μικρή να πάει Χαλκιδική με τους παππούδες της

χαζμπαντ στην αθήνα για ένα μήνα να βγάλει δουλειά καθότι άνεργος από τον Δεκέμβρη του 11....:rolleyes:

κ εγώ μόνη τώρα σα το λεμόνι............για 9 ολάκερες μέρες....χε χε

Θα πάω κ εγώ Χαλκιδική στο εξοχικό των παππούδων {γιατί λεφτά για αλλού δεν παίζουν έτσι κ αλλιώς} στις 10 που θα αριβάρει φιλενάδα εξ Αθήνας μετά της οικογένειας της :D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...