Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

επειδη δε ξερουμε του καθενος τα δωσε βαλε βγαλε

καλο θα ηταν να μη ειμαστε τοσο αρνητικοι στο μεγαλο εισοδημα

αυτος πληρωνει φορο και αλληλεγγυη πολλαπλασια απο τον χαμηλομισθο

θα πεις παλι του μενουν περισσοτερα

εσυ με τα τρια παιδια (παραδειγμα) μπορει να εχεις και 2 γιαγιαδες στο δυναμικο σου

καποιος αλλος να μην εχει ανθρωπο να τα αφησει ουτε για μια ωρα και να τα σκαει

και σε ανθρωπο γιατι απλα δουλευει

γιατι και ο ανεργος φωναζει παρτε και το δικο μου αλλα ειναι σπιτι και μπορει να το κρατησει αλλα απο την αλλη πως θα βρει δουλεια

αυτο το θεμα ειναι φαυλος κυκλος και απο παντου μπαζει

δε μαρεσει το μενος σε αυτη τη κατηγορια

και εγω τη βρισκω αρνητικα με δηλωθεν εισοδημα 5000, καποιοι δεν εχουν σιγουρα αλλα το 90% δε μπορω να το πιστεψω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αφου σκοπευαν να το ζητησουν ας το εκαναν απο την αρχη. την ξερουν την κατασταση αλλα δεν τους νοιαζει αν εσυ κανεις βολτες στην εφορια....

ακριβως......αυτο το πραγμα !

μου το πε κιολας- γι συτο ειναι οι ενστασεις , για να σας το ζητησουμε μετα να το φερετε........βεβαια οταν του πα οτι δε θα ταν δυσκολο να τη συμπεριλαβετε στην προκηρυξη, να μη χρειαζεται κ μεις να κανουμε το μαντη τειρεσια, ή εστω να βγαλετε συμπληρωματικη ανακοινωση οπως κανατε με τα εκκαθαριστικα...εκει δεν ειπε τιποτα- τι να πει;

αλλα κ τι να το κανεις?εγω εγινα τρενο χτες κ σημερα εεταα- εφορια - και ξανα εεταα, κ να μην ξερω κ τι να κανω τη μικρη?τελος-τουλαχιστον να γινςι αποδεκτη να τελειωσει το μαρτυριο μου.....

ταμα το χουν καθε χρονο να με βαζουν να κανω ενστασεις με δικες τους παραλειψεις- να πεις οτι ειναι δικο μου λαθος, να μην βγαλω αχνα, αλλα για δικες τους εξυπναδες καθε χρονο ,καροτσακι μ εχουν κανει......

απαπαπα νευρα

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωμ

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωμ

Δεν βγαζω 40000 το χρονο ουτε καν πλησιάζω απο κοντα αλλα δν μπορω να κρίνω ούτε να λέω οτι ειναι αδικο δν ειναι ωραιο πως να το κανουμε.

Απλα σκεφτομαι...αν εεβγαζα 40000 θα εκανα πραγματα που δν μπορω να κανω τωρα, πχ να αγορασω σπιτι κ να μην ειμαι στο νοικι. Αυτο κοστιζει παρα πολυ στον ετησιο προυπολογισμο κ αυτοματα πεφτει το εισοδημα χαμηλα. Επισης 40000 εχει κ αναλογη φορολογια δν ειναι κ καθαρα στην τσεπη.

κ στο τελος τελος ολες οι αιτησεις απορριθφηκαν με 40000 δν αλλαξε κατι γιατι πρεπει να αναπαραγουμε το ιδιο συννεχεια κ συννεχεια....τελος αποτελεσματα βγηκαν κ απο 40000 δν ειναι κανεις μεσα.

το συζηταμε παλι γιατι μια κοπελα με εκκαθαριστικο 40.100 ειπε οτι θα κανει ενσταση που την απερριψαν. ή μαλλον εκανε ηδη ενσταση.....

Αυτο με την Ορεστιάδα.....Λευτέρη σε σενα μιλάω :tongue:

Μπορει να εγινε αυτο με την αλλη κοπελα απο Ηρακλειο που επειδη κατεθεσε τα χαρτια της η κουμπαρα της στην Αθήνα κ την εβαλαν στην λιστα της Αθήνας.

Ετσι κ αυτη να εκανε διακοπες στο Ηρακλειο κ να κατεθεσε τα χαρτιά της εκεί..(ελπιζω να καταλαβες συλλογισμο γιατι δν το χω με το γραπτο)

Ισως οπου παιρνεις αρ.πρωτ. να μπαινεις κ στην ανάλογη λίστα.

Δεν παίζει αυτό , γιατί οι αιτήσεις του Ηρακλείου στέλνονται στην Αθήνα . Δεν υπάρχει παράρτημα της ΕΕΤΑΑ στην Κρήτη . Εκτός και αν στην ΕΕΤΑΑ βλέπουν μόνο την διέυθυνση που έχεις βάλει έξω από το φάκελο . Αλλά δεν το νομίζω , τι διάολο την διεύθυνση που έχεις μέσα στην αίτηση δεν την βλέπουν ;;

Δεν μπορώ να το εξήγησω . Μόνο αν η βάση δεδομένων που περνάνε όλα τα στοιχεία στην ΕΕΤΑΑ κάνει την κατάταξη σύμφωνα με την διεύθυνση κατοικίας και όχι με την διεύθυνση των δομών .

Όσο για την άλλη κοπέλα που βρέθηκε στην Αθήνα αντί για Ηράκλειο , κάποια πατάτα πρέπει να έχει κάνει η γνωστή της που κατέθεσε την αίτηση :)

Δεν παίζει αυτό , γιατί οι αιτήσεις του Ηρακλείου στέλνονται στην Αθήνα . Δεν υπάρχει παράρτημα της ΕΕΤΑΑ στην Κρήτη . Εκτός και αν στην ΕΕΤΑΑ βλέπουν μόνο την διέυθυνση που έχεις βάλει έξω από το φάκελο . Αλλά δεν το νομίζω , τι διάολο την διεύθυνση που έχεις μέσα στην αίτηση δεν την βλέπουν ;;

Δεν μπορώ να το εξήγησω . Μόνο αν η βάση δεδομένων που περνάνε όλα τα στοιχεία στην ΕΕΤΑΑ κάνει την κατάταξη σύμφωνα με την διεύθυνση κατοικίας και όχι με την διεύθυνση των δομών .

Όσο για την άλλη κοπέλα που βρέθηκε στην Αθήνα αντί για Ηράκλειο , κάποια πατάτα πρέπει να έχει κάνει η γνωστή της που κατέθεσε την αίτηση :)

αυτες οι γνωστες που κανουν τις αιτησεις ειναι ολα τα λεφτα. σε λιγο θα πιστεψω οτι κανουν επιτηδες λαθος για να μειωσουν τον ανταγωνισμο...;)

Διαφημίσεις

ναι δν υπάρχεο στο Ηρακλειο χοχοοχο εχεις δικιο..

Δν ξερω μπορει να ειναι δασκαλα διορισμενη στην ορεστιαδα κ να θελει να παει εκει το παιδι της εκει παιδικο για την σχολικη χρονια. Δν εχω αλλη εξηγηση αν ειναι κατοικος Ηρακλειου διορισμενη στην Ορεστιαδα πχ πρεπει να βαλει την διευθυνση της Ορεστιάδας ή του Ηρακλειου στην αίτηση.

Αστο μπερδευτικα τα βαφω κ καστανα χαλια μαυρα :-P

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Δεν βγαζω 40000 το χρονο ουτε καν πλησιάζω απο κοντα αλλα δν μπορω να κρίνω ούτε να λέω οτι ειναι αδικο δν ειναι ωραιο πως να το κανουμε.

Απλα σκεφτομαι...αν εεβγαζα 40000 θα εκανα πραγματα που δν μπορω να κανω τωρα, πχ να αγορασω σπιτι κ να μην ειμαι στο νοικι. Αυτο κοστιζει παρα πολυ στον ετησιο προυπολογισμο κ αυτοματα πεφτει το εισοδημα χαμηλα. Επισης 40000 εχει κ αναλογη φορολογια δν ειναι κ καθαρα στην τσεπη.

κ στο τελος τελος ολες οι αιτησεις απορριθφηκαν με 40000 δν αλλαξε κατι γιατι πρεπει να αναπαραγουμε το ιδιο συννεχεια κ συννεχεια....τελος αποτελεσματα βγηκαν κ απο 40000 δν ειναι κανεις μεσα.

Δεν εκρινα ουτε εγω καποιο, απλα αυτη ειναι η δικη μου γνωμη σε οσους συνεχως μουρμουριζουν και γκρινιαζουν, τι να πουν και αλλοι?? Αλλα ειναι πολυ προκλητικο να ακουγεται οτι ναι εμενα με απορριψανε γιατι ειχα εισοδημα 41000 αλλα εγω θα κανω ενσταση... Αυτο σημαινει οτι δε θελει να κατανοησει και να συμβιβαστει με τους ορους της προκυρηξης και πολλα αλλα που δε θα μπω τωρα στη διαδικασια να τα γραψω ολα.. Ε και γω τοτε θα κανω ενσταση γιατι η ταδε παραβιαζει τους ορους της προκυρηξης.. Αν ειναι λοιπον να μπουμε ολοι μεσα σε αυτο το κλιπακι τοτε πρεπει να γινει χαμος χωρις ακρη... Τελος παντων το κλεινω εδω .....

ναι δν υπάρχεο στο Ηρακλειο χοχοοχο εχεις δικιο..

Δν ξερω μπορει να ειναι δασκαλα διορισμενη στην ορεστιαδα κ να θελει να παει εκει το παιδι της εκει παιδικο για την σχολικη χρονια. Δν εχω αλλη εξηγηση αν ειναι κατοικος Ηρακλειου διορισμενη στην Ορεστιαδα πχ πρεπει να βαλει την διευθυνση της Ορεστιάδας ή του Ηρακλειου στην αίτηση.

Αστο μπερδευτικα τα βαφω κ καστανα χαλια μαυρα :-P

Μπορεί να είναι και στρατιωτικός ( αλήθεια οι στρατιωτικοί θεωρούνται δημόσιοι υπάλληλοι ; ) . Το σφάλμα είναι στα αρχεία και στα προγράμματα της ΕΕΤΑΑ .

Φαντάσου όμως την έκπληξη κάποιας μάνας στην Ορεστιάδα , που ενώ μπορεί να υπολόγιζε ότι θα περάσει τελευταία σε ένα σταθμό , να χασει την θέση της από κάποια που δεν ήταν στους πίνακες της Ορεστιάδας , αλλά του Ηρακλείου . :)

Ίσως η μητέρες που το έκαναν αυτό ( να δηλώνουν άλλο νομό εντελώς ) να είναι τόσο λίγες , που πέρασε στο ''ντούκου'' στην ΕΕΤΑΑ , και να μην το έχουν πάρει χαμπάρι και οι ιδιοι .

μαμαλια δε το θεωρω προκλητικο, εχουν το δικαιωμα να κανουν την ενσταση

δε θα γινει κατι ομως καλως κακως

με σενα λευτερη με χαλασε μια λεξη σου ....ντροπη που κανουν αιτηση?

δικαιωμα τους και μονο

τη θεση σας δε θα τη παρουν γιατι του το απεκλεισαν, αλλα ενα τρεξιμο ας το κανουν

και το 40.100 ναι το θεωρω τρελλα αδικο, την εφαγε η αφαλιστικη δικλιδα

ο 39999 εχει περισσοτερα δικαιωματα απο τον 40001

να δωσω το διευρω στον πρωτο και να τα παει ιδιωτικο σταθμο??????

πάντως στο αρχείο που αφορά την Θεσσαλονική λέει ότι έχει 17000 περίπου ορθές αιτήσεις (εκκρεμούν άλλες 3000 να κάνουν ένσταση) και οι θέσεις συνολικά για την Θεσσαλονίκη είνΙ 17500

είναι πολύ καλό νούμερο και αν έχεις δηλώσει με σωστή σκέψη και σκεφτόμενος πονηρά ανάλογα με την περιοχή που μένεις ....έχεις πολλές πιθανότητες!

.....ΟΛΑ ΚΑΛΑ.......

Διαφημίσεις

Δεν εκρινα ουτε εγω καποιο, απλα αυτη ειναι η δικη μου γνωμη σε οσους συνεχως μουρμουριζουν και γκρινιαζουν, τι να πουν και αλλοι?? Αλλα ειναι πολυ προκλητικο να ακουγεται οτι ναι εμενα με απορριψανε γιατι ειχα εισοδημα 41000 αλλα εγω θα κανω ενσταση... Αυτο σημαινει οτι δε θελει να κατανοησει και να συμβιβαστει με τους ορους της προκυρηξης και πολλα αλλα που δε θα μπω τωρα στη διαδικασια να τα γραψω ολα.. Ε και γω τοτε θα κανω ενσταση γιατι η ταδε παραβιαζει τους ορους της προκυρηξης.. Αν ειναι λοιπον να μπουμε ολοι μεσα σε αυτο το κλιπακι τοτε πρεπει να γινει χαμος χωρις ακρη... Τελος παντων το κλεινω εδω .....

Επαναλαμβανω οτι 40000 δν σημαινει καθαρα στην τσεπη υπαρχει τεραστια φορολογια που δν τη γνωριζει καποιος με 20000 ή 15000. Δν ειναι κλαψιμο για μενα γιατι ξερω πολλους με 40000+ που εχουν πραγματικη αναγκη αποδεδειγμενα με νουμερα να μπορουσαν να μπουν στον παιδικο..

ymO6p2.png

sL3vp2.png

επειδη δε ξερουμε του καθενος τα δωσε βαλε βγαλε

καλο θα ηταν να μη ειμαστε τοσο αρνητικοι στο μεγαλο εισοδημα

αυτος πληρωνει φορο και αλληλεγγυη πολλαπλασια απο τον χαμηλομισθο

θα πεις παλι του μενουν περισσοτερα

εσυ με τα τρια παιδια (παραδειγμα) μπορει να εχεις και 2 γιαγιαδες στο δυναμικο σου

καποιος αλλος να μην εχει ανθρωπο να τα αφησει ουτε για μια ωρα και να τα σκαει

και σε ανθρωπο γιατι απλα δουλευει

γιατι και ο ανεργος φωναζει παρτε και το δικο μου αλλα ειναι σπιτι και μπορει να το κρατησει αλλα απο την αλλη πως θα βρει δουλεια

αυτο το θεμα ειναι φαυλος κυκλος και απο παντου μπαζει

δε μαρεσει το μενος σε αυτη τη κατηγορια

και εγω τη βρισκω αρνητικα με δηλωθεν εισοδημα 5000, καποιοι δεν εχουν σιγουρα αλλα το 90% δε μπορω να το πιστεψω

συμφωνώ απόλυτα, ο κάθε ένας εχει τους λόγους του που διεκδικει μια θεση στο προγραμμα... καλό είναι να μην ειμαστε αρνητικοι με κανενα κ τιποτα

Συγγνώμη αλλά γιατί ασχολείστε με το τι κάνει ο καθένας... όπως λέτε για τους Νεο και Λαμπρο Ελληνες καπως έτσι φαινεσται και ολοι εσείς που κατηγορείται και ψαχνετε τα πως και τα γιατι!

Οι επιλογές που κάνει κάποιος στο πως διαθέτει τα χρήματα που κερδίζει , είναι απολύτος δικές του . Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και υπεράνω κριτικής .

Αν πχ βγάζει 50.000 το χρόνο , αλλά για την δόση της mercedes πληρώνει 10.000 , για το δάνειο που πήρε για να κτίσει μεζονέτα στην Εκάλη πληρώνει 15.000 , και για το διακοποδάνειο που πήρε για να πάει στις Μαλβίδες 10 μέρες πληρώνει άλλες 5.000 , συγνώμη αλλά δεν φταίω εγώ . Μόνος του το επέλεξε και μόνος του τα πληρώνει . Αλλά επειδή του μένουν ΜΟΝΟ 25.000 για να φαέι όλο το χρόνο , θα κάτσω να κλάψω και να συμπαρασταθώ ; Και να τον συμπονέσω που η άδικη ΕΕΤΑΑ δεν τον αφήνει να στείλει αίτηση για να στείλει το παιδί του τσάμπα στον παιδικό ;

Να βάλουμε κάτω πόσα έξοδα έχει κάποιος που βγάζει 20.000 , πόσα δάνεια πληρώνει κτλ , και να δούμε στο τέλος πόσα του μένουν ; Για αυτό και η ΕΕΤΑΑ ζητάει εκκαθαριστικό της εφορίας . Αν εσυ δεν ξέρεις να διαχειρίζεσαι τα 50.000 και τα τρως στα μπουζούκια ,αντί να στείλεις το παιδί σου στον παιδικό , καλά να πάθεις .

Όπως είπα και πριν , λυπάμαι τα παιδιά που έχουν τέτοιους γονείς :(

Κολλητος μου φιλος παντως εκανε αθτηση Αθηνα και το ονομα της γυναικας του ειναι στην λιστα Θεσσαλονικης.......Τον προλαβαμε εξω απο τα γραφεια Αθηνων με την ενσταση στο χερι και ηταν ετοιμος να τα κανει ΜΠΙΠ γιατι δεν ηταν σε καμια λιστα στην Αθηνα.......Μετα μου ειπε οτι επειδη περισυ εκανε αιτηση Θεσσαλονικη, οταν πηγε φετος τον βρηκανε μεσα στο συστημα και ετσι τον βαλανε στην λιστα Θεσ/νικης......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...