Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

γιατί να μη σε πειράζει στέλλα η τάση για κονόμα????

γιατί να μη σε πειράζει τα ψευδή στοιχεία που θα δήλωναν κ θα έπαιρναν κονδύλι που θα το στερούταν άλλη περιοχή????

αλλά βέβαια....ο λαμπρός ΝεοΈλλην.....σε ρόλο ιδιοκτήτη παιδικού σταθμού τη βρήκε τη λύση...........

Εμενα με ενοχλεί κ με πειράζει πααααααααααααααααρα πολύ κ μόνο που σκέφτηκε την κουτοπονηριά του..........

ετσι οπως μου τα παρουσιασε και τα καταπια αμασητα μαλλον ειπε οτι ολος ο δημος για να εξυπηρετησει τα παιδια (ειμαστε 40000 κοσμος) εβαλε καποια απογευμα και μετα τα γυρισε σε πρωινο τμημα.........για να μπουν πιο πολλα παιδια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το παραδειγμα με την Ολυμπιακή είναι ατυχές κατα την γνώμη μου γιατί οι υπηρεσίες που παρέχει δεν εντάσσονται στην έννοια των κοινωνικών υπηρεσιών που παρέχει το κοινωνικό κράτος υποχρεωτικά μέσω της φορολογίας που επιβάλλει

δεν είναι κοινωνική υπηρεσία του κράτους στο οποίο κατοικείς.....

είναι παροχή επιδοτούμενη με του όρους της Ε.Ε κ διαχειριζόμενη από την εεταα.

εγω παλι να πω οτι σημερα στην εεταα, στην δευτερη μου προσπαθεια να υποβαλλω ενσταση, μιας που η χτεσινη εστεφθη με απολυτη αποτυχια αφου μου ζητουσαν ενα χαρτι που ΔΕΝ οριζει η προκηρυξη, με το ζορι κρατηθηκα να μην τα σπασω ολα εκει μεσα.....

χτες ακουσα : μα γιατιιιιιι δεν βγαζεις κ συ το διαζυγιο ;(γιατι θελει λεφτα ηλιθιε......)

σημερα ακουσα (οταν παραπονεθηκα οτι ουσιαστικα - κ οχι τυπικα- μονογονεικη οικογενεια ουσα, με ταλαιπωρουν στα περα δωθε σε εφοριες, κ 3 φορες στην εεταα, να υποβαλλω χαρτι που δεν προβλεπεται, και γιατι δεν το γραφαν στην προκηρυξη να τελειωνουμε , κ θα μυρισω τα νυχια μου οτι ζητανε αυτο το χαρτι) : εεεεεεε, ναι δεν γραφτηκε στην προκηρυξη αλλα γι αυτο ειναι οι ενστασεις ,για να σας το ζηταμε μετα.....:shock::shock::shock::shock::shock:- κ αυτο απ τα χειλη ουχι συμβασιουχου ,αλλα εκ των υπευθυνων της εεταα......

ακουσα δε, τοσες ανακριβειες περι φορολογικων που μου σηκωθηκε η πετσα.

κ αυτο εκ της νομικης τους υπηρεσιας- να την χαιρονται,νυχτα θα το πηραν το πτυχιο φαινεται.......

βαρδα μονο να μη με απορριψουν παλι........θα φευγουν οι μηνυσεις αεριωθουμενες......:evil:

επισης να ξαναγκρινιαξω εδω για καποιες ΓΑΙΔΟΥΡΕΣ μανες που ψευδως δηλωνουν διασταση κλπ. για να παρουν μορια, κ οδηγουν εμας που πραγματικα βρισκομαστε σ αυτη την κατασταση να ταλαιπωρουμαστε μπρος πισω με ενστασεις. (το μεριδιο ευθυνης της εεταα, δεν το επανεξεταζω-φταινε που δεν κανουν αυτα που οριζει ο νομος, επειδη αδυνατουν να ανακαλυψουν τις "ψευτικες δηλωσεις" κ να διασταυρωσουν ενδο-υπηρεσιακα την αληθεια αυτων-αλλα και αυτες οι γυναικες?????ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ, τιποτα αλλο- αλλα ροδα ειναι κ γυριζει, κ αν καποια στιγμη βρεθουν στη θεση μας πραγματικα γιατι δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη, θα καταλαβουν ποσο κακο εκαναν, κανοντας απλα μια ψευδη δηλωση.να ταλαιπωρουν εμας τις "σολο καριερα" )

ουφ, τα πα κ ξεθυμανα-σορυ, αλλα απο προχτες με αυτες τις χαζομαρες ασχολουμαι κ εχει γυρισει το ματι μου.......

εδω εδω. πες τα σε εμας. καλα το τελευταιο με βγαζει απο τα ρουχα μου....

ετσι οπως μου τα παρουσιασε και τα καταπια αμασητα μαλλον ειπε οτι ολος ο δημος για να εξυπηρετησει τα παιδια (ειμαστε 40000 κοσμος) εβαλε καποια απογευμα και μετα τα γυρισε σε πρωινο τμημα.........για να μπουν πιο πολλα παιδια

Ναι ναι......η γνωστή έξυπνη λύση κ εφεύρεση του ΝεοΕλληνα για κονόμα

με εφαρμογές σε άπειρους τομείς της καθημερινής μας ζωής πλεον

πχ προ ευρώ το κουλούρι πουλιόταν 50δραχμές = 0.15ευρώ.........

κ τώρα πουλιέται στη φθηνότερη 0,5ευρώ ή 1ευρώ δηλαδή από 170.38δραχμές εως κ 340δραχμές...............

καλαμαρι εχεις δικιο αλλα πιο αδικο βρισκω μια οικογενεια με εισοδημα 3000 να προσπαθει να παρει μια θεση απο μια με 1200............και να κλαιγεται κιολας που δε μπαινει

ειναι σαν κατι τρομερους που λενε μου κοψανε απ τη συνταξη 7000 το χρονο και παιρνουν 2500 το μηνα........το μηνα λεμε..........κι αλλοι με 450 το μηνα βλεπουν τα ποσα και νομιζουν οτι κανανε λαθος στα μηδενικα.........

αλλα ειπαμε οποιος τρουπωσει

Διαφημίσεις

210000 kai 150000 η σου ξεφυγαν τα μηδενικα η αμα εχεις κορη τη θελω για νυφη..........

τα μηδενικα ξεφυγαν.... ασε δεν θελω τοσα λεφτα. πολλα λεφτα πολλες σκοτουρες... χαχαχαχα

και εγω γιο!!!! που εχει ξυπνησει απο τις 6 το πρωι την πρωτη μερα που εχει σταματησει το σχολειο....

καλαμαρι εχεις δικιο αλλα πιο αδικο βρισκω μια οικογενεια με εισοδημα 3000 να προσπαθει να παρει μια θεση απο μια με 1200............και να κλαιγεται κιολας που δε μπαινει

ειναι σαν κατι τρομερους που λενε μου κοψανε απ τη συνταξη 7000 το χρονο και παιρνουν 2500 το μηνα........το μηνα λεμε..........κι αλλοι με 450 το μηνα βλεπουν τα ποσα και νομιζουν οτι κανανε λαθος στα μηδενικα.........

δεν κανουμε σύγκριση.....τουλάχιστον οχι εγώ

με απωθεί με αηδιάζει κ με ενοχλεί η λογική της κονόμας.

όποιος κ αν την κάνει........

τελος για μένα

Αυτο με την Ορεστιάδα.....Λευτέρη σε σενα μιλάω :tongue:

Μπορει να εγινε αυτο με την αλλη κοπελα απο Ηρακλειο που επειδη κατεθεσε τα χαρτια της η κουμπαρα της στην Αθήνα κ την εβαλαν στην λιστα της Αθήνας.

Ετσι κ αυτη να εκανε διακοπες στο Ηρακλειο κ να κατεθεσε τα χαρτιά της εκεί..(ελπιζω να καταλαβες συλλογισμο γιατι δν το χω με το γραπτο)

Ισως οπου παιρνεις αρ.πρωτ. να μπαινεις κ στην ανάλογη λίστα.

Για το νιτρο που ρωτησε μια κοπελα, δν εχω χρονο με τα 2 ταλιμπαν μπαινω μονο μεσημερι βρηκα κ 10 σελιδες. Κατεβασα το τριαλ αυτο για 14 μέρες ανοιξα το αρχειο με αυτο μαρκαρα τον κωδικο του σταθμου δεξι κλικ αντιγραφη ως κειμενο κ πειστ στην μπαρα πανω δεξια της αναζητησης. Βγαζει κατι κινεζικα εντερ εντερ εντερ κ σου τα βγαζει ολα

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

εδω εδω. πες τα σε εμας. καλα το τελευταιο με βγαζει απο τα ρουχα μου....

μα γι αυτο το λογο αποφασισαν να ζητησουν αυτο το χαρτι ΕΝΩ πουθενα στην προκηρυξη δεν το ζητανε- γιατι ειχαν πολλα κρουσματα απο μαναδες που λενε οτι εχουν χωρισει ενω δεν.......

βεβαια, εδω κολλαει οτι η νομικη τους υπηρεσια ειναι να μην πω, γιατι αδυνατει να λειτουργησει συμφωνα με τον κωδικα φορολογιας εισοδηματος (αμφισβητω οτι τον εχει καν διαβασει....) σε σχεση με το πως εκδιδεται το εκκαθαριστικο σημειωμα....

(εγω βγαινω απ τα ρουχα μου με το "ζηταμε χαρτι που πουθενα δεν αναγραφεται στην προκηρυξη".........)

Απορω βρε παιδια ωρες ωρες οταν ακουω γονεις να λενε οτι βγαζουν 40.000 και ανω και δε τα βγαζουν περα.. Ε τι στο καλο τα κανουν?? Δηλαδη εμεις με 15.000 το χρονο και 3 παιδια πως τα βγαζω?? Δηλαδη ειναι δικαιο να παρουν το (δικο σου ) παιδι με τετοια ηψηλη φορολογικη δηλωση και να μη παρουν το δικο μου??? Και πρεπει να μαθουμε επιτελους οτι σε ολα τα πραγματα υπαρχουν καποιοι κανονες και καποια κριτηρια και αυτα πρεπει να τα σεβομαστε και οχι να αντιδρουμε και να επαναστατουμε συνεχως... ελεος δηλαδη:evil: Αλλα το μονο που ενδιαφερει την ελληνιδα μανα (εννοειτε οχι ολες) ειναι πως να χωθει και πως να παρει τη θεση καποιου αλλου η πως να τη βγαλει τζαμπα εστω και αν δεν υπαρχει κανενα οικονομικο προβλημα και εκτος τουτου να αισθανεται και ικανοποιημενη για το κατορθωμα.....

ακριβώς!!!!!!!!

κ αν παρατηρήσεις γύρω σου αυτοί που κλαίγονται περισσότερο, αυτοί είναι οι πιο φραγκάτοι!!!!!!!

:rolleyes:

υγεία παίδες!

μα γι αυτο το λογο αποφασισαν να ζητησουν αυτο το χαρτι ΕΝΩ πουθενα στην προκηρυξη δεν το ζητανε- γιατι ειχαν πολλα κρουσματα απο μαναδες που λενε οτι εχουν χωρισει ενω δεν.......

βεβαια, εδω κολλαει οτι η νομικη τους υπηρεσια ειναι να μην πω, γιατι αδυνατει να λειτουργησει συμφωνα με τον κωδικα φορολογιας εισοδηματος (αμφισβητω οτι τον εχει καν διαβασει....) σε σχεση με το πως εκδιδεται το εκκαθαριστικο σημειωμα....

(εγω βγαινω απ τα ρουχα μου με το "ζηταμε χαρτι που πουθενα δεν αναγραφεται στην προκηρυξη".........)

αφου σκοπευαν να το ζητησουν ας το εκαναν απο την αρχη. την ξερουν την κατασταση αλλα δεν τους νοιαζει αν εσυ κανεις βολτες στην εφορια....

Απορω βρε παιδια ωρες ωρες οταν ακουω γονεις να λενε οτι βγαζουν 40.000 και ανω και δε τα βγαζουν περα.. Ε τι στο καλο τα κανουν?? Δηλαδη εμεις με 15.000 το χρονο και 3 παιδια πως τα βγαζω?? Δηλαδη ειναι δικαιο να παρουν το (δικο σου ) παιδι με τετοια ηψηλη φορολογικη δηλωση και να μη παρουν το δικο μου??? Και πρεπει να μαθουμε επιτελους οτι σε ολα τα πραγματα υπαρχουν καποιοι κανονες και καποια κριτηρια και αυτα πρεπει να τα σεβομαστε και οχι να αντιδρουμε και να επαναστατουμε συνεχως... ελεος δηλαδη:evil: Αλλα το μονο που ενδιαφερει την ελληνιδα μανα (εννοειτε οχι ολες) ειναι πως να χωθει και πως να παρει τη θεση καποιου αλλου η πως να τη βγαλει τζαμπα εστω και αν δεν υπαρχει κανενα οικονομικο προβλημα και εκτος τουτου να αισθανεται και ικανοποιημενη για το κατορθωμα.....

Δεν βγαζω 40000 το χρονο ουτε καν πλησιάζω απο κοντα αλλα δν μπορω να κρίνω ούτε να λέω οτι ειναι αδικο δν ειναι ωραιο πως να το κανουμε.

Απλα σκεφτομαι...αν εεβγαζα 40000 θα εκανα πραγματα που δν μπορω να κανω τωρα, πχ να αγορασω σπιτι κ να μην ειμαι στο νοικι. Αυτο κοστιζει παρα πολυ στον ετησιο προυπολογισμο κ αυτοματα πεφτει το εισοδημα χαμηλα. Επισης 40000 εχει κ αναλογη φορολογια δν ειναι κ καθαρα στην τσεπη.

κ στο τελος τελος ολες οι αιτησεις απορριθφηκαν με 40000 δν αλλαξε κατι γιατι πρεπει να αναπαραγουμε το ιδιο συννεχεια κ συννεχεια....τελος αποτελεσματα βγηκαν κ απο 40000 δν ειναι κανεις μεσα.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...