Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα δε θα με πειραζε εφοσον θα εξυπηρετουσε πιο πολλες μανουλες ακομα μια βαρδια οπως και να χει

πωπω ρε παιδια τωρα το καταλαβα οτι τα 40 χιλιαρικα ειναι 3 χιλιαρικα σχεδον το μηνα..........

ε ναι καπου υπαρχει και ενα στοπ..........

και μη θυμωνετε ρε παιδια

αλλοι 3 χιλιαρικα θελουν ενα εξαμηνο να τα μαζεψουν

Έχετε μπερδέψει μερικά πράγματα ορισμένες .

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ που απλώς υλοποιείται από την ΕΕΤΑΑ , δεν το βγάζει το Ελληνικό Κράτος για να αφορά ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ τις μητέρες που εργάζονται . Είναι ένα πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από την Ε.Ε με συγκεκριμένο ποσό , και αφορά μητέρες που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια .

Δεν είναι υπεύθυνη η ΕΕΤΑΑ αλλά ακόμα και το Ελληνικό κράτος να συμπεριλάβει θέσεις για όλες τις εργαζόμενες μητέρες . Για αυτό υπάρχουν και συγκεκριμένα κριτήρια . Δεν μπορείς να διαμαρτύρεσαι για μια προκύρηξη που έχει συγκεκριμένα κριτήρια . Αυτά θέσπισε η ΕΕΤΑΑ , σύμφωνα με αυτά γίνονται αιτήσεις .

Είναι σαν να βγάζει προκύρυξη πχ η Ολυμπιακή ότι αναζητά γυναίκες αεροσυνοδούς με ύψος από 1.60 και πάνω και με μαύρα μαλλιά , και να πάω να κάνω εγώ αίτηση απλός επειδή είμαι πάνω από αυτό το ύψος και τυχαίνει να έχω και εγώ μαύρα μαλλιά . Και μετά να βγαίνω και να τα χώνω στην Ολυμπιακή επειδή με απέρριψαν . Στέκει λογικά αυτό το επιχείρημα ;;;; Αν στέκει να πάω και εγώ αύριο σε μια τράπεζα και να απαιτήσω να μου δώσουν δάνειο 1.000.000 ? , άσχετα αν πληρώ τις προϋποθέσεις που έχει θεσπίσει η τράπεζα .

Το Ελληνικό κράτος έχει την υποχρέωση να σου παρέχει Δημοτικό - Γυμνάσιο και Λύκειο στο παιδί σου . Και δεν νομίζω να πήγε κάποια μαμά και να της απέρριψαν το παιδί από το Δημοτικό γιατι έχει υψηλό εισόδημα :)

Το παραδειγμα με την Ολυμπιακή είναι ατυχές κατα την γνώμη μου γιατί οι υπηρεσίες που παρέχει δεν εντάσσονται στην έννοια των κοινωνικών υπηρεσιών που παρέχει το κοινωνικό κράτος υποχρεωτικά μέσω της φορολογίας που επιβάλλει

Το παραδειγμα με την Ολυμπιακή είναι ατυχές κατα την γνώμη μου γιατί οι υπηρεσίες που παρέχει δεν εντάσσονται στην έννοια των κοινωνικών υπηρεσιών που παρέχει το κοινωνικό κράτος υποχρεωτικά μέσω της φορολογίας που επιβάλλει

Διάβασε την τελευταία παράγραφο στο κείμενο μου . Ο παιδικός σταθμός δεν υπάγεται στην υποχρεωτική εκπαίδευση , για να στον παρέχει το κράτος δωρέαν . Στην πρώην ΕΣΣΔ ίσως να ήταν δωρεάν . Στην Ελλάδα ποτέ , από όσο θυμάμαι :)

edit : Αν είναι έτσι να ζητήσουμε από το κράτος να πληρώνει και baby-sitter για τα απογεύματα που μπορεί να δουλεύουμε :)

εμενα δε θα με πειραζε εφοσον θα εξυπηρετουσε πιο πολλες μανουλες ακομα μια βαρδια οπως και να χει

πωπω ρε παιδια τωρα το καταλαβα οτι τα 40 χιλιαρικα ειναι 3 χιλιαρικα σχεδον το μηνα..........

μην το ψαχνεις... η διαχειριση ειναι το παν.

και εγω μπορει να εβγαζα 40000 ευρω (λεμε τωρα :-P) αλλα καθε μερα να ετρωγα εξω, να ειχα δυο αυτοκινητα, συνεχεια ψωνια, διακοπες ατελειωτες και αλλα τετοια.

εμαθα να διαχειριζομαι τα 23000, τα 210000 και τα 150000. η αναγκη με εκανε εδω και χρονια. καποιοι ομως ηρθαν αντιμετωποι με την αναγκη τωρα....

Διαφημίσεις

O Λευτέρης έχει (όπως πάντα) δίκιο :

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν απευθύνεται σε όλες τις μαμάδες.

Όπως δεν γίνονται δεκτές οι αιτήσεις από μπαμπάδες ή από υπαλλήλους του δημοσίου , έτσι δεν γίνονται δεκτές και αιτήσεις από μαμάδες με εισόδημα πάνω από 40.000 ? .

Το πόσο δίκαιο ή άδικο είναι αυτό δεν είναι θέμα συζήτησης. Ο καθένας μας το βλέπει από το δική του σκοπιά και με βάση το δικό του συμφέρον. Απλά προσωπικά για μένα είναι πολύ κουραστικό να διαβάζω γκρίνια (γιατί για γκρίνια πρόκειται) γιατί έμειναν απ έξω οι άνω των 40 (χιλιάδων)...

Διάβασε την τελευταία παράγραφο στο κείμενο μου . Ο παιδικός σταθμός δεν υπάγεται στην υποχρεωτική εκπαίδευση , για να στον παρέχει το κράτος δωρέαν . Στην πρώην ΕΣΣΔ ίσως να ήταν δωρεάν . Στην Ελλάδα ποτέ , από όσο θυμάμαι :)

edit : Αν είναι έτσι να ζητήσουμε από το κράτος να πληρώνει και baby-sitter για τα απογεύματα που μπορεί να δουλεύουμε :)

εγω θελω μια baby sitter για σαββατο βραδυ. που να ρωτησω???

εγω θελω μια baby sitter για σαββατο βραδυ. που να ρωτησω???

Θα κάνεις μια αίτηση στο ΚΕΠ του Δήμου σου καταρχήν . Μέχρι την Παρασκευή το βράδυ θα έχει βγεί η απόφαση . Έχεις δικαίωμα ένστασης μέχρι Σάββατο μεσημέρι . Η ένσταση όμως θα εξεταστεί από Δευτέρα , καθότι ΣΚ δεν δουλευει η υπηρεσία . Δευτέρα μεσημέρι , άντε αργά το βράδυ θα έχεις την τελική απόφαση για το αν μπορεί να σου χορηγηθεί baby-sitter το Σάββατο που πέρασε . :)

εγω παλι να πω οτι σημερα στην εεταα, στην δευτερη μου προσπαθεια να υποβαλλω ενσταση, μιας που η χτεσινη εστεφθη με απολυτη αποτυχια αφου μου ζητουσαν ενα χαρτι που ΔΕΝ οριζει η προκηρυξη, με το ζορι κρατηθηκα να μην τα σπασω ολα εκει μεσα.....

χτες ακουσα : μα γιατιιιιιι δεν βγαζεις κ συ το διαζυγιο ;(γιατι θελει λεφτα ηλιθιε......)

σημερα ακουσα (οταν παραπονεθηκα οτι ουσιαστικα - κ οχι τυπικα- μονογονεικη οικογενεια ουσα, με ταλαιπωρουν στα περα δωθε σε εφοριες, κ 3 φορες στην εεταα, να υποβαλλω χαρτι που δεν προβλεπεται, και γιατι δεν το γραφαν στην προκηρυξη να τελειωνουμε , κ θα μυρισω τα νυχια μου οτι ζητανε αυτο το χαρτι) : εεεεεεε, ναι δεν γραφτηκε στην προκηρυξη αλλα γι αυτο ειναι οι ενστασεις ,για να σας το ζηταμε μετα.....:shock::shock::shock::shock::shock:- κ αυτο απ τα χειλη ουχι συμβασιουχου ,αλλα εκ των υπευθυνων της εεταα......

ακουσα δε, τοσες ανακριβειες περι φορολογικων που μου σηκωθηκε η πετσα.

κ αυτο εκ της νομικης τους υπηρεσιας- να την χαιρονται,νυχτα θα το πηραν το πτυχιο φαινεται.......

βαρδα μονο να μη με απορριψουν παλι........θα φευγουν οι μηνυσεις αεριωθουμενες......:evil:

επισης να ξαναγκρινιαξω εδω για καποιες ΓΑΙΔΟΥΡΕΣ μανες που ψευδως δηλωνουν διασταση κλπ. για να παρουν μορια, κ οδηγουν εμας που πραγματικα βρισκομαστε σ αυτη την κατασταση να ταλαιπωρουμαστε μπρος πισω με ενστασεις. (το μεριδιο ευθυνης της εεταα, δεν το επανεξεταζω-φταινε που δεν κανουν αυτα που οριζει ο νομος, επειδη αδυνατουν να ανακαλυψουν τις "ψευτικες δηλωσεις" κ να διασταυρωσουν ενδο-υπηρεσιακα την αληθεια αυτων-αλλα και αυτες οι γυναικες?????ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ, τιποτα αλλο- αλλα ροδα ειναι κ γυριζει, κ αν καποια στιγμη βρεθουν στη θεση μας πραγματικα γιατι δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη, θα καταλαβουν ποσο κακο εκαναν, κανοντας απλα μια ψευδη δηλωση.να ταλαιπωρουν εμας τις "σολο καριερα" )

ουφ, τα πα κ ξεθυμανα-σορυ, αλλα απο προχτες με αυτες τις χαζομαρες ασχολουμαι κ εχει γυρισει το ματι μου.......

Διαφημίσεις

μιας και λεμε για δημοσιο.... πρωην φιλη μου, υπαλληλος στον οσε της εδιναν τα μισα λεφτα για να στελνει το παιδι της σε οποιο σχολειο θελει. και τραπεζα δινει 300 ευρω το μηνα για το ιδιο πραγμα. υπαρχουν μαναδες που τις βοηθανε απο την δουλεια τους και αρκετα μαλιστα και εμεις τσακωνομαστε γιατι καποιοι δεν θελουν να "παιξουν" με τους κανονες

γιατί να μη σε πειράζει στέλλα η τάση για κονόμα????

γιατί να μη σε πειράζει τα ψευδή στοιχεία που θα δήλωναν κ θα έπαιρναν κονδύλι που θα το στερούταν άλλη περιοχή????

αλλά βέβαια....ο λαμπρός ΝεοΈλλην.....σε ρόλο ιδιοκτήτη παιδικού σταθμού τη βρήκε τη λύση...........

Εμενα με ενοχλεί κ με πειράζει πααααααααααααααααρα πολύ κ μόνο που σκέφτηκε την κουτοπονηριά του..........

και εγω μπορει να εβγαζα 40000 ευρω (λεμε τωρα :-P) αλλα καθε μερα να ετρωγα εξω, να ειχα δυο αυτοκινητα, συνεχεια ψωνια, διακοπες ατελειωτες και αλλα τετοια.

εμαθα να διαχειριζομαι τα 23000, τα 210000 και τα 150000. η αναγκη με εκανε εδω και χρονια. καποιοι ομως ηρθαν αντιμετωποι με την αναγκη τωρα....

210000 kai 150000 η σου ξεφυγαν τα μηδενικα η αμα εχεις κορη τη θελω για νυφη..........

Φαντάζομαι εννοείς 21.000 και όχι 210 χιλιάδες , και 15.000 και όχι 150 χιλιάδες , χα χα χα :) Γιατί τόσα ξέρω να τα διαχειρίζομαι και εγώ ;)

Θα κάνεις μια αίτηση στο ΚΕΠ του Δήμου σου καταρχήν . Μέχρι την Παρασκευή το βράδυ θα έχει βγεί η απόφαση . Έχεις δικαίωμα ένστασης μέχρι Σάββατο μεσημέρι . Η ένσταση όμως θα εξεταστεί από Δευτέρα , καθότι ΣΚ δεν δουλευει η υπηρεσία . Δευτέρα μεσημέρι , άντε αργά το βράδυ θα έχεις την τελική απόφαση για το αν μπορεί να σου χορηγηθεί baby-sitter το Σάββατο που πέρασε . :)

FacebookLike-Button-big.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...