Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Τέλος αν δεν τα βγάζει πέρα μια οικογένεια με 40 και 60.000 ? εισόδημα , τότε η οικογένεια με 10 ή 15 ή 20 ή 25.000 ΠΩΣ τα βγάζει πέρα ;;;;;

Εδώ πάλι θέλει μαγικά!!!

Τέλος πάντων αυτοί που κάνουν κουμάντο με τα 40.000 ? και τα 60.000 ? , έχουν πολλά να μάθουν από αυτούς που κάνουν κουμάντο μετα 15.000 ?

Δεν προλαβάινω να σας διαβάζω σήμερα...:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γνωμη ειναι οτι αν οι θέσεις ειναι πάρα πολλές και άρα τα παιδια της κα΄θε επώνυμης πλούσιας δεν παίρνουν τις θεσεις των παιδιών κάποιας μη πλούσιας...............ε ναι ας παρουν και της μενεγάκης βρε κορίτσια

ναι μάλιστα......................

αφου καλυφθούν όοοοοοοοοοοοολες οι εργαζόμενες...........

αφου καλυφθούν όοοοοοοοοοοοολες οι άνεργες..............

τότε ναι να πάρουν κ τα παιδιά της κυριάς που βγάζει {πόσο βγάζει υποθέτω τώρα} κοντά στο μύριο το χρόνο.....κ δεν ντράπηκε καθόλου κ πήγε κ επαιρνε το επιδομα τριτέκνου επειδή απλά μπορόυσε....για τέτοιο ηθος κ τσιφουτιά μιλάμε...αλλά πως ασχετα που βγάζουμε τα μυρια το τζάμπα είναι τζάμπα κ αρέσει σε όοοοοοοοολους!

καλα δεν ειναι και ολα ακριβως ετσι

εκ των εσω ξερω σταθμο (κολλητης) που ζητησε να βαλει και απογευματινη βαρδια 50 θεσεις και η εεταα δεν δεχτηκε, και το πρωινο ηθελε να βαλει αλλες 30 (περυσι ειχε 20) και παλι δε δεχτηκανε και εβαλε συνολο 30..........δεν ειναι και η εεταα τελειως αμετοχη στο τι κανουν οι σταθμοι

αλλα ελεος συμπολιτισσες μη σας πιανει τωρα το τι κανει η μενεδακη (ετσι τη λεει η μαμα μου) η ο ενας και ο αλλος----μην κοιτατε τον διπλανο που φοροδιαφευγει και με 3 δουλειες δηλωνει ιδιο εισοδημα με εσας---

αυτο ειναι το κρατος ετσι δουλευει και τελος

οπως ελεγε και ο φιλος μου ο Βουτσας, ειναι μεχρι "να τρουπωσεις"

γνωμη ειναι οτι αν οι θέσεις ειναι πάρα πολλές και άρα τα παιδια της κα΄θε επώνυμης πλούσιας δεν παίρνουν τις θεσεις των παιδιών κάποιας μη πλούσιας...............ε ναι ας παρουν και της μενεγάκης βρε κορίτσια

μιας και λεμε για επωνυμες. ειδα χτες επωνυμη στην λιστα του νομου μου με 110 μορια!!!! γιατι? γιατι εχει 2 παιδια αλλα ειναι ανυπαντρη. αλλα ειναι με τον συντροφο της. οποτε θα εχει 0 εκκαθαριστικο μονη της και πριν λιγο καιρο ανοιξε δικο της μαγαζι. μιλαμε επωνυμη που τα εχει με αθλητη και το σταρ την κυνηγα απο πισω.....

καλα δεν ειναι και ολα ακριβως ετσι

εκ των εσω ξερω σταθμο (κολλητης) που ζητησε να βαλει και απογευματινη βαρδια 50 θεσεις και η εεταα δεν δεχτηκε, και το πρωινο ηθελε να βαλει αλλες 30 (περυσι ειχε 20) και παλι δε δεχτηκανε και εβαλε συνολο 30..........δεν ειναι και η εεταα τελειως αμετοχη στο τι κανουν οι σταθμοι

αλλα ελεος συμπολιτισσες μη σας πιανει τωρα το τι κανει η μενεδακη (ετσι τη λεει η μαμα μου) η ο ενας και ο αλλος----μην κοιτατε τον διπλανο που φοροδιαφευγει και με 3 δουλειες δηλωνει ιδιο εισοδημα με εσας----ας μη βγαλουμε τα κομπλεξ μας παλι

αυτο ειναι το κρατος ετσι δουλευει και τελος

οπως ελεγε και ο φιλος μου ο Βουτσας, ειναι μεχρι "να τρουπωσεις"

δεν στα πε καλά η κολλητή σου.............

για ρώτα την γιατί την έκοψαν...........

εχω δυο τρεις πρόχειρους λόγους να σου πω....

για ρώτα την κ τα ξαναλέμε!;)

Διαφημίσεις

Για αυτό ας σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και να μην κρίνουμε έτσι εύκολα.

ελπιζω μονο να καταλαβαινεις ποσο αδικο ειναι για μια μητερα που εβγαλε 40.001 ευρω να μην κανει αιτηση γενικοτερα για το προγραμμα επειδη σεβαστηκε τους ορους. μονο αυτο....

μιας και λεμε για επωνυμες. ειδα χτες επωνυμη στην λιστα του νομου μου με 110 μορια!!!! γιατι? γιατι εχει 2 παιδια αλλα ειναι ανυπαντρη. αλλα ειναι με τον συντροφο της. οποτε θα εχει 0 εκκαθαριστικο μονη της και πριν λιγο καιρο ανοιξε δικο της μαγαζι. μιλαμε επωνυμη που τα εχει με αθλητη και το σταρ την κυνηγα απο πισω.....

Καλέ βγάλε βρώμα εδώ ή πάρε τηλέφωνο στο σταρ να την καρφώσεις!!!

Σα να το βλέπω το ρεπορτάζ....:D

αν ο κάθε σύζυγος (άντρας κ γυναίκα) βγάζει 1.432,14 ευρώ το μήνα, σύνολο 2.864,286 το μήνα κ οι δύο, δηλαδή 40.100 το χρόνο.....γιατί δεν στέλνει η μανούλα το παιδί σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό;

με συγχωρείτε που επαναλαμβάνομαι....αλλά ΔΕΝ θέλω να καταλάβω!

ιδανικό θα ήταν να υπάρχουν θέσεις για όλα τα παιδιά!

αλλά ζούμε σε πραγματικό χώρο κ χρόνο!

κ εμένα με ξένισε που άλλαξαν τα δεδομένα της προκήρυξης εν μέσω αιτήσεων! κ ζήτησαν κ εκκαθαριστικό του 2012!

ανισότητα κ διάψευση της δικαιολογημένης εμπιστοσύνης που είχα ως διοικούμενη στο στάτους του εεταα!

να σχολιάσω για το ακατοίκητο των αιτήσεων ....όχι. με κάλυψε ο λεφτέρης.

μια στατιστική για τα λάθη θα έδινε πλήρη εικόνα των γνώσεων κ των σπουδών κ της εργασίας τους! αν δούλεψαν όντως! ή αν είναι όντως άνεργες ή απλά τις δηλώνουν άνεργες οι γονείς τους, οι σύζυγοι, τα αδέρφια κλπ!!!!! ή ως εργαζόμενες μερικής απασχόλησης!

οι συμβάσεις εργασίας με τις βεβαιώσεις εργοδότη είναι όλες αληθινές πέεεεεεεεεεερα ως πέεεεεεεεεεεεεεεεερα!!!!!!!!!!όοοοοοοοοοοοολες!!!!!!!!

ναμην πω για άλλες καταστάσεις....φτάνει για σήμερα.

υ.γ. δεν σέβομαι κανέναν που δεν με σέβεται κ αυτοί θα δείξουν ότι θίχτηκαν!!!!!! σέβομαι μόνο όσους αξίζουν σεβασμό!!!!!!!!

ο καθε σταθμος εχει και μια δυναμικοτητα και η καθε περιφερεια εχει και ενα ποσο στα χερια της.... δεν γινεται να βαλουν ολοι οι σταθμοι απο 200 θεσεις.... λογικα να το παμε...

ε μα θα σκάσω...........κάθομαι κ σκέφτομαι ποια να έιναι????

ελα πες μαςςςςςςςςςςςςς μαρία!!!

Διαφημίσεις

ο καθε σταθμος εχει και μια δυναμικοτητα και η καθε περιφερεια εχει και ενα ποσο στα χερια της.... δεν γινεται να βαλουν ολοι οι σταθμοι απο 200 θεσεις.... λογικα να το παμε...

ένας από τους λόγους...........;)

Έχετε μπερδέψει μερικά πράγματα ορισμένες .

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ που απλώς υλοποιείται από την ΕΕΤΑΑ , δεν το βγάζει το Ελληνικό Κράτος για να αφορά ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ τις μητέρες που εργάζονται . Είναι ένα πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από την Ε.Ε με συγκεκριμένο ποσό , και αφορά μητέρες που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια .

Δεν είναι υπεύθυνη η ΕΕΤΑΑ αλλά ακόμα και το Ελληνικό κράτος να συμπεριλάβει θέσεις για όλες τις εργαζόμενες μητέρες . Για αυτό υπάρχουν και συγκεκριμένα κριτήρια . Δεν μπορείς να διαμαρτύρεσαι για μια προκύρηξη που έχει συγκεκριμένα κριτήρια . Αυτά θέσπισε η ΕΕΤΑΑ , σύμφωνα με αυτά γίνονται αιτήσεις .

Είναι σαν να βγάζει προκύρυξη πχ η Ολυμπιακή ότι αναζητά γυναίκες αεροσυνοδούς με ύψος από 1.60 και πάνω και με μαύρα μαλλιά , και να πάω να κάνω εγώ αίτηση απλός επειδή είμαι πάνω από αυτό το ύψος και τυχαίνει να έχω και εγώ μαύρα μαλλιά . Και μετά να βγαίνω και να τα χώνω στην Ολυμπιακή επειδή με απέρριψαν . Στέκει λογικά αυτό το επιχείρημα ;;;; Αν στέκει να πάω και εγώ αύριο σε μια τράπεζα και να απαιτήσω να μου δώσουν δάνειο 1.000.000 ? , άσχετα αν πληρώ τις προϋποθέσεις που έχει θεσπίσει η τράπεζα .

Το Ελληνικό κράτος έχει την υποχρέωση να σου παρέχει Δημοτικό - Γυμνάσιο και Λύκειο στο παιδί σου . Και δεν νομίζω να πήγε κάποια μαμά και να της απέρριψαν το παιδί από το Δημοτικό γιατι έχει υψηλό εισόδημα :)

δεν την εκοψαν απλα δε δεχτηκαν τις παραπανω θεσεις τις απογευματινες μαλιστα δεν τις δεχτηκαν σε κανεναν στην περιοχη απ οτι λενε γιατι τα εγραφαν τα παιδια απογευμα και τα εβαζαν πρωι μονο για να παρουν πιο πολλα παιδια οποτε κανενας σταθμος μας δε λειτουργει απογευμα φετος

κατα τα αλλα συμμετεχει κανονικα η κοπελα

και συμμετεχει και ενας σταθμος που εφαγε δυο μηνυσεις φετος μια για δηλητηριαση βρεφους και μια γιατι πηγε ενα παιδι σε λαθος σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!!

και να εχω το συνεργειο του σταρ με τους φοβερους ρεπορτερ μεσα στα ποδια μου? να μην τολμαω να παω παραλια? αστο καλυτερα :shock:

δεν την εκοψαν απλα δε δεχτηκαν τις παραπανω θεσεις τις απογευματινες μαλιστα δεν τις δεχτηκαν σε κανεναν στην περιοχη απ οτι λενε γιατι τα εγραφαν τα παιδια απογευμα και τα εβαζαν πρωι μονο για να παρουν πιο πολλα παιδια οποτε κανενας σταθμος μας δε λειτουργει απογευμα φετος

κατα τα αλλα συμμετεχει κανονικα η κοπελα

και συμμετεχει και ενας σταθμος που εφαγε δυο μηνυσεις φετος μια για δηλητηριαση βρεφους και μια γιατι πηγε ενα παιδι σε λαθος σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!!

α να γεια σου.......................

i rest my case!! και μην ακούσω πως το κάνουν για το καλό του κόσμου κ για να μπούνε όλοι.........θα ξεχάσω κ αυτά που ξέρω μετά.

Πως πάει το τραγούδι....???

Money money money makes the world go round.......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...