Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Καλή επιτυχία να έχετε όλοι. Και δεν είναι ωραίο να γράφετε και να γελάτε με τα λάθη που μπορεί να κάνανε κάποιες μητέρες που μπορεί να μην ξέρανε τόσο όσα εσείς. Και κανείς δεν ξέρει πως τα βγάζει πέρα μια οικογένεια γιαυτό πρέπει να προσέχουμε τι λέμε.

Η γνώση βρίσκεται στην εγκύκλιο σε απλά ελληνικά γραμμένη κ αναλυτική κ ευανάγνωστη. Οποιος την διάβαζε ήσυχα κ ομορφα στο σπίτι του κ όχι μπακαλίστικα στα όρθια έξω σε σκάλες σε πεζοδρόμια μια χαρά συμπληρωσε την αίτηση του κ δεν έκανε λάθη.

Θέλει τρόπο όχι κόπο ούτε εξυπνάδα. ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να πάμε τότε όλοι να καταθέσουμε ένσταση για όσες καταθέσουν ένσταση με εισόδημα πάνω από 40.000?. Το λέτε;

Συμφωνώ . Αλλά να καταθέσουμε μετά που έχει τελειώσει η προθεσμία υποβολής ενστάσεων . Και αν δεν μας αφήσουν , να καταθέσουμε και άλλη ένσταση γιατί δεν μας άφησαν να καταθέσουμε την πρώτη ένσταση που ήταν εναντίων σε αυτές που κατέθεσαν ένσταση για την ακύρωση της αίτησής τους λόγω εισοδήματος . ( ελπίζω να έγινα κατανοητός :) :)

kalamaraki μανό ξέρω τι είναι , αλλά στο ριμελ με πιάνεις αδιάβαστο :) Επίσης και εγώ ορισμένες φορές παρακολουθώ μενεγάκη , αλλά χωρίς ήχο , μόνο με εικόνα :) :) :)

Συμφωνώ . Αλλά να καταθέσουμε μετά που έχει τελειώσει η προθεσμία υποβολής ενστάσεων . Και αν δεν μας αφήσουν , να καταθέσουμε και άλλη ένσταση γιατί δεν μας άφησαν να καταθέσουμε την πρώτη ένσταση που ήταν εναντίων σε αυτές που κατέθεσαν ένσταση για την ακύρωση της αίτησής τους λόγω εισοδήματος . ( ελπίζω να έγινα κατανοητός :) :)

kalamaraki μανό ξέρω τι είναι , αλλά στο ριμελ με πιάνεις αδιάβαστο :) Επίσης και εγώ ορισμένες φορές παρακολουθώ μενεγάκη , αλλά χωρίς ήχο , μόνο με εικόνα :) :) :)

χαχαχαχχααχχαχαχαχαχ

δεν ρωτάω καν γιατί "βλέπεις" Μενεγάκη....................

μάλλον για τον ίδιο λόγο που βλέπει κ χαζμπαντ μου ΜΟΝΟ το καλοκαίρι τις ειδήσεις στο σταρ..............

;););):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αναφέρεστε συνέχεια στις μαμάδες που χουν εισόδημα πάνω από 40000 ευρω και κατέθεσαν αίτηση. Το λέτε, το ξαναλέτε το ξαναξαναλέτε και..........και με τρόπο άκομψο κατα την γνώμη μου.

Το πρόβλημα δεν είναι αυτές οι μαμάδες, το πρόβλημα είναι ότι οι θέσεις που προκηρύσσει η ΕΕΤΑΑ δεν φτανουν για ΟΛΕΣ τις εργαζόμενες μανούλες!

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αναφέρεστε συνέχεια στις μαμάδες που χουν εισόδημα πάνω από 40000 ευρω και κατέθεσαν αίτηση. Το λέτε, το ξαναλέτε το ξαναξαναλέτε και..........και με τρόπο άκομψο κατα την γνώμη μου.

Το πρόβλημα δεν είναι αυτές οι μαμάδες, το πρόβλημα είναι ότι οι θέσεις που προκηρύσσει η ΕΕΤΑΑ δεν φτανουν για ΟΛΕΣ τις εργαζόμενες μανούλες!

ε....συγνώμη....η εεταα δεν ευθύνεται για τις θέσεις!!!

Πρόσκληση κάνει σε δημόσιους/ιδιωτικούς σταθμούς αν θέλουννα πάρουν μέρος

Κανείς σταθμός δεν είναι υποχρεωμένος να πάρει μέρος

Διαφημίσεις

Για αυτό ας σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και να μην κρίνουμε έτσι εύκολα.

Δεν σε κρίναμε προσωπικά.....

τη γνώμη μας ειπαμε για το με ποια λογική κάνεις αίτηση αφου ξέρεις εκ των προτέρων οτι θα απορριφθείς.....γιατί περα της πλάκας....δεν τα πιστεύω αυτά το κάνε αιτηση κ βλεπουμε.

Διαφημίσεις

Και η Μενεγάκη εργαζόμενη μανούλα είναι. Να κάνει κι αυτή αίτηση; Όπως και η γυναίκα του Πάγκαλου (αυτή που έπαιρνε και το επίδομα πολυτέκνων)...

Καλό μεσημέρι, πάω στα μωρά μου σε λίγο.

ε....συγνώμη....η εεταα δεν ευθύνεται για τις θέσεις!!!

Πρόσκληση κάνει σε δημόσιους/ιδιωτικούς σταθμούς αν θέλουννα πάρουν μέρος

Κανείς σταθμός δεν είναι υποχρεωμένος να πάρει μέρος

βρε kalamaraki, αν δεν ευθύνεται η ΕΕΤΑΑ για τον αριθμό των θέσεων, τοτε ευθύνεται κάποιος άλλος .

οπότε πάλι το πρόβλημα ειναι ο λιγοστός αριθμός των θέσεων σε σχέση με τον αριθμό των εργαζόμενων μητέρων.απλά αλλάζει ο υπευθυνος (με τον οποίο θα πρέπε να τα βάλουμε και να μαστε δυσαρεστημένες και όχι με τις μητέρες που με >40000 ευρω καταθέτουν αίτηση)

Καλή επιτυχία να έχετε όλοι. Και δεν είναι ωραίο να γράφετε και να γελάτε με τα λάθη που μπορεί να κάνανε κάποιες μητέρες που μπορεί να μην ξέρανε τόσο όσα εσείς. Και κανείς δεν ξέρει πως τα βγάζει πέρα μια οικογένεια γιαυτό πρέπει να προσέχουμε τι λέμε.

Να δεχτώ σαν ελαφρυντικό ότι δεν έχεις παρακολουθήσει το συγκεκριμένο topic και το τι βοήθεια έχει πέσει σε άλλους γονείς όλο αυτό τον καιρό . Όποιος δεν ξέρει κάτι ή δεν καταλαβαίνει , ρωτάει και μαθαίνει . Κανείς εδώ μέσα δεν θεωρεί τον εαυτό του διάνοια με IQ 200 . Η γνώση που έχουν αποκτήσει ορισμένοι , είναι επειδή έβγαλαν τα μάτια τους να διαβάζουν αυτή την προκύρηξη 850.000 φορές το λιγότερο .

Θα κάτσω να λυπηθώ την μάνα που την διάβασε 10 φορές και δεν κατάλαβε κάτι συγκεκριμένο μέσα στην προκύρυξη . Αλλά την μάνα που κάθεται στα σκαλοπάτια της ΕΕΤΑΑ και συμπληρώνει μια αίτηση χωρίς να έχει διαβάσει ούτε μια φορά την πρόσκληση και χωρίς να ξέρει τι γράφει , και που ακούει τον κάθε τυχαίο τι της λέει , sorry αλλά δεν θα με πάρουν και τα κλάμματα . Θα λυπηθώ περισσότερο το παιδί της , όχι αυτή :(

Τέλος αν δεν τα βγάζει πέρα μια οικογένεια με 40 και 60.000 ? εισόδημα , τότε η οικογένεια με 10 ή 15 ή 20 ή 25.000 ΠΩΣ τα βγάζει πέρα ;;;;;

Και η Μενεγάκη εργαζόμενη μανούλα είναι. Να κάνει κι αυτή αίτηση; Όπως και η γυναίκα του Πάγκαλου (αυτή που έπαιρνε και το επίδομα πολυτέκνων)...

Καλό μεσημέρι, πάω στα μωρά μου σε λίγο.

γνωμη ειναι οτι αν οι θέσεις ειναι πάρα πολλές και άρα τα παιδια της κα΄θε επώνυμης πλούσιας δεν παίρνουν τις θεσεις των παιδιών κάποιας μη πλούσιας...............ε ναι ας παρουν και της μενεγάκης βρε κορίτσια

βρε kalamaraki, αν δεν ευθύνεται η ΕΕΤΑΑ για τον αριθμό των θέσεων, τοτε ευθύνεται κάποιος άλλος .

οπότε πάλι το πρόβλημα ειναι ο λιγοστός αριθμός των θέσεων σε σχέση με τον αριθμό των εργαζόμενων μητέρων.απλά αλλάζει ο υπευθυνος (με τον οποίο θα πρέπε να τα βάλουμε και να μαστε δυσαρεστημένες και όχι με τις μητέρες που με >40000 ευρω καταθέτουν αίτηση)

Μα συγνώμη.....ξέρουμε γιατί μιλάμε????

Οι σταθμοί με δική τους πρωτοβουλία συμμετέχουν στο πρόγραμμα κάνοντας αίτηση, περνώντας από επιθεώρηση κτλ κ δίνουν ο καθένας τις χ θέσεις. ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΕΕΤΑΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

Βάλτε τα με του σταθμούς τι να πω..............

σηκώνω τα χέρια ψηλά....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...