Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

δε νομιζω να μπορεις πλεον να προσκομισεις εκκαθαριστικο αλλου ετους μεσω ενστασης..... ας μας πει καποιος σιγουρα

Άλλο εκκαθαριστίκο δεν μπορείς να προσκομίσεις . Μπορούσες όσο διαρκούσαν οι αιτήσεις . Πλέον δεν γίνεται .

Επίσης οι κενές θέσεις σε ορισμένους σταθμούς θα συμπληρωθούν από αυτές που είναι εντάξει τα χαρτιά τους , αλλά έμειναν εκτός γιατί πχ είχαν βάλει ένα μόνο σταθμό και οι θέσεις καλύφθηκαν από άλλους με περισσότερα μόρια . Όχι απο αυτές που έχουν ακυρωθεί τα χαρτιά και δεν επιδέχονται καν ένσταση . Αν δεν κάνω λάθος πέρισυ ρωτούσαν τους γονείς που έμειναν απ'έξω και ήταν στις επιλαχούσες , αν τους βολεύει να πάνε σε άλλο σταθμό που έχει κενές θέσεις .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι όπως αναφέρεται στην πρόσκληση , και όχι κάτι που το είπε μια απλή τηλεφωνήτρια της ΕΕΤΑΑ .

Δικαίωμα αίτησης στο πρόγραμμα έχουν εισοδήματα μέχρι 40.000 ? . Αίτηση με εισόδημα πάνω από το όριο , απορρίπτεται εντελώς και δεν έχει καν δικαίωμα ένστασης . ΤΕΛΟΣ . Όποιος θέλει το καταλαβαίνει . Αν δεν το καταλαβαίνει και θελει με τσαμπουκά να πάει , ας πάει , δικαίωμα του είναι . Θα υποστεί όμως και την ανάλογη κριτική , ας το έχει υπόψιν του .

Και κάτι τελευταίο . Εγώ με εκκαθαριστικό του 2011 έχω 21.000 ? . Με εκκαθαριστικό του 12 , έχω 23.000 ? . Δηλαδή εγώ τι πρέπει να κάνω ; Να πάω να αυτοκτονήσω γιατί δεν τα βγάζω πέρα οικονομικά ; Η μήπως να πάω να κλαφτώ στην ΕΕΤΑΑ για να μου δώσουν παραπάνω μόρια ;;;; Καταλάβετε ότι εκτίθεστε ορισμένοι με αυτά που γράφετε .

Φιλικά Λευτέρης

Συμφωνώ απόλυτα με τον Λευτέρη ( και γενικότερα όχι μόνο σε αυτό το ζήτημα)

μην ακούτε το τι λέει ο καθένας ότι του είπαν

ποιος το είπε; με ποια αρμοδιότητα;θα τρελαθούμε τελείως

ουφ ναι το ξερω με τις ενστασεις,,,να καταλαβω τη δολια μανα που ξεχασεδ να υπογραψει στο πανικο της,,,να καταλαβω και την αλλη που δεν εβαλε ενα δικαιολογητικο,,,αλλα δε δεχομαι οταν κατι σου λεει μη πας να πας εκει να οτ κανεις,,,και τελικα να σε δεχτουνε κιολας,,,,ε με πιανει το παραπονο γιατι εχω κατσει ηδη ενα χρονο ακομη ανεργη γιατι περσυ δε καταφερα να βαλω και τη μικρη πουθενα ε και φετος που τελικα μαλλονπερναει εχω ελπιδες οτι ο χειμωνας μου δεν ειναι τοσομαυος οσο ο περσυνος,,και ο νωων νωειτω,,,,ουφ,,

σε καταλαβαίνω κούκλα μου , για αυτό και σου λέω να μην αγχώνεσαι για λόγους τελείως μετέωρους

και εγώ είναι αμφίβολο αν μπαίνω στις πρώτες 2 επιλογές μου αλλά δεν θα κάτσω να το βάλω με το άτιμο το σύστημα και την άδικη την κοινωνία!!!:-P:razz:

Εδώ βρε παιδιά υπήρξαν 416 μητέρες με εισόδημα πάνω από 60.000? που έκαναν αίτηση στην ΕΕΤΑΑ . Τι να λέμε τώρα ;;;; Και δεν ντρέπονται καθόλου . Δεν βγάζεις άκρη τελικά με την Ελληνίδα μάνα !!!!!!!

Διαφημίσεις

ουφ ναι το ξερω με τις ενστασεις,,,να καταλαβω τη δολια μανα που ξεχασεδ να υπογραψει στο πανικο της,,,να καταλαβω και την αλλη που δεν εβαλε ενα δικαιολογητικο,,,αλλα δε δεχομαι οταν κατι σου λεει μη πας να πας εκει να οτ κανεις,,,και τελικα να σε δεχτουνε κιολας,,,,ε με πιανει το παραπονο γιατι εχω κατσει ηδη ενα χρονο ακομη ανεργη γιατι περσυ δε καταφερα να βαλω και τη μικρη πουθενα ε και φετος που τελικα μαλλονπερναει εχω ελπιδες οτι ο χειμωνας μου δεν ειναι τοσομαυος οσο ο περσυνος,,και ο νωων νωειτω,,,,ουφ,,

fun mode on : Εσύ Γιασεμάκι δεν έχεις ανάγκη να στείλεις τα παιδιά σου σε παιδικό . Τσάμπα αγχώνεσαι και ασχολείσαι . :)

fun mode off :)

Λοιπόν θα το πω και εδώ και θα κλείσω. Εγώ 40000 έβγαζα πέρσυ και πρόπερσι και δουλεύω και εγώ και άντρας μου μέχρι το βράδυ. Φέτος βγάζουμε 22000 με 2 παιδιά, μένουμε στο ενοίκιο και καμία βοήθεια απο κανέναν. Και δεν ντρέπομαι που έκανα αίτηση γιατί το έχω πραγματικά ανάγκη. Καλή επιτυχία να έχετε όλοι σας.

Κι εγω εχω θετικη αυρα για φετος χιχιχι

λευτερη ρισπεκτ

τανια μου δεν ειπε κανεις οτι δεν εχεις αναγκη η δικαιωμα η οτι θες

πανε και στα καναλια

η προκηρυξη ελεγε μεχρι 40000

δικαιο αδικο αυτο ειναι

ξερω πολλους που εμειναν απ εξω αδικα

και πολλους που εκρυψαν πολλλλλλα λεφτα

και καποιους τους ειπαν να κανουν ενσταση

οπως σε σενα

καλη επιτυχια σε ολους και ειρηνη ημιν

Λοιπόν θα το πω και εδώ και θα κλείσω. Εγώ 40000 έβγαζα πέρσυ και πρόπερσι και δουλεύω και εγώ και άντρας μου μέχρι το βράδυ. Φέτος βγάζουμε 22000 με 2 παιδιά, μένουμε στο ενοίκιο και καμία βοήθεια απο κανέναν. Και δεν ντρέπομαι που έκανα αίτηση γιατί το έχω πραγματικά ανάγκη. Καλή επιτυχία να έχετε όλοι σας.

γιατι δεν εστειλες το φετινο εκκαθαριστικό?

Διαφημίσεις

καλα κανεις και δεν ντρεπεσαι αλλα οι οδηγιες ηταν σαφης απο την εεταα. θες να κατσω να σου γραψω ποσα βγαζω εγω με τον αντρα μου αυτη την στιγμη? δεν θα βγαλουμε ακρη....

αδικιες υπαρχουν και θα υπαρχουν παντα.... εδω εγω δηλωνω πιο πολλα απο το αφεντικο μου .....

fun mode on : επίσης τσέκαρε και όλους τους νομούς της Ελλάδας , μήπως τυχόν καμιά μαμά από άλλο νομό έχει δηλώσει τον δικό σου σταθμό :) :) :)

fun mode off . :)

χαχαχαχαχα πλάκα με κάνειςςςςςςςςςς ουτε μια στο εκατομμύριο να το έκανα

Αν έβγαζε η ΕΕΤΑΑ στατιστικά στοιχεία για όσες τελικά δεν θα επιλεγούν , και το τι σοι λάθη έκαναν , τότε έχω την αίσθηση ότι θα έπεφτε πολύ γέλιο ( αλλά και κλάμα ) .

:rolleyes:

καλησπερα

ηρθα φουντωμενη

γιατι διαβασα αυτο,,,,

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2436785&postcount=393

τι θα γινει τωρα???θα ξεχασουμε και αυτα που ξεραμε????αμα μπουνε και αυτες μετα εγω δε θα πρεπει νακανω ενσταση που καταπατειτε η προκυρηξη?????

απορώ γιατί κάθεσαι κ σπαταλάς φαιά ουσία........μην ασχολείσαι. Ξερεις πως είναι η εγκύκλιος τέλος. Ολα τα υπόλοιπα είναι παραφιλολογία.

Μα αν κάθεσαι στα σκαλοπάτια της ΕΕΤΑΑ και συμπληρώνεις την αίτηση , τέτοιες χαζομάρες κάνεις .

Ήθελα να ήξερα τα λεφτά για την courier ή τον κόπο να πάνε αυτοπροσώπος να καταθέσουν μια τέτοια αίτηση , δεν τα λυπήθηκαν ;;;;;

:rolleyes::rolleyes::confused::confused::confused:

εγω παντως αμα μεινω απεξω απο μανα που εχει εισοδημα πανω απο 40000 ενω λεει η προκυρηξη οτι ειναι εκτος θα κανω ενσταση ,,,,,,το λεω απλα,,,,,

Εγώ θα το παω κ ποιο πάνω.....;)

Δεν νομίζω , γιατί αν την πατάτα την έκαναν οι δήμοι , θα πήγαιναν μετά οι γονείς και θα έκαναν ''μπάχαλο'' τον δήμο . Τα περισσότερα θεωρώ ότι είναι από μάνες οι οποίες δεν έχουν συμπληρώση ούτε μια φορά στην ζωή τους μια αίτηση , έστω μια υπεύθυνη δήλωση , γιατί προφανώς είχαν κάποιους άλλους και τους τις έκαναν . Φαινόταν αυτό και από τις ερωτήσεις που γινόντουσαν κατά καιρούς και εδώ μέσα . Και δεν εννοώ ότι απαραίτητα ήταν χαμηλού μορφωτικού επιπέδου . Εδώ βλέπεις και καλά απόφοιτες πανεπιστημίου και δεν μπορούν να συντάξουν μια πρόταση .

Ήταν μάνες που δεν έχουν πάει ποτέ τους για δουλειά και δεν έχουν φτιάξει ποτέ τους ένα βιογραφικό , που δεν έχουν περάσει καν απέξω από μια δημόσια υπηρεσία , και γενικά η συμπλήρωση εγγράφων κάνει ''τζιζζζζζ'' για αυτές . :)

αχχχχχχχχχχχ αλλά την μενέγο ξέρουν να την παρακολουθούν σαν παναγία σε πομπή...... κ πως λένε τη μια μάρκα κ το ένα ριμελ κ το άλλο μανό.....

{χωρίς παρεξήγηση ετσι :tongue:}

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι όπως αναφέρεται στην πρόσκληση , και όχι κάτι που το είπε μια απλή τηλεφωνήτρια της ΕΕΤΑΑ .

Δικαίωμα αίτησης στο πρόγραμμα έχουν εισοδήματα μέχρι 40.000 ? . Αίτηση με εισόδημα πάνω από το όριο , απορρίπτεται εντελώς και δεν έχει καν δικαίωμα ένστασης . ΤΕΛΟΣ . Όποιος θέλει το καταλαβαίνει . Αν δεν το καταλαβαίνει και θελει με τσαμπουκά να πάει , ας πάει , δικαίωμα του είναι . Θα υποστεί όμως και την ανάλογη κριτική , ας το έχει υπόψιν του .

Και κάτι τελευταίο . Εγώ με εκκαθαριστικό του 2011 έχω 21.000 ? . Με εκκαθαριστικό του 12 , έχω 23.000 ? . Δηλαδή εγώ τι πρέπει να κάνω ; Να πάω να αυτοκτονήσω γιατί δεν τα βγάζω πέρα οικονομικά ; Η μήπως να πάω να κλαφτώ στην ΕΕΤΑΑ για να μου δώσουν παραπάνω μόρια ;;;; Καταλάβετε ότι εκτίθεστε ορισμένοι με αυτά που γράφετε .

Φιλικά Λευτέρης

Άλλο εκκαθαριστίκο δεν μπορείς να προσκομίσεις . Μπορούσες όσο διαρκούσαν οι αιτήσεις . Πλέον δεν γίνεται .

Επίσης οι κενές θέσεις σε ορισμένους σταθμούς θα συμπληρωθούν από αυτές που είναι εντάξει τα χαρτιά τους , αλλά έμειναν εκτός γιατί πχ είχαν βάλει ένα μόνο σταθμό και οι θέσεις καλύφθηκαν από άλλους με περισσότερα μόρια . Όχι απο αυτές που έχουν ακυρωθεί τα χαρτιά και δεν επιδέχονται καν ένσταση . Αν δεν κάνω λάθος πέρισυ ρωτούσαν τους γονείς που έμειναν απ'έξω και ήταν στις επιλαχούσες , αν τους βολεύει να πάνε σε άλλο σταθμό που έχει κενές θέσεις .

Εδώ βρε παιδιά υπήρξαν 416 μητέρες με εισόδημα πάνω από 60.000? που έκαναν αίτηση στην ΕΕΤΑΑ . Τι να λέμε τώρα ;;;; Και δεν ντρέπονται καθόλου . Δεν βγάζεις άκρη τελικά με την Ελληνίδα μάνα !!!!!!!

Μα τέτοια ταύτιση απόψεων να έχουμε !!! :rolleyes::tongue::D

Να πάμε τότε όλοι να καταθέσουμε ένσταση για όσες καταθέσουν ένσταση με εισόδημα πάνω από 40.000?. Το λέτε;

Δεν θα καταθέσω απλά ένσταση.............

θα κατασκηνώσω εκεί έξω.:evil::evil::cool:

υγ

εγώ μια φορά από χτες έγραψα τα ονόματα των μαμάδων που έχουν δηλώσει τους σταθμούς μου κ απορρίφθηκαν λόγω εισοδήματος άνω των 40.000.....για να έχω το νου μου στα αποτελέσματα.

Καλή επιτυχία να έχετε όλοι. Και δεν είναι ωραίο να γράφετε και να γελάτε με τα λάθη που μπορεί να κάνανε κάποιες μητέρες που μπορεί να μην ξέρανε τόσο όσα εσείς. Και κανείς δεν ξέρει πως τα βγάζει πέρα μια οικογένεια γιαυτό πρέπει να προσέχουμε τι λέμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...