Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

δεν μετανιωσα για την επιλογη μου να στειλω τη μικρη παιδικο, για τη σειρα προτιμησης αλλαξα γνωμη..

τες πα, θα το πιω το ποτηριον τουτο :rolleyes:

κατάλαβα βρε.

Μετάνιωσες για τη σειρά επιλογή σου ή δεν πας ή πας(που θα πας) εκεί που θα σε πάρουν.

Εβίβα :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ για πειτε μου λιγο γιατι εχω μπερδευτει... εχουμε την 3η επιλογη μου που δινει 50 θεσεις 45 εχουν παραπανω μορια απο μενα οι οποιοι την εχουν δηλωσει και σαν 1η 2η και τριτη τους επιλογη. στις απορριπτεες ο σταθμος δεν εχει δηλωθει απο καμια. αρα να ελπιζω πως ειμαι μεσα στο σταθμο αυτο? και ειναι και διπλα στη δουλεια μου!!!! :)

Φετος δηλωσα μονο σταθμους που ηθελα ετσι κι αλλιως κι ο συγκεκριμενος μου χε κανει πολυ καλη εντυπωση οταν πηγα να τον δω. μαλιστα σκεφτομουν να κανω αιτηση γιατι ειναι δημοτικος, και εκτος προγραμματος...Για πειτε μου λετε μπαινω? για να τα ξαναμετρησω αλλη μια να καθησυχαστω λιγακι!!!!εεε???

Ναι μωρέ μέσα είσαι...αλλά για να σε πάρουν σάυτόν δεν πρέπει να φτάνουν τα μόριά σου για τις δυο πρώτες σου επιλογές.

ο λογιστης την εκτύπωσε απο το taxis!

αυτή κανει?(έχω και άλλη σπίτι) και αν ναι πρέπει να θεωρηθεί στην εφορία ή η εφορία θα μου δώσει άλλη?

μπερδευτηκα τελικά ποιο χαρτί θέλουν..........

Από το taxis κάνει.

Αλλά επειδή υπάρχουν και ανίδεοι και ανεύθυνοι υπάλληλοι,βγάλε μια φωτοτυπία το εκκαθαριστικό του 2010 που ΄σου έστειλε η εφορία και πήγαινε με το πρωτότυπο και την ταυτότητά σου σε ένα ΚΕΠ να στο επικυρώσουν το αντίγραφο

Δεν χρειάζεται να πας στην εφορία.

Σεραφινο απλα σε παραδεχομαι! βεβαια ειχα βαρεθει να κανω το συλλογισμο ποσο εισοδημα βγαζει 27 μορια αλλα ηταν και αργαμιση εχτες χεχεχεχεχχε

Έλα βρε , τη δικιά σου ιδέα (περί πλαφόν και χαμηλών εισοδημάτων) εκμεταλλεύτηκα.

Δεν έκατσα να αναλύσω το πόθεν έσχες των 27 μορίων.

Όταν είπες για χαμηλά εισοδήματα και πιθανό πλαφόν , μου ήρθε αστραπή το εξαχίλιαρο όριο των φορολογικών.

Έκανα και τη δοκιμή με μια κοπέλα που έβαλε τα στοιχεία της στο φόρουμ και βρέθηκε η πιθανή εξήγηση.

Μετά συνειρμικά μου ήρθε στο μυαλό και μια κουβέντα που κάναμε πως 300 και 400 μόρια δεν είδαμε τα προηγούμενα 4 χρόνια και να σου το συμπέρασμα που δεν μου ανήκει εξ'ολοκλήρου.

Συλλογική σκέψη ήταν, κάτι σαν το συλλογικό υποσυνείδητο :D:D

Δυστυχως για εμένα για αλλη μια φορά βγαίνεις σωστός!!!!

Με 6000 εισόδημα μου βγαίνει 46.11 οσα μου βγάλανε κι αυτοί.

Και καλά δεν μπορούσαν να το γράψουν καπου αυτό? Ποιός περιμένει τωρα μεχρι τις 29 να δουμε τελικα τι θα γίνει?

Παντως την ένσταση την έστειλα εγω για να δω τι εξήγηση θα μου δωσουνε!!!:(

Ε ναι,αυτό κάνουν και πιθανολογώ και γιατί το κάνουν.

Επειδή στην πρόσκληση λένε πως προτεραιότητα δίδεται ΑΜΕΑ,χηρεία,διάσταση,πολυτεκνεία,κλπ ,θέλουν να αποφύγουν πολύ υψηλά μόρια από χαμηλά εισοδήματα ώστε να μην ακυρωθούν οι προτεραιότητές τους (τρομάρα τους).

Όλα αυτά όμως έπρεπε να τα γράφουν και όχι να πρέπει να μπούμε στο μυαλό του...Τζον Μάλκοβιτς για να τα υποψιαστούμε

Και για να δείτε και το μέγεθος της βλακείας τους,ενώ λέει πως το πρόγραμμα δίνει προτεραιότητα στις π[αραπάνω ευπαθείς καταστάσεις και όχι στο εισοδηματικό κριτήριο, σε περίπτωση ισοβαθμιών μετράει πρώτα όχι ένα από τα παραπάνω κριτήρια που υποτίθεται τα βάζουν σε προτεραιότητα , αλλά το κριτήριο που είναι πρώτο στο σχετικό πίνακα.

Δηλαδή το εισοδηματικό κριτήριο. :D:D:D:D

Για τέτοιο "χάσιμο" λέμε.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Μόλις τώρα μπήκα και είδα τα αποτελέσματα μας. Έχουμε 79,72 μόρια. Είναι αρκετά καλά νομίζω… Μακάρι να μας πάρουν στη πρώτη επιλογή και να μη χρειαστεί να αλλάξουμε σχολείο...

Να ρωτήσω και κάτι για να είμαι σίγουρη???? Εφόσον τα μόρια μας είναι όπως τα υπολογίζαμε και τα ονόματα μας είναι σωστά, δε χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο από το να περιμένουμε να βγουν τα τελικά αποτελέσματα… έτσι????

Ξέρετε μήπως πότε βγαίνουν??? Κάτι για Πέμπτη με Παρασκευή που διάβασα κάπου ποιο πίσω ισχύει????

5MwRp3.png6g2Ip3.png

πηρα τηλ πρωι πρωι και ρωτησα τι χαρτι μου ελειπε

μου ειπαν

ΚΑΡΤΑ ΟΑΕΔ

το προγραμμα το ελεγε καθαρα λεει οτι ειναι για

εργαζομενες και για

ανεργες

αν το παιδι ηταν ΑΜΕΑ τοτε αλλαζε το θεμα

αλλα για μανα ΑΜΕΑ δεν αλλαζει κατι

οποτε απορριφθηκαμε παμψηφι!!!

αντε και του χρονου!!!!

ναι να πω την αληθεια στεναχωρεθηκα

και η κολλητη μου που δεν ειχε ιδεα για το προγραμμα

την πηραν και λεει δε θα παει

θα συνεχισει στο δημο λεει με πληρωμη για να μην κανει χαρτια και του χρονου!!!!

κι εμεις ειχαμε αναγκη αυτη την ευκολια

τα λεφτα τα πληρωνουν οι παππουδες βεβαια

δεν πειραζει τι να γινει

ευτυχως μου εκαναν μια καλη εκπτωση στον παιδικο που ηθελα

γιατι εχω μια γνωστη δασκαλα και θα μας παρει σα συγγενεις της

οποτε θα βολευτουμε κι εμεις

ωραιο κρατος ομως....ζητανε απο εναν παραπληγικο να ειναι στον ΟΑΕΔ

λες και δυναμαι να εργαστω.... ωχ βαρεθηκα δεν ασχολουμαι αλλο!

Διαφημίσεις

κοριτσια σας παρακαλω οποια ξερει...εκανα βλακεια κ δεν ειδα πως πρεπει να βαλω ημερομηνια για 1/9/2011 που η μικρη θα ειναι 2 ετων κ 4 μηνων. αυτο σημαινει πως δεν μπορω να κανω αιτηση πουθενα?μπορει καποια κοπελα να μου πει τι κωδικο να επιλεξω?θα κανω ενσταση κ θα ξαναβαλω την αιτηση κ οτι γινει.

ευχαριστω πολυ εκ των προτερων οποια κοπελα εχει την ευγενη καλοσυνη να μου απαντησει.

Καλημέρα σας!

Συγχαρητήρια σε όσες μπήκανε, υπομονή σε εμάς που απορριφθήκαμε.

Παιδιά χρειάζομαι τα φώτα σας..Με απορρίψανε για τον εξής λόγω, στο εκκαθαριστικό που κάνω μαζί με τον σύζυγο δεν φαίνεται το όνομά μου, παρότι φαίνεται το εισόδημά μου, λόγω βλακείας δικής μας (δεν είχαμε δηλώσει έγκαιρα το γάμο στην εφορία:-(). Μετά από ώρες αναμονής στο τηλέφωνο το σηκώνει μια από την εεταα, της λέω το πρόβλημα και μου λέει να στείλω ένα αποδεικτικό του γάμου και να γράψω και "κάτι σχετικό" στην ένσταση για το λάθος στην εφορία. Οκ θα στείλω ληξιαρχική πράξη γάμου. Τι να γράψω όμως πάνω στην ένσταση???Πρώτη φορά κάνω τα χαρτιά και δεν ξέρω..την ρώτησα την υπάλληλο αλλά μόνο που δεν με έβρισε..Αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει σας παρακαλώ..

6H53p2.pngH7Hsp2.png

cNE4p3.png

Να ρωτήσω και κάτι για να είμαι σίγουρη???? Εφόσον τα μόρια μας είναι όπως τα υπολογίζαμε και τα ονόματα μας είναι σωστά, δε χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο από το να περιμένουμε να βγουν τα τελικά αποτελέσματα… έτσι????

Έτσι κορίτσι, δε χρειάζεται να κάνεις τπτ άλλο. Ε, με τόσα μόρια θα μπεις καλό μου.

Εγώ δεν το βλέπω... Τι θα κάνω με δυο μωρά κλεισμένη σπίτι όλο το χειμώνα ρε παιδιά;;; :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

να στείλω ένα αποδεικτικό του γάμου και να γράψω και "κάτι σχετικό" στην ένσταση για το λάθος στην εφορία. Οκ θα στείλω ληξιαρχική πράξη γάμου. Τι να γράψω όμως πάνω στην ένσταση???

βαλε μια εκτυπωση δηλωση του ν. 105 (ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΝΑ ΤΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ) για πιο επισημο και καλα χαρτι, περισσοτερο για να μη καθεσαι να γραφεις μονη σου, συμπληρωσε τα στοιχεια και γραψε απο κατω που εχει να βαλεις κειμενο πως ετσι κι ετσι εγιναν τα πραγματα....δηλωνω υπευθυνα πως ειμαι παντρεμενη απο τοτε με τον ταδε και οτι λογω καθυστερημενης δηλωσης του γαμου το ονομα μου δεν εμφανιζεται στο εκκαθαρ. με αποτελσμα να αποοριφθει η αιτηση μου, παρακαλω να επανεξεταστει βαση των στοιχειων που προσκομιζω. ξερω γω μαλλον ετσι θα κανα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...