Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Eγώ και ο άντρας μου εργαζόμενοι στο Ιδ.Τομέα μέχρι το βράδυ και έχουμε εισόδημα 40.100. Φέτος με αποκλείει. Πήραν μητέρες γνωστές μου με λιγότερο εισόδημα γιατί δεν δηλώνουν ενώ εγώ που είμαι εργαζόμενη δεν μπορώ να τα κρύψω. Εγώ τα έκανα τα χαρτιά , με απέρριψαν και έκανα ένσταση. Στην ΕΕΤΑΑ μου είπαν να κάνω ένσταση , να μην το αφήσω γιατί έχει γίνει ένας χαμός με το όριο εισοδήματος. Έχω 2 παιδιά και φέτος έχουμε τεράστιες μειώσεις και καμία βοήθεια απο πουθενά.

εγω παντως αμα μεινω απεξω απο μανα που εχει εισοδημα πανω απο 40000 ενω λεει η προκυρηξη οτι ειναι εκτος θα κανω ενσταση ,,,,,,το λεω απλα,,,,,

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eγώ και ο άντρας μου εργαζόμενοι στο Ιδ.Τομέα μέχρι το βράδυ και έχουμε εισόδημα 40.100. Φέτος με αποκλείει. Πήραν μητέρες γνωστές μου με λιγότερο εισόδημα γιατί δεν δηλώνουν ενώ εγώ που είμαι εργαζόμενη δεν μπορώ να τα κρύψω. Εγώ τα έκανα τα χαρτιά , με απέρριψαν και έκανα ένσταση. Στην ΕΕΤΑΑ μου είπαν να κάνω ένσταση , να μην το αφήσω γιατί έχει γίνει ένας χαμός με το όριο εισοδήματος. Έχω 2 παιδιά και φέτος έχουμε τεράστιες μειώσεις και καμία βοήθεια απο πουθενά.

πες μου καποιον που δεν εχει υποστει μειωση μισθου. μην ξεχνας οτι ενω ετρεχε ηδη 3 μερες το προγραμμα αποφασισαν να δεχτουν και το φετινο εκκαθαριστικο. αυτο δεν ειναι κατι για οσους εβγαζαν παραπανω και τωρα δεν βγαζουν? δεν καταλαβαινω, τι πρεπει να γινει για ικανοποιηθουν ολοι???

και τα δυο εκκαθαριστικά είναι πάνω απο 40000? (οικ ετος 11 κ οικ ετος 12) αν ναι τοτε δυσκολο.... αν οχι ισως να μπορεις να προσκομίσεις το άλλο

Διαφημίσεις

οχι να σου πω παιζει και το αλλο,,,,οι κατα τοπους δημοι ή παιδικοι σταθμοι μαζευαν και τα πηγαιναν ομαδικα,,,,να εξυπηρετησουν ,,,,εγω νομιζω εκει εχει γινει μπαχαλο στανταρακι,,,,,

Δεν νομίζω , γιατί αν την πατάτα την έκαναν οι δήμοι , θα πήγαιναν μετά οι γονείς και θα έκαναν ''μπάχαλο'' τον δήμο . Τα περισσότερα θεωρώ ότι είναι από μάνες οι οποίες δεν έχουν συμπληρώση ούτε μια φορά στην ζωή τους μια αίτηση , έστω μια υπεύθυνη δήλωση , γιατί προφανώς είχαν κάποιους άλλους και τους τις έκαναν . Φαινόταν αυτό και από τις ερωτήσεις που γινόντουσαν κατά καιρούς και εδώ μέσα . Και δεν εννοώ ότι απαραίτητα ήταν χαμηλού μορφωτικού επιπέδου . Εδώ βλέπεις και καλά απόφοιτες πανεπιστημίου και δεν μπορούν να συντάξουν μια πρόταση .

Ήταν μάνες που δεν έχουν πάει ποτέ τους για δουλειά και δεν έχουν φτιάξει ποτέ τους ένα βιογραφικό , που δεν έχουν περάσει καν απέξω από μια δημόσια υπηρεσία , και γενικά η συμπλήρωση εγγράφων κάνει ''τζιζζζζζ'' για αυτές . :)

βρε παιδιά,

πάλι ανακυκλώνεται το ίδιο θέμα.

η προκήρυξη έχει ορισμένες προϋποθέσεις.

ο καθένας υποκειμενικά μπορεί να εντοπίσει αδικίες ή όχι.

στη παρούσα φάση νομίζω ότι δεν μπορούν να αλλάξουν οι προϋποθέσεις της προκήρυξης, όσες ενστάσεις και να γίνουν

και τα δυο εκκαθαριστικά είναι πάνω απο 40000? (οικ ετος 11 κ οικ ετος 12) αν ναι τοτε δυσκολο.... αν οχι ισως να μπορεις να προσκομίσεις το άλλο

δε νομιζω να μπορεις πλεον να προσκομισεις εκκαθαριστικο αλλου ετους μεσω ενστασης..... ας μας πει καποιος σιγουρα

μα τοτε ολοι θα μπορουν να αλλαξουν τα εκκαθαριστικα τους για να μοριοδοτηθουν αναλογα,,,,αποκλειεται ρε παιδια να το δεχτει η εεταα αυτο,,,,για αυτο βαλανε την επιλογη εν μεσω αιτησεων οτι δεχονται και το φετινο εκκαθαριστικο,,,,,και τρεχανε οι γονεις να το κανουνε,,,,

Διαφημίσεις

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι όπως αναφέρεται στην πρόσκληση , και όχι κάτι που το είπε μια απλή τηλεφωνήτρια της ΕΕΤΑΑ .

Δικαίωμα αίτησης στο πρόγραμμα έχουν εισοδήματα μέχρι 40.000 ? . Αίτηση με εισόδημα πάνω από το όριο , απορρίπτεται εντελώς και δεν έχει καν δικαίωμα ένστασης . ΤΕΛΟΣ . Όποιος θέλει το καταλαβαίνει . Αν δεν το καταλαβαίνει και θελει με τσαμπουκά να πάει , ας πάει , δικαίωμα του είναι . Θα υποστεί όμως και την ανάλογη κριτική , ας το έχει υπόψιν του .

Και κάτι τελευταίο . Εγώ με εκκαθαριστικό του 2011 έχω 21.000 ? . Με εκκαθαριστικό του 12 , έχω 23.000 ? . Δηλαδή εγώ τι πρέπει να κάνω ; Να πάω να αυτοκτονήσω γιατί δεν τα βγάζω πέρα οικονομικά ; Η μήπως να πάω να κλαφτώ στην ΕΕΤΑΑ για να μου δώσουν παραπάνω μόρια ;;;; Καταλάβετε ότι εκτίθεστε ορισμένοι με αυτά που γράφετε .

Φιλικά Λευτέρης

οκ εχω αρχισει και αγχωνομαι τωρα,,,περσυ ρε παιδια δε μεινανε θεσεις ακαλυπτες????ποιος ξερει???

γιασεμάκι μου μην αγχώνεσαι!!!

ότι θα υπάρξουν αλλαγές λόγω ενστάσεων είναι γνωστό

τώρα τι είπαν στον καθένα και τι εννοούσαν οι υπάλληλοι είναι άλλο θέμα ....

γιασεμάκι μου μην αγχώνεσαι!!!

ότι θα υπάρξουν αλλαγές λόγω ενστάσεων είναι γνωστό

τώρα τι είπαν στον καθένα και τι εννοούσαν οι υπάλληλοι είναι άλλο θέμα ....

ουφ ναι το ξερω με τις ενστασεις,,,να καταλαβω τη δολια μανα που ξεχασεδ να υπογραψει στο πανικο της,,,να καταλαβω και την αλλη που δεν εβαλε ενα δικαιολογητικο,,,αλλα δε δεχομαι οταν κατι σου λεει μη πας να πας εκει να οτ κανεις,,,και τελικα να σε δεχτουνε κιολας,,,,ε με πιανει το παραπονο γιατι εχω κατσει ηδη ενα χρονο ακομη ανεργη γιατι περσυ δε καταφερα να βαλω και τη μικρη πουθενα ε και φετος που τελικα μαλλονπερναει εχω ελπιδες οτι ο χειμωνας μου δεν ειναι τοσομαυος οσο ο περσυνος,,και ο νωων νωειτω,,,,ουφ,,

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι όπως αναφέρεται στην πρόσκληση , και όχι κάτι που το είπε μια απλή τηλεφωνήτρια της ΕΕΤΑΑ .

Δικαίωμα αίτησης στο πρόγραμμα έχουν εισοδήματα μέχρι 40.000 ? . Αίτηση με εισόδημα πάνω από το όριο , απορρίπτεται εντελώς και δεν έχει καν δικαίωμα ένστασης . ΤΕΛΟΣ . Όποιος θέλει το καταλαβαίνει . Αν δεν το καταλαβαίνει και θελει με τσαμπουκά να πάει , ας πάει , δικαίωμα του είναι . Θα υποστεί όμως και την ανάλογη κριτική , ας το έχει υπόψιν του .

Και κάτι τελευταίο . Εγώ με εκκαθαριστικό του 2011 έχω 21.000 ? . Με εκκαθαριστικό του 12 , έχω 23.000 ? . Δηλαδή εγώ τι πρέπει να κάνω ; Να πάω να αυτοκτονήσω γιατί δεν τα βγάζω πέρα οικονομικά ; Η μήπως να πάω να κλαφτώ στην ΕΕΤΑΑ για να μου δώσουν παραπάνω μόρια ;;;; Καταλάβετε ότι εκτίθεστε ορισμένοι με αυτά που γράφετε .

Φιλικά Λευτέρης

respect

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...