Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω 57 μορια και κατι

ναι πρεπει να δω και τις απορριπτεες

παωωωωωωωωωωωω

fun mode on : επίσης τσέκαρε και όλους τους νομούς της Ελλάδας , μήπως τυχόν καμιά μαμά από άλλο νομό έχει δηλώσει τον δικό σου σταθμό :) :) :)

fun mode off . :)

πωπω παιδια χλωμο

5 απορριπτεες το εχουν πρωτη επιλογη

4 δευτερη και 5 τριτοτεταρτη

καηκαμεεεεεεεεε

ναι αλλα για ποιο λογο τις απερριψαν? αν ειναι κατι που δεν σηκωνει ενσταση εισαι οκ.

με εκανες και γελασα....η αλλη να εχει δηλωσει ανωτερη εκπαιδευση και να μην εχει δηλωσει δομες..... φανταζεσαι??? :shock:

Αν έβγαζε η ΕΕΤΑΑ στατιστικά στοιχεία για όσες τελικά δεν θα επιλεγούν , και το τι σοι λάθη έκαναν , τότε έχω την αίσθηση ότι θα έπεφτε πολύ γέλιο ( αλλά και κλάμα ) .

Διαφημίσεις

καλησπερα

ηρθα φουντωμενη

γιατι διαβασα αυτο,,,,

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2436785&postcount=393

τι θα γινει τωρα???θα ξεχασουμε και αυτα που ξεραμε????αμα μπουνε και αυτες μετα εγω δε θα πρεπει νακανω ενσταση που καταπατειτε η προκυρηξη?????

Αν έβγαζε η ΕΕΤΑΑ στατιστικά στοιχεία για όσες τελικά δεν θα επιλεγούν , και το τι σοι λάθη έκαναν , τότε έχω την αίσθηση ότι θα έπεφτε πολύ γέλιο ( αλλά και κλάμα ) .

εδω αμα κατσεις και διαβασεις τις απορριπτεες καποιοι ουτε καν εχουν γραψει δομες,,,,ελλιπει στοιχεια,,,,τιποτα,,,μονο ονομα ποαιδιου μανας ουτε δομες ουτε τιποτα,,,αυτη η ερμη μανα που παει???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Μου αρέσει που πάνω που ήμουν έτοιμος να γράψω για το εισόδημα με πρόλαβε η Γιασεμάκι .

Ορίστε μερικά ενδιαφέροντα : :)

Αττική : Απορριπτέες 5266 Με πάνω από 40.000 εισόδημα 1157

Θεσσαλονίκη : Απορριπτέες 3187 Με πάνω από 40.000 εισόδημα 484

Ηρακλείου : Απορριπτέες 956 Με πάνω από 40000 εισόδημα 82

Αχαίας : Απορριπτέες 293 Με πάνω από 40000 εισόδημα 29

Eγώ και ο άντρας μου εργαζόμενοι στο Ιδ.Τομέα μέχρι το βράδυ και έχουμε εισόδημα 40.100. Φέτος με αποκλείει. Πήραν μητέρες γνωστές μου με λιγότερο εισόδημα γιατί δεν δηλώνουν ενώ εγώ που είμαι εργαζόμενη δεν μπορώ να τα κρύψω. Εγώ τα έκανα τα χαρτιά , με απέρριψαν και έκανα ένσταση. Στην ΕΕΤΑΑ μου είπαν να κάνω ένσταση , να μην το αφήσω γιατί έχει γίνει ένας χαμός με το όριο εισοδήματος. Έχω 2 παιδιά και φέτος έχουμε τεράστιες μειώσεις και καμία βοήθεια απο πουθενά.

εδω αμα κατσεις και διαβασεις τις απορριπτεες καποιοι ουτε καν εχουν γραψει δομες,,,,ελλιπει στοιχεια,,,,τιποτα,,,μονο ονομα ποαιδιου μανας ουτε δομες ουτε τιποτα,,,αυτη η ερμη μανα που παει???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μα αν κάθεσαι στα σκαλοπάτια της ΕΕΤΑΑ και συμπληρώνεις την αίτηση , τέτοιες χαζομάρες κάνεις .

Ήθελα να ήξερα τα λεφτά για την courier ή τον κόπο να πάνε αυτοπροσώπος να καταθέσουν μια τέτοια αίτηση , δεν τα λυπήθηκαν ;;;;;

Μα αν κάθεσαι στα σκαλοπάτια της ΕΕΤΑΑ και συμπληρώνεις την αίτηση , τέτοιες χαζομάρες κάνεις .

Ήθελα να ήξερα τα λεφτά για την courier ή τον κόπο να πάνε αυτοπροσώπος να καταθέσουν μια τέτοια αίτηση , δεν τα λυπήθηκαν ;;;;;

οχι να σου πω παιζει και το αλλο,,,,οι κατα τοπους δημοι ή παιδικοι σταθμοι μαζευαν και τα πηγαιναν ομαδικα,,,,να εξυπηρετησουν ,,,,εγω νομιζω εκει εχει γινει μπαχαλο στανταρακι,,,,,

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...