Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχει δίκιο η xrimaria , ο κωδικός του ίδιου σταθμού δεν αλλάζει από Α1 σε Α2 . Αλλάζει μόνο από πρωινή σε απογευματινή βάρδια . Οπότε αν καταλαβαίνω σωστά , κάποιες έβαλαν τον κωδικό του σταθμού χωρίς να παρατηρήσουν αν είναι Α1 ή Α2 . Αν ο σταθμός λοιπόν δεν προσφέρει Α1 ή Α2 , τότε η ΕΕΤΑΑ σωστά δεν βρήκε των κωδικό σε αυτή την κατηγορία .

Οπότε ένσταση σε αυτό δεν χωράει , άρα ο σταθμός που έχουν επιλέξει διαγράφεται εντελώς , και μένουν οι υπόλοιποι σταθμοί που έχουν δηλωθεί . Αν δεν έχουν δηλωθεί άλλοι , τότε sorry αλλά η αίτηση απορίπτεται εντελώς :)

Έχει δίκιο η xrimaria , ο κωδικός του ίδιου σταθμού δεν αλλάζει από Α1 σε Α2 . Αλλάζει μόνο από πρωινή σε απογευματινή βάρδια . Οπότε αν καταλαβαίνω σωστά , κάποιες έβαλαν τον κωδικό του σταθμού χωρίς να παρατηρήσουν αν είναι Α1 ή Α2 . Αν ο σταθμός λοιπόν δεν προσφέρει Α1 ή Α2 , τότε η ΕΕΤΑΑ σωστά δεν βρήκε των κωδικό σε αυτή την κατηγορία .

Οπότε ένσταση σε αυτό δεν χωράει , άρα ο σταθμός που έχουν επιλέξει διαγράφεται εντελώς , και μένουν οι υπόλοιποι σταθμοί που έχουν δηλωθεί . Αν δεν έχουν δηλωθεί άλλοι , τότε sorry αλλά η αίτηση απορίπτεται εντελώς :)

ενα παιδι του γυμνασιου να συμπληρωνε την αιτηση τετοια λαθη δεν θα εκανε. απιστευτη προχειροτητα εκ μερους μητερων που απο οτι καταλαβαινω δεν καιγονται να μπει και το παιδι σε καποιον παιδικο αλλιως δεν θα αντιμετωπιζαν ετσι την ολη κατασταση.

ενα παιδι του γυμνασιου να συμπληρωνε την αιτηση τετοια λαθη δεν θα εκανε. απιστευτη προχειροτητα εκ μερους μητερων που απο οτι καταλαβαινω δεν καιγονται να μπει και το παιδι σε καποιον παιδικο αλλιως δεν θα αντιμετωπιζαν ετσι την ολη κατασταση.

Ρίξε μια ματιά στους πίνακες με τα στατιστικά που έβγαλε η ΕΕΤΑΑ , και συγκεκριμένα στον πίνακα 11 που λέει για το μορφωτικό επίπεδο , και θα καταλάβεις γιατί γίνονται τόσα λάθη .

Αυτό που κάνει εντύπωση πάντως είναι ότι 20.000 δεν συμπλήρωσαν καν αυτό το κουτάκι ( γιατί άραγε ;;; )

Ρίξε μια ματιά στους πίνακες με τα στατιστικά που έβγαλε η ΕΕΤΑΑ , και συγκεκριμένα στον πίνακα 11 που λέει για το μορφωτικό επίπεδο , και θα καταλάβεις γιατί γίνονται τόσα λάθη .

Αυτό που κάνει εντύπωση πάντως είναι ότι 20.000 δεν συμπλήρωσαν καν αυτό το κουτάκι ( γιατί άραγε ;;; )

αυτη ειναι μια συμπληρωματικη σελιδα και αν δεν σημειωνεις τα στοιχεια σου για να χρησιμοποιηθουν για στατιστικους λογους. και εμενα με ρωτησε μια φιλη μου " τι να βαλω εχω τελειωσει λυκειο μονο". οκ τι να κανεις.... στα κινεζικα παντως δεν ηταν τιποτα γραμμενο.

Διαφημίσεις

αυτη ειναι μια συμπληρωματικη σελιδα και αν δεν σημειωνεις τα στοιχεια σου για να χρησιμοποιηθουν για στατιστικους λογους. και εμενα με ρωτησε μια φιλη μου " τι να βαλω εχω τελειωσει λυκειο μονο". οκ τι να κανεις.... στα κινεζικα παντως δεν ηταν τιποτα γραμμενο.

Ναι μόνο που ήταν η ίδια σελίδα που έπρεπε να βάλεις και την υπογραφή σου . Υπογραφή που πολλές ξέχασαν να προσθέσουν . Και στο κάτω κάτω τόσο κακό ήταν να σημειώσουν 2 στατιστικά στοιχεία ; :)

edit : χώρια ότι πάνω πάνω στην σελίδα αναφέρει ότι αυτά είναι υποχρεωτικά και πρέπει να τα συμπληρώσεις .

καλαμαριιιιιιιιιιι

ερωτηξη πλιιιιζ

ο πρωτος σταθμος που θελω εχει 30 θεσεις

ολοι οσοι τον διαλεξαν με πιο πολλα μορια απο μενα ειναι 29

αλλα πρωτο τον εχουν μονο 15 οι αλλοι δευτερο τριτο κλπ

τι λες εχω πιθανοτητες??????????

Ναι μόνο που ήταν η ίδια σελίδα που έπρεπε να βάλεις και την υπογραφή σου . Υπογραφή που πολλές ξέχασαν να προσθέσουν . Και στο κάτω κάτω τόσο κακό ήταν να σημειώσουν 2 στατιστικά στοιχεία ; :)

edit : χώρια ότι πάνω πάνω στην σελίδα αναφέρει ότι αυτά είναι υποχρεωτικά και πρέπει να τα συμπληρώσεις .

εγω και περσι τον συμπληρωσα τον πινακα και φετος. δεν ειδα ομως πουθενα απορριψη επειδη δεν συμπληρωθηκε ο συγκεκριμενος πινακας. κανω λαθος?

επισης λεει επηρεαζουν την πληροτητα της αλλα οχι την βαθμολογηση της αιτησης. δηλαδη??

καλαμαριιιιιιιιιιι

ερωτηξη πλιιιιζ

και εγω πιστευω μεσα εισαι!!! ποσα μορια εχεις περιπου?

Διαφημίσεις

Ύστερα από έλεγχο ένα-ένα των αποτελεσμάτων της Αθήνας (2.000+ σελίδες) είμαι μάλλον στην 20ή θέση (βάζω μέσα όλες τις επιλογές που είχαν περισσότερα μόρια από εμένα, για να είμαι σίγουρη) και στις απορριπτέες δεν είναι πάνω από 4 στον βρεφικό που δήλωσα εγώ, ο οποίος παίρνει 24 βρέφη. Αν δεν μου έχει ξεφύγει κάτι, μάλλον θα είμαι μέσα.:P

καλαμαριιιιιιιιιιι

ερωτηξη πλιιιιζ

στελλα ετσι οπως τα λες εισαι μεσα

αν όλες όλες όσες τον δήλωσαν τον σταθμό ασχέτως σειράς προτίμησης είναι 29 κ οι θέσεις είναι 30 , τότε πιστεύω πως είσαι μέσα.

ΑΛΛΆ

Υπάρχουν κ οι απορριπτέες .....μέτρα κ εκείνες που μπορεί να μπούνε ξανά στη λιστα

εγω και περσι τον συμπληρωσα τον πινακα και φετος. δεν ειδα ομως πουθενα απορριψη επειδη δεν συμπληρωθηκε ο συγκεκριμενος πινακας. κανω λαθος?

επισης λεει επηρεαζουν την πληροτητα της αλλα οχι την βαθμολογηση της αιτησης. δηλαδη??

Λόγος απόρριψης δεν είναι , αλλά ίσως σε περιπτώσεις ισοβαθμιών να λαμβάνουν υπόψιν ποιές έχουν συμπληρώσει όλα τα στοιχεία που ζητουνται και ποιές όχι .

Αλλά και εκεί να μην μετράει , στατιστικά στοιχεία ειναι βρε γαμώτο . Ντρέπεσαι να τα δηλώσεις ; Εδώ τους έχεις στείλει ένα κάρο χαρτιά που λένε τα πάντα για εσένα , το μορφωτικό σου επίπεδο αγχώνεσαι να μην ανακαλύψουν ;;;; Ούτως ή άλλως θα το καταλάβουν από το πως έχεις συμπληρώσει την αίτηση :)

Λόγος απόρριψης δεν είναι , αλλά ίσως σε περιπτώσεις ισοβαθμιών να λαμβάνουν υπόψιν ποιές έχουν συμπληρώσει όλα τα στοιχεία που ζητουνται και ποιές όχι .

Αλλά και εκεί να μην μετράει , στατιστικά στοιχεία ειναι βρε γαμώτο . Ντρέπεσαι να τα δηλώσεις ; Εδώ τους έχεις στείλει ένα κάρο χαρτιά που λένε τα πάντα για εσένα , το μορφωτικό σου επίπεδο αγχώνεσαι να μην ανακαλύψουν ;;;; Ούτως ή άλλως θα το καταλάβουν από το πως έχεις συμπληρώσει την αίτηση :)

με εκανες και γελασα....η αλλη να εχει δηλωσει ανωτερη εκπαιδευση και να μην εχει δηλωσει δομες..... φανταζεσαι??? :shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...