Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να κανω κ εγω μια ερώτηση δεν ξερω αν εχει ηδη απαντηθει αλλα δεν εχω δει κατι παρομοιο να συζητιεται, αν μια μαμα εχει δηλωσει πχ ενα σταθμο αλλα ενω θελει την α1.2 κατηγορια απο λαθος της δηλωσει την α2 ή κ ανάποδα μπορει να κανει ενσταση κ να αλλαξει τον κωδικό κ να βάλει το σωστό? δεν εχει γινει απο μενα αλλα στο νομο ηρακλειου ειναι πολλες μαμαδες που εχουν δηλωσει καποιους απο τους σταθμους (ειναι στις ωφελουμενες εννοω εστω κ με μια σωστη επιλογη)που δεν συμφωνουν με την ηλικια του παιδιου τους φανταζομαι απο λαθος κωδικό μια κ ο ιδιος σταθμος εχει κ τις δυο κατηγοριες. νομίζω οτι αλλαγες στις δομές δεν γινονται ομως οταν ειναι τετοιου είδους λαθος μπορεί να γίνει ένσταση??

Αυτό που βλέπω στο Ηράκλειο και μου κάνει εντύπωση , είναι ότι κάποιες έχουν δηλώσει σταθμούς της κατηγορίας Α1 ( που είναι για παιδιά μέχρι 2.5 χρονών ) και μαζί σταθμούς της κατηγορίας Α2 ( που είναι για παιδιά πάνω από 2.5 ετών ) . Τι γίνεται , διχασμένη προσωπικότητα είναι το παιδί , που ταυτόχρονα είναι και κάτω από 2.5 και πάνω από 2.5 ;;;;

Σε αυτές φαντάζομαι ότι θα διαγραφούν οι σταθμοί που δεν αντιστοιχούν σε σωστή ηλικία , και θα μείνουν μόνο αυτοί που ανήκει κανονικά το παιδί .

Αυτό που βλέπω στο Ηράκλειο και μου κάνει εντύπωση , είναι ότι κάποιες έχουν δηλώσει σταθμούς της κατηγορίας Α1 ( που είναι για παιδιά μέχρι 2.5 χρονών ) και μαζί σταθμούς της κατηγορίας Α2 ( που είναι για παιδιά πάνω από 2.5 ετών ) . Τι γίνεται , διχασμένη προσωπικότητα είναι το παιδί , που ταυτόχρονα είναι και κάτω από 2.5 και πάνω από 2.5 ;;;;

Σε αυτές φαντάζομαι ότι θα διαγραφούν οι σταθμοί που δεν αντιστοιχούν σε σωστή ηλικία , και θα μείνουν μόνο αυτοί που ανήκει κανονικά το παιδί .

αν ομως εχουν το δικαιωμα να αλλαξουν τον κωδικο του σταθμου που εχει γινει το λαθος? δηλαδη αν απο λαθος εβαλαν τον κωδικο της α1 κατηγοριας αντι της α2 του ιδιου σταθμου τι γινεται?

δε ξερω ποσο ειναι το παιδακι της κοπελλας με το λαθος

ειναι 6 μηνων η 18+? αν ειναι το δευτερο μπορει να δηλωσει και Α11 και Α12, ΜΑΖΙ

δεν ειπα να αλαξει δομη

απλα ΑΝ απορριφθει απο την πρωτη επιλογη παει για την 2η εφοσον ειναι ΟΚ

Δυστυχως ειναι 6 μηνων. Απλα ελεγα μηπως και παει σαν δευτερη επιλογη! Τεςπα να δουμε τι θα γινει το Σαββατο.

4fnbp3.png

fdBUp2.png

Διαφημίσεις

Δυστυχως ειναι 6 μηνων. Απλα ελεγα μηπως και παει σαν δευτερη επιλογη! Τεςπα να δουμε τι θα γινει το Σαββατο.

6 μηνων ειναι τωρα η θα ειναι το σεπτεμβρη γιατι ετσι αλλαζει το θεμα

με τοσα λαθη στο Ηρακλειο αν ειχες βαλει μπροστα την επιχειρηση Λευτερη θα ησουν πλουσιος τωρα..... επαναπαυονται ολες στο να τους φτιαξει αλλος την αιτηση.

μια γνωστη μου με ειχε φαει απο περσι να την ειδοποιησω ποτε θα βγει το προγραμμα. την ειδοποιω... της λεω οτι θες παρε με τηλ. δεν με ενοχλησε. ισα ισα εγω την ενοχλουσα που την ειχα εννοια. ε βλεπω στα προσωρινα οτι δηλωσε μονο ενα σταθμο. τον πιο ακριβο στα μεταφορικα, αυτον που ειναι πιο μακρυα απο το σπιτι της και παιρνει μεσω προγραμματος πανω απο 500 παιδια (χαμος σε εκεινο το σχολειο). την ρωταω γιατι δεν εβαλες και τον ταδε σταθμο και μου λεει δεν θα με ακουσε η κοπελα που μου συμπληρωσε την αιτηση!!!! ολα στην τυχη. οπως να 'ναι. αλλα αν δεν μπουν θα σε φαει η γκρινια....

αν ομως εχουν το δικαιωμα να αλλαξουν τον κωδικο του σταθμου που εχει γινει το λαθος? δηλαδη αν απο λαθος εβαλαν τον κωδικο της α1 κατηγοριας αντι της α2 του ιδιου σταθμου τι γινεται?

Εκεί μάλλον θα κάνουν ένσταση λέγοντας ότι εκ παραδρομής έβαλαν λάθος κωδικό , μιας και ο σταθμός έχει και τις 2 ηλικίες , οπότε θέλω να πιστευώ ότι η ΕΕΤΑΑ θα το δεχτεί .

Το να αλλάξουν όμως εντελώς των κωδικό και να διαλέξουν άλλο διαφορετικό σταθμό με διαφορετική επωνυμία , δεν πιστεύω ότι θα γίνει δεκτό .

η καθε δομη εχει τον ιδιο κωδικο ασχετα απο κατηγοριες (Α1.1 ,Α1.2 ή Α2)

με τοσα λαθη στο Ηρακλειο αν ειχες βαλει μπροστα την επιχειρηση Λευτερη θα ησουν πλουσιος τωρα..... επαναπαυονται ολες στο να τους φτιαξει αλλος την αιτηση.

μια γνωστη μου με ειχε φαει απο περσι να την ειδοποιησω ποτε θα βγει το προγραμμα. την ειδοποιω... της λεω οτι θες παρε με τηλ. δεν με ενοχλησε. ισα ισα εγω την ενοχλουσα που την ειχα εννοια. ε βλεπω στα προσωρινα οτι δηλωσε μονο ενα σταθμο. τον πιο ακριβο στα μεταφορικα, αυτον που ειναι πιο μακρυα απο το σπιτι της και παιρνει μεσω προγραμματος πανω απο 500 παιδια (χαμος σε εκεινο το σχολειο). την ρωταω γιατι δεν εβαλες και τον ταδε σταθμο και μου λεει δεν θα με ακουσε η κοπελα που μου συμπληρωσε την αιτηση!!!! ολα στην τυχη. οπως να 'ναι. αλλα αν δεν μπουν θα σε φαει η γκρινια....

ποιος σταθμος παίρνει 500 παιδια κ εγω δεν τον ειδαα??? μαλλον θα εννοεις το μαγικό αυλό ειναι ο πιο ακριβος στα μεταφορικά.... και εμεις αυτον θελουμε αλλα ο μικρος δεν μπαινει με τιποτα εκει :cry:

Διαφημίσεις

Όταν δεν θα την πάρουν σε αυτό τον σταθμό ( άκου σταθμός με 500 παιδάκια !!!!!! ) , να πάει να κάνει τα παράπονα της στην άλλη κοπέλα . Αν και μάλλον θα αρχίσει να τα χώνει στην ΕΕΤΑΑ και στο πρόγραμμα που δεν είναι αξιοκρατικό και αξιόπιστο :)

edit : Σταθμός τέτοιος στο Ηράκλειο δεν υπάρχει . Τουλάχιστον εγώ δεν πρόσεξα , αλλά και να υπήρχε δεν θα έστελνα τον γιό μου εκεί . Άκου 500 παιδάκια , αυτό δεν είναι σταθμός , στάνη είναι .

Εκεί μάλλον θα κάνουν ένσταση λέγοντας ότι εκ παραδρομής έβαλαν λάθος κωδικό , μιας και ο σταθμός έχει και τις 2 ηλικίες , οπότε θέλω να πιστευώ ότι η ΕΕΤΑΑ θα το δεχτεί .

Το να αλλάξουν όμως εντελώς των κωδικό και να διαλέξουν άλλο διαφορετικό σταθμό με διαφορετική επωνυμία , δεν πιστεύω ότι θα γίνει δεκτό .

δεν γινεται να διαλεξουν αλλη δομη τωρα. οτι δηλωσαν δηλωσαν κι αν ειναι λαθος δεν θα μπουν πουθενα. η προσκληση και οι δομες ηταν γραμμενες στα ελληνικα. ελεος δηλαδη. αν δεν ξερουν να ξεχωρισουν τις κατηγοριες ας ρωταγαν καποιον αλλον....

η καθε δομη εχει τον ιδιο κωδικο ασχετα απο κατηγοριες (Α1.1 ,Α1.2 ή Α2)

ναι εχεις δικιο... αρα μαλλον ειναι τελειως ασχετος ο κωδικος που εχουν δηλωσει (ή εχει να κανει με πρωινή κ απογευματινή βαρδια ισως που διαφερει ο κωδικος γι αυτο μπερδευτηκα)

ποιος σταθμος παίρνει 500 παιδια κ εγω δεν τον ειδαα??? μαλλον θα εννοεις το μαγικό αυλό ειναι ο πιο ακριβος στα μεταφορικά.... και εμεις αυτον θελουμε αλλα ο μικρος δεν μπαινει με τιποτα εκει :cry:

ειμαι επαρχια καλη μου!!!

Όταν δεν θα την πάρουν σε αυτό τον σταθμό ( άκου σταθμός με 500 παιδάκια !!!!!! ) , να πάει να κάνει τα παράπονα της στην άλλη κοπέλα . Αν και μάλλον θα αρχίσει να τα χώνει στην ΕΕΤΑΑ και στο πρόγραμμα που δεν είναι αξιοκρατικό και αξιόπιστο :)

edit : Σταθμός τέτοιος στο Ηράκλειο δεν υπάρχει . Τουλάχιστον εγώ δεν πρόσεξα , αλλά και να υπήρχε δεν θα έστελνα τον γιό μου εκεί . Άκου 500 παιδάκια , αυτό δεν είναι σταθμός , στάνη είναι .

αυτος ο σταθμος βαζει διπλες βαρδιες .... και καλα. αλλα σου λενε δηλωσε απογευμα και εγω αν θες σε βαζω πρωι.... ειναι πολυ κοντα στην δουλεια και θα με βολευε αλλα πρεπει να γινεται πανικος εκει. ειναι και δημοτικο σχολειο μαζι..... δεν ξερω πως τα βγαζει περα το προσωπικο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...