Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

ναι καλα και εγω 5 ευρα την αναζητηση, αντε ρεεεεεεεεεεεεε

ακου 20 ευρα! (σε δρχ ποσο?????? λαλαλαλαλαλα)

συγνώμη κοπελιά.....θα πάω κ να τις καταθέσω λέμε τις σαλονικιότικες κ τις υπόλοιπες θα τις ταχυδρομήσω........... ε θα βγάλω τελικά 10ευρώ μόνο!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι βρε κοριτσακι γιατι το Α1 με το Α12 ειναι και κατα τι τυπογραφικο λαθος

για μπες στη θεση της!

παιζει δυνατα ρε να κανει ενσταση και να μπει, περιμενε το σαββατο

Μακαρι να γινει ετσι οπως τα λες. Δεν εχει κανει λαθος μονο το Α1 με Α1.2 εχει βαλει και σταθμο απο την Α1.2 δηλαδη δηλωσε σταθμο που δεν μπορει να την παρουν συμφωνα με την ηλικια του παιδιου της.

4fnbp3.png

fdBUp2.png

Μακαρι να γινει ετσι οπως τα λες. Δεν εχει κανει λαθος μονο το Α1 με Α1.2 εχει βαλει και σταθμο απο την Α1.2 δηλαδη δηλωσε σταθμο που δεν μπορει να την παρουν συμφωνα με την ηλικια του παιδιου της.

εγώ θα συμφωνήσω με την vgi

δεν μπορεί να αλλάξει δομές στην φάση της ένστασης.......το λένε

άρα είναι έξω ;)

Να ρωτησω κατι βρε κοριτσια και εγω. Ειμαι οριακα στο να μπω στην πρωτη επιλογη μου. Υπαρχει μια μητερα που η πρωτη επιλογη της ειναι λαθος λογω ηλικιας του παιδιου της δηλωσε Α1.2 ενω επρεπε να δηλωσει Α.1, η δευτερη της ειναι ο σταθμος μου και εχει ενα μοριο παραπανω απο μενα. Προηγειται απο μενα που τον εχω πρωτη επιλογη? Δηλαδη αυτοματως η 2η επιλογη της γινεται 1η επειδη ειναι λαθος και με πεταει εμενα εξω ή ακυρωνεται ναι μεν η πρωτη αλλα μπαινει στην δευτερη αν περισσεψουν θεσεις?

Με την ένσταση δεν μπορείς να αλλάξεις τις δομές που έχει ήδη διαλέξει . Δεν μπορεί να διαλέξει δηλαδή μια άλλη δομή για να βάλει πρώτη . Οπότε η πρώτη επιλογή που είναι λάθος διαγράφεται , και η δεύτερή της γίνεται πρώτη . Εφόσον έχει παραπάνω μόρια από εσένα , λογικά μπαίνει αυτή . Είπαμε μετράνε τα μόρια περισσότερο από την θέση που έχεις βάλει τις δομές .

Διαφημίσεις

Με την ένσταση δεν μπορείς να αλλάξεις τις δομές που έχει ήδη διαλέξει . Δεν μπορεί να διαλέξει δηλαδή μια άλλη δομή για να βάλει πρώτη . Οπότε η πρώτη επιλογή που είναι λάθος διαγράφεται , και η δεύτερή της γίνεται πρώτη . Εφόσον έχει παραπάνω μόρια από εσένα , λογικά μπαίνει αυτή . Είπαμε μετράνε τα μόρια περισσότερο από την θέση που έχεις βάλει τις δομές .

Λευτέρη............θες να συναιτεριστούμαι ??? {το σκότωσα κέλυ εεεεε???}

εγώ βόρεια ελλάδα εως Λάρισα

κ εσύ από Λάρισα εως κάτω τέρμα??

τι λες???

τι λες???

να συνεταιριστούμε καλαμάρι, όποτε θες, αρκεί να κοτσάρεις ένα ακόμη λ στο "κελυ", μην τσιγκουνεύεσαι:tongue:

τι λες???

Εγώ όμως πρέπει να χρεώσω κάτι παραπάνω , γιατί τα έξοδα μεταφοράς από Ηράκλειο είναι περισσότερα . ;) Εκτός βέβαια και όποια δώσει κάτι παραπάνω , να πάω να παραδώσω τους φακέλους ιδιοχείρος στην Αθήνα με το αεροπλάνο :)

δε ξερω ποσο ειναι το παιδακι της κοπελλας με το λαθος

ειναι 6 μηνων η 18+? αν ειναι το δευτερο μπορει να δηλωσει και Α11 και Α12, ΜΑΖΙ

δεν ειπα να αλαξει δομη

απλα ΑΝ απορριφθει απο την πρωτη επιλογη παει για την 2η εφοσον ειναι ΟΚ

Διαφημίσεις

συνεταιριστουμε ρεεεεε
να συνεταιριστούμε καλαμάρι, όποτε θες, αρκεί να κοτσάρεις ένα ακόμη λ στο "κελυ", μην τσιγκουνεύεσαι:tongue:

είπαμε.....είμαι του εικαστικού εγώωωωωωωω!!! Δεν είμαι φιλόλογος δικαιούμΑΙ κ ένα λαθάκι που κ που :tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγώ όμως πρέπει να χρεώσω κάτι παραπάνω , γιατί τα έξοδα μεταφοράς από Ηράκλειο είναι περισσότερα . ;) Εκτός βέβαια και όποια δώσει κάτι παραπάνω , να πάω να παραδώσω τους φακέλους ιδιοχείρος στην Αθήνα με το αεροπλάνο :)

Α....δεν ξέρω.. ζήτα εσύ 30 χαχαχαχαχαχα

θα διορθώσω κι εσένα, για να μην λέει η άλλη πως μόνο σ'αυτήν τα λέω.

"Ιδιοχείρως" αγαπητέ

(εντάξει σταματάω, γράφτε ό,τι θέλετε)

να κανω κ εγω μια ερώτηση δεν ξερω αν εχει ηδη απαντηθει αλλα δεν εχω δει κατι παρομοιο να συζητιεται, αν μια μαμα εχει δηλωσει πχ ενα σταθμο αλλα ενω θελει την α1.2 κατηγορια απο λαθος της δηλωσει την α2 ή κ ανάποδα μπορει να κανει ενσταση κ να αλλαξει τον κωδικό κ να βάλει το σωστό? δεν εχει γινει απο μενα αλλα στο νομο ηρακλειου ειναι πολλες μαμαδες που εχουν δηλωσει καποιους απο τους σταθμους (ειναι στις ωφελουμενες εννοω εστω κ με μια σωστη επιλογη)που δεν συμφωνουν με την ηλικια του παιδιου τους φανταζομαι απο λαθος κωδικό μια κ ο ιδιος σταθμος εχει κ τις δυο κατηγοριες. νομίζω οτι αλλαγες στις δομές δεν γινονται ομως οταν ειναι τετοιου είδους λαθος μπορεί να γίνει ένσταση??

και ρωτω γιατι αν μπορουν τοτε λογικα η σειρα καταταξης θα αλλαξει που αυτο μας επηρεαζει.....

θα διορθώσω κι εσένα, για να μην λέει η άλλη πως μόνο σ'αυτήν τα λέω.

"Ιδιοχείρως" αγαπητέ

(εντάξει σταματάω, γράφτε ό,τι θέλετε)

τελικά σωστά δεν μου κόλλαγε το όμικρον στην λέξη :) Αλλά βιάστηκα να κάνω καταχώρηση του μηνύματος , μην τυχόν προλάβετε και γράψετε άλλα 15 post μέχρι να το στείλω :) :)

τελικά σωστά δεν μου κόλλαγε το όμικρον στην λέξη :) Αλλά βιάστηκα να κάνω καταχώρηση του μηνύματος , μην τυχόν προλάβετε και γράψετε άλλα 15 post μέχρι να το στείλω :) :)

χαχαχαχααχαχαχαχαχαχα

έλα μα γιατί το λες αυτό???????????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...