Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1.κανει ενσταση στον πρωτο και την παιρνουν εκει και εσυ εισαι οκ (βρεφη ειναι και τα 2)

2.δε κανει μπαινει σταθμο σου και τσουλας εσυ προς τα κατω

Στον πρωτο πως θα την παρουν αν το παιδι της ειναι εξι μηνων και ο σταθμος παιρνει απο 8 μηνων? Νομιζω και ενσταση να κανει δεν γινεται. Ομως σκεφτομαι οτι αφου με δικη της υπαιτιοτητα δεν μπαινει στην πρωτη της επιλογη δεν πρεπει να προηγηθουμε εμεις ?

4fnbp3.png

fdBUp2.png

Χαζεύοντας για χιλιοστή φορά χθες βράδυ τον πίνακα με τις σωστές αιτήσεις του Ηρακλείου , πέτυχα μαμά που ενώ την γράφει στο Ηράκλειο , είδα ότι έχει δηλώσει 4 σταθμούς στην Ορεστιάδα , και μου έκανε εντύπωση . Τελικά μπορείς να δηλώσεις σταθμούς σε διαφορετικό νομό , ή απλώς δεν το πρόσεξαν στην ΕΕΤΑΑ ;;;;;
Σε διαφορετικό νομό από αυτόν που μένεις μπορείς να δηλώσεις αλλά σε δύο διαφορετικούς συγχρόνως σε μια αίτηση ΔΕΝ μπορείς.

Βρήκα κ εγώ δύο τέτοια κ εχω σκοπό να τους τα δείξω μήπως είναι λάθος τους γιατί η λογική λέει πως ασχέτως που μένω με βάζεις στη λίστα με τον νομό που δήλωσα για να συναγωνιστώ τις υπόλοιπες.

γραφει καπου οτι απαγορευονται δομες απο διαφορετικους νομους?
Την βρήκα την συγκεκριμένη με τους παιδικούς Ορεστιάδας , και έκανα και ένα check στον ν. Έβρου μήπως την έχουν και εκεί . Αλλά δεν υπάρχει . Προφανώς το sorting που κάνει το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ , τσεκάρει τον νομό που μένεις και σε κατατάσει σε αυτούς τους πίνακες , και όχι τον νομό που δηλώνεις στις δομές .
Δεν το δέχομαι :-P

Κανονικά πρέπει να σε βάλει το σορτινγκ με τις συνυποψηφιες σου

Για να σε δουν κ οι άλλες

Αλλιώς πρέπει να κάτσω να ψάχνω όλους τους νομούς ???

πολυ απλα να την εχουν και στους 2 νομους!

παντως στην εγγυκλιο δε διεκρινα κατι απαγορευτικο

Γατούλα δεν κατάλαβες

ΔΕΝ λέμε ότι κακώς έκανε που έβαλε ότι νομό θέλει. Η εγκύκλιος λεει να διαλέξεις μόνο σε 1 νομό δομές οκ. Δεν απαγορεύει σε ποιον ασχετα που μένεις

Εμείς λέμε με τον Λευτέρη γιατί να την έχουν την κοπέλλα που δήλωσε νομούς ορεστιάδας στη λιστα με τις μαμάδες του ηρακλείου??

Κανονικά θα έπρεπε να την έχουν με τις άλλες συνυποψήφιες της κ όχι στη λιστα του ηρακλείου πχ

Διαφημίσεις

δούλεψε το ψαχτήρι προς απογοήτευση μου δεν μπαίνουμε στην πρώτη επιλογή μας.Στεναχωριέμαι γιατι το παιδάκι μου θα αλλάξει πάλι σταθμό θα ειναι ο τρίτος :?αν βέβαια καταφέρουμε να μπούμε σε κάποιον απο τους υπόλοιπους γιατι δεν θα ξαναψάξω απογοήτευομαι μια και καλή την Κυριακή :(

οχι κοριτσακι

δεν εχουν και καποια κοινη ηλικια αυτοι οι σταθμοι? 8-2,5 και 18-2,5 κατι τετοιο δε θυμαμαι με σιγουρια

Ο Α1.1 ειναι 2 μηνων-2,5 χρονων και ο Α1.2 ειναι απο 8 μηνων-2,5 ετων.

Ουφ κοντευω να σκασω! Κανονικα απο την στιγμη που δηλωσε λαθος θα επρεπε να ειναι στις ωφελουμενες?

4fnbp3.png

fdBUp2.png

μαζι σου! δε το ειδα το 1 νομο λεω.....μου ξεφευγει χαχχαχχαχχα

ε μαααααααααα από το πρωί σιδερώνω ετοιμάζω της μικρής τα πράγματα μπαίνω από το κινητό που κ που αλλά τώρα μπήκα από το λαπιτόπι για να σου αναλύσω τη σκέψη μου χαχαχαχαχα

συγχωρεμένη σματσσσσσσσσσσσσσσ :tongue:

υγ....χτες κάθισα εως τις 4 κ μετρούσα σταθμούς κ επιλογές

μέτρησα εως κ τις τριτες επιλογές τους{μέτρησα κ τις απορριπτέες κ είναι μόνο δυο που ίσως μπουν ξανά στη λιστα} .....νομίζω είμαστε μέσα στην 1η μου επιλογή νομίζω έτσι....48η....άντε να δούμε αν τα μέτρησα σωστά!

ναι βρε κοριτσακι γιατι το Α1 με το Α12 ειναι και κατα τι τυπογραφικο λαθος

για μπες στη θεση της!

παιζει δυνατα ρε να κανει ενσταση και να μπει, περιμενε το σαββατο

Διαφημίσεις

(ακολουθεί διαφημιστικό διάλειμμα)

εγώ έχω να δηλώσω τούτο: να ακούτε το καλαμάρι και τον Λευτέρ,

ξέρουν τι λένε!

χαχαχαχα

εδώ θα ειμαι πάντως κ του χρόνου............

αλλά όχι αφιλοκερδώς το δηλώνω από τώρα!!!

Του χρόνου θα βγάλω αγγελία

""Σας φτιάχνω την αίτηση για την εεταα με 20ευρώ κ σίγουρη εισαγωγή στη λιστα των δυνητικά ωφελούμενων!!!""

μέσα στην πάλι ανεργία μου του χρόνου το καλοκαίρι να βγάλω ένα χαρτζιλικάκι

εγω στο ειπα οτι εισαι μεσα απλα προς το τελος, και οταν λεω με σιγουρια κατι ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ χαχχαχαχχα

οταν ειμαι ντεμι θα το πω

οταν ομως εισαι εκτος πραγματικα στεναχωριεμαι, μια φιλεναδα με τιποτα , μαμω τα μορια....τεσπα

εγω στο ειπα οτι εισαι μεσα απλα προς το τελος, και οταν λεω με σιγουρια κατι ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ χαχχαχαχχα

οταν ειμαι ντεμι θα το πω

οταν ομως εισαι εκτος πραγματικα στεναχωριεμαι, μια φιλεναδα με τιποτα , μαμω τα μορια....τεσπα

θενκς μανάρι για αυτό κάθισα κ εγώ να τα μετρήσω με την ησυχία μου χτες

ξεκίνησα στις 12 κ με λίγες διακοπές στο φεις :tongue: κατάφερα κ τελείωσα στις 2μιση κ μετά άλλη μια επανάληψη κ νομίζω πως είμαι μέσα....νομίζω.

Εύχομαι να μην διαψευσθώ! {κέλυ το έγραψα σωστά???? :tongue::tongue:}

θενκς μανάρι για αυτό κάθισα κ εγώ να τα μετρήσω με την ησυχία μου χτες

ξεκίνησα στις 12 κ με λίγες διακοπές στο φεις :tongue: κατάφερα κ τελείωσα στις 2μιση κ μετά άλλη μια επανάληψη κ νομίζω πως είμαι μέσα....νομίζω.

Εύχομαι να μην διαψευσθώ! {κέλυ το έγραψα σωστά???? :tongue::tongue:}

χαχαχχαχαχαχαχ μαθαίνεις!!!!!!

:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...