Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Καλημερα, η αγωνια συνεχιζεται!

Ξερει καποιος οταν υπαρχουν 2 παιδια στην οικογενεια, αλλα το 1 απο πρωτο γαμο του συζυγου, υπολογιζεται στα μορια ή μονο το 1 της μητερας?

Στο πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης αναφερονται και τα δυο παιδια.

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α όχι βρε εγώ χαλαρή θα πάω, άλλωστε είμαι προετοιμασμένη ψυχολογικά για όλα οπότε χαλαρά....

Μια χαρά σε βλέπω και σου έχω και πληροφορία : Έφτιαξαν επιτέλους το ασανσέρ , άρα δεν θα ιδρωκοπήσεις να ανέβεις μέχρι το 7ο... :tongue:

Μια χαρά σε βλέπω και σου έχω και πληροφορία : Έφτιαξαν επιτέλους το ασανσέρ , άρα δεν θα ιδρωκοπήσεις να ανέβεις μέχρι το 7ο... :tongue:

Το ξέρω το ξέρω :wink: ξαναπηγα μετά τις 23 χε χε χε ήμουν στη γειτονιά τους κ ήθελα να ρωτήσω για το εκκαθαριστικό

Καλημέρα ! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !

Επιτέλους, κατάφερα να πιάσω γραμμή και να απαντήσουν -εννοείται-.... τελικά, σχετικά με το τυπογραφικό στο επίθετο της μικρής ήθελαν απλά να υποβληθεί ένσταση με το όνομα σωστά γραμμένο, όπως και έκανα... ευτυχώς, δεν μου ζήτησαν πάλι Πιστ. Οικ. Κατ. αφού αυτό ήδη το έχουν ! Ευγενέσταση ήταν η κοπέλα στο τηλέφωνο !

Επίσης, στην καταμέτρηση την χθεσινή μέτρησα αυτές που έχουν 1η επιλογή την επιλογή μου με παραπάνω μόρια και είμαι σε καλή θέση... να κάτσω να μετρήσω αυτές που τον έχουν 2η,3η και 4η επιλογή με παραπάνω μόρια όοοοοοχι δεν το κάνω... θα σαλτάρω !

Προτιμώ να κάτσω στα αβγά μου και να περιμένω (δεν ξέρω να πλέκω κιόλας χα χα ) !!!!!!!!!!!!!

Χαζεύοντας για χιλιοστή φορά χθες βράδυ τον πίνακα με τις σωστές αιτήσεις του Ηρακλείου , πέτυχα μαμά που ενώ την γράφει στο Ηράκλειο , είδα ότι έχει δηλώσει 4 σταθμούς στην Ορεστιάδα , και μου έκανε εντύπωση . Τελικά μπορείς να δηλώσεις σταθμούς σε διαφορετικό νομό , ή απλώς δεν το πρόσεξαν στην ΕΕΤΑΑ ;;;;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Τύπωσα χτες την ένσταση μου, τη συμπλήρωσα, επικύρωσα και την εγκριτική απόφαση του οαεδ του ταμείου ακόμα μία φορά και 4:10 είμουν στη Μυλλέρου. Εξυπηρετικότατοι δε μπορώ να πω και ευγενέστατοι.

Η πρώτη κοπέλα που είδε τα χαρτιά μου πριν με στείλει μέσα, μου λέει:δε το είχα δώσει ε;;;΄Όχι της λέω, το είχα δώσει κανονικά αλλά δε μου το υπολογίσατε και το ξανάφερα.

Με έστειλε στις κοπέλες που είχαμε κάνει αίτηση τη προηγούμενη φορά, μπήκα τα έδωσα και στις 4:12 είχα τελειώσει!

Οποια κοπέλα έχει αμφιβολία μη φοβηθεί να πάει για ένσταση λόγω κόσμου γιατί χτες ήταν πολύ ήρεμα τα πράγματα. Είχε κόσμο στα άλλα δωμάτια που μάλλον ψαχνόντουσαν ως συνήθως.

Τωρα θα τα δούμε τη Κυριακή το πρωί, από και κλείεται να τα ψάξω ποιοι είναι πριν από εμενα και ποιοι μετά. Νομίζω πως είναι άδικος κόπος μιας και λόγω ένσταση θα αλλάξουν τα μόρια πολλών καθώς από ό,τι φαίνεται έκανε τις γκαφίτσες της η εεταα.

Οπότε....υπομονή και καλή επιτυχία να έχουμε!:D

Χαζεύοντας για χιλιοστή φορά χθες βράδυ τον πίνακα με τις σωστές αιτήσεις του Ηρακλείου , πέτυχα μαμά που ενώ την γράφει στο Ηράκλειο , είδα ότι έχει δηλώσει 4 σταθμούς στην Ορεστιάδα , και μου έκανε εντύπωση . Τελικά μπορείς να δηλώσεις σταθμούς σε διαφορετικό νομό , ή απλώς δεν το πρόσεξαν στην ΕΕΤΑΑ ;;;;;

Σε διαφορετικό νομό από αυτόν που μένεις μπορείς να δηλώσεις αλλά σε δύο διαφορετικούς συγχρόνως σε μια αίτηση ΔΕΝ μπορείς.

Βρήκα κ εγώ δύο τέτοια κ εχω σκοπό να τους τα δείξω μήπως είναι λάθος τους γιατί η λογική λέει πως ασχέτως που μένω με βάζεις στη λίστα με τον νομό που δήλωσα για να συναγωνιστώ τις υπόλοιπες.

καλημερα και εγω ειδα μια κοπελα να εχει κανει σε 2 διαφορετικους νομους χανια και λασιθι!!!!καλα δεν με ενδιαφερει κιολας γιατι εγω λασιθι μπορω και λασιθι εκανα μονο!!!!

οσο για την γνωστη μου ιδεα δεν εχω ανεκανε περισυ....τελικα ειναι γαιδουρα γιατι απο χθες αποτην δουλεια εψαχνα να βρω ακρη και ουτε εκανε τον κοπο να περασει και να μου πει τι εγινε ρε χριστινα βρηκες ακρη????οποτε οπως πρωειπα απο απλη περιεργια ψαχνω...

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Σε διαφορετικό νομό από αυτόν που μένεις μπορείς να δηλώσεις αλλά σε δύο διαφορετικούς συγχρόνως σε μια αίτηση ΔΕΝ μπορείς.

Βρήκα κ εγώ δύο τέτοια κ εχω σκοπό να τους τα δείξω μήπως είναι λάθος τους γιατί η λογική λέει πως ασχέτως που μένω με βάζεις στη λίστα με τον νομό που δήλωσα για να συναγωνιστώ τις υπόλοιπες.

Την βρήκα την συγκεκριμένη με τους παιδικούς Ορεστιάδας , και έκανα και ένα check στον ν. Έβρου μήπως την έχουν και εκεί . Αλλά δεν υπάρχει . Προφανώς το sorting που κάνει το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ , τσεκάρει τον νομό που μένεις και σε κατατάσει σε αυτούς τους πίνακες , και όχι τον νομό που δηλώνεις στις δομές .

Την βρήκα την συγκεκριμένη με τους παιδικούς Ορεστιάδας , και έκανα και ένα check στον ν. Έβρου μήπως την έχουν και εκεί . Αλλά δεν υπάρχει . Προφανώς το sorting που κάνει το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ , τσεκάρει τον νομό που μένεις και σε κατατάσει σε αυτούς τους πίνακες , και όχι τον νομό που δηλώνεις στις δομές .

Δεν το δέχομαι :-P

Κανονικά πρέπει να σε βάλει το σορτινγκ με τις συνυποψηφιες σου

Για να σε δουν κ οι άλλες

Αλλιώς πρέπει να κάτσω να ψάχνω όλους τους νομούς ???

koritsoagoriaaaaaaa

την βρηκα!!!!!ειναι νομο αττικης!!!!!!!!!αν ειναι δυνατον!!!!τα χαρτια της τα πηγε η κουμπαρα της λεει κατευθειαν στα γραφεια της αθηνας!!!!γκαου η γκομενα τελικα δεν μου το ειπε!!!!να ειστε καλα ρε παιδια με βοηθησατε πααααααααααρα πολυ!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Να ρωτησω κατι βρε κοριτσια και εγω. Ειμαι οριακα στο να μπω στην πρωτη επιλογη μου. Υπαρχει μια μητερα που η πρωτη επιλογη της ειναι λαθος λογω ηλικιας του παιδιου της δηλωσε Α1.2 ενω επρεπε να δηλωσει Α.1, η δευτερη της ειναι ο σταθμος μου και εχει ενα μοριο παραπανω απο μενα. Προηγειται απο μενα που τον εχω πρωτη επιλογη? Δηλαδη αυτοματως η 2η επιλογη της γινεται 1η επειδη ειναι λαθος και με πεταει εμενα εξω ή ακυρωνεται ναι μεν η πρωτη αλλα μπαινει στην δευτερη αν περισσεψουν θεσεις?

4fnbp3.png

fdBUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...