Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πέρυσι κι εγώ σε διαφορετικό δήμο δήλωσα, στον δήμο που ανήκει η μαμά μου μιας κι εκείνη έπαιρνε τα παιδιά από τα σχολεία...

Σε δυο διαφορετικούς νομούς δεν μπορούσες να βάλεις...

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:ωραια και να ειμασταν και ξανθες παει στο καλο,,,,,,:oops::oops::oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

αααα και καλησπερα το καλαμαριον που ειναι???πηγε εεταα για ενσταση???

Εδώ το καλαμάριον εδώ

Έχω χωθεί στις σελίδες των απορριφθέντων κ μετράω αυτές που έβαλαν τον σταθμό μου από τις γκάφες που διαβάζω για τους λόγους απόρριψης θα μου πεταχτούν οι φακοί επαφής .............

Την ένσταση μου την εκτυπωσα....συμπλήρωσα τα γαλλικά μου εκει ευγενικά πάντα κ αυριο θα παω -τετάρτη κλειστά μαγαζιά- χαλαρά ως σαλονικιά βέρα μετά τις 6 το απόγευμα να έχει πέσει λιγο κ η ζέστη να βρω κ να παρκάρω χαλαρά :D

Εις αύριον τα σπουδαία νέα !

kalamaraki δεν κατάλαβα, γιατί κάνεις ένσταση? Πες μου ότι σε έκοψαν!!!

Οχι οχι μια χαρά με έχουν στις δυνητικά ωφελούμενες απλά δεν συμφωνούμε με τα μόρια :D:rolleyes:

Οχι οχι μια χαρά με έχουν στις δυνητικά ωφελούμενες απλά δεν συμφωνούμε με τα μόρια :D:rolleyes:

χαχαχαχα βρε τους έρμους τι τους περιμένει!!! Άραγε τι όνειρο θα δουν απόψε??? :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχα βρε τους έρμους τι τους περιμένει!!! Άραγε τι όνειρο θα δουν απόψε??? :tongue::tongue::tongue:

α όχι βρε εγώ χαλαρή θα πάω, άλλωστε είμαι προετοιμασμένη ψυχολογικά για όλα οπότε χαλαρά....

τώρα αν μου μιλήσουν άσχημα θα τσουρομαδηθούμε αλλά από την μέχρι τώρα εμπειρία μου το αποκλείω -έχω πάει ουκ ολίγες φορές- είναι όλοι τους ευγενέστατοι αρκεί να τους φερθείς ευγενικά κ όχι με τουπέ κ υφάκι σα να σου ανήκουν ....

Ευγένεια θέλει κ καλή διάθεση κ όλα λύνονται κ γίνονται!

{Εξάλλου ξέδωσα σήμερα στο μεντιτερένιαν κόσμος που με άκουσε όλη η Θεσ/νικη στο h&m που πήγα να αλλάξω ένα δώρο....ε και δεν έχω άλλη φωνή χαχαχαχαχα}

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχα!!! Είμαι σίγουρη ότι θα βρεις άκρη αύριο!

Μερσί για τη θετική σκέψη!

Ετσι κ αλλιως αυριο παω κάνω τις ερωτήσεις μου, καταθέτω την ένστασή μου κ πάπαλα τα τελικά το σάββατο!

Ειμαι σε νιρβάνα χοχοοχχο:rolleyes::tongue:;)

αυτό που κατάλαβα εγώ για το search είναι να βάλεις μία λέξη που να μην έχει κενά μόνο κινέζικα....τότε στα βγάζει κανονικά πχ εγώ έβαλα τη λέξη φωνές ολοκληρη και δεν το δεχόταν έβαλα το φων και μου τα έβγαζε κανονικά .....βέβαια μου έβγαζε και όλους τους Τρύφωνες αλλά δεν πειράζει λολ

πιστεύω θα είναι δύσκολα φέτος........

.....ΟΛΑ ΚΑΛΑ.......

αυτό που κατάλαβα εγώ για το search είναι να βάλεις μία λέξη που να μην έχει κενά μόνο κινέζικα....τότε στα βγάζει κανονικά πχ εγώ έβαλα τη λέξη φωνές ολοκληρη και δεν το δεχόταν έβαλα το φων και μου τα έβγαζε κανονικά .....βέβαια μου έβγαζε και όλους τους Τρύφωνες αλλά δεν πειράζει λολ

πιστεύω θα είναι δύσκολα φέτος........

χαχαχαχα ΟΚ, το έχουμε σιγά σιγά... Εσύ βγάζεις τους Τρύφωνες, εγώ "τα τρία γουρουνάκια" (μα είναι όνομα αυτό για παιδικό σταθμό;;;;), όσες πιστές προσέλθετε!!!

εντιτ... κι όσο για το δύσκολα... πιο δύσκολα δεν γίνεται μάλλον!

Χριστίνα να σε ρωτήσω, η γνωστή σου έκανε για πρώτη φορά αίτηση στην Εεταα ή είχε ξανακάνει???Αν είχε ξανακάνει μήπως ήταν σε άλλο νομό τότε???Γιατί κι εγώ δεν με έβρισκα πουθενά στο νομό Αττικής, ούτε στις ωφελούμενες ούτε στις απορριπτέες γιατί πολύ απλά με έχουν περάσει σε λάθος νομό!!!!Με έχουν περάσει στο νομό Λάρισας με δομές του νομού Αττικής όπως τις είχα βάλει κανονικά και αυτό γιατί πρόπερσι είχα κάνει τα χαρτιά μου στη Λάρισα και με βρήκαν στο σύστημα τους καταχωρημένη εκεί και ούτε έκατσαν να δουν την αίτηση που είχε διεύθυνση Αθήνας και τις δομές που ήταν επίσης Αθήνας..:shock::shock: Πήγα σήμερα λοιπόν στα γραφεία τους και με έβαλαν να κάνω ένσταση για να το διορθώσουν...:evil::evil: Επίσης τα μόρια τα βγάζω κάτι ψιλά περισσότερα από ότι μου τα έχουν βγάλει αλλά τώρα την έκανα την ένσταση και δεν το ανέφερα γιατί μετά το διαπίστωσα...Τέσπα καλή επιτυχία να έχουμε όλες...:D

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...