Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να ρωτήσω και εγώ κατι, ευτυχως το έκανα με το nitro και μου ανοιγει και εμένα επιτέλους το search. Ήθελα να ρωτήσω οι μαμάδες που εχουν δηλώσει τον σταθμο που εχω ως πρωτη επιλογή αλλα το εχουν βαλει Α 1.2( από 8μηνων-2,5ετών- ο σταθμος έδινε 8θεσεις εκεί), ενώ εγω εχω δηλωσει για Α2(προνήπια ανω των 2,5-ο σταθμος έδινε 35θέσεις εκεί) εμένα με επηρρεάζουν ή δεν τις λαμβάνω καθόλου υπόψη στην καταμέτρησή μου και κοιτάζω μονο αυτές που έχουν δηλώσει Α2?

μονο την κατηγορία που ανηκεις θα κοιτας τα αλλα οχι δεν σε επηρεάζουν καθολου

bre κοιτσακια μου!!!

πως το κανετε με το νιτρο?εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια..ουτε και με τον τροπο που λεει ο λευτερης μου βγαινει...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ευδο, το αναφερα και το μεσημερι, δε το ειχα παρει χαμπαρι τοτε και δε τα διεκρινα στις 2 κατηγοριες

μεσα δεν ησουνα, λογικα με μονο Α2 εισαι ακομα καλυτερα!

ναι είναι καπως καλυτερα χωρις τα Α1.2, θα σε εχω για γουρι!!!

Διαφημίσεις

ζηταω συγνωμη που χαθηκα ξαφνικα ημουν μαγαζι και τσακιστηκα να παω να παρω το παιδι και ηρθα σπιτι....και δεν ειχα ινερνετ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα νευρα μου.......ευχαριστω που ασχοληθηκατε .......χιλια ταπεινα συγνωμη!!!!

τελικα τι εγινε???το βρηκατε?????:D

το έχεις κανει download το nitro?

nai..βεβαια ειναι λεει για 14 μερες..αλλα δεν πειραζει μεχρι τοτε θα εχουνβγει τα τελικα :D:D:D

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Θα σου κανω ενσταση!!!!Ξεχασες τα 3 μωρα μου!χαχαχαχα

τα ξεχασα??? δεν τα βαλα καλε??? το 3000 τι ηταν που εβαλα...? απο 1000 εκαστο μωρο....τζαμπα πραμα:D

τι βλακεια εκανα?

ειμαι κ ζαλισμενη με τα δικα μου

τα ξεχασα??? δεν τα βαλα καλε??? το 3000 τι ηταν που εβαλα...? απο 1000 εκαστο μωρο....τζαμπα πραμα:D

τι βλακεια εκανα?

ειμαι κ ζαλισμενη με τα δικα μου

οχι ρεεεεεεεεεεε στα τρια παει δεκα χιλιαδες συν

Διαφημίσεις

θα μας πεις το εεταα η να τραβηξω της κοτσιδες της ελενουφι?

μια κοτσιδα εχω, για παρτη σου γατα- ξεριζωσε τη να ξεδωσεις,.....εγω απ τα νευρα μου μαδιεμαι σημερα παντως

παντως να ρωτησω κατι,,,,στην αττικη εβλεπω πολλες που βαλανε δομες απο αλλους δημους,,,και δε φαγανε πορτα,,,τελικα γινεται αυτο???γιατι τοτε εγω και η φιλη μου ειαμστε βλακες γιατι δεν εβρισκε στο δημο μας γιατο μωρο της πανω απο δυο επιλογες και νομιζαμε οτι δεν εκανε να βαλουμε αλλο δημο γειτονικο,,,

δευτερον ειδα οτι σε καποιες εαν ειχανε λαθος δομες και εμενε εστω και μια σωστη της δεχτηκανε ενω σε αλλες απορριφθηκαν επιεδη ειχανε ολες τις δομες λαθος,,,και αυτο νεο ειναι????η ισχυε και περσυ???

αααααα, καλα, μαυρο υπολογισμο εκανα- τρομαααααρα μου!!!χαχαχαχαχαχαχα

αμα εχω νταλκαδες δε λειτουργω (γατα μη μιλησεις-κιχ μη βγαλεις-χαχαχαχα).......κ σημερα με την εεταα εχω πολλους....υπολογισμο του γκολουμ εκανα βρε μπλου μπλου ,σορυ!χαχαχαχ

πέρυσι κι εγώ σε διαφορετικό δήμο δήλωσα, στον δήμο που ανήκει η μαμά μου μιας κι εκείνη έπαιρνε τα παιδιά από τα σχολεία...

Σε δυο διαφορετικούς νομούς δεν μπορούσες να βάλεις...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...