Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Αν προλαβαίνεις την κούριερ πήγαινε και κάνε 1 συμπλήρωση στα γραφόμενά σου του τύπου:

υπολόγισα τα μόριά μου και έχω

εισόδημα.......τάδε μόρια

εργασία.........τάδε μόρια

έχω παραδώσει και τα σχετικά έγγραφα

Μήπως μπορείτε να ξανακάνετε 1 έλεγχο των μορίων μου?

Κατάλαβες φαντάζομαι πως τα γράφω.......δεν μου φαίνεται προσβλητικό:rolleyes:

Δυστυχώς δεν πρόλαβα την κούριερ.

Τέλοσπάντον, ας κρατήσουμε σαν πόρισμα ότι αν κάνουμε ένσταση λόγω μοριοδότησης να γράφουμε τη γνώμη μας (όπως αναφέρεις στο ποστ σου) και ελπίζω αυτή τη φορά να τα βγάλουν σωστά (δηλαδή όπως τα βγάζω και εγώ!!!!!!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κορίτσια ,

Υπαρχουν καπου τα συγκεντρωτικά για τους σταθμούς ? Δηλ ποσα παιδια θα πάρει ο σταθμος της προτιμησης μας και ποσες μανουλες τον εχουν επιλέξει ? Με το ψαχτηρι το βρίσκετε ή είναι στα στατιστικά ???

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Προσπαθώ να δω αν μπαίνει το παιδάκι μιας γνωστής μου που μου ζήτησε και είδα ότι είναι 51η και οι θέσεις που δέχεται ο σταθμός είναι 60. έκανα αντιγραφή-επικόλληση τον κωδικό του σταθμού και έτσι μου βγήκαν όλοι όσοι τον είχαν επιλέξει ανεξαρτήτως προτίμησης(1,2,3 ή 4). Επίσης, ακόμα και τα αδέρφια τα μετρούσα ξεχωριστά (πχ 2 αδέρφια με ίδια μόρια, 2 θέσεις). Είναι σίγουρο ότι έχει μπει το παιδί της ή μπορεί να αλλάξει για κάποιο λόγο; Επειδή της είπα ότι περνάει λογικά και δε θέλω να της είπα τίποτα λάθος και να βασιστεί σε αυτό..

Όποια γνωρίζει ας μου απαντήσει please!

Μα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για κάτι τέτοιο...

Και αν όσες έχουν περισσότερα μόρια από εκείνη, έχουν την 1η της επιλογή ως 2η και δεν περνάνε στην δική τους πρώτη, θα της φάνε τη θέση. Δεν είναι τόσο απλά. Εδώ κοντεύω 24ωρο πάνω απ τον υπολογιστή...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Μα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για κάτι τέτοιο...

Και αν όσες έχουν περισσότερα μόρια από εκείνη, έχουν την 1η της επιλογή ως 2η και δεν περνάνε στην δική τους πρώτη, θα της φάνε τη θέση. Δεν είναι τόσο απλά. Εδώ κοντεύω 24ωρο πάνω απ τον υπολογιστή...

Είναι 50 με περισσότερα μόρια από κείνη και με διάφορες σειρές προτίμησης. Ακόμα και όλες αυτές τις 50 να τις πάρουν, μένουν 10 θέσεις! Και είναι η πρώτη που ακολουθεί..

Τί δεν καταλαβαίνω σωστά; :?

Προσπαθώ να δω αν μπαίνει το παιδάκι μιας γνωστής μου που μου ζήτησε και είδα ότι είναι 51η και οι θέσεις που δέχεται ο σταθμός είναι 60. έκανα αντιγραφή-επικόλληση τον κωδικό του σταθμού και έτσι μου βγήκαν όλοι όσοι τον είχαν επιλέξει ανεξαρτήτως προτίμησης(1,2,3 ή 4). Επίσης, ακόμα και τα αδέρφια τα μετρούσα ξεχωριστά (πχ 2 αδέρφια με ίδια μόρια, 2 θέσεις). Είναι σίγουρο ότι έχει μπει το παιδί της ή μπορεί να αλλάξει για κάποιο λόγο; Επειδή της είπα ότι περνάει λογικά και δε θέλω να της είπα τίποτα λάθος και να βασιστεί σε αυτό..

Δεν είναι σίγουρο , όπως το έγραψε η ravT είναι . Ο μόνος τρόπος για να είσαι σίγουρος ότι έχεις μπεί κάπου , είναι ο σταθμός πχ να δέχεται 60 παιδάκια , και όλοι-όλοι που τον έχουν δηλώσει (είτε 1ο είτε 2ο είτε 3ο είτε 4ο ) να είναι 51 άτομα ( με την φίλη σου 51η ) . Τότε μόνο είσαι σίγουρος ότι έχεις περάσει , άσχετα από την σειρά που τον έχουν βάλει οι υπόλοιποι . Διαφορετικά και αυτός που τον έχει βάλει 4ο , αν δεν μπεί στις άλλες 3 επιλογές του , πιθανόν να φάει την θέση από την φίλη σου .

Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός :)

Έτσι όπως το έγραψες στο δεύτερο post , τότε μπαίνει . :)

θα σου προτινα να ρίξεις μια ματια κ στις μαμάδες με ελλιπή φάκελο αν ειναι λιγοτερες απο 10 αυτες που τον εχουν δηλώσει ειναι σίγουρα μέσα αν παλι ειναι περισσότερες αλλα κάποιες δεν μπορουν να κανουν ενσταση λόγο ανεργιας μετα απο 19/06 ή με 40000 εισοδημα μετρα ποσες ειναι για να εισαι σιγουρη

καλησπερα κορίτσια ,

Υπαρχουν καπου τα συγκεντρωτικά για τους σταθμούς ? Δηλ ποσα παιδια θα πάρει ο σταθμος της προτιμησης μας και ποσες μανουλες τον εχουν επιλέξει ? Με το ψαχτηρι το βρίσκετε ή είναι στα στατιστικά ???

το ποσες θεσεις δινει ενας σταθμος ειναι στα αποτελεσματα των δομων,,,εκει που εμπαινες και κοιταγες για ποιο σταθμο θα επιλεξεις,,,,το αλλο το βρισκουμε ειτε με το ψαχτηρι το ηλεκτρονικο ειτε σελιδα σελιδα,,,,,

Διαφημίσεις

ζηταω συγνωμη που χαθηκα ξαφνικα ημουν μαγαζι και τσακιστηκα να παω να παρω το παιδι και ηρθα σπιτι....και δεν ειχα ινερνετ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα νευρα μου.......ευχαριστω που ασχοληθηκατε .......χιλια ταπεινα συγνωμη!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

ΠΑΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

Ti ακριβως κανετε αντιγραφη επικολληση για να βρειτε τη θεση σας?

προσπαθησα με ενα σωρο προγραμματα που λετε και παντου βγαζει κατι κινεζικα

μπορει καποια να μου πει τι να κανω???????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...