Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

καλησπερα σας και καλη επιτυχια σε ολλες .

απο το πρωι παλευα με το pdf και πριν 3 ωες υα καταφερα !!ποσα προγραμματα κατβασα δεν θυμαμαι !!!τελικα η λυση ηταν απλη και χαζη ...

ειδα για την πρωτη μου επιλογη μονο και θελω να ειμαι θετκη οτι εχω ελπιδες ...πολλα παιζουν με το πως θα αποροφθουν οι δευτερες τριτες τεταρτες επιλογες η θα με πεταξουν εξω .οι θεσεις που δεινει ο σταθμος ειναι 135 ,69 τον δηλωσαν πρωτη επιλογη ,49 δευτερη,49 τριτη και 41 τεταρτη ...εγω εειμαι στο τελος του 69 στην 64 θεση ... ο θεος βοηθος

Οι 63 που τον έχουν πρώτη επιλογή και με περισσότερα μόρια από εσένα μπαίνουν σίγουρα εκει . Το θέμα είναι απο αυτές που τον έχουν δεύτερη τρίτη και τέταρτη επιλογή , έχουν περισσότερα από εσένα . Αν τον έχουν μόνο 71 , τότε είσαι μέσα .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστώ πολύ και εσένα.

Παω τώρα να ξανακοιτάξω!

Όσους σταθμούς είδα εδώ στο Ηράκλειο που έχουν απογευματινή βάρδια , αυτή είναι είτε από 15:00-21:00 είτε 15:30-21:30

Και άλλη μια παρατήρηση σχετικά με τα αποτελέσματα του Ηρακλείου .

Οι σωστές αιτήσεις ήταν για 4638 παιδάκια . Οι μη σωστές ήταν για 956 παιδάκια . Σχεδόν δηλαδή 1 στις 5 αιτήσεις δεν ήταν σωστή . Ολιγόν μεγάλο ποσοστό μου φαίνεται .

το ξερω το ξερω σε αυτο ελπιζω .

εχω κανει λιστα με τα μορια τους ,αυτα που με φοβιζουν ειναι τα 40+ που ειναι και πολλα .Τα περισσοτερα μορια (50+ )πιστευω οτι θα αποροφθουν απο τις πρωτες επιλογες τουσ τα λιγοτερα απο μενα δεν με ενδιαφερουν ....η μεση μου φταιει χαχαχαχα

με προχειρο υπολ. που εχω κανει αν πεασουμε ολοι μεχρι εμενα φτανει να περασουν περισσοτεοι απο τους μισους για την επιλογη 2 το 1?3 για την επιλογη 3 και το 1/4 για την επιλογη 4 ....

καλησπερα!!!

ολα καλα???κανεις καμια βοηθεια???

εκνευριστηκα στο απο εκει με μια κοπελα που εγραψε κατεβατο επειδη σχολιασαμε πως ειναι δυνατον δημοσιοι και με ανω των 40000 εισοδημα να κανουν αιτησεις,,,,

εδω ομως βλεπω στα στατιστικα οτι και ανω των 60000 (:shock::shock::shock::shock::shock:) κανανε αιτησεις,,,,,

ουφ,,,,

αληθεια ρε παιδια αυτο μετη δευτερη βαρδια,,,ποσο καλο θα ητανε να το ειχανε και στην αθηνα για τις μανες που εχουν απογευματινη βαρδια

εχω φιλη που με 43000 εισ περιση ηταν με το εσπα σε παιδικο η μικρη και φετος που βγηκε εξω πηγε και εκανε τα χαρτια ετσι για να τα κανει ...της αρεσει να κανει αιτισεις οπως λεει χαχαχα δεν ειχε κατι στο μυαλο απλα τα εκανε (μπορει να σκευτταν μηπως γινει κανενα λαθος χαχαχ)

Διαφημίσεις

κοριτσοαγορια να ξαναρωτησω κατι?????

μια φιλη στον νομο ηραλειου δεν ειναι ουτε στις απποριπτεες ουτε στην αλλη λιστα.....ξερεται τι παιζει.....αν πχ δεν ειχε πολλα μορια δεν την βαζουνε καν στις αποριπτεες???

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

δεν ειχα διαβασει πιο κατω. παντως την καλυψαμε.... για να μην λενε...

ατ γιορ σέρβις χαχαχαχα

εχω φιλη που με 43000 εισ περιση ηταν με το εσπα σε παιδικο η μικρη και φετος που βγηκε εξω πηγε και εκανε τα χαρτια ετσι για να τα κανει ...της αρεσει να κανει αιτισεις οπως λεει χαχαχα δεν ειχε κατι στο μυαλο απλα τα εκανε (μπορει να σκευτταν μηπως γινει κανενα λαθος χαχαχ)

εεμμμμμ έτσι σκέφτεται ο σωστός ΝεοΈλληνας!!! :rolleyes:

σαν τι να γίνει δηλαδη.....? να περάσει από "τύχη" ....από λάθος καταχωρητή???

μια φιλη στον νομο ηραλειου δεν ειναι ουτε στις απποριπτεες ουτε στην αλλη λιστα.....ξερεται τι παιζει.....αν πχ δεν ειχε πολλα μορια δεν την βαζουνε καν στις αποριπτεες???

εδω ειδα στις ωφελουμενες με 16 μορια,,,,ας ανακοιταξει ρε παιδι μου μια περσυ με βρηκα στη τριτη φορα :oops::oops::oops::oops::oops:εχει αριθμο πρωτοκολου ετσι δεν ειναι???δε μπορει να μην την εχουνε γραμμενη

Διαφημίσεις

Είναι σίγουρο ότι τα χαρτιά της τα παρέλαβε η ΕΕΤΑΑ ;;; Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ τώρα είναι η αίτησή της να ήταν εκπρόθεσμη . Εκτός βέβαια και αν απλώς έχει γίνει λάθος στην πληκτρολόγηση των ονομάτων . Μια ένσταση νομίζω επιβάλεται ή έστω ένα τηλέφωνο να το ρωτήσει . Κάπου θα έχουν κρατημένους τους φακέλους όσων είναι εκπρόθεσμη , και αν είναι μέσα θα την βρούν γρήγορα .

αυτο λεω

μπορει καποια να με βοηθησει να το βρω με αρ πρωτ

Αν έχει αριθμό πρωτοκόλλου , πάει να πει ότι η ΕΕΤΑΑ παρέλαβε εμπρόθεσμα την αίτηση της . Ίσως απλώς να έγινε λάθος στην καταχώρηση στους πίνακες . Ένα τηλέφωνο στην ΕΕΤΑΑ , λέγοντας τον αριθμό πρωτοκόλλου , νομίζω ότι θα την βρούν .

Στο pdf πάντως να γράψεις αριθμό και να στο βρεί , δεν νομίζω ότι γίνεται .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...