Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δηλαδή πόσο ΣΤΟΚΟΣ πρέπει να είσαι που να στέλνεις αίτηση στην ΕΕΤΑΑ , ενώ γράφει με bold γράμματα ότι ανώτατο όριο είναι τα 40.000? ;;;;;;;;; Επειδή όμως προφανώς τόσα χρόνια έχεις μάθει να κάνεις την δουλέια σου με πλάγιο τρόπο , μάλλον σκέφτηκαν '' στείλτα τώρα και θα τα κανονίσουμε μετά ;) ) .

Τελικά υπάρχουν πολλοί ηλιθιοι κάτοικοι σε αυτή την χώρα

Ε καλά είσαι τώρα....:rolleyes::rolleyes:

μπά νομίζω οι μισοί από αυτούς δεν το είχαν διαβάσει καν...........

Καλησπέρα!

Θα ξαναρωτήσω:μήπως ξέρει καμία μανούλα η 2η βάρδια που γράφουν οι παιδικοί σταθμοί τι ωράριο είναι?Είναι 4-10 πχ?

Το γράφει δεν το γράφει το ωράριο της δευτερης βάρδιας στη λίστα με τους σταθμούς?

γιατί κάθε σταθμός έχει το δικό του ωράριο πρωινό ή απογευματινό

Καλησπέρα!

Θα ξαναρωτήσω:μήπως ξέρει καμία μανούλα η 2η βάρδια που γράφουν οι παιδικοί σταθμοί τι ωράριο είναι?Είναι 4-10 πχ?

Ο κάθε σταθμός στους πίνακες που βγήκαν από την ΕΕΤΑΑ με τις τελικές δομές , λέει το ωράριό του . Τα ανοίγεις και βλέπεις :)

Εμένα λύστε μου μία απορία...

Αν εγώ έχω πχ τη στοργή πρώτη μου επιλογή, και 36 μόρια, και μία μανούλα την έχει 2η επιλογή και 45 μόρια, ποια προηγείται τελικά?

Προσωπικά πρεπει να είναι η τρίτη φορά που το ξαναγράφω . :) Αλλά δεν πειράζει .

Μετράνε τα μόρια . Αν η άλλη μαμά δεν μπεί στην πρώτη της επιλογή , τότε σου τρώει εσένα την θέση

Διαφημίσεις

εδώ σε θέλω......

Δεν βγαίνουν αυτά που λες....τουλάχιστον όπως τα παραθέτεις.

Δηλαδή δίνω παράδειγμα

Ο μόνος τρόπος να βγάλεις 35 κ 36 μόρια από το εισόδημα είναι να δηλώσεις εως κ 6000ευρώ μόνο.

Αρα πάμε

αν έχεις 1 παιδί (24.000+1000) / 6000 * 100 / 12= 34,72μόρια

αν έχεις 2 παιδιά (24.000+2000) / 6000 * 100 / 12= 36.11

κ

αν έχεις 3 παιδιά (24.000+10.000) / 6000 * 100 / 12= 47.22

Έχεις δίκιο, παρέθεσα απλά κάποια νούμερα για να γίνει αντιληπτός ο συλλογισμός μου.

Έστειλα ένσταση γιατί θεωρώ ότι τα μόρια είναι λιγότερα από ότι θα έπρεπε. Στο έντυπο έγραψα "παρακαλώ να ξαναελέξετε τη μοριοδότησή μου".

Και τώρα με έχουν ζώσει τα φίδια, κι αν και τη δεύτερη φορά κάνουν λάθος στον υπολογισμό;

Είχα σκεφτεί να γράψω αναλυτικά τα μόρια, δηλ τόσα για εργασία τόσα για εισόδημα, σύνολο τόσα. αλλά φοβήθηκα μη θικτούν και δε το έκανα!!!

Το Σάββατο θα δούμε αν ήταν ευγένεια και διακριτικότητα ή βλακεία από μέρους μου!

Νομίζω αν την ξαναέστελνα θα ήμουν λιγοτερο διακριτική!!

Το γράφει δεν το γράφει το ωράριο της δευτερης βάρδιας στη λίστα με τους σταθμούς?

γιατί κάθε σταθμός έχει το δικό του ωράριο πρωινό ή απογευματινό

Ο κάθε σταθμός στους πίνακες που βγήκαν από την ΕΕΤΑΑ με τις τελικές δομές , λέει το ωράριό του . Τα ανοίγεις και βλέπεις :)

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.Δεν το είδα γραμμένο.

Θα ξανακοιτάξω όμως ή θα πάρω τηλ. στον παιδικό.

Σας ευχαριστώ και πάλι

fxwxp2.png

EKLUp2.png

Έχεις δίκιο, παρέθεσα απλά κάποια νούμερα για να γίνει αντιληπτός ο συλλογισμός μου.

Έστειλα ένσταση γιατί θεωρώ ότι τα μόρια είναι λιγότερα από ότι θα έπρεπε. Στο έντυπο έγραψα "παρακαλώ να ξαναελέξετε τη μοριοδότησή μου".

Και τώρα με έχουν ζώσει τα φίδια, κι αν και τη δεύτερη φορά κάνουν λάθος στον υπολογισμό;

Είχα σκεφτεί να γράψω αναλυτικά τα μόρια, δηλ τόσα για εργασία τόσα για εισόδημα, σύνολο τόσα. αλλά φοβήθηκα μη θικτούν και δε το έκανα!!!

Το Σάββατο θα δούμε αν ήταν ευγένεια και διακριτικότητα ή βλακεία από μέρους μου!

εγώ επειδή είμαι λίιιιιιγο ψείρας..... θα έγραφα αναλυτικά την δική μου εξίσωση κ πως βγάζω εγώ τα μόρια μου....τι να σου πω ευχομαι σε καλύτερα μόρια σου!

Καλησπέρα!

οταν βγηκαν οι δομες ελεγαν για ωραριο και σιτιση οπως και για χρεωση μεταφορας. οποτε κοιτα παλι την δομη που θες και θα λεει. δεν εχουν ολοι το ιδιο ωραριο

οταν βγηκαν οι δομες ελεγαν για ωραριο και σιτιση οπως και για χρεωση μεταφορας. οποτε κοιτα παλι την δομη που θες και θα λεει. δεν εχουν ολοι το ιδιο ωραριο

α ωραία επί τρια θα απαντάμε σήμερα χαχαχαχα

τουλάχιστον να χωρίσουμε ωράρια ρε!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Προσωπικά πρεπει να είναι η τρίτη φορά που το ξαναγράφω . :) Αλλά δεν πειράζει .

Μετράνε τα μόρια . Αν η άλλη μαμά δεν μπεί στην πρώτη της επιλογή , τότε σου τρώει εσένα την θέση

μη τη μαλώνεις την Κική.....εγώ φταίω που την έχω μπερδέψει με το δικό μου συλλογισμό που τελικά μάλλον είναι λανθασμένος :rolleyes:

Αν προλαβαίνεις την κούριερ πήγαινε και κάνε 1 συμπλήρωση στα γραφόμενά σου του τύπου:

υπολόγισα τα μόριά μου και έχω

εισόδημα.......τάδε μόρια

εργασία.........τάδε μόρια

έχω παραδώσει και τα σχετικά έγγραφα

Μήπως μπορείτε να ξανακάνετε 1 έλεγχο των μορίων μου?

Κατάλαβες φαντάζομαι πως τα γράφω.......δεν μου φαίνεται προσβλητικό:rolleyes:

fxwxp2.png

EKLUp2.png

καλησπερα σας και καλη επιτυχια σε ολλες .

απο το πρωι παλευα με το pdf και πριν 3 ωες υα καταφερα !!ποσα προγραμματα κατβασα δεν θυμαμαι !!!τελικα η λυση ηταν απλη και χαζη ...

ειδα για την πρωτη μου επιλογη μονο και θελω να ειμαι θετκη οτι εχω ελπιδες ...πολλα παιζουν με το πως θα αποροφθουν οι δευτερες τριτες τεταρτες επιλογες η θα με πεταξουν εξω .οι θεσεις που δεινει ο σταθμος ειναι 135 ,69 τον δηλωσαν πρωτη επιλογη ,49 δευτερη,49 τριτη και 41 τεταρτη ...εγω εειμαι στο τελος του 69 στην 64 θεση ... ο θεος βοηθος

Σε ευχαριστώ πολύ και εσένα.

Παω τώρα να ξανακοιτάξω!

fxwxp2.png

EKLUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...