Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

περιμενεις Χ μορια και βλεπεις Ψ

αν εντοπισεις τη διαφορα μαζεψε και τα αναλογα δικαιολογητικα και πηγαινε για ενσταση

τα μάζεψα και την έστειλα (μενω κρήτη).

αναρρωτιέμαι όμως μήπως έπρεπε πάνω στο χαρτί της ένστασης να γράψω πως θεωρώ εγώ ότι είναι τα μόρια αναλυτικά (δηλ. 35 για εργασία, 36,6 για εισόδημα κλπ).

Εγώ έγραψα μόνο να ξαναελέξουν τη μοριοδότησή μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αναρρωτιέμαι όμως μήπως έπρεπε πάνω στο χαρτί της ένστασης να γράψω πως θεωρώ εγώ ότι είναι τα μόρια αναλυτικά (δηλ. 35 για εργασία, 36,6 για εισόδημα κλπ).

κοιτα ,κακο δεν θα εκανε.... εγω ωραια ωραια θα το εγραφα, γιατι οχι ? λες να θιγουν οτι πας να τους κανεις τη δουλεια?- αφου τα καναν παλι φετος....αντε μην πω τι τα καναν κ συγχιστω κ αλλο

αν μπορεις να το προσθεσεις εστω τωρα, ναι, αλλα οχι οτι πρεπει ντε κ καλα απ ο,τι ξερω.

για το ψαχτήρι δοκιμαστε να κατεβασετε καποιον αλλο viewer. Εγω κατεβασα τον nitro viewer το trial κ εσωσα τα αρχεια στο πισι κ τα ανοιξα με αυτον. Κανεις κοπι τον κωδικο του σταθμου κ δουλευει.

(βεβαια τσαμπα κοπος ισχυει το χθεσινο δν εχουμε περασει...)

ymO6p2.png

sL3vp2.png

κοιτα ,κακο δεν θα εκανε.... εγω ωραια ωραια θα το εγραφα, γιατι οχι ? λες να θιγουν οτι πας να τους κανεις τη δουλεια?- αφου τα καναν παλι φετος....αντε μην πω τι τα καναν κ συγχιστω κ αλλο

αν μπορεις να το προσθεσεις εστω τωρα, ναι, αλλα οχι οτι πρεπει ντε κ καλα απ ο,τι ξερω.

ναι, φοβήθηκα να μη θιγούν και βγει σε κακό μου.

Και τώρα το μετανιώνω γιατί αν παλι κάνουν λάθος, αυτό θα είναι σίγουρα σε κακό μου.

Έχω αγχωθεί με αυτή την ιστορία. ουφ.

Διαφημίσεις

για το ψαχτήρι δοκιμαστε να κατεβασετε καποιον αλλο viewer. Εγω κατεβασα τον nitro viewer το trial κ εσωσα τα αρχεια στο πισι κ τα ανοιξα με αυτον. Κανεις κοπι τον κωδικο του σταθμου κ δουλευει.

(βεβαια τσαμπα κοπος ισχυει το χθεσινο δν εχουμε περασει...)

δουλευει αυτο!!!!!!!!!!!!!

μπραβο βρε κοπελια!!!!!!!!!

ξεκιναω να τσεκαρω!!!!

πολλα ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευτυχώς είμαστε σίγουρα μέσα! Έχουμε τα περισσότερα μόρια από όλους στο σταθμό που επιλέξαμε. Βέβαια, είχαμε όλα τα κριτήρια και το είχαμε απόλυτη ανάγκη.. Επιτέλους, θα ανασάνω λίγο!!

Καλή επιτυχία κορίτσια!!

Τους πήγα ΚΑΙ φωτοτυπία εκκαθαριστικου επικυρωμένη ΚΑΙ το εκκαθαριστικο που βγαίνει απ το ταξις κ θεωρείται έγκυρο ως έχει, και τους είπα να διαλέξουν,κ κράτησαν του ταξις-προφανώς ο φωστηρας που εξέτασε το φάκελο μου κ τον έκρινε ελλιπή,δεν ήξερε τι οδηγία είχαν σε σχέση με το εκκαθαριστικο του ταξις σύμφωνα κ με την προκυρηξη....

Όσο για τη διάσταση τους πήγα ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο χαρτι που τους είχα παει κ περσυ κ τότε είχε γίνει δεκτό μια χαρα κ ορίζεται επισης απ την προκυρηξη...

Δεν είμαι νεουδι ρε συ να κάνω βλακεία-την έχω μελετήσει πολυ τη ρημαδα κ περσυ κ φέτος-δεν είναι λάθος δικο μου.....έκανα ο,τι έπρεπε/κ αυτοι καναν κ φέτος το θαύμα τους...περσυ μου γραψαν λάθος το όνομα του παιδιού κ ετρεχα μέχρι Δεκέμβρη μπάς κ αποφασίσουν να το γράψουν σωστα

Φέτος αυτο!

Τα νεύρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυ

Αφού είναι λάθος δικό τους, θα το διορθώσουν!! Απλά, εξαιτίας της ασχετοσύνης τους, τρέχεις και ταλαιπωρείσαι!!!! Τι περιμένεις;; Καλή επιτυχία, όπως και να'χει!!

Διαφημίσεις

Συγνώμη αν σας έπρηξα αλλά μάλλον κάτι κατάλαβα λάθος...καλή επιτυχία σε όλες και υπομονή μέχρι το ΣΚ για τα αποτελέσματα!!!

φιλεναδα ειδα και για σενα!!!!!

κοιταξα μονο τους πρωτους 20 αλλα βαρεθηκα να συνεχισω διοτι οι 18 ειναι κάτω απο εσενα,οποτε...

καλη σχολικη χρονιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να κάνω ορισμένες παρατηρήσεις από αυτά που διάβασα στις προηγούμενες σελίδες ;

Καταρχήν το αρχείο pdf όταν το σώσεις στο pc και το ανοίξεις με acrobat reader , κάποιους κωδικούς τους πιάνει σωστά , κάποιους όχι . Είναι πρόβλημα του pdf και όχι δικό σας . Εγώ απλώς ανοίγωντάς το αρχείο στην σελίδα της ΕΕΤΑΑ ( με google chrome ) και κάνωντας search με τον chrome , κάποιους κωδικούς τους έβγαζε σωστά , κάποιους όχι . Δοκιμάστε αντί για κωδικό , να χρησιμοποιήσετε το όνομα του σταθμού ή έστω ένα κομμάτι του ονόματος . Έτσι δουλεύει . Αυτό το πράγμα έχει αναφερθεί τουλάχιστον από 2-3 φορές σε κάθε μια από τις προηγούμενες σελίδες . Εντάξει είπαμε είστε αγχωμένοι οι περισσότεροι με τα αποτελέσματα , αλλά είναι και κάποιοι που βαριούνται να κοιτάξουν 2-3 post παραπάνω να δούνε την απάντηση .

Το εισόδημα που μπαίνει στον τύπο για τον υπολογισμό των μορίων , είναι το οικογενειακό και όχι μόνο της μητέρας . Το λέω γιατί έχω την αίσθηση ότι ορισμένες έβαλαν μόνο το δικό τους στην αίτηση και υπολόγισαν τα μόρια τους μόνο με αυτό , και για αυτό δεν τους βγαίνουν σωστά .

Τώρα δεν θέλω να ξαναπώ για το κατώτατο όριο εισοδήματος , και πως ακριβώς γίνεται να ζεί μια οικογένεια με 100? πχ το μήνα οικογενειακό εισόδημα . Σωστά έχει μπεί το πλαφόν τον 6000? , και επίσης σωστά δεν το αναφέρει η ΕΕΤΑΑ στην πρόσκληση . Υπάρχει ανώτατο όριο που σε κόβει από το να κάνεις αίτηση . Με χαμηλό εισόδημα δεν σε αποτρέπει από το να κάνεις αίτηση , αλλά αν έλεγε πόσο είναι αυτό θα βλέπατε μετά ποιο θα ήταν το ποσοστό των αιτήσεων που θα είχαν ακριβώς 6000? . Παίζει βέβαια αυτό το όριο φέτος να έχει αλλάξει έτσι ορισμένες να μην βγάζουν ακριβώς τα μόρια που είχαν υπολογίσει .

Τέλος όποιος νιώθει αδικημένος , είναι δικαίωμά του να κάνει ένσταση . Αν νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά , στέλνει ένα φαξ στην ΕΕΤΑΑ με την ένσταση και τέλος . Το θεωρώ ολίγον αφελές να στηρίζεσαι σε άτομα που δεν γνωρίζεις , να σου πούν τι να κάνεις και πως να το κάνεις , τι στιγμή μάλιστα που νιώθεις ότι αδικείσαι από την ΕΕΤΑΑ . Πάρτε μια γνώμη , αλλά μέχρι εκεί , αποφασίστε μόνοι σας . Γιατί το κόβω πιθανον ότι κάποια μάνα θα γυρίσει την Κυριακή και θα πεί '' γιατί δεν μου είπατε να κάνω ένσταση ; γιατί δεν μου είπατε να βάλω και αυτό το χαρτί ; γιατι γιατί γιατί '' :)

Φιλικά Λευτέρης

Κορίτσια βγήκαν διάφορα στατιστικά , πάρτε μια γεύση:

Αριθµός αιτήσεων ενδιαφερόµενων γυναικών ανά κατηγορία εισοδήµατος

Κατηγορία εισοδήµατος Αριθµός αιτήσεων %

0-6 χιλ. 13.512 17,2%

6-12 χιλ. 12.921 16,5%

12-26 χιλ. 33.390 42,6%

26-40 χιλ. 16.302 20,8%

40-60 χιλ. 1.807 2,3%

60 χιλ. και άνω 416 0,5%

Σύνολο 78.348 100,0%

Αιτήσεις από 1.807 μαμάδες με εισοδήματα πάνω από 40.000 ? και 416 πάνω από 60.000 ? :shock:

εδώ σε θέλω......

Δεν βγαίνουν αυτά που λες....τουλάχιστον όπως τα παραθέτεις.

Δηλαδή δίνω παράδειγμα

Ο μόνος τρόπος να βγάλεις 35 κ 36 μόρια από το εισόδημα είναι να δηλώσεις εως κ 6000ευρώ μόνο.

Αρα πάμε

αν έχεις 1 παιδί (24.000+1000) / 6000 * 100 / 12= 34,72μόρια

αν έχεις 2 παιδιά (24.000+2000) / 6000 * 100 / 12= 36.11

κ

αν έχεις 3 παιδιά (24.000+10.000) / 6000 * 100 / 12= 47.22

εδώ σε θέλω......

Δηλαδή πόσο ΣΤΟΚΟΣ πρέπει να είσαι που να στέλνεις αίτηση στην ΕΕΤΑΑ , ενώ γράφει με bold γράμματα ότι ανώτατο όριο είναι τα 40.000? ;;;;;;;;; Επειδή όμως προφανώς τόσα χρόνια έχεις μάθει να κάνεις την δουλέια σου με πλάγιο τρόπο , μάλλον σκέφτηκαν '' στείλτα τώρα και θα τα κανονίσουμε μετά ;) ) .

Τελικά υπάρχουν πολλοί ηλιθιοι κάτοικοι σε αυτή την χώρα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...