Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χριμαρια

Άγαμες μητέρες 30

για κατηγοριες αγαμες, χηρες, χωρισμενες κατ' εμε θα επρεπε να υπηρχε μια δεσμευση απο το προγραμμα. δηλ να υποχρεωσει ολους τους σταθμους να διαθεσουν συγκεκριμενο αριθμο θεσεων μονο σε αυτες τις κατηγοριες.

σαν παντρεμενη δεν μπορω να φανταστω ποσο δυσκολα μπορει να περνας και για να βγαλεις περα αλλα και για να εχεις μια κοινωνικη ζωη. τα παιδια μας ειναι το παν αλλα τα παιδια θελουν ευτυχισμενη την μανουλα..... και ξεκουραστη..... ολα αυτα δεν τα λεω προσωπικα για σενα γιατι δεν ξερω πως περνας. μια διαπιστωση κανω.

κοριτσια συγχαρητηρια σε οσες πετυχαν....θαθελα κι εγω πολυ ναμαι στη θεση σας αλλα τουλαχιστον στην πρωτη επιλογη δεν περναω..απο οτι ειδα χθες..εχω απο πανω μου αλλες 13 παραπανω απο τις θεσεις...τωρα τι θα γινει με τις αλλες επιλογες δεν ξερω -αν και νομιζω οτι καπου θα μπουμε...και το ψαχτηρι και μενα δεν μου δουλευει οποτε δεν μπορω να βγαλω τα ματια μου!!!λεω να προσπαθησω τωρα αλλα χλωμο το κοβω...

οπως και περισυ ετσι και φετος το ονομα μου αντι να το εχουν ευαγγελια το εχουν εαυγγελια!!!!!!!!περυσι δεν το ειχα προσεξει απο την αρχη και το ειδα στους τελικους πινακες..δεν ειχα κανενα προβλημα...φετος λετε να μπω στη διαδικασια να στειλω κανενα χαρτι να μου το διορθωσουν?πιστευω οτι δεν ειναι κατι δα τοσο σημαντικο.....

οσο για τη λεξη ΣΧΟΛΕΙΟ..να πω την ταπεινη μου γνωμη οτι ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ δεν ειναι ΣΧΟΛΕΙΟ...ειναι ΦΥΛΑΞΗ....γιαυτο και μοριοδοτικα προτεραιοτητα εχουν οι μανουλες που εργαζονται και δεν εχουν που να αφησουν τα παιδακια τους...σχολειο νοειται το νηπιαγωγειο το δημοτικο κ.ο.κ....

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Μόλις έστειλα την ένσταση με κουριερ. Νομίζω ότι έχουν λάθος τα μόρια και τους έγραψα " παρακαλώ ξαναελέξτε τη μοριοδότησή μου." και έβαλα και όλα τα δικαιολογητικά που νομίζω ότι χρειάζονται.

Δε πιστεύω να έπρεπε να τους βγάλω εγώ τα μόρια και να τους επιχειρηματολογώ γιατί. Ετσι δεν ε΄΄ιναι κορίτσια;

Συγνώμη αν σας έπρηξα αλλά μάλλον κάτι κατάλαβα λάθος...καλή επιτυχία σε όλες και υπομονή μέχρι το ΣΚ για τα αποτελέσματα!!!

αν δεν εχεις θεμα ενστασης μην σκας. κυριακη θα ξερεις.... τωρα να ψαχνεις και να μετρας πονοκεφαλος ειναι. και με το ψαχτιρι πρεπει να μετρας δεν ειναι κατι απλο....υπομονη

Κορίτσια βγήκαν διάφορα στατιστικά , πάρτε μια γεύση:

Αριθµός αιτήσεων ενδιαφερόµενων γυναικών ανά κατηγορία εισοδήµατος

Κατηγορία εισοδήµατος Αριθµός αιτήσεων %

0-6 χιλ. 13.512 17,2%

6-12 χιλ. 12.921 16,5%

12-26 χιλ. 33.390 42,6%

26-40 χιλ. 16.302 20,8%

40-60 χιλ. 1.807 2,3%

60 χιλ. και άνω 416 0,5%

Σύνολο 78.348 100,0%

Αιτήσεις από 1.807 μαμάδες με εισοδήματα πάνω από 40.000 ? και 416 πάνω από 60.000 ? :shock:

για κατηγοριες αγαμες, χηρες, χωρισμενες κατ' εμε θα επρεπε να υπηρχε μια δεσμευση απο το προγραμμα. δηλ να υποχρεωσει ολους τους σταθμους να διαθεσουν συγκεκριμενο αριθμο θεσεων μονο σε αυτες τις κατηγοριες.

σαν παντρεμενη δεν μπορω να φανταστω ποσο δυσκολα μπορει να περνας και για να βγαλεις περα αλλα και για να εχεις μια κοινωνικη ζωη. τα παιδια μας ειναι το παν αλλα τα παιδια θελουν ευτυχισμενη την μανουλα..... και ξεκουραστη..... ολα αυτα δεν τα λεω προσωπικα για σενα γιατι δεν ξερω πως περνας. μια διαπιστωση κανω.

ρισπεκτ

το ζω στο πετσι μου, κ οχι, δεν μπορεις να το φανταστεις αν εισαι εξω απ το χορο, κ ευτυχως.(κ οσο βοηθεια κ αν εχεις απο γυναικα ή παππουδογιαγιαδια, ειναι ζορικα-τελος!!!κ οποιος εχει αντιρρηση, ας αλλαξουμε ζωες για 2 μερουλες ....κ ας ερθει να τα πουμε μετα)

κ να ναι καλα το κρατος προνοιας ,που οχι μονο δεν γινεται αυτο που λες, αλλα ταλαιπωρει εμας τις "σολο καριερα" ;) κ μας ζηταει να αποδειξουμε τα αυταποδεικτα

προσωπικα λοιπον, σαν follow up, σε σχεση με τη δικη μου "απορριψη" με τρεχουν σε εφορια να τους παω χαρτι που πουθενα στην προκηρυξη δε ζητουσαν , ενω τους πηγα το χαρτι που περσυ μου εκαναν πανηγυρικα δεκτο.........επειδη βρεθηκαν καποιες "εξυπνες μανουλες" φετος να καμωθουν οτι ειναι "σολο" για να καρπωθουν μοριακια.....

κ φυσικα ουδεμια επαφη εχουν ως υπηρεσια με τη φορολογικη νομοθεσια κ τι αυτη οριζει στις περιπτωσεις των εν διαστασει γυναικων..........

μαζι με τα ξερα, καιγονται ομως κ τα χλωρα - αντε να τρεχω τωρα εφορια με το παιδι κ ξανα εεταα..........:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

ρισπεκτ

το ζω στο πετσι μου, κ οχι, δεν μπορεις να το φανταστεις αν εισαι εξω απ το χορο, κ ευτυχως.(κ οσο βοηθεια κ αν εχεις απο γυναικα ή παππουδογιαγιαδια, ειναι ζορικα-τελος!!!κ οποιος εχει αντιρρηση, ας αλλαξουμε ζωες για 2 μερουλες ....κ ας ερθει να τα πουμε μετα)

κ να ναι καλα το κρατος προνοιας ,που οχι μονο δεν γινεται αυτο που λες, αλλα ταλαιπωρει εμας τις "σολο καριερα" ;) κ μας ζηταει να αποδειξουμε τα αυταποδεικτα

προσωπικα λοιπον, σαν follow up, σε σχεση με τη δικη μου "απορριψη" με τρεχουν σε εφορια να τους παω χαρτι που πουθενα στην προκηρυξη δε ζητουσαν , ενω τους πηγα το χαρτι που περσυ μου εκαναν πανηγυρικα δεκτο.........επειδη βρεθηκαν καποιες "εξυπνες μανουλες" φετος να καμωθουν οτι ειναι "σολο" για να καρπωθουν μοριακια.....

κ φυσικα ουδεμια επαφη εχουν ως υπηρεσια με τη φορολογικη νομοθεσια κ τι αυτη οριζει στις περιπτωσεις των εν διαστασει γυναικων..........

μαζι με τα ξερα, καιγονται ομως κ τα χλωρα - αντε να τρεχω τωρα εφορια με το παιδι κ ξανα εεταα..........:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

μιας και βγηκαν και τα στατιστικα το 93 % των αιτησεων ειναι απο παντρεμενες. ανετα μπορουσαν να κανω αυτο που προτεινω. Α Ν Ε Τ Α....... τι να λεμε τωρα.

κανε κουραγιο και πηγαινε εφορια.....

η μονη παροχη που πηραμεχρι τωρα σαν αγαμη με διδυμα ηταν περσυ το εεταα

τιποτα αλλο

εδω φορολογουν τους πολυτεκνους...... τι αλλο να προσθεσουμε για αυτο το κρατος....

ρισπεκτ

χαρα στο κουραγιο σου κοπελα μου...

εδω φορολογουν τους πολυτεκνους...... τι αλλο να προσθεσουμε για αυτο το κρατος....

τι να λεμε τωρα...

κοριτσια μου βγηκαν τα ματια!!!

δεν αντεχω αλλο....

οτι ειναι να γινει θα γινει...θα περιμενω μεχρι το σαββατο...η μαλλον κυριακη ξημςερωματα!!!!!!

επαναλαμβανω για οσες θελουν απο νομο Μ εως και Ρ τα χω κατεβασει...αν δεν μπορειτε να σας τα στειλω με μειλ..

καλο μεσημερακι σε ολες...

καλα αποτελεσματα και το σαββατο!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Κορίτσια σας παρακαλώ, πείτε μου αν κάποια από εσας έχει κάνει ένσταση για τα μόρια, πέρισυ ή φέτως ή παλιότερα,

πρέπει να βγάζουμε εμείς τα μόρια και να επιχειρηματολογούμε ή να στείλουμε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και να ζητάμε να ξαναελεξουν τη μοριοδότησή μας;

Αν πρέπει να βγάζουμε εμείς τα μόρια, θα πρέπει να πάω εγκαίρως στο κούριερ και να το αλλάξω:!

Συγγνώμη αλλά ήταν αδύνατο να πιάσω γραμμή στην εεταα σήμερα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...