Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια,καλη επιτυχία σε όλες!

Το ψαχτηρι δε μου δουλευει με τιποτα, ενω κάνω copy ολοκληρο τον κωδικο του σταθμού παίρνει μονο ορισμένα ψηφία αυτου οποτε αποτέλεσμα μηδεν.

καμια βοήθεια??????????????????????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια,καλη επιτυχία σε όλες!

Το ψαχτηρι δε μου δουλευει με τιποτα, ενω κάνω copy ολοκληρο τον κωδικο του σταθμού παίρνει μονο ορισμένα ψηφία αυτου οποτε αποτέλεσμα μηδεν.

καμια βοήθεια??????????????????????

προσπαθησε με κάποια γραμματα απο το σταθμο ή με λέξη αν στην πάρει ολη

προσπαθησε με κάποια γραμματα απο το σταθμο ή με λέξη αν στην πάρει ολη

ευχαριστω αλλά εχω προσπαθησει τα πάντα,ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν μπορω με τιποτα.δε μου διαβαζει τιποτα,εντωμεταξυ ο σταθμος ειναι πολυ κοινος "3ος παιδικος σταθμος" αλλα και πάλι δεν......

γιανν κανε ενσταση αλλα δε θα πετυχεις κατι

γιατι απλα η διαιρεση μετο μηδεν τεινει στο απειρο και ναι σαφεστατα αδικουμαστε

75 μορια ειχα περσυ ως μονογονεας με διδυμα και δουλευω μεχρι τις 7

Γατουλα αν επιτρεπεται σαν μονογονεας τι μορια μαζευεις???

Γειά σας κορίτσια και από 'μένα.

Μπορεί να μου πεί κάποια πως θα ψάξω για να βρω ποιες έχουν τις επιλογές μου ή πρεπει να δω μια μια τις σελιδες και να γραφω τα μορια τος και την επιλογή τους για να δω που βρίσκομαι?

ευχαριστώ.

πολύ άγχος τελικά

Διαφημίσεις

στην αναζητηση οτι θελει βγαζει δεν βρικει τον κωδικο που δινω. ξερει κανεις να μου πει πως γινεται?

κανε αντιγραφή μια λέξη απο το σταθμό κ επικολληση αν δεν σου βγαζει τιποτα σβήνε ενα ενα συμβολο απο τα κινεζικα που σου βγαζει μηπως ετσι τα καταφερεις

Διαφημίσεις

Ωράριο υποδοχής ενστάσεων:

31/7/2012 και 1/8/2012: 08:00 - 20:00

2/8/2012: 08:00 - 14:00

προς τις ανεργες εδωσε καμια αντι εγκριτικη αποφαση επιδοτησης,

βεβαιωση απο τον ΟΑΕΔ(για τις μερες επιδοτησης) και τα μορια τους να ειναι σωστα?

ευχαριστω πολυ:P

.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...