Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Εγώ πάλι λέω (μη με χτυπήσετε) να κάνουμε λίγη παραπάνω υπομονή μέχρι την Κυριακή (χο χο είδατε ? δεν είπα Σάββατο αφού μετά τις 12.00 θα βγουν) να δούμε τους τελικούς πίνακες επειδή και οι αιτήσεις είναι πάρα πάρα πολλές και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε πόσο πολύ θα αλλάξουν οι πίνακες, τα μόρια κλπ ...

και είναι κρίμα να χαλάμε τα ωραία μας ματάκια !

Τον γάϊδαρο τον φάγαμε !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να ευχαριστησω πρωτα τη xuito που προσφερθηκε απο τη δουλεια της να με βοηθησει στο ψαχτηρι αλλα ο αντρας μου εκανε καταληψη στο πισι διπλα απο το τηλ και την ΓΑΤΟΥΛΑ που εκανε τα μαγικα της και ειδε ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!ΠΑΩ να αρχισω να πιπιλαω το μυαλο τωρα της μικρης μου οτι θα παει σχολειο!!!!!!!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p

Να σαι καλά κοπέλα μου , καλή σχολική χρονιά να πούμε τώρα!!! :rolleyes:

Κορίτσια , αυτό που αναφέρθηκε νωρίτερα ότι θεωρούν ως πλαφον το εισόδημα 6000ευρω είναι σωστό. Ισχύει στην περίπτωση μου. Οικ Εισόδημα 2,724 , και δύο παιδιά. άρα [(26.000/2.724)χ 100]/12 = 79.54μορια και αυτοί μου έδωσαν μόνο 36.11 μόρια. Θα κάνω ένσταση οποσδήποτε γιατί δεν αναφέρεται πουθενά μέσα στο πρόγραμμα. Το μόνο που αναφέρεται είναι για ανωτερο εισόδημα 40.000 , τα κατώτερα δηλαδή δεν μας απασχολούν? Να μου ζήσει το κοινωνικό κράτος τους...Μας βάζουν κάθε χρόνο στη διαδικασία να τρελλόμαστε καλοκαιριάτικα για τα αυτονόητα και απλά, πια να στείλουμε τα παιδιά μας στο ΣΧΟΛΕΙΟ. Καλή τύχη σε όλες κορίτσια.Κουράγιο

Διαφημίσεις

Στην κατηγορια Α1,2 ειναι για 115 θεσεις. Τσεκαρισα οτι στην ιδια κατηγορια 133 μαμαδες εχουν παραπανω μορια απο εμενα. ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΠΕΞΩ, ΣΩΣΤΑ????

αν κ οι 133 μαμαδες εχουν τον ιδιο σταθμο σα πρωτη επιλογή ναι λυπαμαι εισαι εξω, αν όμως τον εχουν 2, 3 ή 4 επιλογή τότε μπορεί να τις πάρουν στην πρωτη επιλογή τους κάποιες κ ετσι εχεις ελπιδες:P

Κορίτσια , αυτό που αναφέρθηκε νωρίτερα ότι θεωρούν ως πλαφον το εισόδημα 6000ευρω είναι σωστό. Ισχύει στην περίπτωση μου. Οικ Εισόδημα 2,724 , και δύο παιδιά. άρα [(26.000/2.724)χ 100]/12 = 79.54μορια και αυτοί μου έδωσαν μόνο 36.11 μόρια. Θα κάνω ένσταση οποσδήποτε γιατί δεν αναφέρεται πουθενά μέσα στο πρόγραμμα. Το μόνο που αναφέρεται είναι για ανωτερο εισόδημα 40.000 , τα κατώτερα δηλαδή δεν μας απασχολούν? Να μου ζήσει το κοινωνικό κράτος τους...Μας βάζουν κάθε χρόνο στη διαδικασία να τρελλόμαστε καλοκαιριάτικα για τα αυτονόητα και απλά, πια να στείλουμε τα παιδιά μας στο ΣΧΟΛΕΙΟ. Καλή τύχη σε όλες κορίτσια.Κουράγιο

Δηλαδη εγω που δουλευω και μαζευω 9 μορια απο το εκκαθαριστικο μου τι θα πρεπει να κανω με το παιδι μου? δεν εχω εγω αναγκη να στειλω το παιδι μου παιδικο εφοσον εργαζομαι?

καποια με 2 παιδια και 1 ευρω εκκαθαριστικο βγαζει 216 μορια...... αν το πας ετσι. κι αν ειναι ανεργη ευνοειται εναντι οποιαδηποτε εργαζομενης....

μιλαμε παντα για εναρμονιση οικογενειακης και επαγγελματικης ζωης....

αν κ οι 133 μαμαδες εχουν τον ιδιο σταθμο σα πρωτη επιλογή ναι λυπαμαι εισαι εξω, αν όμως τον εχουν 2, 3 ή 4 επιλογή τότε μπορεί να τις πάρουν στην πρωτη επιλογή τους κάποιες κ ετσι εχεις ελπιδες:P

Αυτες ειναι οι θεσεις στο συνολο για ολους τους σταθμους. .......

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

Εχω δηλωσει 4 δομες, αν καποιος δηλαδη εχει δηλωσει μονο μια δομη και δεν την πιανει μενει απεξω και ας εχει παραπανω μορια απο εμενα?

ηδη τσεκαρισα οτι στην 1η και 2η επιλογη δεν .....

αν καποια εχει δηλωσει μονο ενα σταθμό κ δεν φτανουν τα μοριά της μένει απέξω, αρα εσενα σε νοιαζει μονο ο κοινος σταθμος που μπορει να εχετε, για τους υπολοιπους σταθμους κοιτας μονο οσες τους εχουν δηλωσει κ εχουν περισσοτερα μορια απο σενα

Αυτες ειναι οι θεσεις στο συνολο για ολους τους σταθμους. .......

ενα ενα σταθμο θα ψαχνεις,

στην 1 επιλογή σου ποσες μαμαδες τον εχουν δηλώσει ως πρωτη επιλογή τους κ εχουν περισσοτερα μόρια απο σενα χ πόσες τον εχουν δηλώσει δεύτερο τριτο τεταρτο κ εχουν περισσότερα απο σένα ψ (με το ενδεχομενο να τις εχουν παρει στε προηγουμενη επιλογή τους) αν ο χ ειναι πιο μικρος αριθμος απο τις θέσεις που δίνει ο σταθμος τοτε μπορεις να ελπιζεις... όσο για τον ψ μπορεις να ψαξεις στο περιπου αν εχουν παρα πολλα μόρια τοτε μεγαλη πιθανοτητα εχουν να τις παρουν σε προηγουμενη επιλογή τους, αν είσαι οριακά όπως εγω (στο γιό μου) αναμένουμε το σαββατο τα τελικα!!!

Δηλαδη εγω που δουλευω και μαζευω 9 μορια απο το εκκαθαριστικο μου τι θα πρεπει να κανω με το παιδι μου? δεν εχω εγω αναγκη να στειλω το παιδι μου παιδικο εφοσον εργαζομαι?

καποια με 2 παιδια και 1 ευρω εκκαθαριστικο βγαζει 216 μορια...... αν το πας ετσι. κι αν ειναι ανεργη ευνοειται εναντι οποιαδηποτε εργαζομενης....

μιλαμε παντα για εναρμονιση οικογενειακης και επαγγελματικης ζωης....

να αγιάσουν τα χεράκια σου .... καλά τα λες ....

γιανν κανε ενσταση αλλα δε θα πετυχεις κατι

γιατι απλα η διαιρεση μετο μηδεν τεινει στο απειρο και ναι σαφεστατα αδικουμαστε

75 μορια ειχα περσυ ως μονογονεας με διδυμα και δουλευω μεχρι τις 7

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...