Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βλέπει καμία αριθμό φαξ για να σταλούν οι ενστάσεις στην ''προκήρυξη''; Γιατί λέει αυτό Ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν με φαξ στους αριθμούς που αναφέρονται στον πίνακα της παραγράφου 2.3.β της παρούσας αλλά στο 2.3.β δεν αναφέρει φαξ. Μόνο στην αρχή γράφει ένα νούμερο φαξ μαζί με τα τηλέφωνα επικοινωνίας.....φαντάζομαι σε αυτο το στέλνουμε ε;

πηρα πριν απο λιγο στον παιδικο σταθμο του γιου μου για να τους ευχαριστησω και μην ειπαν θα τα πουμε τον σεπτεμβρη. σιγουρα περνας!!!!

στελνουν και σε αυτους λιστες αραγε????

Στην κατηγορια Α1,2 ειναι για 115 θεσεις. Τσεκαρισα οτι στην ιδια κατηγορια 133 μαμαδες εχουν παραπανω μορια απο εμενα. ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΠΕΞΩ, ΣΩΣΤΑ????

Δεν είναι τόσο απλό !

Ναι μεν υπάρχουν 133 αιτήσεις με παραπάνω από τα δικά σας μόρια στην ίδια κατηγορία -εννοείται- αλλά με τί σειρά επιλογής ?????

Κι εσείς ? Μόνο μια δομή έχετε δηλώσει ?

Το σωστό είναι να μετρήσεις ναι μεν αυτές που έχουν παραπάνω μόρια αλλά και ως 1η επιλογή ...

Διαφημίσεις

ερώτηση...αν πριν απο εμάς είναι καμιά δεκαριά με περισσότερα μόρια αλλά με επιλογή σταθμού στην 3 ή 4 θέση ενώ εμείς τον έχουμε πρώτη επιλογή περιμένουμε το σάββατο να υποθέσω να δούμε αν πέρασαν στις πρώτες τους επιλογές ώστε να τσιμπήσουμε την θεσούλα εμείς???:rolleyes:ήηηη είμαστε μέσα λόγω πρώτης επιλογής????

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Εγώ που δεν είχα ένσημα και προσελήφθην επιτέλους αρχές Ιουνίου, προσκόμισα την αναγγελία πρόσληψης και τη βεβαίωση εργοδότη. Στην κατηγορία γράφει μηχανογραφημένα ένσημα ή αναγγελία πρόσληψης ή αντίγραφο σύμβασης.

Δεν ξέρω τι δεν έβαλε η φίλη σου

YqE6p2.png

IqItp3.png

MARITA εβαλα τικ και στις τρεις επιλογες και στο εισοδημα δεν μου υπολογιζουν το ταμειο.

αυτο με το ctrl f το εκανα τα ξημερωματα μονο για την πρωτη μας επιλογη,δουλευει μια χαρα απλα εμεις δεν περναμε στην πρωτη επιλογη.ειναι 66θεσεις και εχω 100και πανω μαμαδες πανω απο μενα..θα το κανω και για τις αλλες 3επιλογες αλλα πιο μετα..μου εχουν βγει τα ματακια..

Δεν είναι τόσο απλό !

Μόνο μια δομή έχετε δηλώση ?

Το σωστό είναι να μετρήσεις ναι μεν αυτές που έχουν παραπάνω μόρια αλλά και ως 1η επιλογή ...

Εχω δηλωσει 4 δομες, αν καποιος δηλαδη εχει δηλωσει μονο μια δομη και δεν την πιανει μενει απεξω και ας εχει παραπανω μορια απο εμενα?

ηδη τσεκαρισα οτι στην 1η και 2η επιλογη δεν .....

r1OMp3.png KcCbp3.png

επειδη απο οτι καταλαβαινω εχουν γινει πολλα λαθη στην μοριοδοτηση κοριτσια καντε ενσταση. μην το αφηνετε γιατι ειναι μεχρι την Πεμπτη!!!!

ακομη και αν στειλατε τα χαρτια σωστα να τα στειλετε παλι

Διαφημίσεις

MARITA εβαλα τικ και στις τρεις επιλογες και στο εισοδημα δεν μου υπολογιζουν το ταμειο.

Άρα είναι σωστά τα μόρια μου από το εισόδημα, δε μου μετράνε το ταμείο και παίρνω 14,37 μόρια από εκεί και μόνο 10 αντί για 20 από την κατάσταση ανέργου.

Τηλέφωνο δε δουλεύει, φαξ δε δουλεύει...το σύμπαν έχει κολλήσει:confused:

Το μόνο καλό είναι ότι το ωράριο για τις ενστάσεις είναι 8 με 8 το απόγευμα σήμερα και αύριο!

Στα μέσα Μαιου.

βεβαιωση εργοδοτη ειχε στειλει??

§ σχετική βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ή αντίγραφο της αναγγελίας πρόσληψής της ή αντίγραφο σύμβασης με τον εργοδότη.

ενα απο τα παραπανω να τα στειλει παλι. εγω θα τα εστελνα ολα.... τι στα κομματια. τοσα λαθη πια, φαντασου ποσες αιτησεις εγιναν

Άρα είναι σωστά τα μόρια μου από το εισόδημα, δε μου μετράνε το ταμείο και παίρνω 14,37 μόρια από εκεί και μόνο 10 αντί για 20 από την κατάσταση ανέργου.

Τηλέφωνο δε δουλεύει, φαξ δε δουλεύει...το σύμπαν έχει κολλήσει:confused:

Το μόνο καλό είναι ότι το ωράριο για τις ενστάσεις είναι 8 με 8 το απόγευμα σήμερα και αύριο!

ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ. αν εισαι Αθηνα πηγαινε απο εκει αν μπορεις να σου βρουν το φακελο. αν δεν εισαι σιγουρη για καποιο χαρτι να το βγαλεις παλι....

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!! :D:D

Από χθες ψάχνω να βρω άκρη!! Πρέπει να τσεκάρω όλες τις υπόλοιπες έτσι δεν είναι τωρα;; πχ για το σταθμό που έχω πρώτη επιλογή μου έβγαλε άλλες 35.. μετά τσεκάρουμε και τις άλλες επιλογές μας.. έχω σχετικά λίγα μόρια περίπου 20.. μπορεί να έρθει κάποια άλλη με περισσότερα μόρια από εμένα στο σταθμό κι ας μην ήταν η πρώτη επιλογή της;;

Ποιος μπορεί να περιμένει μέχρι το Σάββατο!!!! Με βλέπω για ξενύχτι απόψε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...