Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

αχ για πειτε μου λιγο γιατι εχω μπερδευτει... εχουμε την 3η επιλογη μου που δινει 50 θεσεις 45 εχουν παραπανω μορια απο μενα οι οποιοι την εχουν δηλωσει και σαν 1η 2η και τριτη τους επιλογη. στις απορριπτεες ο σταθμος δεν εχει δηλωθει απο καμια. αρα να ελπιζω πως ειμαι μεσα στο σταθμο αυτο? και ειναι και διπλα στη δουλεια μου!!!! :)

Φετος δηλωσα μονο σταθμους που ηθελα ετσι κι αλλιως κι ο συγκεκριμενος μου χε κανει πολυ καλη εντυπωση οταν πηγα να τον δω. μαλιστα σκεφτομουν να κανω αιτηση γιατι ειναι δημοτικος, και εκτος προγραμματος...Για πειτε μου λετε μπαινω? για να τα ξαναμετρησω αλλη μια να καθησυχαστω λιγακι!!!!εεε???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μα ειμαι στα αληθεια τοσο γκαντεμο? περναω στην 1η μου επιλογη 12η ο παιδικος εχει 20 θεσεις! ΟΜΩΣΣΣΣΣΣ ο κωδικος του παιδικου εχει περαστει λαθος και το παιδι μου φενεται οτι θα παει σε παιδικο αλλης πολης!!!!!! Τι να κανω? κοπηκα τωρα ? θα το διορθωσουν? να παρω τηλ η να κανω ενσταση? πραγματικα εχω τρελαθει!

θα κανεις ενσταση και ολα καλα. εσυ τον ειχες περασει σωστα? αν ναι τοτε μη φοβασαι!!!! και περσι ειχαν γινει τα ιδια και τελικα θυμαμαι διορθωθηκαν και τις πηραν τις μανουλες.

Διαφημίσεις

κοριτσακι οπως τα εγραψες τωρα ανελυσετα σε εμαιλ.....ελπιζω να εισαι τυχερη!

το ελπιζω αν και δεν εχω παντα την τυχη με το μερος μου... εχω ενημερωσει και τον διευθυντη του παιδικου και θα τηλεφωνησει αυριο και αυτος... εμαιλ εχει σταλει ηδη απο την πρωτη ημερα που βγηκαν τα αποτελεσματα... αυριο θα στειλω ενσταση θα παρω και γω τηλεφωνο και οτι γινει... απλα θα στεναχωρεθω πολυ αν δεν το διορθωσουν ειναι κριμα και αδικο...

θα κανεις ενσταση και ολα καλα. εσυ τον ειχες περασει σωστα? αν ναι τοτε μη φοβασαι!!!! και περσι ειχαν γινει τα ιδια και τελικα θυμαμαι διορθωθηκαν και τις πηραν τις μανουλες.

αχ πες μου τετοια να χαρω λιγο.... μακαρι....

ΑΝ στη δικια σου αιτηση τον εχεις γραψει σωστα τοτε να μη φοβασαι τιποτα για δικο τους λαθος δε σε πετανε απεξω, στανταρ. εισαι κι εσυ 100% σιγουρη πως τον ειχες βαλει σωστα? εγω για τετοια θεματα πριν τα στειλω τα βγαλα κ μια φωτοτυπια! εγω αρχισα να χαιρομαι συγκρατημενα. τα ξαναμετρησα μια γρηγορη, και παλι τα ιδια βγαζω ( αν και τωρα εβγαλα εναν λιγοτερο αλλα εχω και τη μικρη να με τραβολογαει να χορεψουμε οποτε δικαιολογειται,,,, με τα ραμματα στο ποδι και δε καθεται ησυχα ρε παιδια τι μπελας ειναι αυτος!) Τωρα σκεφτομαι να μετρησω και της μικρης η οχι. ειμαι σχεδον σιγουρη πως δε μπαινει πουθενα αλλωστε τοσο λιγες θεσεις για τα κατω των 2μισι...ποιος να πρωτομπει?

παντως περσι θυμαμαι και λαθος σειρα στις δομες και λαθος ονοματα παιδιων και μαλιστα νομιζω στο καλαμαρακι ειχαν παραλειψει μια δομη τελειως.

Καλησπερα! Εμεις για πρωτη φορα καναμε αιτηση στο προγραμμα της Εεταα και χθες ειδαμε στους προσωρινους πινακες οτι επιλεχτηκαμε για τους 2 τελευταιους απο τους 4 στη σειρα προτιμησης παιδικους σταθμους που ειχα δηλωσει. Τωρα ηθελα να ρωτησω: αυτο σημαινει οτι εχουμε επιλεχθει σιγουρα και αν ναι σε ποιον απο τους 2? Επισης ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποια απο εσας για τον παιδικο σταθμο "Παιδικη Φωλια" στην Αργυρουπολη. Ευχαριστω πολυ!

l9Iop2.png

Α και κάτι ακόμα: γιατί δεν μας δείχνει στον πίνακα και τις 2 πρώτες μας επιλογές ενώ σε άλλες περιπτώσεις με χαμηλότερα μόρια από εμενα εχει ολες τις επιλογές τους? Πως το μετρατε και ξερετε οτι θα μπουν σιγουρα τα παιδια?

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

πρωτον δε σημαινει πως εχετε επιλεγει αλλα πως τα χαρτια που υποβαλατε ειναι σωστα και πως οι σταθμοι σας με σειρα προτιμησης ειναι οι ταδε. ομως για να λειπουν 2 σταθμοι απο οοτι καταλαβαινω εχει γινει λαθος στους σταθμους σας, και τους 2 δε στας τους γραψανε. ισως πρεπει να παρεις τηλ. αυριο στην εεταα να μαθεις γιατι, μηπως πχ οι σταθμοι οι 2 αποσυρθηκαν απο το προγραμμα καποια στιγμη μεσα στο χρονικο οριο των αιτησεων και γιαυτο δε σας τους βαλανε? αλλιως πρεπει να κανεις ενσταση για να μπουν και οι 4 στη λιστα.

πρωτον δε σημαινει πως εχετε επιλεγει αλλα πως τα χαρτια που υποβαλατε ειναι σωστα και πως οι σταθμοι σας με σειρα προτιμησης ειναι οι ταδε. ομως για να λειπουν 2 σταθμοι απο οοτι καταλαβαινω εχει γινει λαθος στους σταθμους σας, και τους 2 δε στας τους γραψανε. ισως πρεπει να παρεις τηλ. αυριο στην εεταα να μαθεις γιατι, μηπως πχ οι σταθμοι οι 2 αποσυρθηκαν απο το προγραμμα καποια στιγμη μεσα στο χρονικο οριο των αιτησεων και γιαυτο δε σας τους βαλανε? αλλιως πρεπει να κανεις ενσταση για να μπουν και οι 4 στη λιστα.

σ'ευχαριστω v&a θα παρω τηλ αυριο και θα δω τι θα μου πουνε.μακαρι να μας τα δεχτουν αλλα μονο με 33 μορια δεν το βλεπω.

l9Iop2.png

προηγουντσι ολες που εχουν περισσοτερα μορια απο εσενα ασχετως επιλογης τους

οταν ερθει η σειρα σου θα παιξει ρολο η επιλογη σου για τον αν θα περασεις καπου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...