Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

μια ερωτηση παρακαλώ : το ονομά μου είναι περασμένο με λατινικούς χαρακτήρες(όπως σωστά το δήλωσα ως αλλοδαπή) και του παιδιού είναι με ελληνικούς χαρακτήρες (εγώ το είχα δηλώσει με λατινικούς όπως το δικό μου όνομα)....

Υπάρχει πρόβλημα να το διορθώσω....ή το αφήνω έτσι?:confused::confused:

Μπορεί κάποιος / κάποια να με βοηθήσει σ'αυτό παρακαλώ πολύ??:oops:

δεν μπορώ να πιάσω γραμμή στην eetaa....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπορεί κάποιος / κάποια να με βοηθήσει σ'αυτό παρακαλώ πολύ??:oops:

δεν μπορώ να πιάσω γραμμή στην eetaa....

οχι δε νομιζω να εχεις προβλημα και αλλα παιδακια τα εχουν ετσι απο οτι ειδα,,,λατινικο η μαμα ελληνικο το παιδι,,,,,

Κάθισα χθες βράδυ και έψαξα μια προς μια τις σελίδες (200 τον αριθμό) και βρήκα όσες είχαν περισσότερα μόρια από εμένα και είχαν 1η, 2η ή 3η επιλογή την 1η μου επιλογή. Είμαι 6η σε όσες τον έχουν πρώτη επιλογή, άλλες 13 το έχουν 2η με περισσότερα μόρια από εμένα και 10 θεωρώ πως μπορούν να κάνουν ένσταση και τον έχουν δηλώσει σε κάποια επιλογή τους αλλά δεν γνωρίζω τα μόρια. Ο σταθμός δίνει 25 θέσεις οπότε θεωρώ πως είμαστε στην 1η μας επιλογή.

Το ψαχτήρι δεν μου δουλεύει με κανένα τρόπο, αλλά δεν με πειράζει.

Τώρα θα κοιτάξω τις πρώτες επιλογές όσων τον έχουν 2η επιλογή για να το επιβεβαιώσω και να ηρεμήσω.

Είναι πολύ κρίμα να βλέπεις μη υπογεγραμμένες αιτήσεις, ελλειπή δικαιολογητικά, αιτήσεις πάνω απ το οικονομικό όριο, προσκόμιση λάθος εκκαθαριστικού, αιτήσεις από δημόσιους υπαλλήλους και άπειρες κάρτες ανεργίας μετά τις 19/6...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

ουφ τα παρατησα,,,,μαλλον περναω στη πρωτη επιλογη μου και τελος,,,θα ριξω ολημου την ενεργεια και θετικη σκεψη σε αυτο,,,,θα κανω μαγια,,,,5οςςςςςςς 5οςςςςςςςς 5οςςςςςςςςςςςς:tongue:

control f σου ανοιγει το ψαχτήρι πάνω δεξιά κανεις αντιγραφή μια λεξη απο τον παιδικό γιατί με τον κωδικό δεν το παίρνει απ'οσο προσπάθησα κ αντιγραφή στο κουτί σου βγαζει κινέζικα αλλα δεν πειράζει μετα με το enter βλεπεις τις μανούλες που εχουν δηλώσει τον συγκεκριμένο παιδικό.

ευχαριστουμε πολυ!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

control f σου ανοιγει το ψαχτήρι πάνω δεξιά κανεις αντιγραφή μια λεξη απο τον παιδικό γιατί με τον κωδικό δεν το παίρνει απ'οσο προσπάθησα κ αντιγραφή στο κουτί σου βγαζει κινέζικα αλλα δεν πειράζει μετα με το enter βλεπεις τις μανούλες που εχουν δηλώσει τον συγκεκριμένο παιδικό.

Κοπέλα μου ευχαριστώ για την απάντηση το προσπαθώ εδώ και ώρα και δεν δουλέυει..κάποια άλλη μήπως κάνω άτι λάθος?

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

ρε κοριτσακια και αγορακια καλημερα.....

μηπως μπορει καποια/καποιος να με βοηθησει????

εχω 79,72 μορια.....αλλα κανω την πραξη και βγαινουν παραπανω.....παιζει να εχουν κανει λαθος???εκει που λεει Α=24000 εγω μιας και εχω 1 παιδι το βαζω 25000 σωστα?????μπορει καποιος να του πω και να μου κανει την πραξη μπας και κανω κατι λαθος εγω....???

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Τις κοίταξα κι εγώ μία - μία 615 σελίδες... νομιζω μας παίρνουν !!!!

Συγχαρητήρια!!!!615 μόνο????καλά είσαι..εμείς που πρέπει να ψάξουμε 2670 σελίδες...:shock:

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

εγω παντως με το ψαχτηρι κατεληξα οτι αμα ειναι η λεξη παιδικος δε θα σου βγαλει τιποτα γιατι τα μισα αυτο λενε αμα βαλεις νουμερο παλι θα σου βγαλει αλαμπουρνεζικα,,,,αμα ψαχνεις τωρα εναν ιδιωτικοισως ειναι πιο ευκολο γιατι βαζεις μια ονομασια

τεσπα δε ξερω

αναμεω τα τελικα,,,,ευχαριστω για τη βοηθεια χυιτο αλλα ο αντρας μου δε ξεκολαει ,,,,,παω να μαειρεψω

Κοπέλα μου ευχαριστώ για την απάντηση το προσπαθώ εδώ και ώρα και δεν δουλέυει..κάποια άλλη μήπως κάνω άτι λάθος?

πρεπει να κανεις copy τον αριθμο δομης απο τα αποτελεσματα...paste στην αναζητηση (control + f) και βγαζει κινεζικα πατα τα βελακια τησ αναζητησης και δες......

wg46ge0puogpbep1.png

ρε κοριτσακια και αγορακια καλημερα.....

μηπως μπορει καποια/καποιος να με βοηθησει????

εχω 79,72 μορια.....αλλα κανω την πραξη και βγαινουν παραπανω.....παιζει να εχουν κανει λαθος???εκει που λεει Α=24000 εγω μιας και εχω 1 παιδι το βαζω 25000 σωστα?????μπορει καποιος να του πω και να μου κανει την πραξη μπας και κανω κατι λαθος εγω....???

ελα πες μου,,,,,μαλλον αν θες στειλε μου αν δε θες δημοσια

αντε και μετα φευγω:tongue:

το βρηκα.........τελικα οντως υπαρχει πλαφον χαμηλοτερο....η πραξη γινεται με το 6000 στο Ε ακομα και αν εχεις εισοδημα 5000.......μα τι καραγκιοζηδες που δεν το γραψανε φετος....

wg46ge0puogpbep1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...