Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

παιδια μεσα η προκυρηξη ελεγε ή καρτα οαεδ + εξατομικευμενη προσεγγιση (δεκα μορια ) Ή καρτα οαεδ + εγκριτικη αποφαση (20 μορια )

επισης αν ειχατε κατω απο 6000 εισοδημα στο υπολογιζουν με 6000

αυτό ακριβώς!Κάνανε λάθος!

Οπότε πρέπει να τυπώσω εντυπο ένστασης και εγκριτική απόφαση πάλι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Τα είχα τικάρει και τα 3!

και εμενα περσυ το ειχα παθει αλλα δε το ετρεξα ειχα τικαρει και τα τρια και υπολογισανε με τα λιγοτερα μορια,,,,καλο θα ητανε να κανεις μια ενσταση να υπολογισουνε τα σωστα ,,,,

Κοριτσια επειδη δε βλεπω να περναμε στις επιλογες, αν κ τριτεκνη, αφου ειμαστε στους πινακες των ωφελουμενων σημαινει οτι καπου θα μας παρουν; Sorry βρε παιδια πρωτη φορα τα κανω κ δεν εχω καταλαβει ακομη το καθεστως! Ειχα ελπιδες αλλα με 46 μορια μαλλον τπτ! Αφηστε που ελεγα στα παιδια οτι θα πανε σχολειο κ καθε μερα με ρωτουν...:(

οταν βγουν τα οριστικά θα δείς τη σειρά προτεραιότητας που έχεις λογικά αν υπάρχουν θέσεις κενές σε σταθμούς θα σε ειδοποιήσουν κ αν θέλεις πας απ' οσο ξέρω.

Κορίτσια καλημέρα! Κάποια βοήθεια πώς να ψάξουμε αν είμαστε μέσα στις επιλογές μας...γιατί σελίδα σελίδα θα μου βγούνε τα μάτια..από εχθές το βράδυ με την μικρή ύπνο ξύπνιο δεν τα κατάφερα!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

και εμενα περσυ το ειχα παθει αλλα δε το ετρεξα ειχα τικαρει και τα τρια και υπολογισανε με τα λιγοτερα μορια,,,,καλο θα ητανε να κανεις μια ενσταση να υπολογισουνε τα σωστα ,,,,

και εγω κ τα τρία τσέκαρα κ μου υπολόγισαν κανονικά τα 20 μόρια απο το ταμείο ανεργίας.

Επιτελους τσεκαρα και εγω ολες τις σελιδες μια προς μια μαζι με τις απορριπτεες.. μου εχουν βγει τα ματια εξω και βλεπω αστερακια:rolleyes: αλλα το αποτελεσμα με χαροποιει ιδιαιτερως αφου μπαινω στη πρωτη μου επιλογη......:D

και εγω κ τα τρία τσέκαρα κ μου υπολόγισαν κανονικά τα 20 μόρια απο το ταμείο ανεργίας.

ara oti nane kanoune εγω ειχα περασει ετσι και αλλιως περσυ και δε το ειχα κυνηγησει,,,αρα πρεπει να κανετε ενσταση κοριτσια που δε σας το υπολογισανε το ταμειο

Κορίτσια καλημέρα! Κάποια βοήθεια πώς να ψάξουμε αν είμαστε μέσα στις επιλογές μας...γιατί σελίδα σελίδα θα μου βγούνε τα μάτια..από εχθές το βράδυ με την μικρή ύπνο ξύπνιο δεν τα κατάφερα!

control f σου ανοιγει το ψαχτήρι πάνω δεξιά κανεις αντιγραφή μια λεξη απο τον παιδικό γιατί με τον κωδικό δεν το παίρνει απ'οσο προσπάθησα κ αντιγραφή στο κουτί σου βγαζει κινέζικα αλλα δεν πειράζει μετα με το enter βλεπεις τις μανούλες που εχουν δηλώσει τον συγκεκριμένο παιδικό.

ara oti nane kanoune εγω ειχα περασει ετσι και αλλιως περσυ και δε το ειχα κυνηγησει,,,αρα πρεπει να κανετε ενσταση κοριτσια που δε σας το υπολογισανε το ταμειο

δεν ξέρω αν εχει σημασία αλλα το ταμείο το έπαιρνα μέχρι κ την στιγμή της αίτησης....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...